98399
-
szeretem
várod a nyár végét? -
néha rám jön és eszek egy adag csirkehúslevest, de amúgy nem vagyok oda érte.
rántott sajtot szereted? -
én is
levest szereted? -
ha ezt vesszük alapul, akkor nem - pörkölt meg túrós csusza jöhet, a többi mind zsírtól csöpög és szinte ehetetlen.
te? -
rántott hús
szereted a magyar kajákat? -
van virslis kiflim meg rántott sajtom, szóval válogathatok
nálad? -
én nem
mi lesz/volt az ebéd? -
Dean Winchester #62596 foci , holnap lesz a 3. játéknap (5-6. forduló) mini bajnokság :D
#62589: somersby? reklám alapján brutál finomnak tűnt, gondoltam érezni lehet a finom zamatos almát...
italban ennyire még nem csalódtam mint ebben :D brutál rossz íz, fullasztó ital, egyszóval 1 ft-ot sem adnék érte :D
neked bejön ez az ital? -
Kuzdosportok
Mi almaid munkahelye ? -
foci
tegnap volt első bajnokink, kikaptunk 2-1-re :(
te? -
edzőterembe járok
és te? -
Nem hiszem,ha az ember szervezetét minél nagyobb megterhelésnek tesszük ki fokozatosan,akkor hozzászokik,ezért semmi sem lehetetlen :-)
Sportolsz valamit? -
ha jól tudom ingyenesen indult még anno 1995-ben, és ez a megszűnéséig nem fog változni.
Képes lennél doppingolni, ha élsportoló lennél? -
[apró]koksz=kókusz[/apró] -
Somersby. Felejthetetlen. :) Az elött a citromos gösser volt, az elött, vagy melett is a Malibu, koksz rum (vagy likör) + ananász juice.. Töményből talán a fütyülős mézes barack, vagy ez a vadcseresznye. Házipálinkának már a szagától is hányok.. :/ Van a miskolci likörgyár zrt-nek(üvegén ez van rajta) egy 40%-os fügepálinkája.. Nagyon finom, pedig az édes, ízesített löttyökért vagyok oda. Ráömlött egy pici a kezemre, az alkohol elpárolgott, és azt a zamatos illatot éreztem a fügének, amilyet még soha semminél.. :)
A metropol napilap szerinted meddig lesz ingyenes? -
Dean Winchester #62588 amit szeretek az a vodka-cappy, de megiszom a tokaji aszút is, de nem mondok ellent a meggybornak sem :D
töményből: hubertus ill. édeskés lkőrök :D
neked? -
Nem leszek otthon, ugyhogy majd valszeg kimegyunk a
siofoki tuzijatekra :D amugy engem nem is nagyon erdekel, szval nem halok bele :D
Mi a kedvenc alkoholtartalmu italod? -
Pihenéssel, barkácsolással stb. Azonkívül szerdán, csütörtökön, és pénteken(tegnap, és azok elött) egész végig fentvoltam(meg is érte, Ormoz-ba(Slo), és Linz mellé kamionozgattunk, :) és összesen 10 órát aludtam.
..de én még kedden is itthon leszek, nagyon úgy néz ki. :)
Tűzijátékot élőben, vagy TV-n keresztül nézed, avagy sehol.(mert nem tudod, vagy nem érdekel)? -
Örülök neki, mert ez egy jó és hasznos lehetőség.
Mivel töltöd a hosszú hétvégét? -
OFF: #62570: Köszönöm Szépen. :)
Fogjuk rá. :) Magamtól nem tudnék sokat inni, maximum valami nagyon finom, édes italtól, ami nem égeti a torkod, nem huzod a szájad tőle, de mégis nagy alkoholtartalommal rendelkezik. :) ..már lassan eltelt 1 hónapnál több is(+ pár hét), hogy nem ittam többet a kelleténél.. Azt is megkockáztatom, hogy ezen időn belül nem is ittam semmilyen alkoholt.. :)
Mit szólsz hozzá, hogy Magyarországon egyre több a megújúló energiaforrás?
(Tegnap jöttem haza Linz közeléből.. Nahát az a sok szélerőmű Ausztriában.. :D meg még itt Magyarországon is.. :) ) Újszilváson is a nemrégiben épült naperűmű.. -
9körül
gyakran vagy részeg? -
legtöbbször alvással
#62568: PM-et nemkaptad meg?
mikor szoktál kelni? -
akad, filmezik
mivel szoktad az idődet tölteni így éjszaka? -
Annyira veszélyes helyzetben még nem, de volt pár "apróbb" rázós dolog.
Ébren van még valaki? :) -
voltam, Tiszában enyhén alkoholos állapotban úszkálás közben kicsit elmértem a sodrás a sebességét - aztán a srác aki jött "kimenteni" elindult felém, és nagy sebességgel elhúzott mellettem, mert ő is. ezek után egy zseniális ötlettől vezérelve letettem a lábán, és öööö... nos, az "életünkért küzdöttünk" kemény másfél méteres vízben 
te? -
Nem, mert úgy kevesebb tortát tudnék magamba tömni a születésnapomon. :-)
Voltál már olyan veszélyhelyzetben, amikor átvillant az elméden, hogy: "Hopp, ez nem lesz meg" ? -
vagy újévkor? :D -
január 2.
örülnél, ha szilveszterkor születtél volna? :D -
kamionosjoe #62575 nem is gondolkoztam még rajta
mikor van a szülinapod? -
hol van az még... :)
van már konkrét elképzelésed, hogy mit veszel karácsonyra valakinek? -
Mindig. (Nem múlik. -.-)
Mit tervezel az idei Szilveszterre? -
nem
te? -
kamionosjoe #62571 sose néztem, inkább a szilveszterit majd
itt Bécsbe meg szerintem amúgy se lesz semmilyen tűzijáték :D
szerelmes vagy? -
hozz létre egy szöveges dokumentumot, nevezd el index.html-nek, majd nyisd meg pl. jegyzettömbbel és írd bele ezt:
<html>
<head>
<title>Az oldal címe</title>
</head>
<body bgcolor="white" text="black" link="blue" vlink="purple" alink="red">
<body>
Hello world!
</body>
</html>
ez egy abszolút egyszerű "kezdőlap", csak kiírja, hogy Hello world! és ennyi. ezután nem fognak többé b*szakodni az uw-sok. nekem atw-n egy (majdnem) ugyanilyen van és már 5 éve megvan és még sosem szóltak érte.
siófokon leszek, szval nem
te otthon maradsz, esetleg kimész megnézni, vagy te sem leszel otthon? -
kamionosjoe #62569 szerintem hagyd a topik hátterét most, koncentrálj a kezdőlapra :)
nézed majd a tűzijátékot? -
Ha nincs itthon senki, és ha olyan a szám, amitől megmozdul minden porcikád, akkor igen. :)
19.-én, 0 órakkor törlik az UW-t, ahol a topik skinjéhez tartozó fájlok vannak, ha nem töltök fel egy kezdőlapot.
Holnap itthon leszek, de szerinted az én nulla tudásommal, sikerül határidőn belül feltölteni egy kezdőlapot? :D
/melette pedig a topik hátterét is összehozni?!/ :D -
kamionosjoe #62567 104 és 107 között (Mensa)
szoktál hangosan zenét hallgatni? -
(#62531 :P) -
legszebb tudomásom szerint 130 körül valahol. vagy nem, őszintén szólva semmi ilyen komoly beülős IQ teszten nem vettem még részt, ahol pöccre pontosan megaszondják.
neked? -
kamionosjoe #62564 nincs kedvenc
mennyi az IQ-d?