98404
-
mivel pár napja volt töltött csirke, így rántott húsra szavazok:D
dark siders 2 jobb, mint az 1? -
nehéz döntés, de ha falhoz állítanának és ezen múlna az életem, azt hiszem rántott csirkemellet mondanék - attól függetlenül h épp sül itthon a töltött csirke 
nálad? -
nem zavar, nem várok sokat a magyar sportolóktól. eleve nem vagyok nagy olimpianéző. igazából nem izgat.
rántott hús, vagy töltött csirke a finomabb szerinted?
(off: keret nélkül letjesen fura érzetű a topik. azzal kedzj valamit minél hamarabb. ez a világoskék nem rossz, de a mezőket ki kellene emelni. tudom, hogy ez a sg alapszíne.) -
nem nézem olimpiát, szóval ööö... egyáltalán nem hat meg 
téged zavar?
off: fekete háttér mindig szembántó lesz, amit beraktam az ilyen szürkés volt, az kellemes a szemnek viszonylag. szerintem. sg főoldalának meg változtatható a háttérszíne beállításokban, én is már párszor megvakultam volna tőle ha fehéren hagyom. plusz okos ember ha sötétben gépezik eleve lecseréli oldal alapszíneit mondjuk méregzöld és szürke kombinációjára, h ne égjen ki a szeme
-
:)
Láttam, azért tettem be tegnap a feketét, de az sötétben szembántó, mikor hirtelen rálépsz az sg főoldalára, az ugyanis tök fehér..
(most amugy egy kérdőjeles, felkiáltójeles hátteret kreálok.. :)
Szerinted nem unalmas, hogy az eddigi kézimeccsek, vizilabda meccsek során 80%-ban mindig kikaptunk?
(Tudom, én még ennyit sem tudnék.. dehát nah, remélem érted. :) ) -
ugye h ez egy vállalható és nem szembántó háttér? -
nem
elmondod hol van? -
már linkeltem régebben h szerintem mi néz ki jól
megnézted? -
Biztosan, csak meg kell találni az a hátteret, amiben még látható az összes szín, és kiolvasható legyen minden színben, még meg is változtatnám.
Azt az óceánosat/tengerpartosat is próbáltam, de túl sötét, és világos.
Lehet, hogy valami kérdőjeles, ill kijelentőjeles háttérre lenne szükség.
Milyen háttérre gondolsz?
-
kamionosjoe #61919 nem
szerinted jobban nézne ki a topik ha valami háttérkép is lenne? -
Megnézem a bronz-meccset, és után nem tudom még
Olimpia zárást nézed? -
kamionosjoe #61917 Már régóta nem stoppoltam, viszont én szoktam felvenni embereket, de csak akkor ha hosszabb úton vagyok és mondjuk egyedül utazom. Legalább érdekes történeteket hallok tőlük, tudnék mesélni. :D
mivel töltöd a mai napot? -
csak itt városon belül (meg ha valami oldalfaluba van buli, onnan hazafelé) meglepődök mindig, amikor felvesznek :D én tuti nem vennék fel senkit.. max ha nagyonjó arcnak tűnik :D
és te szoktál? -
kamionosjoe #61915 Utazz el valahova ahol még nem jártál, ha azt akarod, hogy igazán izgalmas legyen akkor stoppal menj, olcsóbb is.
Szoktál stoppolni? -
Kb 2 hetente egyszer egy 1000Mg-os c vitamin tablettát.
Ha megfázok, és nagyon köhögök, akkor is c vitamin tablettát iszok, nagyon hiszek a c vitamin immunerősítő hatásában.. :)(mindenféle neocitran, meg köhögés csillapító nélkül)
Egész jövőhéten szabin vagyok.
Mit csináljak szerinted? :) -
vörös, száraz
szedsz valamilyen étrendkiegészítőt? (vitaminokat, magnézium, kalciumtablettát, stb?)
off: törölni akartam, de most visszaállítottam -
4-5? ilyesmi
fehér v. vörös bor? illetve édes v. száraz?
off: mi történt amúgy Save One Post Two-val? imádtam azt a topicot, még ha böngészőm annyira nem is
-
sörre bor, bármikor
hány éves a mobiltelefonod?
alapból lehetnének ilyen gravatar-os képek, nem lenne bonyolult meghegeszteni
-
elmegy :D az üres profilképek zavaróak kicsit, mert eddig logó alapján egyből tudtam ki írt, most meg elkell olvasnom a nevet
bor vagy sör? -
Itt maradnék én M.O., ha nem lenne ilyen rakás... :)
Azon kívül még nem gondokoztam rajta.
Azt hiszem ez lesz a végleges topik skin, max a hsz-ok szövegszínét megváltoztatom majd.
Szeretem az egyedi, új dolgokat nah. :)
Milyen lett az új skin? :)
/az is egy válasz, hogy kaki. :D / -
egyik sem vonz, de akkor már inkább USA, Kanadában hideg van.
hova vándorolnál ki szívesen? (Európán kívüli területre gondolok) -
inkább a halál. kivétel, ha vadászidényt hirdetnének paparazzokra... ez esetben kifejezetten szórakoztató lehetne
(és mennyi jót tehetne az ember a világgal...)
te? -
Szívesen, minden hátrányával együtt.
Kanada vagy USA? -
én csípem nagyjából az összes filmjében.
Lennél hollywood-i sztár, sok pénzzel, filmszerepekkel, de úgy, hogy a fotósok minden lépésedet követik, és havonta egyszer-kétszer a te magánéletedről cikkeznek a lapok? -
hja, bár a "gumiarcú" korszakát nem igazán. Yes Man-ben meg főleg Eternal Sunshine of the Spotless Mind-ban (avagy Egy makulátlan elme örök ragyogása) zseniális volt.
te? -
filmfüggő. De szeretem először magyarul megnézni, aztán ha tetszik eredeti hanggal, hun sub-bal. A sorozatokat meg eng + hun sub.
süti lesz. Kész akkor lesz szvsz, ha összhangban lesz az egész oldal. A banner csere még köll, oszt' kész.
lesz saját képünk a fogaskerék helyett? légyszi-légyszi
Jim Carrey-t csíped? -
ha nem akarsz fekete háttérszínt használni, akkor igen. így perpill eléggé kellemetlen, fekete háttéren hajlamos minden "vakító" lenni.
szinkron, eredeti nyelv + magyar felirat, vagy simán eredeti nyelv + ugyanolyan nyelvű felirat? -
[apró]nah de jó, pont illik a kérdésedre a késett hsz-omban lévő válasz.. :D[/apró] -
Hobbim az elektronika, szóval az alapok mennek, egy TV már nagyobb falat.. :)Mixer távírányító könnyű eset, kivéve, ha olyan alkatrész van benne, ami Kínában, távoli országonban kapható, itthon meg nem nagyon.. :/
Egy kapcsolást könnyen el tudok készíteni, az alkatrészek összeirásától a kész panelig, még a panelt is meg tudom tervezni. :)
#61896, és a többiek:
Megváltoztattam a betű méretét, de ha gondolod nagyobb is lehet. :)
Mikor mondanád azt, hogy kész van? , avagy mi kell ahhoz, hogy kész legyen?
(én még a nick fölötti logókat tenném vissza, sötétebb ikont választanék a fehér fogaskerék helyett, és a szövegbeviteli, ill. a banner körüli részt, mindet fekete alapszínűre cserélném. :)
Szerinted jó lesz, ha kész lesz? :D -
először mindig magam próbálom megjavítani, aztán ha nem megy, akkor szakemberre bízom :D
te? -
egyértelműen, persze, bár kétlem h erre valaki nemet mondana: a sg-t látogatók átlagéletkora mégiscsak valahol 20-30 között van.
ha otthon elromlik valami viszonylag egyszerű elektromos berendezés, meg tudod javítani? (ne tv-re gondolj, hanem mondjuk mixer, távirányító, ilyenek) -
kamionosjoe #61897 mondjuk mennyire boldogulsz el az elektromos készülékekkel, tudod kezelni az utcán a jegykiadó automatákat, bankautomatákat ilyesmi szóval így értem
a válasz a kérdés! -
ezt nehéz leegyszerűsíteni.
Hogyan, milyen szinten érted?
/Elérted, hogy picit fura és félkész legyen, eddig jól haladsz, csak már várjuk, hogy kész legyen :)
A betűkészlet lehet nagyobb, legalább akkor, mint volt? Mert így bezsibbad a szemem, ha sok új hsz-t kell meglesni. / -
kamionosjoe #61895 még mindig nem
modern embernek tartod magad? -
nem néztem az olimpiát.
OFF: szvsz betűszín jó (nem szembántó, jobb mintha fehér lenne), de sötétebb háttér kéne, nézd meg amit ajánlottam.
tvtropes-t szoktad olvasgatni? -
Tudás fája van itt a szobámban, de nagyon régen néztem. Most építettem egy hordozható akku töltőt, és a vezérlő alkatrészének a PDF-jét(amiben leírja a gyártó, hogy miket tud, milyen paraméterekkel)nézegetem.
Ressy: Sötétebbre varázsolom, amúgyis mostmár kíváncsi vagyok rá, calver topikajánlása után.
Nem sértődök meg, sőt, szeretem az őszinte embereket, a hasonlítás pedig nagyon találó, van saját topicom, de olyan mondandója van a véleményednek, mintha nem értem el vele semmit azzal, amit most csinálok.
Valóban nem vagyok jó ebben a témakörben, de alakul, most a szín összeállításával variálok. :)
Ha eddig az Olimpiát nézted, hétfőtől mit fogsz? -
Szoktam, de csak ritkán. Mostanság rákaptam a yt-os filmnézésre.
Vannak lexikonjaid?
Tarajos Sül: a háttér legyen vagy sötétebb picit, vagy világosabb, hogy a szövegeket el lehessen olvasni, amiket meg vagy fehér vagy fekete színben kéne kódolni.
Picit így 4-es metro hatása van, nem látni h mi lesz belőle, és csak a várost túrták fel. Jobban jártál volna, ha egy külön topikot nyitsz, és próbálgatod a programozói kézségedet. Őszinteségemen légyszi ne sértődj meg. Köffike :) -
ha ennyire design-olni akarsz, háttér(szín)nek meg úgy designnak ajánlanám az innen pofátlanul nyúlást, mert ez a kevés jól kinéző színösszeállítással dolgozó topicok egyike.
herp-derp... torrentezni szoktál? (hülye kérdés, ki nem, de jobb nem jut eszembe) -
Inkább a csirkét, gyrosban is a csirkehúsost kedvelem.
Tudom még ennél jobban variálni a topicot? :) -
nem rajongok érte
disznóhúst szereted?