98407
-
kamionosjoe #60722 igen
mentetted már meg valakinek az életét? -
mert nem csak hűti hanem kondicionálja (szűri, párátlanítja, növeli a tömegáram értékét és hűti, vagy fűti is a levegőt)
Öngyilkos havert hagyni, hogy megölj magát gáz?
-
Elég jól, nekem semmi bajom nincs vele, azon kívül, hogy izzadok, és addig nem is lenne baj, ha nem kéne sehova se beletörölni a homlokom.. :/
Azt már nem annyira bírom, amikor levegőt se lehet venni, annyira kényelmetlenül meleg a levegő.
A légkondit miért nem úgy nevezik, hogy "léghűtő"? :D -
nem szoktam nagyon üdítőt inni, a sört meg az ásványvizet azt csak simán hidegen iszom :)
hogy bírod a meleget? -
Aki óvja a környezetét annak nem. Énsem szemetelek, de azért ilyen ruhazsepit nem vinnék magammal, főleg, ha folyik az orrom, és úgy kell visszatennem a táskámba, mert ugye, ha eldobom, akkor már zsepit használok. :)
Ilyen melegben jégkockával/kásával iszod az üdítőt? -
sose használtam még ruhazsepit
nem undorító az? -
nem. elalvás előtt 1-2 órát, meg reggel fél órára bekapcsolom a sporthíreket lecsekkolni
a ruhazsepi neked is kiszárítja a nózidat? -
de büszke vagyok rájuk, de mivel nem érdekel nem nagyon nézem, am tv-t se...
te sokat űlsz a tv elött? -
Nem politizáltam ezzel a magyarországos témával semmit... ;) -
Nem.
..pedig ihatnék, de akkor már gyümölcsös ízesítésűt, vagy somersbyből egy üveggel. :)
A magyarokat sem nézed? Nem lennél rá büszke, mikor érem lóg a nyakában, nem gondolod azt.."Igen! Ő magyar! Tőlünk jött." :D /Bár magyarországra én sem vagyok büszke/ -
nem nézem, nem érdekel, max a vizilabda
ittál ma sört? -
Jó kérdés, jó kérdés.. :)
Arra a magna cum laudára, vagy hogy kell írni elmentem volna.. de úgy, egy kedvenc együttesem nincs. Legalábbis magyar nincs, ettől függetlenül sok magyar számot is szeretek, és meg is hallgatom. :)
Kedvenceim a discos műfajban keresendőek, de ezeket nem összekeverni a "drogos zenékkel". :)
Nézed az olimpiát?(bár már lehet, hogy volt a kérdés.. :D )
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kicsit ellustultam, 350 üzenet fogadott engem, július 26.-a óta.
de nem baj, nem adom fel, aktivizálom magam még ennél is jobban.
Üdvözlöm az új látogatókat a topicban, és természetesen a régieket is, őket sem felejtettem el. :D :D -
gugli.
kedvenc együttesed? -
nincs különösebben kedvenc. de ha már választani kell, akkor Veszprém. ott nőttem fel, és pár éve hagytam el a várost :)
google vagy bing? -
szoktam, csak lusta vagyok általában. Inkább sütit sütni, azt úgyis ritkábban szokott az ember és akkor rászánom az időt, de kaját magamnak nem nagyon, inkább kimegyek valahova kajálni
kedvenc magyar város? -
mindegy. mikor mihez van kedvem, csak ne legyen benne egész mogyoró stb.
szoktál sütni/főzni? -
kifli
tejcsoki, vagy étcsoki? -
/a tengerpart, nem a banner.../
csak is a Coca Cola. a többi kuka...
zsemle vagy kifli? -
nem zajos az, csak kevés színre lett a gif transzponálva
Pepsi vagy Coca Cola? -
sejtettem :D
miért ez a ronda zajos kép a háttér? -
Dean Winchester #60702 pogány :D
gondoltad volna? -
mittomén nem tartom számon :D
Milyen vallású vagy? -
ték
Mi volt a legjobb téked eddig? -
26°C
Nem jut eszembe kérdés. Feltennél egyet? :) -
kb 28-30
és ott? -
Dean Winchester #60697 ha odafigyelek akkor igen,reflexszeruen nem.
Hany fok van odakint? -
inkább 1 hét a világ végén.
tudsz még az általános iskolás módon szépen összekötött, nagyjából egyforma méterű stb. betűkkel írni? :D -
Helyesírási hibák tömkelege, sry, kis m betű, kérdőjel lemaradt, stb. -
festés, egyértelmű szerintem
3 hét Magyarországi nyaralás, vagy 1 hét Bora Bora (vagy helyettesíts ide bármilyen szívhez szóló távoli szigetet) -
most éppen kényszerből semmi :D
tapéta, vagy festés? -
lenne mit csinálni, de beleszarás van ezerrel
mi van a logódon? -
én igen :)
unatkozol? :) -
nem
te? -
Dean Winchester #60689 de még mennyire :DDD anno mamámnál néztem, ez az emlékem maradt meg róla :)
kérdezel? -
nem én kérdeztem!
emlékeztek még a játék határok nélkül c. vetélkedőre? -
Nem zavarsz,ezért nem gondolom.
Kicsi az önbizalmad,hogy ezt kérdezed? -
Dean Winchester #60686 pár perc múlva
szerinted is húzzak a picsába már ? :D -
haveri nem vagy minimálisan anyagi érdekű fogadás OK, sportfogadás meg ilyesmihez nincs nagyon kedvem. Nem nézek nagyon sportot, ez lehet kicsit odaültetne nézni és drukkolni, de nemhiányzik :D
mikor mész már aludni???? -
Dean Winchester #60684 persze :D
az online (sportfogadás,tippmix) vagy a haveri, szóban történő fogadásra gondoltál? -
nem
te?