98392
-
ja jófej. most voltam nála kedden. annyi kicsit zavaró, hogyha beszélek vele, akkor az arcomba mászik, és úgy figyel, mintha olvasna a fejemben, hogy mikor hazudok :D
mikor voltál utoljára orvosnál? -
kék
jófej a háziorvosod? -
kék
hányas a lábad? -
43-44 kérdés lennt -
nálam micimackó van, egy tigris, meg egy dzsungel könyvés kép. ja meg a gépem...
milyen színű a falad? -
egy new york-i utcakép van csak a falamon.
hányas a lábad? -
Az egyik dombormű,ami egy egyiptomi fáraót,a másik egy kb. két méteres festett kínai legyező,ami egy sárkányt ábrázol.
Nálad vannak ilyenek? -
élményeket :D
ha a faladon van kép, az mit ábrázol? -
pénzt
és te? -
nem szoktam teázni, max ice"tea". nem az én stílusom. egyszer voltunk teaházban haverokkal, aztán 1 napig csak hugyoztam :DD
Gyűjtesz valamit? -
Nem is tudom, de talán valami jóféle Bömi. :) (Túlzottan nem tartom a lépést a legújabb autótípusokkal.)
#63946: A héten az is megvolt...
Szeretsz teázni?
-
amit most elviselnék az pl audi A4/6 combi (RS6 hmmm), octavia combi, passat combi ez a kategória. álom az sok van. balkormányos R34 :D, Panamera, Murci pl.
neked? -
Nekem nincs, csaladnak egy fiat tipo
Milyen autot szeretnel (alom es realis)? -
csak olyan volt, hogy az udvarlójának mondtam, hogy vigyázzon rá, nem volt undorító féreg.
milyen autód/autótok van? -
még nem volt ilyenre példa, nem kerültem ilyen szituációba - de amilyen kedves, bájos és legkevésbé sem lobbanékony kétlábú vagyok, nem tartana vissza ilyen helyzetben sok minden 
neked? -
Nehéz leírni. De talán kicsit izgulok/ön marcangolok, mert lehet valamit elb*sztam, és már nagyon érdekel, hogy mi lesz ebből. Illetve, kissé dühös is vagyok, (ugyanezen okból).
Volt rá példa, hogy a lánynak, akit szerettél (viszonzatlanul) az egyik udvarlójának (akit jól ismertél, és tudtad, hogy egy undorító féreg) megmondtad, hogy ha hozzáér a lányhoz, akkor letöröd a karját? :D -
igen, de az is a hordozható fajtából :D
Milyen a hangulatod? -
az utóbbi pár napban kicsit felbaszták az agyunkat a párommal...hosszú :D
amúgy halál nyugodt faszi vagyok. olyan "leszarom" féle...
Van még aktív, vezetékes telefonotok? -
Igen.
Stresszes vagy? -
Régebben Sláger rádiót,most (amíg van) Neo FM,elvétve N-Joy rádió.
Lennél tanár? -
nagyjából 50-50-re tenném. Tanárokkal, idegenekkel komoly vagyok, de mindenki mással humi-ari :D
Szoktál rádiót hallgatni? Melyiket? -
a Forer-hatás miatt, vagy szimplán mert buta.
többet humorkodsz, mint komolykodsz? -
Híradót, Kék fényeket, Totalcart (ha elkapom). Amúgy nem sok minden érdekel ami a TV-ből jön.
Jah meg a jóslás abba mindig telózok
Miért hisz valaki egy jósnőnek? -
kb Castle, azt is csak azért, mert közben bagót gyártok, már láttam az összes kijött részét
minden mást gépen, ahogy frissiben kijön tengerentúlon.
te? -
A madaraktól. Most is 
a TV-ben milyen műsorokat szoktál nézni? -
Néhány kajáját nem lehet felülmúlni, néhányat viszont a saját ízlésemnek megfelelően készítek el.
Kiskorodban mitől paráztál a legjobban? -
tejbegrízt tudok :D
anya főztje a legjobb? -
főzök, tudok is jól, bár kurvára el tudom unni 
te? jó szakács vagy? -
lecsó
Sokat főzöl magadra, vagy inkább rendelgetsz innen-onnan? -
töltött csirke maradék sült krumplival. már harmadik napja ezt eszem, bár még nem unom 
neked? -
Nem.
Mi volt a a vacsorád? -
alapból nem szeretem a sírós férfiakat/ fiúkat (legyen 14+)
sokat sírsz? -
húú
talán boldogság nyomában
de a rádió-n is sírtam (nem tudom melyiket láttam később) :D
szerinted gáz, ah egy fiú sír egy filmen? -
csak karácsonykor. Előtte-utána nem.
utolsó film, amin sírtál? -
remélem
szereted a havat? -
nem hűvösebb csak hosszabb ideig lesz hideg, kőkemény szibériai hideg szerintem.
Lesz szenteste hóesés? Ha jól emlékszem már 3-4 éve nem volt nálunk ilyen -
#63890: :D :D
Köszi szépen. :) Tudtam, hogy annak szántad, értem én a viccet. :) :D xD
Szappant szoktam használni, de ha pl.megyek el valamilyen kiemelkedő eseményre, és előtte megfürdők, akkor pamaccsal Old Spice-t. :)
Szerinted a tél hűvösebb lesz, mint tavaly? (A csúcs volt, hogy -20 fok is volt egyes városokban) -
voltam, kaptam is érte oklevelet :D
de legközelebb nem valószínű, hogy elmegyek.
milyen tusfürdőt használsz? -
Inkább igényes. :)
Voltál már szavazni?
-
az olyan filmeket szeretem, amik a valóság talaján maradnak. Már asz össze-vissza lövöldözős filmeket sem szeretem. Inkább azokat preferálom, amelyek gondolkodásra késztetnek vagy érzelmileg megfognak. Elsősorban drámák, de vígjátékok is jöhetnek, na nem az akciós fajtából.
Válogatós, makacs vagy jó kritikus vagyok? :D