98398
-
nem.
voltál szavazni legutóbb? -
Viktor politikai magánhadserege.
Érdekel a politika? -
imádom
mit gondolsz a TEK-ről? -
2 gb (épp egy win98 van rajta
), nagyobb nem is kell perpill nekem, arra vannak régi vinyók kitalálva...
lasagna-t szereted? (nem hiszem el h ez a szó nincs benne firefox szótárában...) -
hát igazából nekem nincs velük problémám. velem eddig mindig korrektül viselkedtek, bár nem mintha olyan sok időt töltöttem volna a társaságukban (szerencsére)
bár azért az kicsit levont az érdemükből, mikor bejelentettem a lopást a telómra (nem 5ezer forintos vacak volt), majd 2 hónap múlva küldték a papírt, hogy "hát sajnos mi minden tőlünk telhetőt megtettünk, de a telefon nem került elő". miközben annyi lett volna, hogy a szolgáltatótól lekérnek pár adatot és háromszögeléssel bemérik a helyzetét. igen tudom, több milliós autóknál is basznak rá (sajnos), de hát na, azért értitek.
hány gb-os a legnagyobb pednrive-od? -
kb szarba se veszem őket, még nem találkoztam olyan kishekussal, aki nem egy megalomániás, hatalomittas és ezzel a nem létező hatalommal arcátlanul visszaélő kis féreg volt. plusz elég szánalom méltónak tartom modern kicsiny társadalmunk azon szokását, hogy egy darab papírral "hatalmat ad" olyan embereknek, akik általában még a tisztelet legkisebb szikráját sem érdemlik meg.
(ehhez képest még soha nem kerültem olyan konfliktusba fakabátokkal, amiből bármi bajom származott volna, de ettől függetlenül nagyon, nagyon nem kedvelem őket)
neked? -
(azért az vicces lehetett:DD)
hát éjszakai italozások utáni utcárakeveredések alkalmával már többször is, de sosem volt semmi fennakadás
mi a véleményed a rend őreiről? -
igen, épp egy baromi nagy, teli fekete zsákot cipeltem, késő éjszaka, talpig feketébe öltözve. a baromi nagy zsák a szemeteszsák volt, a fekete öltözet pedig egy kapucnis pulcsi + dzseki, mivel épp ősz volt, én meg lementem az éjszaka közepén kidobni a szemetet. nekem rögtön leesett h mi a pálya, de azért természetesen megdolgoztattam őket (avagy játszottam a az értetlen hülyét) kicsit mire lelőttem h épp szemetet jöttem kidobni a ház elé - az igazoltatás végére már vöröslött a fejem a benntartott röhögéstől 
téged? -
"csak úgy" = semmi ok nélkül (értsd: nem éppen bűntény/szabálysértés rajtakapása miatt) -
nekem is teló, de amúgy én nem rühellem az órát, csak nincs olyan ami tetszik (na jó, nem is nagyon törekszem a keresésen :D)
az utcán igazoltattak már "csak úgy" a rend éber őrei? -
telefon, rühellem fémeket a bőrömön
te? -
Digitális. (Amúgy, a digitális is lehet mutatós. :P)
Karóra, vagy telefonos óra? (Esetleg egyéb.) -
voltam (de nem olyan "filmesen")
digitális vagy mutatós óra? -
nagyjából 80 %-ban igen.
voltál már bírósági tárgyaláson? -
utálom a macskákat.. bengáli tigris jöhet
felnőttél már? -
el tudom képzelni h valakinek az, nekem... brrrr
bengálikat kedveled? -
suliidőben hetente egyszer elmegyünk a haverokkal egy hosszabb előadás után csocsózással kiereszteni a gőzt.
a kopasz macsek is aranyos macsek? -
eddig 1x voltam, mert épp nem volt más nyitva a környéken. nem tervezem, hogy máskor is bemenjek:D
és te?
(macsekod aranyos:D) -
régebben sokat játszottunk a plázában Tekkennel, de azóta nemigen játszottam ilyennel
Amúgy érdekes, hogy az egyik macskám ha csinált valami vicceset és kiröhögtem, egy napra megutált, nem lehetett megsimogatni, lenéző képet vágott és könyörögni kellett azért, hogy egyen :D
milyen gyakran jársz kocsmában? -
Vagy nem találtak, vagy lusták voltak hozni. :) (Vagy úgy érezték, hogy kellően életrevaló vagy már, vagy csak szimplán levetettek volna a Taigetoszról. :P)
Szereted a verekedős játékokat? -
imageshack-et, régebben noob.hu-t
ha nekem a macsekok nem hoztak egeret, akkor utáltak engem, vagy mi? -
imagerz-t szoktam használni, többi valahogy nem áll kézre
te? -
magyarul, tévében:)
melyik képfeltöltőt kedveled? -
most semmi
Castle-t szoktad nézni? (akár magyar akár amerikai vetítés szerint) -
igen, 3 macsek.
neked? -
nem, de a grizzly nem is eszi meg a házat :) (max engem)
(amúgy tekintve h hörcsögeim voltak éveken keresztül, senki nem hozhatja fel ellenem h nem szeretem a rágcsálókat
)
van perpill valami háziállatod? -
egérgyilkos:P
én aranyosnak találom őket, nem utálom egyiket sem:D
grizzlit mernél lapáttal fejbe verni, mint az egeret?:P -
off: tudom amúgy, azért is írtam, mert még mindig sokan azt hiszik h ajándék, pedig... a helyes eljárás az lenne (a macska szemszögéből), h benyomod aztán mész vele nagyobb vadot irtani
-
nincs velük különösebb gondom, bár nem vagyok benne biztos, h az érzés kölcsönös - régebben nagyapámék házában garázs "kipucolása" közben akadt fel pár egy kezemben lévő lapát aljára 
és te? -
persze:D de ezek nőstények, azért hozták, hogy megetessenek:D persze igaz, hogy azért élve, hogy mielőtt megesszük, tanuljunk vadászni:D így nevelik a kicsiket is.
utálod az egereket? -
nem tudom, de lényegtelen - kártevő. viszont az nem ajándék - vadászni tanít
(tényleg)
miért, megmentetted őket? -
párszor a macsekok valamelyike behozta a levadászott egeret, pockot élve, gondolva, hogy ajándék. az számít?:D
szerinted megmentettem ?:D -
hörcsögöket meg macskákat csípem leginkább - de nem egyszerre 
volt már valamilyen rágcsálód? -
majmok kivételével minden emlős. ha muszáj egyet kiemelni, akkor tengerimalac.
neked? -
nincs
kedvenc állatod (nem ős, hanem ma is létező :D)? -
igen, ha érdemes vele görcsölni.
melyik a kedvenc őshüllőd? -
"legózás" része megy, ha forrasztgatni kell... nos, végül is az is, de akkor már régen túl nagy gond van. meg nem egy gépet raktam már össze, néha... khmm... kreatív megoldásokkal. (túl hangos volt 6 cm-es procihűtő venti, fogtam és ráragasztottam szilikonnal egy 8 cm-est a hűtőbordára
)
ha elszáll otthon valami egyszerűbb elektronikai szerkentyű, meg tudod javítani? -
az esetek 80%-ban sikerül nekem megcsinálni, ha pedig nem, akkor hardveres probléma van, és cserére szorul az adott komponens
(de ha forrasztgatásra, meg mindenféle sufni tuningra gondolsz, akkor nem, azt nem szoktam. bár az xbox-omat anno én flasheltem meg, de igazából ott csak kábeleket kellett kötögetni stb.)
te? -
nem, régi tápom nekem is van, egy 550W-os Q-Tec, csak azon mások/hiányoznak a nekem kellő csatlakozók 
szoktál gépet szerelni, vagy szakemberre bízod? -
talán valahol a szekrény alján van elfekvőben egy 10 éves táp (no name, kb. 150w-os) :D
ha megtalálnám kellene? :D