98398
-
annyira nem, egy igen egyszerű okból: akármit nézek, ha jó, hajlamos vagyok teljesen beleélni magam. ami valamilyen szinten remek, gondolkodás felfüggesztése és társai meg tudják erősen dobni sorozatok/filmek élvezeti értékét, más szinten annyira nem, mert egy horror/thriller közben 200 a pulzusom és módszeresen kis híján szívbajt kapok 
mennyire "éled bele" magad abba, amit nézel? -
igen, pont az előbb néztem meg egyet (Shutter, 2004-es Thai horror, gecijó)
És te? -
előző tárgytalan, szóval legyen másik:
horrorfilmeket szereted? -
off: amúgy de, ez pont igen, vagy legalábbis nagyon közel áll hozzá. The Boondock Saints-re (ami az egyik legcoolabb film amit valaha láttam) 17%-ot max molyszagú öregemberek társasága tud adni
-
borotvált, ofc.
mivel ma kivételesen horror/thriller hangulatom van (évi kb kétszer fordul elő): Cabin in the Woods, Szellemhajó (Ghost Ship) újranézés, vagy The Innkeepers? -
Egyik sem, rá kéne már jönnötök, hogy a fekete és a fehér csak 2 módon létezik ezen a világon: mint szín és mint kifejezés.
Szőrös pina vagy borotvált?
-
Grosse Pointe Blank, de vótmá :)
rottentomatoes: normális kritikai oldal, amire lehet hallgatni, vagy molyszagú, drámaimádó öregemberek gyülekezete? -
Harcosok klubja mindenképp egyik kedvenc
neked? -
Nem mindig,sok filmet túl-illetve alulértékelnek.A Bosszúállók szerintem tipikus példája a túlértékelt filmeknek.
Mi a kedvenced? -
a fekete ruhás nőt ne (unalmas, semmitmondó, semmi csavar..most néztem csak azért)
imdb értékelés szerinted általában true szokott lenni? -
Amit akarsz.
Miért,mit szeretnél? -
ha akarom, nagyon, nagyon el tudom találni h kinél mit kell "megpöckölni" ahhoz h felrobbanjon. 
mit nézzek ma este? -
kis hülyeségeken nem szoktam felbszni magam, de ha valaki felidegesít, akkor nagyon feltud, és akkor az nemszokott jó lenni :(
idegesítő típus vagy? D -
nem
idegeskedő típus vagy? -
hidegen hagynak
érzelgős ember vagy? -
most fejeztem be egy tanfolyamot, h majd később nekiugrok-e valaminek... majd meglátjuk
kérdés lent -
nem, de kurvára megkóstolnék egyet
(igaz, én spec Darwin stílusban tervezek megkóstolni minden állatot amire lehetőségem van)
vegákkal hogy állsz? önelégült, beképzelt majmok, vagy van valami értelem az "étrendjükben"? -
dehogy is
tanulsz vagy akarsz még tanulni, iskolába járni? -
Azt még nem. De nem is tervezek.
És Te? Ha igen, jó íze volt? -
füge. mert... mit lehet a fügében szeretni?
ettél már vagy kóstolnál meg kengurut? -
Milka. (És azon belül a mogyorós mazsolás, de az egész mogyorós is jó. Amúgy, kvázi Gombóc Artur vagyok Milka terén. :D De azért egy sorrend ott is van. :))
Van olyan gyümölcs, amit nem szeretsz? (És ha igen, mit nem?) -
Milka. (azon belül is egészmogyorós)
neked? -
Snickers, egyértelműen.
Szerintem nincs. Vagy az csakis rossz ember lehet. :) (Na jó, nem rossz ember, csak rossz ízlésű! :D)
És a kedvenc tábla csoki márkád? (Márka, nem íz! :)) -
Snickers, egyértelműen.
neked? -
hagymás-tejfölös
vagy olyan, aki nem szereti a hagymás-tejfölös chipset? -
Sonkás. :D (Nem vagyok falusi, de akkor is az a legjobb.
)
De a hagymás-tejfölös és a sajtos is jó!
Kedvenc csokid? (Nem tábla.) -
hagymás-tejfölös, sajtos, paprikás
neked? -
hetente egyszer felnézek az origo-ra
kedvenc chips ízesítésed? -
a frappáns válasz az lenne, h nem tudom és nem is érdekel, de... igazából a tudatlanság. főleg mert szerintem életemben legtöbbet kiejtett mondatom a "nem az én bajom" és ennek variációi, szóval vicces lenne, ha az érdektelenségre fújnék 
off: és most realizálom h #63174-ban lehagytam egy szmájlit a szarkazmus jelölésére, bár szerencsére nem NWO-ban vagyunk, szóval érteni fogja így is mindenki
érdekelnek a "nagy világ eseményei", szoktál híreket nézni? -
Szerintem a tudatlanság.Elég sok áldozatot szed itt Magyarországon,elég csak a szélsőjobbra gondolni...
Szerinted melyik és miért? -
szerintem... elképesztő, h mennyire hidegen hagy.
(plusz mindenki tudja, hogy ez csak gyíkember propaganda, így akarja elterelni a figyelmed J.K. Rowling és társulata a HAARP-ról)
mi az ijesztőbb, a tudatlanság vagy az érdektelenség? -
család
szerinted a holdra szállás tényleg megtörtént vagy kamu? -
kamionosjoe #63172 Általában van időm a múlton gondolkodni, de nem mindig szeretek. Viszont haverokkal jó dolog felidézni a régi dolgokat.
Karrier vagy család? -
Nem mondanám.
Szeretsz nosztalgiázni? -
Napibenji #63170 1
szereted a focit? -
karóra csak
kérdés lent -
van
hány öltönyöd van? -
van
karkötő, egyéb van a kezeden? -
Napibenji #63166 tartalom -