98404
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• videobaby
    mivel pár napja volt töltött csirke, így rántott húsra szavazok:D

dark siders 2 jobb, mint az 1?
  • Calver
    nehéz döntés, de ha falhoz állítanának és ezen múlna az életem, azt hiszem rántott csirkemellet mondanék - attól függetlenül h épp sül itthon a töltött csirke

nálad?
  • videobaby
    nem zavar, nem várok sokat a magyar sportolóktól. eleve nem vagyok nagy olimpianéző. igazából nem izgat.

rántott hús, vagy töltött csirke a finomabb szerinted?

(off: keret nélkül letjesen fura érzetű a topik. azzal kedzj valamit minél hamarabb. ez a világoskék nem rossz, de a mezőket ki kellene emelni. tudom, hogy ez a sg alapszíne.)
  • Calver
    nem nézem olimpiát, szóval ööö... egyáltalán nem hat meg

téged zavar?

off: fekete háttér mindig szembántó lesz, amit beraktam az ilyen szürkés volt, az kellemes a szemnek viszonylag. szerintem. sg főoldalának meg változtatható a háttérszíne beállításokban, én is már párszor megvakultam volna tőle ha fehéren hagyom. plusz okos ember ha sötétben gépezik eleve lecseréli oldal alapszíneit mondjuk méregzöld és szürke kombinációjára, h ne égjen ki a szeme
  • Tarajos Sül
    :)

Láttam, azért tettem be tegnap a feketét, de az sötétben szembántó, mikor hirtelen rálépsz az sg főoldalára, az ugyanis tök fehér..
    (most amugy egy kérdőjeles, felkiáltójeles hátteret kreálok.. :)

Szerinted nem unalmas, hogy az eddigi kézimeccsek, vizilabda meccsek során 80%-ban mindig kikaptunk?
    (Tudom, én még ennyit sem tudnék.. dehát nah, remélem érted. :) )
  • Calver

ugye h ez egy vállalható és nem szembántó háttér?
  • hungary27
    nem

elmondod hol van?
  • Calver
    már linkeltem régebben h szerintem mi néz ki jól

megnézted?
  • Tarajos Sül
    Biztosan, csak meg kell találni az a hátteret, amiben még látható az összes szín, és kiolvasható legyen minden színben, még meg is változtatnám.
    Azt az óceánosat/tengerpartosat is próbáltam, de túl sötét, és világos.
    Lehet, hogy valami kérdőjeles, ill kijelentőjeles háttérre lenne szükség.

Milyen háttérre gondolsz?

• kamionosjoe
    nem

szerinted jobban nézne ki a topik ha valami háttérkép is lenne?
  • hungary27
    Megnézem a bronz-meccset, és után nem tudom még

Olimpia zárást nézed?
  • kamionosjoe
    Már régóta nem stoppoltam, viszont én szoktam felvenni embereket, de csak akkor ha hosszabb úton vagyok és mondjuk egyedül utazom. Legalább érdekes történeteket hallok tőlük, tudnék mesélni. :D

mivel töltöd a mai napot?
  • Ic3 m4n
    csak itt városon belül (meg ha valami oldalfaluba van buli, onnan hazafelé) meglepődök mindig, amikor felvesznek :D én tuti nem vennék fel senkit.. max ha nagyonjó arcnak tűnik :D

és te szoktál?
  • kamionosjoe
    Utazz el valahova ahol még nem jártál, ha azt akarod, hogy igazán izgalmas legyen akkor stoppal menj, olcsóbb is.

Szoktál stoppolni?
  • Tarajos Sül
    Kb 2 hetente egyszer egy 1000Mg-os c vitamin tablettát.
    Ha megfázok, és nagyon köhögök, akkor is c vitamin tablettát iszok, nagyon hiszek a c vitamin immunerősítő hatásában.. :)(mindenféle neocitran, meg köhögés csillapító nélkül)

Egész jövőhéten szabin vagyok.
    Mit csináljak szerinted? :)
  • Lyukasbogrács
    vörös, száraz

szedsz valamilyen étrendkiegészítőt? (vitaminokat, magnézium, kalciumtablettát, stb?)

off: törölni akartam, de most visszaállítottam
  • Calver
    4-5? ilyesmi

fehér v. vörös bor? illetve édes v. száraz?

off: mi történt amúgy Save One Post Two-val? imádtam azt a topicot, még ha böngészőm annyira nem is
  • Lyukasbogrács
    sörre bor, bármikor

hány éves a mobiltelefonod?

alapból lehetnének ilyen gravatar-os képek, nem lenne bonyolult meghegeszteni
  • Ic3 m4n
    elmegy :D az üres profilképek zavaróak kicsit, mert eddig logó alapján egyből tudtam ki írt, most meg elkell olvasnom a nevet

bor vagy sör?
  • Tarajos Sül
    Itt maradnék én M.O., ha nem lenne ilyen rakás... :)
    Azon kívül még nem gondokoztam rajta.

Azt hiszem ez lesz a végleges topik skin, max a hsz-ok szövegszínét megváltoztatom majd.
    Szeretem az egyedi, új dolgokat nah. :)
    Milyen lett az új skin? :)
    /az is egy válasz, hogy kaki. :D /
  • Calver
    egyik sem vonz, de akkor már inkább USA, Kanadában hideg van.

hova vándorolnál ki szívesen? (Európán kívüli területre gondolok)
  • Calver
    inkább a halál. kivétel, ha vadászidényt hirdetnének paparazzokra... ez esetben kifejezetten szórakoztató lehetne (és mennyi jót tehetne az ember a világgal...)

te?
  • hungary27
    Szívesen, minden hátrányával együtt.

Kanada vagy USA?
  • ressy14
    én csípem nagyjából az összes filmjében.

Lennél hollywood-i sztár, sok pénzzel, filmszerepekkel, de úgy, hogy a fotósok minden lépésedet követik, és havonta egyszer-kétszer a te magánéletedről cikkeznek a lapok?
  • Calver
    hja, bár a "gumiarcú" korszakát nem igazán. Yes Man-ben meg főleg Eternal Sunshine of the Spotless Mind-ban (avagy Egy makulátlan elme örök ragyogása) zseniális volt.

te?
  • ressy14
    filmfüggő. De szeretem először magyarul megnézni, aztán ha tetszik eredeti hanggal, hun sub-bal. A sorozatokat meg eng + hun sub.

süti lesz. Kész akkor lesz szvsz, ha összhangban lesz az egész oldal. A banner csere még köll, oszt' kész.

lesz saját képünk a fogaskerék helyett? légyszi-légyszi

Jim Carrey-t csíped?
  • Calver
    ha nem akarsz fekete háttérszínt használni, akkor igen. így perpill eléggé kellemetlen, fekete háttéren hajlamos minden "vakító" lenni.

szinkron, eredeti nyelv + magyar felirat, vagy simán eredeti nyelv + ugyanolyan nyelvű felirat?
  • Tarajos Sül
    [apró]nah de jó, pont illik a kérdésedre a késett hsz-omban lévő válasz.. :D[/apró]
  • Tarajos Sül
    Hobbim az elektronika, szóval az alapok mennek, egy TV már nagyobb falat.. :)Mixer távírányító könnyű eset, kivéve, ha olyan alkatrész van benne, ami Kínában, távoli országonban kapható, itthon meg nem nagyon.. :/
    Egy kapcsolást könnyen el tudok készíteni, az alkatrészek összeirásától a kész panelig, még a panelt is meg tudom tervezni. :)

#61896, és a többiek:
    Megváltoztattam a betű méretét, de ha gondolod nagyobb is lehet. :)
    Mikor mondanád azt, hogy kész van? , avagy mi kell ahhoz, hogy kész legyen?
    (én még a nick fölötti logókat tenném vissza, sötétebb ikont választanék a fehér fogaskerék helyett, és a szövegbeviteli, ill. a banner körüli részt, mindet fekete alapszínűre cserélném. :)
    Szerinted jó lesz, ha kész lesz? :D
  • rooney8
    először mindig magam próbálom megjavítani, aztán ha nem megy, akkor szakemberre bízom :D

te?
  • Calver
    egyértelműen, persze, bár kétlem h erre valaki nemet mondana: a sg-t látogatók átlagéletkora mégiscsak valahol 20-30 között van.

ha otthon elromlik valami viszonylag egyszerű elektromos berendezés, meg tudod javítani? (ne tv-re gondolj, hanem mondjuk mixer, távirányító, ilyenek)
  • kamionosjoe
    mondjuk mennyire boldogulsz el az elektromos készülékekkel, tudod kezelni az utcán a jegykiadó automatákat, bankautomatákat ilyesmi szóval így értem

a válasz a kérdés!
  • ressy14
    ezt nehéz leegyszerűsíteni.

Hogyan, milyen szinten érted?

/Elérted, hogy picit fura és félkész legyen, eddig jól haladsz, csak már várjuk, hogy kész legyen :)
    A betűkészlet lehet nagyobb, legalább akkor, mint volt? Mert így bezsibbad a szemem, ha sok új hsz-t kell meglesni. /
  • kamionosjoe
    még mindig nem

modern embernek tartod magad?
  • Calver
    nem néztem az olimpiát.

OFF: szvsz betűszín jó (nem szembántó, jobb mintha fehér lenne), de sötétebb háttér kéne, nézd meg amit ajánlottam.

tvtropes-t szoktad olvasgatni?
  • Tarajos Sül
    Tudás fája van itt a szobámban, de nagyon régen néztem. Most építettem egy hordozható akku töltőt, és a vezérlő alkatrészének a PDF-jét(amiben leírja a gyártó, hogy miket tud, milyen paraméterekkel)nézegetem.

Ressy: Sötétebbre varázsolom, amúgyis mostmár kíváncsi vagyok rá, calver topikajánlása után.
    Nem sértődök meg, sőt, szeretem az őszinte embereket, a hasonlítás pedig nagyon találó, van saját topicom, de olyan mondandója van a véleményednek, mintha nem értem el vele semmit azzal, amit most csinálok.
    Valóban nem vagyok jó ebben a témakörben, de alakul, most a szín összeállításával variálok. :)

Ha eddig az Olimpiát nézted, hétfőtől mit fogsz?
  • ressy14
    Szoktam, de csak ritkán. Mostanság rákaptam a yt-os filmnézésre.

Vannak lexikonjaid?

Tarajos Sül: a háttér legyen vagy sötétebb picit, vagy világosabb, hogy a szövegeket el lehessen olvasni, amiket meg vagy fehér vagy fekete színben kéne kódolni.

Picit így 4-es metro hatása van, nem látni h mi lesz belőle, és csak a várost túrták fel. Jobban jártál volna, ha egy külön topikot nyitsz, és próbálgatod a programozói kézségedet. Őszinteségemen légyszi ne sértődj meg. Köffike :)
  • Calver
    ha ennyire design-olni akarsz, háttér(szín)nek meg úgy designnak ajánlanám az innen pofátlanul nyúlást, mert ez a kevés jól kinéző színösszeállítással dolgozó topicok egyike.

herp-derp... torrentezni szoktál? (hülye kérdés, ki nem, de jobb nem jut eszembe)
  • Tarajos Sül
    Inkább a csirkét, gyrosban is a csirkehúsost kedvelem.

Tudom még ennél jobban variálni a topicot? :)
  • Calver
    nem rajongok érte

disznóhúst szereted?