98405
-
Szerintem jobb, ha külön van választva, mert ha valami félresikerül, akkor csak a konyha szenvedi meg. :D (Például valami odaég, és az "illata" eláraszt mindent.) Ha konyha és étkező egybekötve, az még oké.
Vonat vagy busz, melyiket szereted jobban? (Tegyük fel, hogy mennél valahova, és a jegyárak, illetve az utazás időtartama megegyezne.) -
csípem, most is épp azt eszek, amikor írtam a kérdést, akkor főztem hozzá épp tésztát (és szaunáztam ennek hála a konyhában), onnan jött :)
sima, különválasztott, vagy "amerikai" konyha (lakótérrel egybenyitott), melyiket preferálod? -
Imádom, a "nem édes" kaják között az első. :)
És Te?
OFF1: Ez igaz. Én is szerettem a Dualt, de azzal nem lehetett megélni... :D
OFF2: Na, a padlásnál nincs jobb. Nekem Nagyapámnál a pincét kellett segítenem kirámolni, illetve egy hűtőládát kihozni. :D Azért az se volt kutya. :D -
OFF: JA multit én is sokat toltam, kár h valami kurva kiegyensúlyozatlan :C (über vörös stílus üti mind noobsticket mind picsafüst két kardot, pedig utóbbit imádtam mindig is)
remélem nem sokáig, már kezdem rohadtul unni h ülök és csöpög a pólóm. (mondjuk padláson 50+°C fokban kábelezést nem hiszem idén valami is felülmúlja)
bolognai spagettit szereted? -
Heroes of Might and Magic 3, az örök kedvenc. :)
Aztán San Andreas Multi Playerrel szoktam játszogatni, régebben a Jedi Academyvel is multiztam. Illetve, az Age of Empires 2-t is szeretem. (És ez jól mutatja, hogy kb mindenevő vagyok a stílusok terén. :D (Még akkor is, ha nem minden stílust soroltam fel.))
Szerinted meddig marad ez a meleg? -
szokásom, most is Kingdoms of Amalur-ral szórakozok
mik a favoritjaid? (avagy amit elő-előveszel) -
Igen, van pár játék, amit elő-előveszek.
Te? -
tudok, bár... ki nem tud? nem egy olyan hatalmas varázslat.
szoktál játszani gépen? -
Még nem. Nem igazán vagyok oda a szerencsejátékért.
Tudsz kötelet mászni? -
valamennyire.. régen jobban ment, most póker inkább, ha már a kártyajátékot szóbahoztad
voltál már kaszinóban? -
tudok, bár nem tartozik kedvenc játékaim közé... akkor már inkább valami kártyajáték
te? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tudsz sakkozni? -
pazdet videót lehagytam kérdés mögül -
allergiás semmire nem vagyok, de tök-, kel- és egyéb ilyen főzelékeket tiszta szívemből gyűlölöm. (ellenben pl borsófőzeléket imádom)
Malkovich? -
Pár éve még teljes mértékben megvetettem minden alkoholt. Most már úgy vagyok vele, hogy továbbra se szeretem (meg ne kövezzetek :D), de megfelelő társasággal azért hajlandó vagyok meginni 1-1 sört. Eleinte nem szerettem, most már azért elmegy. :)
(Most már olyan kaját se tudnék mondani, amit nem eszek meg, mert "nem szeretem".)
De ha már szóba került, milyen ételt nem eszel meg? Esetleg valamire allergiás vagy? -
sör. azóta is utálom. azzal egyenértékű volt valami rémes lötty a gyógyszertárból. jó rég volt, valamenyik köptető hatású granulátum.
szereted a sört? -
Meggymártást 3 púpos evőkanál cukorral, pacalt, másra nagyon nem emlékszem, szerencsére. :D
És mi volt a legextrémebb dolog, amit ittál? -
szerintem kukacos szilva. én lettem beteg, mikor megláttam, hogy lakják, és bele haraptam:D
te mi extrémet ettél? -
Szívesen, vevő vagyok az új dolgokra. :D
Mi volt a legbetegebb dolog, amit megettél? (Értem ezalatt: pénzérme, legó, 10 éve megromlott valami, stb.) -
de még mennyire!
te? -
kamionosjoe #61387 Attól függ milyen szempontból nézzük, szerintem lehetnék sikeresebb is, de van még időm javítani. :)
Szörfözést kipróbálnád? -
ManoNegra #61386 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!biztos nem jól központoztam, györgymátyás nickeltakaró pingálmánya bagoly-e -
Viccelsz?Hozzátartozik a mindennapjaimhoz.
Sikeres vagy az életben? -
legfeljebb bakot lövök:D
nem voltam, többnyire itthon lustultam.
szoktál bakot lőni? -
mesterségem a hálál. imádok lövldözni.
ha leugrasz mejd lövöldözünk meg miden :D
voltál hétvégén bugyirázós buliban? -
dehogy. nem lövöldözök.
és te? -
patkányból több van , állítólag megeszi az egeret is.
légpuskával vadásztál már patkányra? -
nem, a macsekoktól félnek. házban nincs egy sem.
nálatok? -
kamionosjoe #61379 Aha régebben igen, de csak szúrt.
Sok az egér nálatok? -
"Mert senki se kíváncsi a véleményedre. :P"
Az egy dolog.. :D :D
Én sem tudom.. :D de egy valódi állat a tarajos sül. nagyon régen, mikor punk formára zselével befixált hajjal mentem be a suliba, oszttársam szólalt, meg hogy: "Mi van veled tarajos sül?" :D xD aztán azóta az email címemben is szerepel a sül. :)
Szúrt már meg/harapott már meg sün? -
Mert senki se kíváncsi a véleményedre. :P (Not.)
#61372: A bagoly egy éjszakai ragadozó madár fajta, amely szemöldökkel és rendkívül éles hallással rendelkezik.
Mi az a sül? :D -
(állandóan villog a sárga felírat.. :) )
Ami nem baj. ;) -
Nem.
Lenne még egy két hozzászólásom az alábbi témához(hiteles cucc), de nem teszem, mertha én nem állom meg, akkor más sem, parasztgyerek meg nem leszek, hogy a sajátom után meg törölgetem a többit. :)
Miért nem hagytok engem is hozzászólni? :D
(állandóan villog a sárga felírat.. :) ) /Új Hsz. / -
kamionosjoe #61374 Nem.
Utaztál már repülőn? -
Nem. Még haszonállatot (csirke, disznó, stb.) se tudnék ölni, nem hogy kutyát, vagy macskát.
Szedsz valamilyen gyógyszert? -
ManoNegra #61372 Sok
Mi az bagoly? -
van tuti pár hülye aki megnyomná a piros gombot
öltél már disznót, vagy kutát vagy macskát? -
Jaja
Nemzetközi buszjegy Stuttgartba kb 40000 oda-vissza
az sok vagy kevés? -
Szeretek utazni, de olyan mennyiségben tuti nagyon megunnám, és állítólag nagyon egészségtelen is, szóval nem.
Kérdés: #61366 -
passz, de lapozhatnánk
lennél buszsofőr?