98399
-
edzőterembe járok
sport fontos az életedben? -
Volt már jobb is.
Milyen sportot űzöl? -
Hat olyan semmilyen... Ehes vagyok es epp korteremben ulok es varom a lelete(ke)t. De csak sportorvosi engedelyhez, nem betegseg :D
Neked? -
Székesfehérvár környéke.
Milyen kedved van? -
Soha nem volt olyan érzésem egy filmtől, hogy futni szeretnék!
Hova költöznél el szívesen az országon belül? -
Pont így vagyok vele. :D
Kaptál olyan érzést valamelyik film láttán, hogy elmenj futni, de akkora távot, amit előtte még sosem? -
Az osszes reszet imadom (bar az 5. nem olyan nagyon jo, de veszesen rossz sem)
Te? -
Én kicsit könnyebben hízok, meg nem vagyok az a nádszál legény sem. Néha "szoktam", de az általában csak abból áll, hogy nem eszek vacsorát aznap. Próbálok áttérni a reggelire, de az utóbbi években valahogy az folyton kimaradt, nagyon furcsa ilyen korán enni. :D
Szereted a Rocky filmeket? (Vagy egyet a 6 közül?) -
elhízni, nem elhívni
-
nem, de mivel épp hogy nem látszanak ki a csontjaim, nincs is rá szükségem. nem igazán tudok elhívni (tudom, tudom, várjak pár évet, bleh)
te?
off: első sort párszor át kellett olvasnom mire megértettem
-
Úgy jellemeztek, hogy is? Humoros, bunkó, teátrális, és nem kiszámítható.
Szoktál "fogyókúrázni"? -
mondhatjuk, bár inkább egy cinikus, szarkasztikus rohadéknak 
te? -
kamionosjoe #62271 semmi
humoros embernek tartod magad? -
nemtom fóbia-e, szerintem nem, de engem tökéletesen lehetne kínozni balesetes képekkel, törött, levált, szétnyomott stb emberek képeivel, videóival. ezt nem bírom. állat annyira nem zavar, de azt sem nézem meg ha nem muszáj.
neked? -
a múltkorin voltam először, de többször nem megyek, felesleges
van vmilyen fóbiád? -
mintha nem lenne mind1, hogy ki az elnök. ugyanúgy ahogy itthon is. el se mentem szavazni a "múltkor"
te jársz rendszeresen szavazni? -
kamionosjoe #62267 tulajdonképpen most is azt végzek, de legalább ennél csak jobb jöhet :D
hamarosan választás lesz odaát, szerinted újra Obama jön vagy valaki más lesz az USA 45. elnöke? -
Nem tudom
Vegeznel alantas munkat, ha rakenyszerulnel? -
nem, elképesztően türelmetlen tudok lenni, mindig próbálom úgy alakítani elintéznivalóimat, h ne kelljen várakoznom.
kérdés lent -
kamionosjoe #62264 Azt még nem.
Ha sokat kell várnod könnyen kibírod? -
nem, de ahogy elnézem ez még abból az időszakból van, amikor Rourke-nak... öööö izé... volt arca 
jó film? miről szól? -
Nekem az Angyalszív,főszerepben Mickey Rourke.
Láttad már?
off:Nagy falat lennék én nekik! :-) -
Grosse Point Blanke, #61745-nál már reklámoztam is, zseniális film.
neked?
off: azért ha egy csapat "dühös amazon" akarna laposra verni, megnézném mennyi idő alatt változna meg a véleményed
-
Tudnék olyat,aki megérdemelné,de mégsem teszem,mert nem érzem férfihoz méltó cselekedetnek.
Mi a kedvenc filmed? -
#62258: én még nem láttam mezítlábas Lucky-t
#62257: kellő provokációra, pl arc felé nagy sebességgel haladó ököl esetén mindenképpen hirtelen sokkal egyenjogúbbá válna a női egyenjogúság
te? (mármint az ütéses kérdés) -
Kék Camelt szívok,nem sokat,2-3 szálat egy héten.A piros Lucky Strike-ot jobban szeretem.
Szűrő nélküli Lucky Strike-ot lehet kapni Mo-n? -
kamionosjoe #62257 mostanában mindig valami olyan volt amit előtte még nem próbáltam múlt héten Baton-t vettem, de a Marlboro is tényleg jó
ütnél meg lányt? -
sokat változott, perpill dobozosból arany Marlboro és kék Kent, de újabban itthon töltök Camel dohányt, mert kurvajó.
te? -
kamionosjoe #62255 néha igen
melyik márkát preferálod? -
yep
te? -
kamionosjoe #62253 egyszer ültem benne, de csak az anyósülésen
dohányzol? -
nem.
off: de a "mi a [te] prefenciád" ugyanezt jelenti
és te? -
akkor elírtad:D helyesen: mit preferálsz? lett volna:D
időnként igen. korom: adatlapra kuksi:D
jobb oldali kormányos autót vezettél már? -
nem valószínű :D
szoktál hétvégenként bulizni járni? kort is írjatok :) -
egy "NOOOOO!" kiáltás egy szociopatától (akit a jedik tettek azzá elbaszott ideológiájukkal)
félreértetted btw a kérdést (v. én írtam hülyeséget?), mi tetszik ellenkező nemű egyedeknél, milyen külső jegyeket kedvelsz? -
a szemem, szám, fenekem, körmeim leginkább. de kinek mi, ő tudja.
ha már kék nyomógomb, nyerek is valamit?:D
-
mi a "preferenciád" ellenkező nem terén? -
Változó, de általában inkább farmert hordok. (Jobban belegondolva, szoknyát soha.)
Halle Berry? (Ma van a születésnapja. :D) -
kamionosjoe #62245 

szoknya vagy nadrág? -
egy patront megér, de nem az én világom
neked?