98398
-
nem
The Office-t bírod? -
nem.
nézed Community-t? -
bárányhimlő
voltál már európabajnokságon? (akármi lehetett) -
nem tudom, nem használom
volt már valami nagyobb betegséged? -
csak a PC..
jó a helyi közlekedés városodban? -
PC. egyértelműen. nem véletlenül létezik a "glorious PC gaming master race" és a "dirty console gaming peasants" kifejezés 
nálad? -
nem :(
konzol vagy PC? (játékra) -
25-35°C, újabban azt vettem észre, h az alatt fázom 
kérdés lent -
#62551: annyira nem, bár engem nem zavar a meleg
#62552: Sleeping Dogs
ismered? -
elég meleg, de volt már melegebb is :D nekem 28 fok az optimális
neked mennyi ? -
szégyen és gyalázat!!444négy
miféle cucc? -
Ami késik az jön.
Nálatok is rohadt meleg van megint? -
hasonló, elmúlt egy hónapban volt 3-14 óra között minden
milyen dolog az, h valami már 3 napja kijött, és még mindig nincs hozzá crack? -
mostanában változó, van hogy 4-et(az a minimum) vagy például szerdán 11órán keresztül
te? -
nem
napi mennyi órát dolgozol? -
akadnak szépszámmal
teszel valamit ellenségeiddel szemben? -
felkúrtam már pár embert kicsiny életem során, de kétlem bárkiben megmaradt volna ennyire
neked? -
nem tudok róla.
neked? -
szerintem igen
van ellenséged?
-
elvileg spermáid számát nyirbálja nem, szóval vaktölténnyel fogsz lövöldözni
jól tudom? -
zsebbe, bár állítólag nem tesz jót..
okozhat a zsebben hordott telefon impotenciát? -
igen, teás bögre, macis.
zsebbe, vagy táskába hordod a telódat? -
hála a papnak egyikre sincs szükségem (kopkop), de valakinek jól áll a szemüveg, akinek meg nem az hordjon kontaktlencsét :D
van kedvenc bögréd? -
mindkettő van, ha megyek valahová kontaktlencse+ napszemüveg (ha ennyire süt a nap). itthon szemüveg, vagy az sem.
aki nincs facebookon, nem is létezik?:D -
ha csak néha-néha kapod fel (pl táblát olvasni), szemüveg. egész napos használatra kontaktlencse, lehetőleg egy napos, eldobható.
nálad? -
ez igen:D szerintem ebből 3 sec amit bírtam. nálam ilyen nincs, amit utálok, nem is hallagatom meg. ha emlék lenne, akkor sem. keresnék olyat, ami ugyanahhoz emlék, de hallgatható is.
szemüveg, vagy kontkatlencse? -
simán csak utálom, és a lehető legidegesítőbb zeneszámnak tartom a világon, viszont néha eszembe jut, és csak a végighallgatásával lehet elcsendesíteni. élvezzétek ti is.
emlékeztetni senkire nem emlékeztet, max a jövőbeli önmagamra, aki túl sokszor hallgatta végig és épp egy kellemes fehér köntösben üldögél egy puha, kitömött falú szobában...
nálad van ilyen? -
Közúti balesetem még nem, szerencsére. (De már többször is elég közel álltam ahhoz, hogy elcsapjanak.) Ezt leszámítva "foci balesetem" volt; megrepedt a kezemben 2 helyen a csont, egy hét gipsz, semmi vészes.
#62534: Magam se tudom. Valami alapja biztos van, de szerintem magából a tesztekből nem derül ki, hogy ki mennyire eszes.
Volt, hogy utáltál egy zenét, de ennek ellenére újra és újra meghallgattad, mert emlékeztetett valakire? -
Hat ezek a mai modern tesztek mar csak jo eredmenyt mutatnak :D az meg, hogy valoban megmutatja-e... Gondolom a tobbsegnel igen, aztan van 1-2 kivetel akinel nem... Gondolom :D
Szerinted? -
Szerintem nem nagyon. De elhiszem, hogy neked 140 van.
Volt már baleseted? -
Mikor legutóbb mérték (3 éve) 140 körül volt. (Meg az EQ-m is.)
Szerinted ezek a mérések mennyire fedhetik a valóságot? Illetve, tényleg megmutatja-e az IQ, hogy mennyire intelligens az ember? -
persze
iq-d kb mekkora? -
Igen.
Szereted a természetet? -
Igen
Sok olyan dolog van az eletedben, amit megbantal es ha ujrakezdhetned nem igy csinalnad? -
Van két 4 GB-s meg egy 64 MB-s.
Szereted a Ferrarikat? -
nem mondhatnám, nem tudnék összerakni egyet.
hány GB-s a pendrive-od?
-
Kb. 2 ropiért vettem anno,úgy 4-5 éve.
Számítógépbuzi vagy? -
hónapokat is kibírok, nem vagyok "szerelmeskedés" függő. És buzi sem, hogy ilyen szavakat használok :D
kb. milyen drága az egered, és hány éves? -
Egy nap maximum :-D
Nálad? -
a rántott CSIRKECOMB
Egy gyengédségekkel eltöltött este után hány nap kell neked ahhoz, hogy ismét egy kis "szeretetre" éhezz? Hú de csajosan hangzik így :D