98409
-
igen. kárókatona, fekete pont :)
kedvenc csokid? -
ha jól gondolom, turul.
tévedek? -
szerintem most pont jó.
szerinted milyen madár van a logomban? -
kamionosjoe #59234 inkább csak megértem, de a beszéd nehezen megy, amúgy fél évig tanultam csak
örülnél neki ha több ember írna ide? :) -
max 10 szó az ismeretem.
angol nyelvtudás? -
kamionosjoe #59232 még normál fagyit is csak egyet ettem idén :D
mennyire tudsz németül? -
igen
télifagyit nyáron? -
meccsnézés, pihenés
szereted a medvecukrot? -
kamionosjoe #59229 Teljesen kimerítő a válasz! :) Nekem amúgy a Cool Water a kedvencem.
Mi a ma esti program? -
a barkarole rózsa az egyik legszebb szerintem. tearózsákhoz tartozó bordó virágú hibrid. kellemes illattal.
kielégítő és kimerítő választ adtam?:D -
kamionosjoe #59227 a-a
melyik a kedvenc rózsád? -
hátitáska kényelmesebb.
max payne 3-mal játszottál? -
különösebben semmit.
hátitáska vagy oldaltáska? -
focit nemnézem, de a sör az játszik :D
Gyűjtesz valamit? -
Nem, énsem voltam még külföldön, soha, sehol sem, csak itt m.o.-on belül, és szerintem más már tuti volt, akár az osztálykirándulás alkalmával is.. :D
Ha nézed a Foci EB-t, azt sör melett(akár sörsátor), vagy csak simán otthonról, a fotelból?
-
nem voltam még a balatonnál
gáz? -
az orvosi vizsgálatoktól :D kőkemény férfi vagyok :D
kedvenc balatoni üdülőhelyed? -
attól, hogy eltaposok valami undorító rovart, és meglátom a belsőségeit. fúúújjj. eleve nem szeretem a 6-8 lábúakat.
és te? -
lennék :) (majd holnap:D)
mitől félsz a legjobban? -
öltönyöm nincs, de fogasom sok van:D
lennél teljesen kopasz?:D -
[apró]arra az egy napra.. viszont amit tegnap néztük frizurát a vizsgázóval(csajszi :) ) az nagyon megtetszett, még akkor is, ha hajvasalóval csinálta.. :D [/apró] -
#59203: A cél érdekében mindent. :) Nagyon nehéz találni olyan embert, aki el is megy a vizsgázó vizsgájára, engedi is ezt a fajta "szépítést", és nem is kér pénzt.. :D :D nem utolsó sorban én sem hívnék idegent a vizsgázó helyében, 4. egyszer élünk.. :D max levágatom kopaszra, és majd vissza nő barnán, elmondhatom, hogy xy ideig nem kellett hajat mosnom.. xD :D
4:40-kor, szokásos időben.
Van fogas, vagy akasztó a ruhásszekrényedben?
(ahova pl az öltönyt lehet felakasztani.. annak szerintem nem nagyon állna jól, ha összegyűrödne) -
kamionosjoe #59215 Nem láttam még.
Mikor keltél? -
ManoNegra #59214 Szerintem toplistás vagyok pluszosztásban. :-)
Láttad a Prometheust? Ha igen, tetszett? -
nem.
te? -
kamionosjoe #59212 Hát ilyen nagyobb koncerten még nem voltam.
Szoktál pluszt nyomni ha jó választ kapsz az általad feltett kérdésre ebben a topikban? -
fogalmam sincs, nem vagyok spekuláns :D
voltál már valami külföldi ismert előadó/együttes koncertjén? -
kamionosjoe #59210 Nem feltétlenül, ha van csaja akkor nem.
Szerinted ma emelkedik vagy csökken a BUX index? -
nem.
szerinted is buzis egy srácon rózsaszín póló? -
jah
Aurórát szereted? -
persze hogy van.
te hazudtál kegyesen valakinek? -
én simán megmondom, hogy ne nyaggasson vele. de általában nem én nyerek. akkor meg borul a bili.
van kegyes hazugság? -
igen, mert én is az vagyok, ha valamit nem akarok elmondani akkor inkább azt mondom hogy titok 
és te? -
Tarajos Sül:(szerintem ne hagyd, hogy ezt tegyék veled:D)
mivel barna vagyok, mahagóni melírt igen, vagy ás sötétebb vörös árnyalatot. de azért nem vadulnék ennyire:D
elvárod, hogy őszinte legyen veled az ember? -
én nem tenném :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!buzisan
mennyi ideig hagyod benne? :D
ha más válaszol: csináltatnál az előző kommentben leírt hajat? -
Igen, amikor megeszem, vagy mielött még megenném, azt gondolom: "Velem egy paprika nem fog kibabrálni.. :'D" és egyben kihívás is, mert csak meg kell enni.
Szerinted egy fiúnak, nekem, hogy állna majd a fejtetőmön sárga melír, és a homlokomnk kék tincsek, a hajszerkezetemben?(egyébként full barna, rövid a hajam, de most megnövesztettem kicsikét, szóval nem lóg le, nem lehetne még fonni sem.. :D , de nagyon kíváncsi vagyok, egyik régi barátnak segítek, elmegyek a fodrász vizsgájára "modellnek". :) ) -
pár éve igen.
szereted az erőspaprikát? -
igen :D de rég volt :)
és te? -
kamionosjoe #59199 Fél éve töröltem magam az Iwiwről és a G+ról, nekem csak a face van.
Küldtél valaha képeslapot? -
iwiw és myvip :) van
neked?