98407
-
napról napra változik, bár most épp tanulok, szóval vegyük a gyakorlat részét munkának
kérdés lent. -
Szögöd
mennyi ideje használod ezt a topicot? -
pest
milyen messze dolgozol az otthonodtól? -
Komárom-Esztergom megye.
Te? -
vidék, nagyvárosok jöhetnek (100k+ lakos), de Bp nekem túl nagy/zajos/koszos/stb
ország melyik szegletében laksz? -
alkarom volt törve, mind a 2 csont 2 helyen, akkor műtöttek csak.
Budapest, vagy vidék? -
igen. rosszul esett 
téged? -
Iszok, de csak napi két kis csészével.
Műtöttek már? -
sokat. reggel 2 bogre, napközben nem nagyon, inkább energiaital, este megint 2. függőség, de próbálok kevesebbet inni mert nem egészséges...
te? :D -
Igen.
Kávézol? -
nem.
Neked? -
Kék.
Volt már öngyilkos a családotokban? -
Egy csoki mikulás meg irattartó "fakkok" fából. :)
Milyen színű a szőnyeg a nappalitokban? -
már nem, max veszek egy biciklit, és tekerek. régen jártam dobóatlétikára (gerelyhajítás), csak lerobbant a derekam, és abba kellett hagyni :( (pedig ott lehetnék az olimpián :D)
milyen tárgy van jobbra a monitorod mellett? -
Ja. Konditeremben nyomom.
Te? -
legnagyobb hülyeség ilyenen vitázni, hogy ki mit szeret mit nem. nem vagyunk egyformák. egyszóval idiótaság...
sportoltál/sportolsz valamit? -
max a kétlábúban kiváltott érzések alapján, máshogy nem igazán. (nem feltétlenül arra gondolok, h a tücc-tücc bömbeltető illetőt az alkotóval és mindkettejük kicsiny családjával együtt belefojtaná az ember egy vödör sósavba... de akár az is lehet)
hülyeségnek tartod preferenciákon vitatkozást? (lásd "hurr-durr hogy képzelik egyesek, h nem szeretik a sportot!" pampogás humorosaranyosban) -
kb már mindent, elektronikustól kezdve rock/metál egy halom ágán át komoly zene, rap, stb...
szerinted összevethető több stílus? -
#61509: változó, amikor a szervezetem engedi. hajnali 3-5 között tipikusan, de néhanapján sikerül 11 körül is ledőlnöm. szoktam sokszor délután is 2-3 órát szunyálni ha hulla vagyok.
#61510: nem igazán.
milyen zenei stílust preferálsz? -
Nem szoktam. Sose szerettem a Szilvesztert, tavaly előtt óta meg kifejezetten utálom.
Szeretsz gyújtogatni? -
Nem.
Mikor szoktál lefeküdni? -
semmilyen, nem vagyok megkeresztelve.
Szilveszterkor veszel pirotechnikai eszközt? -
Semmilyen. (megkereszteltek, de leszarom:)
Hát te? -
nike, converse, burger king, honda, nissan, lamborhini, radeon, samsung, logitech, burago, balea...
Milyen vallású vagy? -
ruha, cipő, kajálda, hotel, sport, mind1
nos? -
sose szerettem a márkát. hál istennek már euro van helyette :D
milyen márkára gondoltál? elég tág fogalom... -
egyszer igazoltattak, mert még kis koromban haverokkal bekeményítettünk és egy járőrkocsinak elkezdtünk mutogatni :D
azóta semmi ügyem nem volt velük, szabálytartó ember vagyok
kedvenc márkád? -
ő pénze, ő telefonja, ő dönti el, hogy mikor viszi el, mikor veszi fel. maximum bosszankodni lehet, hogy miért nincs nála :D
volt már rendőrségi ügyed? (feljelentettek pl?) -
Általában össze-vissza. De önmagában nem szeretem az alvást, ritkán érzem azt, hogy én még aludni szeretnék.
Gondolkodtál már el azon, hogy egyesek minek tartanak telefont, ha sosincs náluk/soha nem vegyik fel? -
amennyit tudok, 9 órát simán. ha nem bírok normálisan kidőlni/nincs időm rá, 3-4 órával elvagyok, bár általában azt is bepótolom egy 12-14 órás durmolással. 3 óránál kevesebbre mondjuk nem vagyok hajlandó ledőlni.
tudsz viszonylag rendszeresen aludni, vagy össze-vissza? -
össze vissza 6-9 óra között
te? -
ha tehetem, folyamatban lévő mélyen alvással.
ha nem, "reggelizéssel" (avagy rendes, ebédnek való meleg kaja belapátolásával), aztán tusolás, fogmosás, egyebek.
mennyit alszol naponta? -
kamionosjoe #61497 igen a kérdés lemaradt :D
általában mivel kezded a reggelt? -
kamionosjoe #61496 ritkán, általában csak akkor ha valamelyik videóban megtetszik egy zene és azt akarom megkeresni -
nem tudom, nem is igazán érdekel
youtube kommenteket (az állatkert virtuális megfelelőjét) szoktad olvasni? -
[apró]..masnak meg inkabb a nyakat vagnam el, az humanusabb.. ennyi erovel..[/apró] -
Biztos, hogy nem, meg fuves cigit se szivtam, mert nem akarok raszokni, nem akarom elbszni igy az eletem, ha egy mod van ra. :)
Kerdes lent. -
Nem. Nincs is, es csak egyszer vizipipaztam, ami nagyon tetszett is.. :)
Tudnek venni pipat, mert igy meg is jott hozza a kedvem, de az utolso percekben, amikor mennek a boltba, eszembe jutna, hogy ezzel is ugy fogok karni, mint a cigivel. Egy szalat elszivtam most mar nehezen tudom azt is megallni, ami amugy 1 het/ doboz.. maximum, de nekem ez is karos, es sok..
Szerinted megnyitjak meg valaha az 1-es terminalt ferihegyen?(Liszt ferenc repter)
(Bezartak a malev eltunesebol adodo utasszam csokkenes miatt, es most a 2-es terminalon folik a forgalom 100%-a. Ez modernebb, uj epitesu, de viszont a repter masik oldalan van, es a vasuthoz is atszalassal lehet eljutni) -
nem, soha nem voltam oda érte valahogy.
szoktál magadnak (vagy másnak) intravénásan kemény drogokat belőni? -
az túlzás, hogy szoktam, de kb. félévente/évente azért beülök egy filmre
szoktál vízipipázni?