98407
-
Szeretek utazni, de olyan mennyiségben tuti nagyon megunnám, és állítólag nagyon egészségtelen is, szóval nem.
Kérdés: #61366 -
passz, de lapozhatnánk
lennél buszsofőr? -
Igen
Kérdés lent -
Könnyen meglehet, de végül mégis beszálltak.
Szerinted vannak, akik csak szeretnék égni látni a világot? -
már bocs, de a véleményem nem a topic elit közösségének tetszéséhez igazítom. 
Lehet szépen is mondani: vannak vesztesek, akik rosszul sakkoztak.
Nem rugdosom a "dögöt" mert nekem aztán tökmind1 hány embert raknak utcára.
Anno mikor albiba mentem 40000 volt az albi és 40000 egy akkora lakás törlesztője. Itt az átlag embernek leesik: ÁTVERÉS a LAKÁSHITEL.
Miért fáj az embereknek az igazság?
Miért bunkó az, aki az önsajnáltatásra immúnis és kisebb az empátiája az átlagnál?
-
nincs, nekem hülyén állna
Ha az amcsik nem szállnak be, Hitler nyerte volna a világháborút?
bocsi, hogy félbeszakítom a topikromboló párbeszédeteket
politika -
a lakásoshoz meg még annyit, hogy lehet azt is, hogy fizetem a törlesztőt, mert "akkor az már a sajátom", csak a svájci hitelből meg azt is láthattuk, hogy a végén már akkora a kamat meg az elmaradás, hogy NEM fogod tudni kifizetni. Örüljön a feje annak, aki házeladással, vagy inkasszóval megúszta. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Senki nem volt kényszerítve a hitelre. A mostazonnal nézet most is dúl és képtelenek felfogni, hogy mennyit lehet veszteni azzal, ha nem tudsz ülni a seggeden és kivárni, hogy a pénzed dolgozzon neked ÉS összegyűljön, amire vágysz. Ha meg nem fog, akkor törődj bele. Minek új autó, ha van használt? Lakás téma? Bazz, keress olcsó albit, fizesd, tegyél félre, ha marad mellette és abból gazdálkodj. Ha valaki hitelt vesz fel, akkor az a probléma, hogy úszik minden, ha lemarad a törlesztővel. Félretenni mindig ráérsz és ha nem tudsz egy ideig, attól megmarad a péz. Tudom ez nem könnyen kivitelezhető, de hidd el, hogy sokan vannak, akik megtehették volna, hogy 10 évig még gyűjtenek és aztán lesz egy lakás, vagy esetleg minimális(!) hitellel kiegészítve lakás és nem fognak itt sírni, picsogni. -
"lúzerek meg hitelben úszva dögölnek meg."
Néhány ember sajnos nem tehet róla, hogy ekkora paraszt köcsög emberek ülnek a bőrfotelban fent.. hogy emelik a svájci frankot pl, és úgy szopatnak mindenkit, ahogy tudnak. Ne sértegess másokat. Nekem nincs ilyen gondom, épp a napokban teszek róla, hogy ne is legyen a jövőben.. de akinek sajnos vannak ilyen gondjai, annak csak még egy lapáttal teszel a "jókedvére", és ez köcsögség szerintem. -
-
bőven, volt h kicsapás szélén egyensúlyoztam - de mindig mindenből sikerült valahogy kidumálni magamat
szakállad van-e? -
Általánosban középsuliban semmi, fősulin 2 fegyelmim volt eddig (ha az intő)
neked? -
Nem, én jó gyerek voltam.
Te? -
5-6
kaptál intőt a suliban? -
ManoNegra #61355 Passz...
Mennyi aranyunk lesz az olimpián? -
hogy elhallgatott mindenki 
amúgy tippem sincs, nem járok mérőedénnyel slagolni
te?
-
ilyen nincs. paranoiás vagy
Hány liter lehett kb a legtöbb amit higyáltál? -
Én is csak a GYK-ra szoktam.
Létezik olyan,hogy az égvilágon minden ismerősöm haragszik rám anélkül,hogy ártottam volna nekik? -
hobbyelektronika, filmkatalógus.hu ,gyakorikérdések.hu
te? -
ööö... üüüü... 2001... január, április, így valahogy? 
írsz másik fórumra is ezen kívül? -
2009 október
te? -
van pár (itt rohadok már egy ideje), bár ritkán kerülnek elő (max "szerelmeslevelet" írni egyik aranybogárvirágnak aki lekurvaanyázott privátban majd letiltott
)
mióta használod sg fórumot? -
zsoltioregon
neked van másik reged? -
Dean Winchester #61346 nem (szerintem felesleges több nicket regisztrálni)
mi volt az előző reged? :D -
Igen 
Hiszel nekem? -
egy informatika fórumon? bőven. 
ez az első reged sg-n? -
Dean Winchester #61343 kerékpározás,gyaloglás, sakkozás
...
annak számít ? -
max itthon "kondizok", súlyzó meg minden szarság nélkül
te? (nem vagyok ma valami túl kreatív) -
ja, elég gyakran kijárok az utóbbi pár hónapban ebben a nagy melegben
télen szoktál sportolni? -
tudok, bár nem vagyok nagy rajongója
te? -
Dean Winchester #61339 döglök , ill. strandra járok ki, meg fürdőbe voltam egyszer (de csak mert sportnapot tartottak , strandfocin indultunk a csapattal)
( egyébként én itthon crt-t használok mert még jó így nem fogom kidobni) , munkahelyen meg lcd van :D
tudsz úszni? -
nincs semmi okod rá, LCD TV a limitált fos betekintési szögével és a nem túl jó színhűségével tényleg nem nagy eresztés. akkor már inkább plazma, de az még mindig (vagy már nem?) 40"-nél kezdődik
(meg egy áramzabáló rohadék)
nyaraltál idén vagy otthon döglés? -
pl én
akkor veszek csak LCD, ha ezek meghalnak
minek vegyek hamarabb LCD, ha egy rakás szar? -
otthon nem sokan, de azért munkahelyeken bőven akadnak
és CRT TV-t? -
Dean Winchester #61335 talán
használ valaki még crt monitort? -
Változó (bár ez egy lassú folyamat), most talán a Firefly a Breaking Benjamintól.
A Guile's Theme szerinted is mindenhez passzol? :D -
Neked? -
Mindig változik,jelen pillanatban Phil Collins-In the air tonight -
Nem, illetve még sose próbáltam.
Mi a kedvenc zeneszámod? -
Rengetegszer. Ott nőttem fel :)
Monociklizi tudsz?