98398
-
nem.
elhiszed?:D -
nekünk kábel van. De a Digisport-ot nem adja a júpíszí, és ezért fáj is a szívem.
Sok 1-est kaptál a suliban? -
tudományost szeretem, a természetiben is vannak érdekesek
de igazából nem sűrűn szoktam nézni
ha véletlenül épp odakapcsolok és megy valami jó, akkor megnézem
kábel tv, vagy műhold? -
nincs, de éjszakára elfogadnám. Csak forgolódok az ágyamban, és végig nézem az összes NG-on leadott dokfilmet :D
Kedvenc dokfilm típusod? (háborús, természeti, tudományos, mérnöki) -
nem tudom, még nem ettem
van légkondid? -
műszaki rajzban jó vagyok, a szabadkézinél felismerhetetlenek az alkotásaim, ezzel még nagyobb fejtörést jelent a "Mire gondolhatott a festő" kérdés. :D
tejlevest szereted? -
állítólag volt/van affinitásom a rajzoláshoz, de úgy igazából sosem vonzott ez a rajzolósdi
mikor még kisebb voltam, akkor egész sokat rajzoltam, de végül abbamaradt
te? -
Nem tudom,jártam rajzszakköre,bár azóta sokat felejtettem,igaz keveset is tudtam :-)
És te? -
ilyen melegben a görög
szépen tudsz rajzolni? -
pontosan az:D volt még irfan is, de már nem használom.
görögdinnye, vagy sárgadinnye a jobb? -
fotóbolt
neked? -
mondhatni diákmunkának is.
melyik a kedvenc képszerkesztő progid, ha hazsnálsz olyat? -
egy diákmeló
te? -
egészség, világbéke (:D) és annyi pénz, amiből a családtagoknak tudnék adni egy nagyobb összeget, és nekem az életem végéig ne keljen dolgoznom, csak utazgatni :D
Eddig hány helyed dolgoztál? (diákmeló, teljesállás)
Tarajos Sül: a link betűszínét megváltoztathatnád egy picit világosabb kékre, mondjuk LightSkyBlue-ra. -
teszem ezt is, azt is, pont jó , ahogy van. nincs gondom a sulival, de tanulni nem mindig szeretek. akkor emg nem is teszem. így elvagyok a témával:D
ha lenne 3 kívánságod, miket kérnél?
-
most nyári szünetben nekem sem túl mérvadó
de suliidőben azért vasárnap szeretek egész nap otthon dögleni :D
várod már, hogy végezz a tanulással (ha még tanulsz) / visszamennél inkább tanulni (ha már dolgozol)? -
off: így igazából tudom is, csak nekem hirtelen a magyar parlament ugrott be, és... ööö... na. azt hittem valami másik NWO-s elmebaj 
nem nagyon tartom magam ilyenekhez, mondjuk úgy nagyjából hétvégéhez sem. pihinap amikor tudok pihenni, munkanap amikor nem, ennyi.
te? -
Lehet igazad van.
Off: Erre gondoltam. Ha láttad a V, mint vérbosszú című filmet, akkor átérezheted a problémát... :D
Az Úr napján (vasárnap) pihenni szoktál, vagy mindig akad valami dolgod? -
Szerintem a beltartalom miatt nem kellene az épületet pusztítani. Sajnálnám, de a Duna part...
Szerinted? -
ööö... felőlem? 
miről van szó?
-
Régen igen, ma már csak kb minden 10. hsz-t, hogy képben legyek, hogy még ugyanarról szól-e a flame.
November 5-én szerinted is fel kellene robbantani a Parlamentet? :) -
túl gyorsan pörög a topic, mire valaki igazán felháborodhatna már teljesen másról van szó 
el szoktad olvasni flémeket humorosaranyosban? -
A legtöbb szónál tudom, de azért vannak hiányosságok. (Régen nagyon könnyen kevertem.)
Off: A chat-tel az is a bajom még, hogy ha valaki nem SG-s fellép az oldalra, a chat láttán el is húz egyből. :D
Itt miért nincsenek jó kis flame-ek, mint a humoros-aranyosban? :D -
off: adblock? nálam évek óta blokkolva van chat, nem vagyok kiváncsi rá kicsi Frayer kit hol és miként akar seggbekúrni -
ó ez mekkora gyönyörű flamebait 
nem feltétlenül, inkább kibaszottul pofátlan... plusz gonoszságban az EA-t nehéz lenne utolérni [öklöket ég felé ráz látva a Mass Effect-et és iszonyatosan elsietett folytatásait]
mennyire vagy jóban a j és ly betűkkel? (avagy kevered-e sűrűn) -
Túl sok morális kérdést vetne fel a dolog, szóval nem tudom. De szerintem én ezt már nem élem meg.
Szóval, szerinted az Apple az gonosz? :D -
kitudja. elég apple szagú reklám az én a robot film. talán már készülnek is az ns1-ek :D
szeretnéd, hogy legyenek ilyen robotok? -
nem túlzottan érdekel
olyan robotokra gondoltam, mint pl. a terminátor (jó ez kicsit túlzás), vagy az én, a robot c. filmben a robotok
ehhez azért még kell jócskán 50 év
vagy nem? -
Ritkán benézek... 
Szerinted jó lenne, ha a fórum főoldalán lévő chatet csak a felhasználók látnák, és kikapcsolható lenne? -
#62974: hamarabb. de már gyakorlatilag most is majdnem ott vagyunk, emberi "input" meg kell
off: Best of SG az a topic ahol... nos, leginkább a fórum többi részén gúnyolódunk (és én vasököllel uralom törölgetem ambrusgeci hozzászólásait
)
gumiszobát szoktad látogatni? -
én lettem volna, de kiütöttél :D
amúgy én azt mondom 50 éven belül
szerinted hamarabb, vagy később? -
már most is vannak n... izé, mosógatógépnek hívják őket
na és most ki előzött be?
-
off: ja bocsi ezt nem tudtam, és nem is olvasom, mi az az NWO?:D -
Állítólag elég gyorsan és elég gonosz vicceket, beszólásokat tudok tenni. :) (Talán Apámtól örököltem.)
Mikor lesznek már a lentebb említett, minden házimunkát elvégző robotok? :D -
[ártatlan körbenézés] 
kérdés lent -
A gyíkemberek szerint az vagyok. De ezt nem mondhattam volna el 2012.12.21-ig, szóval pssszt.
Amúgy nem, az előző sorból is látszódik, hogy elég szar a humorérzékem.
Megint írt valaki, Calver lesz az? -
inkább vicces, de meglehetősen száraz és rohadtul szemét humorral áldott meg a "sors" 
és téged?
(gyíkemberek meg "belső" poén, ha olvasgatod Best of SG-t és testvértopicját NWO-t akkor vágod... bár mintha láttalak volna már ott
)
-
most épp magasröptű beszélgetést folytatunk, te pedig megzavarod ilyen butaságokkal a társalgást :D
komoly, vagy inkább vicces embernek tartod magad? :D -
Még eggyel sem találkoztam. Nem tudom.
A gyíkemberekben hiszel?
-
újból csak vállvonással tudok felelni, elképesztően hidegen hagynak az ilyen témák 
szerinted?