98399
-
nem
mi az a adblock? -
fogalmam sincs, nekem is tűzrókám van, ehhez van csak ugyanis prefbar addon (egy gombbal rendszerszínekre váltás/flashek bekussoltatása/js kinyomása és társai)
használd adblock-ot? -
Ilyen idő inkább, picit hüvős, de nincs hideg.. legalábbis erre felé.
Kérdés lent. -
Ez egy jó kérdés. :D
Bejelez még erre a topicra a chrome böngésző :)
Nekem tűzróka van, azért nem tudom.. :/ -
(na igen, valszeg én is kezdeti stádiumba vagyok, mert kezd folydogálni az orrom, és csomót hapcizok...)
nem tudom, nincs számláló... sztem olyan 3-4-5
inkább ilyen idő, vagy a kánikula (35-36 fok)? -
ugyanaz mint nálad, csak megspékelve egy kellemetlen megfázással :\
Hány ember nézi most a topikot? -
kicsit nyűgös vagyok, mert 5 percenként olyan fejfájás jön rám (csak pár pillanatra), hogy beleszakad a fejem :D na meg álmos is vagyok
neked? -
62156: nem
Milyen a hangulatod? -
nem
elégedett vagy a kereseteddel? -
Nem ettem még, de biztos finom lehet.
Nah és te a grillezett csirke szívét, és tüdejét, úgy, ahogy van? :) -
nem, én energiaitalt csak piához iszok :D
szereted a pacalt? -
#62143: He he he.. :D Ha dolgozok, akkor is korán hazaérek. :D
#62141: Mindenkinek más tetszik, más stimmel. Ha ez mindenkinek megfelel, esküszöm, hogy nem nyúlok hozzá. :) (nem esküdtem semmire.. :D )
Felszoktuk köszönteni egymást, de ajándék nélkül. Családban, és haverok közt is így megy. Szülinapkor jelképes ajándékot is veszünk egymásnak.
Kóstoltad már az új Monster Rehab-ot?
(olyan az íze, mint egy rosszul utánzott cukrozott ice-teának, egyszer meg lehet inni. :) ) -
hát felköszöntjük egymást, de semmi extra
ti? -
júlis 12.
névnapot ünnepeltek? -
január 2.
neked? -
ami fontos számomra, azt megjegyzem, születésnapok, évfordulók (jó, rossz egyaránt), de van amit nem tudok, pedig sokszor kérdeztem már :D
Mikor van a szülinapod? -
változó, elég sok szülinapot megjegyzek, de van akikét évek után sem. bár ez lehet h szimpla érdektelenség.
neked? -
Meglehetősen sokat. (És az előző kérdés is már megfordult a fejemben.)
Milyen a dátum memóriád? -
szerintem normális dolog. elvégre az ember gondolkodó lény(többségében).
szoktál filozofálni? -
hát... nem tudom, de az tény, hogy az esetek 60-70%-ban nyomi fejem van rajtuk :D
az normális, hogy már többször gondoltam arra, hogy mi lenne akkor, ha meghalok? mármint az érdekel(t), hogy az ismerőseim, barátaim mit csinálnának, mi lenne a reakciójuk a hír hallatán. -
nem
fotogén vagy? -
kamionosjoe #62143 off: szerintem meg pont jó ez a fehér
minden nap nem fogja, csak gondolom ameddig szabadságon van :D
szereted ha lefényképeznek? -
off: szerintem még kicsit vakító, inkább nézz egy világosszürkét (mint aláírás) ha meg akarod tartani szürke háttérszínt. -
Ez így szerintem most tökéletes.
Vagy minden nap ezzel fogsz szórakozni,hogy váltogatod a lap stílusát? -
#62130: "majd a HG eldönti :)" Nem csak én döntöm el, nem csak én olvasom a topikot. :$ :) [gondol másokra]
#62139:Ha majd ezután másik skin lesz, esetleg az útodom visszaállítja az eredetit, szerintem pont ezt a skint fogjátok akkor hiányolni.. ;) :D
Izgalmasak, nekem tetszenek, bár mások azt mondják, hogy van néhány olyan gyerek, aki ha ilyen játékokon, vagy melett nő fel, akkor nagyobb az esélye, hogy a valódi életben is lövöldözni fog.. :/
Én is sokat játszottam ilyennel, apám mindig megtiltotta, de a gépen mindig elrejtettem a játék mappáját, soha nem a PF-be(program files) telepítettem, esetleg, miután aznap kijátszottam vele magam, töröltem, másnap megint telepítettem.. :D de rám ez nem igaz, így 24 évesen, hogy lövöldöznék, vagy ilyen gondolataim támadnának..
Nah, és milyen a fehér betűszín? -
jól.
(De fura lett a privát|galéria|válasz|#XXXXX betűtípusa. Abszolut nem illik a skin stílusába. Állandóan találgatunk, mi? :D )
mi a véleményed a lövöldözős játékokról? -
Gondolom mert előtte is ugyanaddig van sötét mint utána. Persze nem mindig.
Jól mondom? -
nincs
éjfélt miért hívják az éjnek a felének? -
http://www.isittomorrow.com/
#62135 igen utálom a hétfőt, mert megint elment egy hét
van kedvenc "vicces" oldalad, amit gyakran nézel? -
Még nem, de már majdnem.
Utálod a hétfőt? -
kb csak minimaxot :D
már holnap van? -
szeretek, de emlékeim szerint évek óta nem voltam nyaralni
szoktál még TV-t nézni? -
nem, és nem is nagyon vágyom rá
off: nem a te képernyőddel van a baj, szürke háttéren emlékeim szerint elég kevés szín "működik" - narancssárga pl, de az már van is hsz "fejlécében"
szeretsz nyaralni? -
kérdés meg lemaradt
mész, vagy voltál valahol nyaralni az elmúlt 1-2 hónapban? -
kontrasztos
mondjuk a háttere lehetne sötétebb, vagy a szöveg, de lehet csak az én képernyőmmel van a baj, majd a HG eldönti :) fejlécben válasSz -
Dean Winchester #62129 hát, ööööö.... :D
ha olvashatatlan akkor honnan derítetted ki a kérdést? (poén)
a szöveg színe milyen színű legyen? -
nem használok, nincs rá szükségem
csak szerintem olvashatatlan és szemrontó a szürke alapon zöld szöveg?
ha színösszeállítások kellenének -
nincs, nem is tartom túl szerencsés ötletnek emberi hülyeségből kiindulva
jdownloader-t használsz? -
Nem, de én a pyromániás fajtám nyomán annyira felmelegítettem lángszóróval egy teamécses amúgyis folyékony viaszát, hogy kanóc nélküli a nagyon forró viasz elkezdett párologni, és így égett. Persze amikor vizet fröcsköltem rá, nagyot lobbant. Ha nagyon ki akarod próbálni, akkor ne a szobában, mert az a vékony alu tartó olyan forró, hogy a fa is megfeketedik. :D
A lámpátok(szoba, konyha világítás) kapcsolója alatt/mellett van dugalj? :) -
ööö... csöpögős?
lángoló bográcsot láttál már? (mármint emberi balfaszság okán lángra kapót)