98397
-
Már szinte idegesítő módon emlékszem az ilyenekre. (Első találkozás dátumától kezdve mindenig...)
Feltalálták már a neutralizálót? -
ööö... exeim közül kb egynek tudom a születésnapját, többinél max... ööö... évet?
névnapot még annyira se.
te? -
Még nem, egyedül a bal kezem repedt meg két helyen egyszer.
Emlékezni szoktál a párod születés és névnapjára? -
én ugyan el
orrod tört már be/"repedt" már meg? -
2x. 
Elhiszed, hogy egyiket se érdemeltem meg? -
öööö... szerintem soha 
téged? -
Szerintem elég gyorsan.
Off: Ha lesz időm, akkor azt is kipróbálom. :D Jut eszembe, a The Godfather-rel játszottam, az se volt rossz. A többiek sajnos kimaradtak.
Hányszor rúgott nő tökön Téged? -
hja, még ha alap magyar billentyűzetkiosztás (sőt, szinte mind) iszonyatosan kreténül is van összerakva.
off: Saints Row akkor pótolandó, mert kurvajó, főleg a 2
másik sandbox alapján amúgy pl True Crime/Sleeping Dogs, vagy Mafia és társaira gondoltam, bár Stalker-t nem vágom, nekem kimaradt
te? -
A GTA 4 kimaradt nekem. Vagyis, kb fél órát játszottam vele, az nem jött be, szóval nem erőltettem.
A Saints Row kimaradt, más sandbox csak a Stalker jut eszembe, az nagyon jó volt, élveztem. (Ugye az is sandboxnak számít?)
Gyorsan tudsz gépelni? -
ki más? 
kérdés lent. -
Szeretem őket. A Vice Cityvel játszottam először, és nagyon megtetszett. Az, hogy kötöttségek nélkül lehetett barangolni, szórakozni, nagyon bejött. És maga a játék hangulata is. A San Andreast is szeretem, szerintem elég jó lett. Elég sokat játszottam (játszok) vele multiban is. A GTA 3-mal nem játszottam sokat, épp csak kipróbáltam.
Ki előzött meg?
-
GTA 3 és VC isteni volt, San Andreas nekem nagyon nem jött be, GTA4 egy szürkésbarna, minden élvezettől mentes fos.
és neked? rakjuk hozzá Saints Row sorozatot meg esetleg egyéb sandbox játékokat is, h szép legyen a lista. -
imádtam a játékmenetet, de a történet nem volt nekem az igazi. Mármint, a maga nemében óriási volt, de nekem az első rész hangulata hiányzott és azt nem adta vissza. Aztán a harmadik részről ne is beszéljünk... minőségi játék, de a történet az valami überszar...
Mi a véleményed a GTA sorozat tagjairól? Hogy egyszerűsítsem a dolgot, PC verziók ÉS csak a GTA III-tól. -
Alvin és a Mókusok, Depresszió közös koncert még tavaly novemberben, Veszprémben.
Mi a véleményed a Max Payne 2-ről? -
Puma rövidgatyát vettem még anno a jozsón, de azt nyilván tudtam, hogy nem eredeti, nem is azért vettem meg, mert volt egy ugró macsek rajta.
utolsó koncert amin voltál? -
kamionosjoe #64229 még nem rendeltem ilyesmit -
kamionosjoe #64228 Általában ami márkás és nem hamisítvány az kényelmes is szerintem.
Vettél már olyan dolgot amiről utólag kiderült hogy hamis? -
cipőben igen, ruhában én beérem a C&A-s cuccokkal.
rendeltél már/rendelnél netről műszaki cuccot? -
Hátitáska inkább.
Hajtasz a márkás cuccokra, vagy mindegy, csak kényelmes legyen. -
Hátitáska. Egyértelműen.
Húzható bőrönd, vagy vállra akasztható utazótáska? -
kényelmesnek kényelmes, fél év után szarrá ment a cipzárja...
válltáska vagy hátitáska? -
Nincs, illetve, nem is volt még.
Nagyon kényelmetlen? :) -
nincs
és neked Budmil-od? és ha van, te is úgy gondolod, h tört volna bele a kedves tervező feje az anyjába?
-
Hááát... ha már úgyis halnom kell, pusztuljon az emberiség, könnyítsük meg a gyíkemberek dolgát.
Kérdés lent. -
Én beáldoznám magam. (De bárki, aki megpróbálna megölni az életével játszana.) Viszont még egy napot kérnék előtte, hogy rendezzem a dolgaimat.
Van Fila táskád? (Akármelyik.) -
tippem sincs
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Cabin in the Woods-t néztünk tán?
te? -
8 évvel ezelőttig visszamennék szívesen, de arra is kíváncsi vagyok, hogy 10 év múlva milyen lesz az életem.
ha a te haláloddal meg lehetne menteni a világot a pusztulástól, akkor hagynád, hogy megöljenek, vagy ha te is, akkor mindenki más is alapon vesszen oda az egész világ? -
Nehéz kérdés, főleg azért, mert a jövő elég nagy zsákbamacska. (Lehet 5 év múlva a gyíkemberek leatomozzák az egész Földet.) A múltnak viszont voltak szép időszakai, viszont picit lehet hiányozna az internet. 
Szóval, ezek alapján nem tudok dönteni.
Te? -
Tudok és szeretek is! :)
Inkább a múltban, vagy a jövőben élnél? Indoklással. -
Még nem volt, és nem tudom... :D (És nem is mernék bevállalni egy kontaktlencsét, a szemem elég érzékeny, főleg, ha nyúlnak felé... :D)
Tudsz úszni? És ha igen, szeretsz? -
szecsuáni szósszal nyakon öntött csirkemellet szoktam csinálni, azt szeretem
kérdés lent -
#64210: elvileg igen, gyakorlatilag nem hordom
#64211: nem, nagy része humbuk
volt már kontaktlencséd? (extra kérdés, főleg ha igen: meg tudod vakarni a szemgolyódat?
)
-
Karate. Vagy máshogy érted? :D
Ettél már kínai kaját? Ha igen, milyen volt? Ha nem, akkor ennél szívesen? -
GDP alapján Kongó.
Érdeklődtök valami távol-keleti dolog iránt? -
Szerintem valamelyik afrikai ország. (De csak tipp.)
Szemüveges vagy? -
kamionosjoe #64209 Nem hiszem.
Melyik a legszegényebb ország a földön? -
Olyan gépet még nem láttam. (De elemeset már igen.)
Kérdés lent. :) -
A legkedveltebb Cifu, Ő tényleg már túlzottan is toleráns. A legutáltabb... 
Ők vajon látogatják ezt a topikot? (Most, hogy a "Népszerű témák" között van, esélyes, hogy igen.
)
-
kamionosjoe #64206 szintén Efreet/Dzsini a kedvenc, de Shadoweyes7 ennek teljesen az ellentéte
vettél már automatából kotont? -
fav Efreet/Dzsini, aki majdhogynem túlzottan is türelmes mindenkivel, meg úgy globálba egy normális arc... legutáltabb... na szerinted? 
neked?