98366
-
elképesztően, és nagyon, nagyon rosszul hazudok róla, amit nem egyszer használtak gonosz nőszemélyek terrorizálásra.
te? -
nem tudom. nálunk nem csinálják, max közlik, hogy nem macska barátok, én meg közlöm, hogy itt van 3 belőlük, kerülgessék nyugodtan.
csikis vagy? -
Nem nagyon szoktam.
Macskagyűlölő ismerőseim miért szidják nekem kérdés nélkül a macskákat, mikor én sosem hozom szóba a témát? -
néha igen
és te? ha igen, mit?
-
nem tudom, még csak hétfő van.
szoktál szimfonikus zenét hallgatni? -
munkaajánlatra lecsapás, szülinap ünneplés, viccesnek tűnik eddigiek alapján
neked? -
Szeretem.
Hétvégi program? -
ha van előtted két lehetőség, és az egyik jazz, mindig a jazz a helyes.
szereted a jazzt? -
Igen, de csak mert muszáj volt. 
Experimentális "Fúzió" Jazz Metal vagy inkább Progresszív Vegetáriánus Grindcore? -
Nem tudom mi az.
System of down sokkal inkabb.Mindennel inkabb.
Utottel mar meg valakit? -
naná, hogy elf, kapsz a fejedre, mert nem is köcsög :D
jégszív hallgatós zene? -
hát nézzük... az elfek és félszerzetek köcsögök, a törpék nyomik, a gilfek között csak nőstények vannak, az orkok, koboldok és goblinok buták (bár utóbbi kettő hard mode lenne), szóval... troll. mondjuk Warcraft féle troll, ők az igazi szexistenek.
te? -
Melóban is folyton előtte ülök, úgyhogy túl sokat. :D Nem akarom összeszámolni...
Ha fantasy lény lennél, mi lennél? -
egyre kevesebbet, bár a "professzionális" (bhahahaha) lét ide köt
te? -
Egy vers. Erdőkben, túraútvonalakon nagyon gyakran előfordul, ki szokták táblázni.
Egyelőre ismerkedek ezzel a trilógiával, aztán meglátjuk... Maga a világ tetszik. :)
Mennyit ülsz gép előtt egy nap? -
nem tudom mi az
mi az?
#94918: de már olvastam :C és ahhoz nem elég jó, hogy újra nekimenjek, meg utóbbi időben úgy is hangoskönyveket falok.
amúgy ha el akarsz mélyedni Shadowrun-ban, Elsötétedést és Pszichotrópot ajánlom, nem véletlenül vannak bent kedvencek között, mindkettő bitang jó könyv, igaz második világismeretet is igényel elég szépen (mert szinte az egész a mátrixban játszódik) -
te semmit, de köszi :D
az erdő fohászát olvastad már?
-
Hogyne, mit tehetek érted? :D (2:1)
Calver, nincs kedvem, moderátornak kell szólni hozzá és macerás. :D Elég az az idő, jelentkezz és olvass :3 -
az összes
tehetős vagy? -
túrótorta. főleg a saját. van még egy másik nagy kedvenc, de égő módon fingom sincs a nevéről.
neked?
bónusz chhaya-nak: shadowrunos kihívásnál olvasás dátumát nem akarod kicsit... kibővíteni? 12 éve olvastam azt a bizonyos trilógiát
-
Nem vagyok oda érte, éppen ezért nem is csináltam még... De tudnék, ha lenne rá igény, nem túl bonyolult a receptje
Legeslegkedvencebb sütemény? -
nagyon ki vagyok vele békülve, igen
te? és tudsz csinálni? -
Rókát, ki vagyok vele békülve.
Szereted a tiramisut? -
attól függ. szerintem van valami furcsa élvezet benne, amikor belekényszerítesz két favágószakállas, kétajtós szekrény méretű hímet, hogy hogy ezt énekeljék. duettbe. aztán beleéléssel ám.
milyen böngészőt használsz? és miért gyűlölöd? -
nem.
kellene szeretnem? -
Nagyon-nagyon kevés könyvet/filmet hagytam már félbe, általában a legótvarabb ZS-kategóriás szutykokat is végignézem már "csakazértis". Könyvben meg eléggé megválogatom, mibe kezdek bele, előtte azért utánaolvasok a szerzőnek, kritikákat keresek a műről, szóval igazán szar könyvbe még nem is nagyon futottam bele, hogy félbe kellett volna hagynom.
Szeretsz karaokezni? -
Nem, de barátom épp most nézi mellettem... Az egész a kiskutya miatt van?!
Ha nem tetszik a könyv/film, akkor félbehagyod vagy csak azért is végigszenveded? -
jól átsütve már egyszer kipróbálnám
láttad a Keanu Reeves megöl mindenkit John Wick-et?
Utoljára szerkesztette: Calver, 2015.01.13. 19:17:44 -
Változó, nemtom mitől függ, de mindkettő előfordul
Szereted a delfineket? :D -
inkább vmi elbaszottul hiperaktív
te? -
ha elalszom, akkor semmi, ha nem, akkor majd eszek valamit.
nyűgös vagy fáradtan? -
A legközelebbi taxi felé. :D
Mai vacsi? -
kamionosjoe #94903 Persze. Az űrben most is laknak, szóval valószínű.
Ezen a térképen merre mennél ha a Reumann platzról Grinzingre akarnál eljutni? -
Nem, a hangok is megmondták.
Fognak valaha emberek lakni másik bolygón? -
kösziköszi, nem néztem kommenteket.
-
mindennek megvan a maga helye.
hülye vagy? -
kamionosjoe #94899 Film.
Az ágyban vagy kádban csináljuk? -
Eight Below, a kommentek közt ott van a címe
Mit érdemesebb előbb: a könyvet olvasni vagy a filmet megnézni? -
könyvben kizárólag a gyűrűk ura, filmen mindkettő.
https://www.youtube.com/watch?v=cQ-48rr6Wfo
mi a címe a filmnek, amiből a klipp készült? ( a zene meg most nagy kedvencem ) -
Semmilyet, nekem túl lassú a tempójuk.
Gyűrűk Ura vagy Harry Potter?