98404
-
a szemem, szám, fenekem, körmeim leginkább. de kinek mi, ő tudja.
ha már kék nyomógomb, nyerek is valamit?:D
-
mi a "preferenciád" ellenkező nem terén? -
Változó, de általában inkább farmert hordok. (Jobban belegondolva, szoknyát soha.)
Halle Berry? (Ma van a születésnapja. :D) -
kamionosjoe #62245 

szoknya vagy nadrág? -
egy patront megér, de nem az én világom
neked? -
kamionosjoe #62243 Láttam persze.
Rihanna bejön neked? -
árnyalattól függ, "világosabból" igen, nagyon sötét bőrszín nekem már egyáltalán nem vonzó
te? -
Azt nem ismerem. (A Kertvárosi leginkább a feketéket parodizálja ki.)
Láttál néger nőt, aki bejött? (Hölgyeknek meg néger férfit.) -
ööö... egyik sem vonz. nagyon, nagyon nem. első nekem túl krémes, második... meh. (pedig olyan szép rímet is tudtam volna belőle faragni)
kérdés lent. -
ofc, egyik kurvanagy favoritom Drawn Together (aka Firka Villa), ami... bhahaha, na. South Park ahhoz képest kismiska, mindennel és mindenkivel képesek szemétkedni.
hallottál már róla? -
jókat lehet vidulni ezeken a rajzfilmeken, de azért egyszerre 2 rész már tömény lenne.
(előző, hölgyeknek célzott kérdésre a válaszom egyértelmű nem.)
négercsók, vagy néger csók? melyiket szeretnéd jobban?:D -
Van, amelyiket szeretem, van amelyiket régen szerettem, és van, amelyiket pont vizsgaidőszakra találták ki... :D
Off: Azért kérdeztem rá, mert ott van egy hasonlóan beteg jelenet, mint amit leírtál. :D
És Te? -
kérdés lent
-
természetesen szuperlatívuszokban, félisteni jóképűségéről és pozitív tulajdonságairól áradozva -
ismerem, eléggé elborult rajzfilmsorozat, bár konkrétan még nem néztem belőle részeket, csak ami elém került (nigga moment!)
csíped az ilyen felnőtteknek szóló rajzfilmeket? -
kamionosjoe #62233 nem ismerős
hogyan jellemeznéd az utánad írót? :D -
(Reméltem, hogy egy hölgy válaszol a kérdésre...
)
De azt hiszem egyet értek... :D
A Kertvárosi Gettó-t ismered?
(Illetve, ha egy hölgy olvasná ezt, válaszolhat az előző kérdésre is. :D) -
eléggé rémisztőnek találnám, mert ilyen jelenet max a Csillag börtön zuhanyzójában fordulhatna elő.
te nem?
-
Nem feltétlen. Van, hogy az egyik kutya le se sz*rja a másikat. :) (Illetve: Az oroszlán nem vadászik pillangóra. (Nem egészen így van a mondás, de most nem jut eszembe helyesen.))
Imponálónak vennéd, ha két srác megküzdene érted? -
igen, de akkor vészhelyzet volt, eldugult a női részleg, így átmenetileg a fiúkat kitúrtuk a helyükről.
mindig az erősebb kutya....? -
Hogy valaki tévedésből ment volna be, olyat még nem. :D
A kérdés eggyel lejjebb. :) -
Ha nem csak piszoár van a WC-ben, akkor nincs ezzel semmi gond. :)
Off: #62225: Ebből már sehogy se jössz ki jól, kár magyarázkodni... :D
Voltál már az ellentétes nem mosdójában? -
persze, ezt már nem fogod kimagyarázni:P:P
mivel valóban megtörtént, és pont barátnőm volt, így csak kapott egy sallert, és kb fél óráig hahotáztam:D egyébként pedig nem tudom, valószínűleg semmit, mert odabenn úgyis rájött a tévedésére.elég gáz az neki.
láttál már ilyet?:D
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!persze a masnit csak a kezébe adnám.. :D -
Jó kérdés.. :D Talán ajánlanék neki egy buzibárt, és egy alsó nadrágot, nahmeg ha buzibárba küldöm, akkor adnék neki egy masnit is a vesszőjére.. :D Nem mutatok túl jó példát HG létemre.. :D
..és mi a véleményed akkor, ha egy csajt a férfi WC-ből jön ki, és te pont meglátod? :)(hogy onnan jött ki.. :D ) -
kérdés ua mint előbb
-
kamionosjoe #62222 szerintem mindenkinek ez :D
mi véleményed ha egy férfinak kilátszik a tangája? -
elbasztam :C
ez lett volna hsz elején
-
tehenek ofc kizárva, felületesnek lenni jó.
melyik hímnek nem ez?
-
passz. messze van még az.
mi a véleményed, ha egy lyánynak kilátszik a tangája? -
leginkább pihizek, ha addig jön valami normális játék, azzal szórakozok
te? -
[apró]..szóval elvileg max. péntek kora d.u.-ig nem vagyok, de nem rosszalkodni, telcsiről feljövök néha.. ;) :D :D[/apró] -
Én ennek a lánybarátomnak, 20 éves. :) de ő is kb mindent elmesélt az ő sexuális életéről.. vagyis csak annyit, hogy mikor, hol csinálta a barátjával, aki szintúgy nagyon jó barátom, 3 éve járnak, és holnap megyek el 2 napra a sráccal kamionozni.. :)
Mit csinálsz a hétvégén? -
kamionosjoe #62215 mivel most ilyen nincs, ezért nem is beszélek senkivel ilyenről, de öcsémnek elmeséltem mindent a volt bnőmről, mert kíváncsi volt
te? -
hát nem szoktam szeretni.
van olyan ember akivel kibeszéled a szexuális életedet? (nem a párod) -
Változó, de általában háton, a karjaim meg fölöttem. (Állítólag "cukin alszom", de én nem tudom, mert nem látom magam közben.)
Morcos vagy, ha megzavarnak alvás közben? -
kamionosjoe #62212 unalmas
milyen testhelyzetben szoktál elaludni? -
A realista az mindkettőben meglátja mindkettőt. :)
Szerinted milyen lenne a világ érzelmek nélkül? -
persze:D
a realista mit lát?:D -
Abból szerintem van, legalábbis, ahogy észrevettem. :)
Az optimista minden rosszban lát valami jót? :P