98406
-
#61768: egy jégcsákánnyal csipizném a használóit. (ill mi a tököm ennek a neve)
#61769: van amiben betegesen, vagy amikor legkevésbé sem... de összességében inkább nem
IM-net-hez még volt szerencséd?
-
Nem. Középiskolában félévben meg is buktam, mert nem tudtam helyesen írni. (kurva magas színvonalú ált. suliból mentem egy jó középsuliba
) Aztán önszorgalomból javítottam magamon.
Precíznek tartod magad? -
Dean Winchester #61768 xar
te is csípized az ien, lájcsi, édcsi üzcsiket ? -
hát... el kell szomorítsalak, de sorozatgyilkos lett belőle 
jó vagy nyelvtanból? -
Fel, de egyenlőre nem gondolok rá.
Jól használtam az egyenlőre szót, vagy egyelőre kellet volna? :D -
(psszt, amúgy kinek az alrege vagy?
)
-
fel. és azt is, h egy hullának kurva mindegy minden.
te? -
kamionosjoe #61763 hiányzik 
felfogtad, hogy meg fogsz halni? -
mert egy büdös geci bohóc 
hiányzik a régi szép időkből az a "jelenség", amikor a frissen nyitott idióta/ostoba topicok instant megtöltődtek random idióta képekkel?
-
.......
Miért nem kérdezel? :D -
alkoholból whiskey, whiskey+kóla,
üdítőből cherry coke -
üdítőből semmi kifinomult, Pepsi kólát szoktam iszogatni. piából abszint.
neked? -
fáradtan, edzés után
mi a kedvenc italod? -
kialvatlanul, mert felébredtem 6,5 óra alvás után, úgy h egész héten alig aludtam előtte
te? -
kamionosjoe #61756 Voltam pár focimeccsen meg amikor a kajak-kenu vb Győrben volt azon is.
Hogy vagy? -
1-2 alkalom.
voltál már kinnt szurkolni valamilyen sporteseményen? -
Vajas, lekváros zsömle; vajas fasírtos zsömle. Multivitamin pezsgőtabletta, plusz Magne B6, kv.
Hányszor étkezel egy nap? -
kakaó + péksüti volt ma, máskor gyümölcs vagy műzli, most nem otthon kajáltam és akkor már van étvágy. Felkelés után nincs étvágyam általában, ha normál időben kelés van.
éste? -
aha
mit eszel reggelire? -
Melóból délután 3 4 között.
Szoktál füvet nyírni? -
Nem, csak meloztam :S de mindjart hazaerek :D
Te mikor ersz haza?
-
normális, én se tudnék semminél top 10-es listát felállítani, max megadnám a 3 szerintem legjobb filmet/játékot/stb, meg felsorolnák pár másik kedvencet mindenféle számozás nélkül
éjszakai lény vagy? -
Abbol sincs igazi egyetlen kedvenc, viszont van egy tucat film, amit imadok es azok a kedvenceim :D
Ez normslis? -
meg a szintúgy kibaszottul zseniális nyitójelenet
-
trailer extrában csak 1:30-nál kinyomandó mert ellövi az egész kurva filmet -
Grosse Pointe Blank, avagy magyarrá szörnyűsített címén Otthon, véres otthon.
fekete komédia, romantikus és akciófilm elemekkel, zseniális szereplőgárdával és színészi játékkal (John Cusack messze legjobb filmje, ami Cusack karrierjét elnézve nem kis érdem), olyan betétdalokkal h még a lábujjaidat is megnyalod utána, és egyszerűen... zseniális.
neked? -
Misfits-et kihagytam, az meg meger egy miset, az is hatalmas :D -
Nem tudok valasztani, annyi van :D
De supernatural egyik nagy favorit, skins elso negy evad fantasztikus, terminator fanatikuskent a sarah connor chronicles is tetszett, annak idejen a chuck is teljesen magaval ragadott, nagy kedvenc meg a walking dead (posztapok zombi miatt, de a 2. evad eleg fos lett), dextert is amig neztem imadtam, animaciobol south park a kedvenc, na meg a dragon ball :D meg meg van jo par, de most hirtelen igy enny
Kedvenc film? -
Psych, egyértelműen. 6. évadát fejezte be, és még mindig kurvajó.
neked? -
the big lebowski
kedvenc sorozatod? -
szeged
legutóbbi látott filmed/sorozatepizódod? -
:DDD
az ország északi részén, Salgótarjánban, mordor közepén
te? -
szóismétlés fuckyeah -
egynek ez, mert kurvajó, másodszorra meg FNM - Edge of the World, mert kb 50. meghallgatásra esett le h miről szól, amikor épp magamba énekelgettem és hirtelen leesett h "mi a fene volt ez?" 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler]ne olvasd el amíg meg nem hallgattad
[spoiler]de tényleg!
[spoiler]maga a szám elsőre egy kellemes, mondhatni szexi kis jazz zenének tűnik, ahol a zongorista is épp csajozni próbál, ugye?
[spoiler]nem az. a zongorista egy pedofil aki épp egy kislányt próbál elcsábítani
viszont ezt a zene és a szöveg disszonanciájának hála messze túl későn veszed észre.
[spoiler]spoilception
az ország melyik területén laksz? -
Több ilyen van, példa kedvéért: magyarból TCS- Törölköző teniszütőkkel, aztán külföldiből Slipknot - Eyeless, meg a Mudvayne - Dig ugrik most be, de sok ilyen van :D a régi Linkin Parkok pl nagyon el lettek találva, nem ezek az új poppos gay számok..
neked vannak ilyenek? -
asztalon nem, most a plafonon, éjszaka meg benyomok egyet tőlem jobbra lévő fotel mögött h ne tükröződjön monitoron
van olyan szám, amire (még ha nem is kedvenced) vissza-vissza térsz és ámuldozol h mennyire ász, és ha igen, mi az? -
rock, azon belül mindenféle szinte, meg a mötááááál \o/
ég az asztalodnál valami lámpa, vagy csak a monitor világít? -
alternatív-/pop-/zaj-rock mondjuk, Faith No More, The Cardigans, The Kills, The Raveonettes, Johnny Foreigner, ilyenek mennek általában, néha egy kis igényes metál (pl Finntroll) közé keverve... bár zenei ízlésem oly' sokoldalú, hogy szinte az már gömb.
neked? -
inkább élőben szeretem a koncerteket, ritkán nézek azért :D (most pl: kornt énis, az az új skrillexel való album nagyon gay lett sztem, utálom a dubstepet)
kedvenc zenei stílusod? -
hátööö... gáz? (amúgy meglepően jó hangminőségben megy ahogy elnézem)
szoktál koncentfelvételeket nézni?