98398
-
én is amikor "regényt" írok (pl. #62960), akkor már befejezem, de ha csak egy rövid foszlány, akkor azt kitörlöm
szerinted léteznek földönkívüliek? -
csak ha már nagyon sokat gépeltem - elég gyorsan szoktam írni ahhoz h ne legyen ideje előjönni új hsz jelzőnek 
te? -
Sokat gondolkodtam már a multiverzumon. Ha ez így van, akkor az inkább úgy néz ki, hogy minden egyes döntés, amit meghozunk 2 világot hoz létre: egyet, ahol meghoztuk a döntést, és egyet, ahol nem. Így billiónyi ember, billiónyi döntést meghozva teremt ~végtelen világot. És ebből kifolyólag lennének, amelyek nagyon hasonlítanak egymásra (ahol mondjuk csak egy döntés a különbség), és lennének, amelyek minden szempontból elütnének.
#62961: Ismertem is, szerettem is.
Ha már leírtátok a mondanivalótokat, és meglátjátok az (1)-et, attól még Ti is leírjátok, amit akartatok? :D -
őszintén? max vállatvonok, meglehetősen földhözragadt kétlábú vagyok... és őszintén szólva annyira nem is bánom.
Sliders című sorozatot ismered/szereted?
-
hát igazából nem tudom
nehezen tudom elképzelni, hogy minden embernek előre meg van írva a sorsa
és ugyebár ha nincs megírva, akkor jósolni sem igazán lehet, mert minden spontán történik
én a párhuzamos univerzumokban hiszek (nem hiszek, csak ez olyan érdekesen hangzik), hogy mindennek van egy alternatív világa, pl. egyik univerzumban így hoztunk meg egy döntést, a másikban pedig amúgy és ezáltal minden, ha nem is nagyon, de kicsit más lett. és ha sok ilyen kis változás történik, akkor bizonyos univerzumokban teljesen más világ lehet. persze ez megint felveti azt a kérdést, hogy akkor majdhogynem végtelen számú univerzum létezne, mert ha csak az emberek fele csinálna mást adott univerzumban akkor is iszonyatosan sok alternatív világ jönne létre és akkor ott is lennének más dolgok, melyekből újabb univerzumok jönnének létre. és ennyi világ hogy férne el akárhol is... érdekes téma ez :D
te mit gondolsz erről? -
nem, hatalmas, nem működő baromságnak tartom tbh.
te? -
Off: Nice work, team!
Láttam már. Sárkánnyal is szokták rajzolni.
Hiszel a jövendölésben/jóslásban? (Nem a TV-s telejósdára gondolok.) -
de, ezt jól megkavartuk
felismered ezt a szimbólumot? -
már mindegyikre válaszoltak
vagy nem? -
Szerintem megfelelő számnál, megfelelő előadás móddal össze lehet őket tenni.
Kérdés lent. -
ha olyan amihez értek, akkor jöhet, nyomás alatt úgyis "jobban funkcionálok"
kérdés lent -
(itt pihen a vinyón, azért kérdezem megéri-e ránézni vagy inkább Brick újranézés legyen ma)
illenek szerinted rock zenéhez szaxofon, trombita és egyéb "jazz hangszerek"? (példa) -
Csak ha Te hozod a pizzát. 
Szereted a kihívásokat? -
még nem láttam, de már én is tervezem
megnézzük együtt?
-
van, műholdas UPC-m van
The Avengers-t megéri megnézni? -
hát igazából ebből is több is van
vígjátékot bármikor, akció is jöhet, akció-vígjáték az is jól tud elsülni, de a drámát sem vetem meg
igazából ezek a fő stílusok, amiket nézek, de persze szinte mindegyikből van olyan, ahol legalább 1-2 film tetszik
van a tévédhez media box? -
fekete komédia
(Grosse Pointe Blank, Observe and Report, Burn After Reading, In Bruges, csak h pár "nagyot" említsek)
neked? -
nem igazán
kedvenc film stílusod? -
este/éjszaka.
neo-noir filmeket csíped? (ott is van lista, de példának Brick, Payback, Kiss Kiss Bang Bang) -
állítólag már folynak a munkálatok a háttérben
Este/nappal használod többet a netet? -
első rész jó volt, de nem kiváló (lásd A ravasz, az agy...), de
lesz egyáltalán folytatása? -
a blöff és a spíler jó
mást nem is nagyon láttam ebből a műfajból
várod már a spíler 2-t? -
#62940: 40°C.
#62941: tökéletesen
gengszterfilmeket szereted? -
mint akit ledaráltak, miután átment rajta az úthenger.
elég meggyőző volt a válasz?:D -
Egész jól bírom. Jól bírom a szélsőséges időjárást. De nem mondom, hogy nem bánnám, ha egy 10-est csökkenne a hőmérséklet.
Szerinted melyik a jobb? Nyáron a 40°, vagy télen a -15°? -
mint egy... uhh. valami gyomorfekélyekről és végbélkamerákról? akármilyen hőálló vagyok, ez a dögmeleg mentálisan paffra tesz.
te mennyire érzed "nyúzottnak" magad így közel 40°C-ban? -
Az egyik kedvencem, de a Terminator 4-et szerencsére nem láttam. (Talán pont ezért?)
Érdekel az Ikrek 2? -
első kettőt igen, harmadik meh, Salvation gyalázatosan fos.
csíped Christian Bale-t mint színész? -
ja a kérdés lemaradt :D
terminátor filmeket szereted? -
sztem világi spanok lennénk :D
már tűkön ülve várom, hogy egy terminátorom legyen (persze a jó kivitelben) :D -
tőlem egyet sem, mert én meg tudom különböztetni a hímsoviniszta humort a komoly szövegektől 
kérdés lent -
takarítást átveheti, de kaját felejtsük el, a "gondatlanságból elkövetett gépolajmérgezés" kellemetlen halálnem
nem félnél ilyentől?
-
Nem erre találták ki a feleséget?
Szerinted ezért hány mínuszt kapok? -
igen, most is van egy maci az ágyam támláján :D
kérdés lent -
aribbnak aribb, de a robot az egy céleszköz :D
én szó nélkül rohannék és venném meg az első példányt :D
milyen jó lenne már, nem kellene takarítani, mosogatni, mosni, kaját csinálni, bevásárolni, kerti munkát csinálni :D
nem örülnél neki? :D -
de. talán az az egyetlen kivétel a klasszikus alapszabály alól. (vigyázat, tvtropes)
vannak plüssállataid? -
ha lusta lennék valamit megcsinálni, akkor rajta. egyébként kell a fenének:D
a plüssmaci nem aribb, mint a robot?:D -
nem :DDDD
ha egyszer majd ott tartunk, hogy lehetne mindenkinek egy saját robota, ami pl. vezetné a háztartást, akkor igényt tartanál rá? megbíznál benne, vagy pedig félnél az öntudatra ébredéstől? -
bizalom kérdése.
szeretnél beszélő plüssmackót? -
mondjuk ezt én sem tudom
még családon belül elmegy
vagy ott sem?