98404
-
nem használok, nincs rá szükségem
csak szerintem olvashatatlan és szemrontó a szürke alapon zöld szöveg?
ha színösszeállítások kellenének -
nincs, nem is tartom túl szerencsés ötletnek emberi hülyeségből kiindulva
jdownloader-t használsz? -
Nem, de én a pyromániás fajtám nyomán annyira felmelegítettem lángszóróval egy teamécses amúgyis folyékony viaszát, hogy kanóc nélküli a nagyon forró viasz elkezdett párologni, és így égett. Persze amikor vizet fröcsköltem rá, nagyot lobbant. Ha nagyon ki akarod próbálni, akkor ne a szobában, mert az a vékony alu tartó olyan forró, hogy a fa is megfeketedik. :D
A lámpátok(szoba, konyha világítás) kapcsolója alatt/mellett van dugalj? :) -
ööö... csöpögős?
lángoló bográcsot láttál már? (mármint emberi balfaszság okán lángra kapót) -
Semmilyen.
Ingyenes fájlmegosztokról töltök le zenéket.
(Zippyshare, 4shared, stb..)
Csak is zenéket. Nagyon ritkán programokat is. Filmet még nem töltöttem le.
Milyen lehet egy lyukasbogrács?
Egy bográcsnak mi értelme, ha lyukas? :D -
utorrent 3.1.3
te? -
elgondolkodtató legyen, ne csak buta akciófilm, amiben csak darálnak, bár 1-2 olyat is szeretek azért :D
happy endes filmeket nem szeretem, amiben már az elején megmondom hogy ez gonosz, ez összejön ezzel, és ezlesz a vége.. legyen fordulatos, lekössön a sztori..
milyen torrentklienst használsz? (verziószám?) -
nem vagyok oda érte
off: nem lehetek az alreged, te szereted Batman-t
favorit műfajod filmek/sorozatok terén? (vótmá de megválaszolatlanul) -
Off: A gumis ízlésünk ahogy látom megegyezik... :D (És ezt a topikot is szinte egyszerre vettük észre.) Na jó, döntsük el, melyikünk az alreg?
A Balatonnál igen, a Balatonban nem. Egyszer belenéztem a stégről, egyszer meg kb 30 méterre ping-pongoztam a parttól.
Szeretsz úszni?
-
nem, de nem is vágyom nagyon oda.
te? -
kamionosjoe #62118 Hír topik(RIP), ez, maffiózó(sajnos már az is meghalt tulajdonképpen, pedig milyen jókat cseteltünk :D)
voltál idén a Balatonnál? -
milyen értelemben? legtöbbet látogatott v. legjobban kedvelt? maradjunk utóbbinál, akkor pelleri (meg valaha Save One Post Two), Sorozatok, meg öööö... gumiból tetszőlegesen 12+/legszarabb vicc/best of.
neked? -
20-25 max.
top3 topikod? -
kamionosjoe #62115 24234345
szerinted is? :D -
14.
favorit műfajod filmek/sorozatok terén? -
"Hogyan készült?" a Dicovery Channel-en.
Éjfélig szerinted még hány hsz lesz ebben a topicban? :) -
3 baromi széles és mély polc, meg van még szekrényben külön dzseki/kabát/ing
legutóbbi sorozatepizód amit láttál? -
Hogy ki írt, vagy hogy írt-e üzenetet az, akitől várom, mégha nem is tettem fel neki kérdést.
Hány rekesz és/vagy polc van a ruhásszekrényedben, a ruháid számára? -
kamionosjoe #62110 sose néztem, nem tudom, főképpen meg nem is érdekel :D
ha felmész facebookra mit nézel meg elsőnek? -
Igen, bár csak egy 50-es jamaha jog-om van.
50-es eredetileg is. :)
már 4 éve megvan. :) vagyis 2001-ben vásárolta papám, de 8-ben nekem adta, a 20. szülinapomra, és 1x-2x kikormolom, és satúfékkel csikorogtatom a gumikat lendületben, de azért vigyázok rá. :)
Mióta tiltották le Facebookról a napiszar.com-ot? -
kamionosjoe #62108 Én is így használtam egy 125-ös gépet 4 évig, de a kutya se foglalkozott vele, igaz egyszer megbüntettek de az teljes mértékben az én hibám volt, most adtam el májusban.
Szeretsz motorozni? -
[apró]*hamis papírért?(és hogy nincs forgalmid, mert ugye 50 fölött kötelező)[/apró]
-
Xp.
Ebben viszont nem szeretem a változatosságot. Megvagyok én ezzel is.
A másik, hogy amennyi napot elvesz egy új oprendszer kiismerése, cuccok újratelepítése, az ez alatt eltelt idők.. nem éri meg nekem a bajlódás. :/
Gondolkoztál már azon, hogy egy 50-es papírokkal rendelkező motoron, ha látszik, hogy kb 120ccm.. :D , akkor a rendőr miért nem büntet, hamis forgalmiért?(esetleg miért nem küldi el egy kivizsgálásra a gépet?) -
kamionosjoe #62105 Windows 8 Constumer Preview
Te? -
Újra raktam a Windowst a gépen.
Most nézem, #62081 elkerülte a figyelmem: Igen, többször is. :)
Milyen oprendszert használsz? -
kamionosjoe #62103 jaja
mivel töltötted idén húsvét előtt a nagypénteki napot? -
Is-is. De visszacsúfoltam őket. :) :D
#62099:
Ennek szentelném az életem, az elektronikának. :) (hogy válaszoljak is)
Szoktad használni a "válasz" gombot?
/lusta vagyok megnézni minden hsz-odat xD / -
kamionosjoe #62101 hát nem
csúfoltak az iskolában? -
Kicsit másképp fogalmaznám meg a kérdést, és a választ is. :)
Most egy cél álom áll a szemeim elött.
Legyen egy cégem(bár m.o. lehet, hogy nem fog sikerülni, (vége a politikának)) és olyan dologgal foglalkozzak, amihez értek. Épp most egy mobil töltőt fejlesztek ki, úgy vagyok vele, minden nagy cégvezető góré onnan kezdte, ahonnan most én. Belefektettem egy kisebb összeget ebbe, és mivel értek hozzá, ha sikerülnek a tesztek(eddig igen jól alakulnak a dolgok), és fogom tudni garantálni(garancia), hogy garantáltan üzembiztos, akkor esélyes, hogy megveszik, és ha annyi haszonnal, amennyivel én szeretném, akkor gondolkozhatok tizenvalahány darab előállításán. :) mégtöbb, mégtöbb. :) (megjegyzem, nem anyu, apu pénzével játszadozok, és erre büszke vagyok =) )
UI: Az SMD egy kategória(nem tudom hogy megfogalmazni)felületszerelt, a legújabb lekicsinyített technológia, az SMD alkatrészek fele annyi helyen elférnek, mint a "furatszereltek". a 30 ohm az értéke, 1206 pedig a mérete, (amiről fent beszéltem) a mobiltöltőhöz veszek majd. Bővebben méghoszabb.. :D
Várod már a Barátok Közt-et? -
nehéz kérdés... de szerintem nem
mármint vannak vágyaim és céljaim, melyeket többnyire kitartóan hajtom is (pl. 5 éve focizom, nem vagyok valami tehetséges srác, de mégis megyek és csinálom, nem adom fel), de hogy egész életemben csak egyetlen dologért feláldozzak mindent... hát nem tudom, szerintem nem.
szerintem maradhat még ez a kérdés, hátha más is akar rá válaszolni :) -
Lehet eszme helyett célt kellett volna írnom, de leginkább mindkettőre gondoltam. Most csak két konkrét példa jut eszembe, mindkettő egy filmből:
Pl: A "V, Mint Vérbosszú"-ban V az életét áldozta egy célért, egy eszméért, hogy megdöntse a kormányt. Vagy vehetjük a Batman filmeket, ahol Bruce azzal tölti a mindennapjait, hogy a sötétbe burkolózva rendet akar tenni a városában.
Mindkettő elég nagy elhivatottság, az önfeláldozás is, és a sötétség elfogadása is.
De lehetne valami valószerűbb példa is, mondjuk hogy arra szenteled az életed, hogy valakit próbálsz jó útra téríteni; esetleg mondjuk a papi elhivatottság. Szóval, valami olyasmire gondoltam, ami magának a művelőnek nem jár konkrét haszonnal, sokkal inkább másoknak. (És most jön az, hogy az előző kérdésemből ez nagyon nem jött le, szóval bocsánat. :D)
Én azt hiszem igen.
És akkor a kérdés ismétlem. -
[apró]Erre nem tudok válaszolni.. :D szóval csak halkan megjegyzem,(suttogva) hogy változtattam a hsz fejlécének betűszínét, de ragaszkodom a (okker)sárgához. =)[/apró] -
kétlem, túl nagy individualista pöcs vagyok én ahhoz
te? (amúgy konkrétabban fejtsd ki, mert nem teljesen világos h mire gondolsz. szvsz) -
Úgy-ahogy, igen, nagyon is.
Te képes lennél egy eszmének szentelni az életed? -
off: szerintem a némettel legtöbben így vannak 
úgy-ahogy, nem, igen
te? -
Obv az angol. :)
Amúgy vicces, az előző kérdésedre válasznak pont azt akartam írni, amit Rooney írt. :D
A franciát szereted? (A nyelvet / krémest / csókot.) -
angol ofc, bár azon kívül csak németet és franciát tanultam, szóval nem valami széles ilyen téren ismereteim tárháza
neked? -
utálom mint a szart (de 8 éve azt tanulom és kéttannyelvű suliba is járok) :D
melyik a kedvenc idegennyelved? -
off: a 30 ohm egyértelmű szerintem, SMD egy szabvány(?) jelölése, 1206 a méretét jelöli, wiki szerint 3.2 × 1.6 mm. és ezt képes voltam kikeresgetni 
arról h mihez akarja használni viszont tippem sincs. -
tanulni tanultam, de ha valaki megszólal a közelembe németül, szinte ellenállhatatlan késztetést érzek arra, h belevágják egy töltőtollat a nyaki ütőerébe.
szereted a német nyelvet?