98404
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Lyukasbogrács
    nem használok, nincs rá szükségem

csak szerintem olvashatatlan és szemrontó a szürke alapon zöld szöveg?
    ha színösszeállítások kellenének
  • Calver
    nincs, nem is tartom túl szerencsés ötletnek emberi hülyeségből kiindulva

jdownloader-t használsz?
  • Tarajos Sül
    Nem, de én a pyromániás fajtám nyomán annyira felmelegítettem lángszóróval egy teamécses amúgyis folyékony viaszát, hogy kanóc nélküli a nagyon forró viasz elkezdett párologni, és így égett. Persze amikor vizet fröcsköltem rá, nagyot lobbant. Ha nagyon ki akarod próbálni, akkor ne a szobában, mert az a vékony alu tartó olyan forró, hogy a fa is megfeketedik. :D

A lámpátok(szoba, konyha világítás) kapcsolója alatt/mellett van dugalj? :)
  • Calver
    ööö... csöpögős?

lángoló bográcsot láttál már? (mármint emberi balfaszság okán lángra kapót)
  • Tarajos Sül
    Semmilyen.
    Ingyenes fájlmegosztokról töltök le zenéket.
    (Zippyshare, 4shared, stb..)
    Csak is zenéket. Nagyon ritkán programokat is. Filmet még nem töltöttem le.

Milyen lehet egy lyukasbogrács?
    Egy bográcsnak mi értelme, ha lyukas? :D
  • Calver
    utorrent 3.1.3

te?
  • Ic3 m4n
    elgondolkodtató legyen, ne csak buta akciófilm, amiben csak darálnak, bár 1-2 olyat is szeretek azért :D
    happy endes filmeket nem szeretem, amiben már az elején megmondom hogy ez gonosz, ez összejön ezzel, és ezlesz a vége.. legyen fordulatos, lekössön a sztori..

milyen torrentklienst használsz? (verziószám?)
  • Calver
    nem vagyok oda érte

off: nem lehetek az alreged, te szereted Batman-t

favorit műfajod filmek/sorozatok terén? (vótmá de megválaszolatlanul)
  • Fresh Duke
    Off: A gumis ízlésünk ahogy látom megegyezik... :D (És ezt a topikot is szinte egyszerre vettük észre.) Na jó, döntsük el, melyikünk az alreg?

A Balatonnál igen, a Balatonban nem. Egyszer belenéztem a stégről, egyszer meg kb 30 méterre ping-pongoztam a parttól.

Szeretsz úszni?
  • Calver
    nem, de nem is vágyom nagyon oda.

te?
  • kamionosjoe
    Hír topik(RIP), ez, maffiózó(sajnos már az is meghalt tulajdonképpen, pedig milyen jókat cseteltünk :D)

voltál idén a Balatonnál?
  • Calver
    milyen értelemben? legtöbbet látogatott v. legjobban kedvelt? maradjunk utóbbinál, akkor pelleri (meg valaha Save One Post Two), Sorozatok, meg öööö... gumiból tetszőlegesen 12+/legszarabb vicc/best of.

neked?
  • Ic3 m4n
    20-25 max.

top3 topikod?
  • kamionosjoe
    24234345

szerinted is? :D
  • Calver
    14.

favorit műfajod filmek/sorozatok terén?
  • Tarajos Sül
    "Hogyan készült?" a Dicovery Channel-en.

Éjfélig szerinted még hány hsz lesz ebben a topicban? :)
  • Calver
    3 baromi széles és mély polc, meg van még szekrényben külön dzseki/kabát/ing

legutóbbi sorozatepizód amit láttál?
  • Tarajos Sül
    Hogy ki írt, vagy hogy írt-e üzenetet az, akitől várom, mégha nem is tettem fel neki kérdést.

Hány rekesz és/vagy polc van a ruhásszekrényedben, a ruháid számára?
  • kamionosjoe
    sose néztem, nem tudom, főképpen meg nem is érdekel :D

ha felmész facebookra mit nézel meg elsőnek?
  • Tarajos Sül
    Igen, bár csak egy 50-es jamaha jog-om van.
    50-es eredetileg is. :)
    már 4 éve megvan. :) vagyis 2001-ben vásárolta papám, de 8-ben nekem adta, a 20. szülinapomra, és 1x-2x kikormolom, és satúfékkel csikorogtatom a gumikat lendületben, de azért vigyázok rá. :)

Mióta tiltották le Facebookról a napiszar.com-ot?
  • kamionosjoe
    Én is így használtam egy 125-ös gépet 4 évig, de a kutya se foglalkozott vele, igaz egyszer megbüntettek de az teljes mértékben az én hibám volt, most adtam el májusban.

Szeretsz motorozni?
  • Tarajos Sül
    [apró]*hamis papírért?(és hogy nincs forgalmid, mert ugye 50 fölött kötelező)[/apró]
  • Tarajos Sül
    Xp.
    Ebben viszont nem szeretem a változatosságot. Megvagyok én ezzel is.
    A másik, hogy amennyi napot elvesz egy új oprendszer kiismerése, cuccok újratelepítése, az ez alatt eltelt idők.. nem éri meg nekem a bajlódás. :/

Gondolkoztál már azon, hogy egy 50-es papírokkal rendelkező motoron, ha látszik, hogy kb 120ccm.. :D , akkor a rendőr miért nem büntet, hamis forgalmiért?(esetleg miért nem küldi el egy kivizsgálásra a gépet?)
  • kamionosjoe
    Windows 8 Constumer Preview

Te?
  • Fresh Duke
    Újra raktam a Windowst a gépen.

Most nézem, #62081 elkerülte a figyelmem: Igen, többször is. :)

Milyen oprendszert használsz?
  • kamionosjoe
    jaja

mivel töltötted idén húsvét előtt a nagypénteki napot?
  • Tarajos Sül
    Is-is. De visszacsúfoltam őket. :) :D

#62099:
    Ennek szentelném az életem, az elektronikának. :) (hogy válaszoljak is)

Szoktad használni a "válasz" gombot?
    /lusta vagyok megnézni minden hsz-odat xD /
  • kamionosjoe
    hát nem

csúfoltak az iskolában?
  • Tarajos Sül
    Kicsit másképp fogalmaznám meg a kérdést, és a választ is. :)
    Most egy cél álom áll a szemeim elött.
    Legyen egy cégem(bár m.o. lehet, hogy nem fog sikerülni, (vége a politikának)) és olyan dologgal foglalkozzak, amihez értek. Épp most egy mobil töltőt fejlesztek ki, úgy vagyok vele, minden nagy cégvezető góré onnan kezdte, ahonnan most én. Belefektettem egy kisebb összeget ebbe, és mivel értek hozzá, ha sikerülnek a tesztek(eddig igen jól alakulnak a dolgok), és fogom tudni garantálni(garancia), hogy garantáltan üzembiztos, akkor esélyes, hogy megveszik, és ha annyi haszonnal, amennyivel én szeretném, akkor gondolkozhatok tizenvalahány darab előállításán. :) mégtöbb, mégtöbb. :) (megjegyzem, nem anyu, apu pénzével játszadozok, és erre büszke vagyok =) )
    UI: Az SMD egy kategória(nem tudom hogy megfogalmazni)felületszerelt, a legújabb lekicsinyített technológia, az SMD alkatrészek fele annyi helyen elférnek, mint a "furatszereltek". a 30 ohm az értéke, 1206 pedig a mérete, (amiről fent beszéltem) a mobiltöltőhöz veszek majd. Bővebben méghoszabb.. :D

Várod már a Barátok Közt-et?
  • rooney8
    nehéz kérdés... de szerintem nem
    mármint vannak vágyaim és céljaim, melyeket többnyire kitartóan hajtom is (pl. 5 éve focizom, nem vagyok valami tehetséges srác, de mégis megyek és csinálom, nem adom fel), de hogy egész életemben csak egyetlen dologért feláldozzak mindent... hát nem tudom, szerintem nem.

szerintem maradhat még ez a kérdés, hátha más is akar rá válaszolni :)
  • Fresh Duke
    Lehet eszme helyett célt kellett volna írnom, de leginkább mindkettőre gondoltam. Most csak két konkrét példa jut eszembe, mindkettő egy filmből:
    Pl: A "V, Mint Vérbosszú"-ban V az életét áldozta egy célért, egy eszméért, hogy megdöntse a kormányt. Vagy vehetjük a Batman filmeket, ahol Bruce azzal tölti a mindennapjait, hogy a sötétbe burkolózva rendet akar tenni a városában.
    Mindkettő elég nagy elhivatottság, az önfeláldozás is, és a sötétség elfogadása is.
    De lehetne valami valószerűbb példa is, mondjuk hogy arra szenteled az életed, hogy valakit próbálsz jó útra téríteni; esetleg mondjuk a papi elhivatottság. Szóval, valami olyasmire gondoltam, ami magának a művelőnek nem jár konkrét haszonnal, sokkal inkább másoknak. (És most jön az, hogy az előző kérdésemből ez nagyon nem jött le, szóval bocsánat. :D)

Én azt hiszem igen.
    És akkor a kérdés ismétlem.
  • Tarajos Sül
    [apró]Erre nem tudok válaszolni.. :D szóval csak halkan megjegyzem,(suttogva) hogy változtattam a hsz fejlécének betűszínét, de ragaszkodom a (okker)sárgához. =)[/apró]
  • Calver
    kétlem, túl nagy individualista pöcs vagyok én ahhoz

te? (amúgy konkrétabban fejtsd ki, mert nem teljesen világos h mire gondolsz. szvsz)
  • Fresh Duke
    Úgy-ahogy, igen, nagyon is.

Te képes lennél egy eszmének szentelni az életed?
  • Calver
    off: szerintem a némettel legtöbben így vannak

úgy-ahogy, nem, igen

te?
  • Fresh Duke
    Obv az angol. :)
    Amúgy vicces, az előző kérdésedre válasznak pont azt akartam írni, amit Rooney írt. :D

A franciát szereted? (A nyelvet / krémest / csókot.)
  • Calver
    angol ofc, bár azon kívül csak németet és franciát tanultam, szóval nem valami széles ilyen téren ismereteim tárháza

neked?
  • rooney8
    utálom mint a szart (de 8 éve azt tanulom és kéttannyelvű suliba is járok) :D

melyik a kedvenc idegennyelved?
  • Calver
    off: a 30 ohm egyértelmű szerintem, SMD egy szabvány(?) jelölése, 1206 a méretét jelöli, wiki szerint 3.2 × 1.6 mm. és ezt képes voltam kikeresgetni
    arról h mihez akarja használni viszont tippem sincs.
  • Calver
    tanulni tanultam, de ha valaki megszólal a közelembe németül, szinte ellenállhatatlan késztetést érzek arra, h belevágják egy töltőtollat a nyaki ütőerébe.

szereted a német nyelvet?