98404
-
#61845: egy bizonyos rétegnek biztos, 70 felett már csak ez tudja elvonni a figyelmedet a 30-40 macskádról 
#61846: hajlamos megdögleni, mint ahogy azt pár zseniális tudós majdnem bemutatta
vannak szobanövényeid? -
kamionosjoe #61847 hamar kipurcan
kérdés lent -
hát itt sincs kedvencem :DD
mi van akkor, ha egy növényt csak alkohollal locsolunk? :D -
kamionosjoe #61845 nem tudom ez beleillik-e még: Szép új világ (könyv)
ez tetszett
a szomszédok megfigyelése fontos dolog? :D -
ofc, bár ez is szépen felhígult az utóbbi években olyan fasságokkal, mint Book of Eli 
kedvenced ilyen témában? -
nagyon szeretem, egy időben teljesen rá voltam kattanva, de most is csípem :D
te? -
szoktam, elég sokan (Critical Miss, oglaf, Questionable Content, vagy a zseniális de már befejeződött Bigger Than Cheeses)
poszt-apok témát (filmek/könyvek) csíped? -
nem
te? -
kétlem 
netes képregényeket (aka webcomic) szoktál olvasgatni? -
félig-meddig nekem :D anno regisztráltam egy újat, de várni kellett nem tudom hány napot, ezért hagytam a picsába :D
más valaki? -
ööö... fogalmam sincs. kellően csökönyös vagyok ha valamit a fejembe veszek, de hozzá nincs a csúcson az akaraterőm [nem találom a fejvakargató szmájlit]
van ebben a topicban olyan, akinek ez az első és egyetlen regisztrációja?
-
és tényleg:D pár napja nem is próbáltam, úgy voltam vele, hogy nem idegesítem magam ezzel a tiltással. köszi:)
igen.
mennyire vagy kitartó a céljaid elérésében? -
jaja, de már szívesen elköltöznék (nem mintha nem lenne jó itt, de már szeretnék egy kis önállóságot :) )
te? -
kamionosjoe #61835 attól függ kivel élsz együtt :P
szüleiddel laksz még? -
de már látogathatja. elvileg.
füles vagy hangfal? -
OFF: mármint ezt a meowt? 
amúgy 3 hónapos a reged, szóval elvileg már nem "tiltott" -
Dean Winchester #61832 nem
ha nem látogathatod akkor miért linkeljem be? -
még nem. nekem még tiltott terület.
belinkeled a meowt?:D -
#61828: szarok a fogaim, szóval nincs sok választásom, békében kell velük lennem 
#61829: egyik legjobb akciófilm
gumiszobát látogatod? -
die hard első része már sokadjára :D igen tetszett
te szereted? -
Dean Winchester #61828 nic cage, jcvd, az expendable sztárjai :D , the rock, sok színész van...
john cena filmjeit is szeretem, AL pacino, Robert De Niro....
Bud Spencer, Terence Hill :D szóval minden műfajban van igen jó színész, közülük kiválasztani egyet , nagyon nehézkes lenne
nagyon nagyon nr. 1 nincs...
igazándiból a szinkronhoz visszatérve, pont nic cage az a színész akinek a filmjeit csak is szinkronosan nézem meg mert az eredeti nagyon nem jó :D Ám Christian Bale, Jason Statham filmeket meg eredeti nyelven, mert nagyon eredeti hangjuk van...
legutóbbi film: Batman , a sötét lovag (Csak mert a felemelkedés előtt újranéztem ezt és a kezdődiket)
átlagosan használom a google-t...mondjuk napi szinten egyszer szoktam sztem :D
félsz a fogorvostól? -
van olyan aki nem?
kérdés szokásos helyen
-
kamionosjoe #61826 Al Pacino, Edward Norton
sokat használod a google-t? -
John Cusack, egyértelműen. eddig nem láttam olyan filmet, ahol nem volt minimum kurvajó*.
*most vegyük úgy, h a The Raven-t nem láttam, bár az nem Cusack hibájából volt fos
legutóbbi film/sorozat amit láttál? tetszett? -
erre megint nem tudok válaszolni, nincs egyetlen egy kedvencem :D
neked? -
inkább ez, nem csak not the bees van
-
#61819: leginkább tvtropes böngészgetés közben akadok újakra
#61820: mindent eredeti nyelven, angol felirattal, máshogy ilyet nem is lehet
kedvenc színészed? -
Dean Winchester #61821 [egyszóval nem nagyon adok mások véleményére, mivel találkoztam olyannal,hogy sokan lehúztak egy filmet ami nekem tetszett, ám ami nekem nagyon bejött az másnap egy kalap xar volt] -
Dean Winchester #61820 ftp-n megnézem milyen új filmeket raktak fel, majd ha nem tudom miről szól akkor filmkatalogus.hu -> beírom a címet és elolvasom a tartalmat, esetleg traillert nézek és döntök..
nic. cage filmeket szinkronosan vagy feliratosan nézel? -
húú ez nehéz kérdés :D van, hogy ismerős ajánl, van hogy pl. megnézek egy trailert, van, hogy topikokban olvasom, hogy ez és ez milyen jó... aztán először felmegyek port.hu-ra, hogy ott milyen véleményeket írnak róla, aztán imdb-n is megnézem a pontozást. így ki tudom szűtni, hogy az átlagnak tetszett, avagy sem. csak akkor nem nézem meg, ha nagyon lehúzzák és a pontozás is nagyon alacsony.
te:? -
nem, ismerem a valószínűségszámítás varázslatát 
kérdés lent. -
sorozatosban "állandó vendég" vagyok, filmeset általában csak olvasom, néha meg írok bele pár kisregényt 
honnan szerzed be általában a filmajánlásokat? (avagy h mit nézz meg) -
ritkán odanézek.
lottózol? -
inkább sorozatokét
te? -
nem igazán az én világom.
szoktad itteni filmes topicot látogatni? -
igen :D
külvárosban sem? -
nagy, csúf, büdös, füstös, hangos, baromi nagy távolságok, dugók, alig lehet tömegközlekedésén kívül normálisan közlekedni. mondjuk.
kielégítő lista?
-
nagyon ritkán, sőt inkább nem is :D de am jó, szeretem :D
mi bajod van a fővárossal? -
kamionosjoe #61810 ha máshol nem találom meg akkor igen, de mostanában nagyon kevés dolgot töltök le
szoktál sátorozni? -
város. nagyváros jöhet, bp ne. falvakért annyira nem rajongok, kutyaugatás és egyéb okokból.
szoktál fájlmegosztóról (rapidshare, netload, filefactory, stb) letölteni?