98366
-
nem szeretem őket, papíralapú könyv ftw.
milyen hangoskönyveket hallgatsz? -
nincs
tudsz ajánlani valami jó hangoskönyvet? -
elég temperamentumos vagyok hozzá, de nem igazán.
kedvenc sportod? -
Igyekszem úgy intézni, hogy minél kevesebb legyen.
Szeretsz a társaság középpontjában lenni? -
az utóbbi időben nem (nagyon volt rá időm), de amúgy szeretek filmezni
sok dolgod van? -
sorozatból American Horror Story S3 megvolt (Emma Roberts!), és mivel most látom, h S4-ben is benne van, azt hiszem az is meglesz... grrr.
filmekből szinte semmit évek óta, olvasni viszont szerintem mostanában szinte csak horror-t olvastam (H.P. Lovecraft, Stephen King, SCP-093 és sok-sok másik)
sok filmet nézel? -
magamtól nagyon ritkán nézek. kivétel a zombi filmek, bár azt nem mondanám teljes mértékben horrornak
no és te? -
az majd attól függ, hogy hogy alakul az este
(a friss tag meg rákeresett egy S.K. könyvre, hogy megtudja, jó-e, ahol az első dolog kapásból a te kritikád volt
aztán regelt molyra ugyanazzal a lendülettel, csak elkövette azon baklövést, hogy tette ezt FB profillal, szóval most kapja az arcába friss ex minden olvasmányát is
)
horror-t szereted? és ha igen, melyik "verzióját"? (könyv, sorozat, film, azon belül is a durcibb vagy a slasher tinihorror, társai) -
Szólni kell, hogy jelölje, egész tanulékonyak. :D (Akkor visszafigyellek, eddig azon filóztam, hogy mit akar tőlem egy friss reg. :D)
Meddig maradsz fenn? -
soha, kb minden elvemmel szembemegy. viszont nem ellenzem a katonának állást, mert...
miért nem tudnak az emberek moly-on spoiler-re figyelni?
(amúgy felvettelek figyeltek közé chhaya
)
-
Megfogadtam pár éve, hogy többet nem teszek újévi fogadalmat, mert úgysem tartom be őket. Ezt azóta sem szegtem meg. 
Lennél katona? -
lázadok ellenük, de... fogadalom ide vagy oda: abbahagyni a lazsálást és alkotni, alkotni, alkotni. meg addig rugdosni bűntársakat amíg ők nem teszik ugyanezt.
neked? -
IXEMGabeo #94883 kitorlodott az elozmeny...szoval semmi extra nem tortent... -
IXEMGabeo #94882 Fogadalmak az uj evre?
-
hát... maradjunk annyiban, hogy hazaérve befeküdtem egy kád vízbe és ott is maradtam egy pár órára, aka "pancsizosra ittam magam". előtte 3+ órás képszakadás. szóval... viccesen. határozottan jó volt, (de innentől kezdve ha valaki whiskey-vel kínál, análisan felhelyezem neki az üveget
)
neked? -
A héten lejár. :(
Hogy telt a szilveszter? -
IXEMGabeo #94879 mar aludtam eleget, de meg fogok:D
Meddig vagy szabadsagon? -
hogyne, mindig :D
miért nem alszol még? -
valahogy bizonyítod, hogy hollandiában voltál és ott került beléd az anyag :D
igazam van vagy igazam van? :D -
Nem, elküldenek drogtesztre és megyek a böribe :'(((
Nem? Vagy nem? -
válaszolod hogy "tetrahydrocannabinol, miért, minek látszik te péniszarcú csodaszarvas?"
megfelelő válasznak tűnik? -
Nem iszok csak vizet, vagy teát. Így hát ilyenben még nem volt részem.
Ha külföldön szívok füvet AHOL LEGÁLIS és ha a szervezetemben találnak "anyagot" és kérdezik 'hát ez meg mi' akkor mi a teendő?
-
ööö... valamiért az rémlik, hogy mintha az Miska macska lenne, de fingom sincs már hogy honnan.
volt már hogy felpattantál komoly italozás után, örömködve hogy nem vagy másnapos, csak hogy ráébredj, hogy ennek az oka a még mindig fennálló részegségedben keresendő? -
Csütörtökön. :D
Milyen állat Mikkamakka? -
hát rendesen úgy egy hónapja kb.
de nagyon minimálisan voltam pár napja is (inkább csak abban nyilvánult meg, hogy mikor fölkeltem, ki voltam száradva, és szinte már vattát köptem. ittam egy kis üdítőitalt és kutya bajom nem volt:D)
mikor van elseje? -
soha, nem is leszek.
te mikor?
-
bhahahaha... izé... nem, csóró vagyok
mikor voltál utoljára másnapos? -
nem
sok pénzed van? -
Nem.
Mész síelni valahová? -
rázott, én is szeretek szerelgetni, de nem mindig jön össze :D
csapott már beléd villám? -
igen, sokszor szerelek, van, hogy mellé nyúlok. legutóbb talán anyám tévéje volt 1000 évvel ezelőtt.
téged? -
Nem, de csodálom azokat, akik tudnak.
Rázott már meg áram? -
messze túlzottan is
te? és jó vagy benne? -
Mindkettő jöhet.
Szeretsz barkácsolni? -
Hús szakértő vagyok sütés főzés terén, egyszer kiszeretném próbálni a süti sütést.
Mákos vagy diós bejgli? (egyik se, mindkettőt utálom részemről) -
amúgy az egész fórum hulla, kb felére esett a látogatottság. maximum.
jó szakács vagy? -
Ez a topik biztos, amilyen cliché fantáziátlan kérdések vannak olykor, bár ez betudható a munka utáni "halott" agynak.
Nem? -
7 nap alatt 21 új hsz...
1 éve ez még napi 70-100 volt.
Kihal az Sg? -
proci, memória és vga :D
na így? -
Dell Inspiron laptop, sosem tudtam, hogy ezen kívül milyen egyéb dolgokat kell még megadni. :D
Mi érdekel még róla?