98407
-
ha ennyire design-olni akarsz, háttér(szín)nek meg úgy designnak ajánlanám az innen pofátlanul nyúlást, mert ez a kevés jól kinéző színösszeállítással dolgozó topicok egyike.
herp-derp... torrentezni szoktál? (hülye kérdés, ki nem, de jobb nem jut eszembe) -
Inkább a csirkét, gyrosban is a csirkehúsost kedvelem.
Tudom még ennél jobban variálni a topicot? :) -
nem rajongok érte
disznóhúst szereted? -
utálom
te? -
nem
pacalt szereted? -
10-20 giga max
/Szépasszony völgy Egerben van:D/
gumiszobát látogatod? -
Dolgozok rajta. :)
Kérdés, válasz hol van? :$ :) -
változtassátok már vissza a topik stílust az eredetire ez k**va szar :( -
[uw-s felhasználodnév].uw.hu/[fájl neve]
mennyit szoktál általában letölteni havonta, sacc per kábé? -
Semmi bajom az alap sg skinnel, de egy idő után az ember megunja a dolgokat. Szerintem el kell a változatosság. :)
Feltöltöttem ftp-n a dolgokat.
Hogyan tudom meg én ennek a linkjét, hogy beírjam azt a firefoxba, és rálépjek a fájlra?
ftp://ftp.uw.hu/...-n keresztül sikerül, de egy idő után bejelentkezést kér, amivel nem is lenne baj, de a topik betöltésénél csak nem írhatom be mindenkinek.. :D -
nem vagyok egy designer lángelme, de pl egy könnyed metálszürke alapszín jól nézne ki szerintem. csinálj uw-n oldalt és dobd fel oda a scriptet nyugodtan, akkor módosítgathatsz rajta, csak csinálj egy index.html-t, elég ha pár szót írsz bele.
hurr-durr-derp... csíped a sok átalakított topicot, vagy inkább sg alap design-t favorizálod? -
nem hiszem
mi van ott? -
Még nem, nem tudom, hogy hol van, ezért nem is fogok.. :D
Calver: Az alapforma tetszik, de ez a rikitó fehér szín nem, és a logókat is visszavarázsolnám.
Ill. egy új banner is elférne, beszéltük lentebb, hogy pl. gyorsan váltanak a framek.
Ebben a formában mit változtatnál, hogy tetszen a topik? -
egyenlőre hagyom, kíváncsi vagyok milyen lesz
szépasszonyvölgyben már jártál? -
tetszik v. letiltottad? -
pár dolog érdekel, a többi nem nagyon
mi ez az új topikstyle? -
nem.
követed a "világ nagy híreit", vagy ívesen teszel arra, h számodra jelentéktelen emberekkel mik történnek? -
Dean Winchester #61874 nem
nézed a brazil-mexikó döntőt? -
mint az öregkori inkontinenciát...
te? -
Inkább a mostani. De a hideg teleket hóval jobban szeretem.
Várod már a telet? -
nem, leginkább csak fifával játszom
inkább kánikula vagy olyan mint most? -
uw-t nem törlik, csak tölts fel egy index.html-t, lényegtelen, h mi van rajta. én is oda raktam fel scriptet, már a tököm tudja mennyi ideje megy, semmi baja, soha nem törölték. -
ki nem?
valami szórakoztató játékod van utóbbi időből? -
ha raksz be lehetőséget letiltásra, még jobb lesz 
no offense egyik alkotónak sem, simán jobban bejött eddig nekem mindig sg alapdesign mint a topicokra barkácsolt csili-vili külsők, viszont adblockplus-ban meló letiltogatni őket (plusz eltűnik a háttérkép) -
Dean Winchester #61867 passzív pihenés,holnap foci, bajnoki meccs,majd 13tól fürdő estig, aztán alvás mert reggel meló :D
szeretsz aludni? :D -
remélem
hétvégén mit csinálsz? -
igen, mert így úgy érzem, mintha a felhők között járnék :D
nem egyszínű fekete lesz, ugyi? -
Valóban nem szép, igazad van, de most nem cSuwwit akarom bántani, mert ő fejlesztette ezt, csak ez a fehér amugyis rikító. :)
Majd ha ráveszem magam, hogy nyissak egy ingyenes tárhelyet, csak 2 fájlért, és azokat oda feltöltsem, akkor nyeregben leszek. :)(jah és ha nem törölnek az adminok egy atw-s, vagy egy uw-s tárhelyet. Data.hu-val próbálkoztam, de az nem jó.. :/ :D
Várod már? :D -
így nem szép tök üres. ha fekete lesz, tetszeni fog:)
mikorra készül el?:D -
Nem drága, csak te vagy csóró.. :D By: Facebookon terjedő kép, amin orbánt gúnyolják. :)
Milyen az új topic? :)
(még dolgozok rajta.. :) )
Feketére szeretném változtatni az alapot, visszatenni a logókat, és a fejlécet is megbuherálnám. :)
HA, találok olyan helyet, amihez nem kell külön weblapot nyitni(max a legutolsó esetben), hogy feltöltsek egy css fájlt. -
szeretem de ritkán űzöm
drága a benzin? -
természetesen, űzöm is az ipart :D
te? (milyen kreatív vagyok ma:D) -
kamionosjoe #61859 Szerintem pozitívan tudja motiválni az embert szóval mindenképpen jó. Még nekem sincs.
Szereted a focit? -
kívülállóként nekem mindegy
drága az biztos :D
szerinted? -
kamionosjoe #61857 valamikor még tudtam
jó dolog ha valakinek gyereke van? -
nem.
és te?
OFF: epilátor nemhogy kitépi a szőrszálakat? mert akkor ha azt valaki a hónalján próbálja használni... a gondolat is fáj. én spec csak lábra gondoltam epilálás alatt, borotválás bizonyos helyen már más tészta, az elég alap. -
szerintem elvárás. lassan már az ápolatlansággal ér fel pl. egy hónaljkutya.
tudsz olyan papírsárkányt csinálni, ami repül is? -
nem, főleg ha nem úgy néz ki mint egy Neander-völgyi. szerintem.
szerinted? -
én legfeljebb alkalmi süket vagyok.
elvárás a nőktől az epilálás? -
a vizsgálat szerint igen, de süketebb vagyok mint az átlag ember :D
neked?