98397
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Fresh Duke
    Már szinte idegesítő módon emlékszem az ilyenekre. (Első találkozás dátumától kezdve mindenig...)

Feltalálták már a neutralizálót?
  • Calver
    ööö... exeim közül kb egynek tudom a születésnapját, többinél max... ööö... évet? névnapot még annyira se.

te?
  • Fresh Duke
    Még nem, egyedül a bal kezem repedt meg két helyen egyszer.

Emlékezni szoktál a párod születés és névnapjára?
  • Calver
    én ugyan el

orrod tört már be/"repedt" már meg?
  • Fresh Duke
    2x.

Elhiszed, hogy egyiket se érdemeltem meg?
  • Calver
    öööö... szerintem soha

téged?
  • Fresh Duke
    Szerintem elég gyorsan.

Off: Ha lesz időm, akkor azt is kipróbálom. :D Jut eszembe, a The Godfather-rel játszottam, az se volt rossz. A többiek sajnos kimaradtak.

Hányszor rúgott nő tökön Téged?
  • Calver
    hja, még ha alap magyar billentyűzetkiosztás (sőt, szinte mind) iszonyatosan kreténül is van összerakva.

off: Saints Row akkor pótolandó, mert kurvajó, főleg a 2 másik sandbox alapján amúgy pl True Crime/Sleeping Dogs, vagy Mafia és társaira gondoltam, bár Stalker-t nem vágom, nekem kimaradt

te?
  • Fresh Duke
    A GTA 4 kimaradt nekem. Vagyis, kb fél órát játszottam vele, az nem jött be, szóval nem erőltettem.
    A Saints Row kimaradt, más sandbox csak a Stalker jut eszembe, az nagyon jó volt, élveztem. (Ugye az is sandboxnak számít?)

Gyorsan tudsz gépelni?
  • Calver
    ki más?

kérdés lent.
  • Fresh Duke
    Szeretem őket. A Vice Cityvel játszottam először, és nagyon megtetszett. Az, hogy kötöttségek nélkül lehetett barangolni, szórakozni, nagyon bejött. És maga a játék hangulata is. A San Andreast is szeretem, szerintem elég jó lett. Elég sokat játszottam (játszok) vele multiban is. A GTA 3-mal nem játszottam sokat, épp csak kipróbáltam.

Ki előzött meg?
  • Calver
    GTA 3 és VC isteni volt, San Andreas nekem nagyon nem jött be, GTA4 egy szürkésbarna, minden élvezettől mentes fos.

és neked? rakjuk hozzá Saints Row sorozatot meg esetleg egyéb sandbox játékokat is, h szép legyen a lista.
  • Büdös Bohóc
    imádtam a játékmenetet, de a történet nem volt nekem az igazi. Mármint, a maga nemében óriási volt, de nekem az első rész hangulata hiányzott és azt nem adta vissza. Aztán a harmadik részről ne is beszéljünk... minőségi játék, de a történet az valami überszar...

Mi a véleményed a GTA sorozat tagjairól? Hogy egyszerűsítsem a dolgot, PC verziók ÉS csak a GTA III-tól.
  • Fresh Duke
    Alvin és a Mókusok, Depresszió közös koncert még tavaly novemberben, Veszprémben.

Mi a véleményed a Max Payne 2-ről?
  • ressy14
    Puma rövidgatyát vettem még anno a jozsón, de azt nyilván tudtam, hogy nem eredeti, nem is azért vettem meg, mert volt egy ugró macsek rajta.

utolsó koncert amin voltál?
  • kamionosjoe
    még nem rendeltem ilyesmit
  • kamionosjoe
    Általában ami márkás és nem hamisítvány az kényelmes is szerintem.

Vettél már olyan dolgot amiről utólag kiderült hogy hamis?
  • ressy14
    cipőben igen, ruhában én beérem a C&A-s cuccokkal.

rendeltél már/rendelnél netről műszaki cuccot?
  • Bachstein
    Hátitáska inkább.

Hajtasz a márkás cuccokra, vagy mindegy, csak kényelmes legyen.
  • Fresh Duke
    Hátitáska. Egyértelműen.

Húzható bőrönd, vagy vállra akasztható utazótáska?
  • Calver
    kényelmesnek kényelmes, fél év után szarrá ment a cipzárja...

válltáska vagy hátitáska?
  • Fresh Duke
    Nincs, illetve, nem is volt még.

Nagyon kényelmetlen? :)
  • Calver
    nincs

és neked Budmil-od? és ha van, te is úgy gondolod, h tört volna bele a kedves tervező feje az anyjába?
  • Bachstein
    Hááát... ha már úgyis halnom kell, pusztuljon az emberiség, könnyítsük meg a gyíkemberek dolgát.

Kérdés lent.
  • Fresh Duke
    Én beáldoznám magam. (De bárki, aki megpróbálna megölni az életével játszana.) Viszont még egy napot kérnék előtte, hogy rendezzem a dolgaimat.

Van Fila táskád? (Akármelyik.)
  • Calver
    tippem sincs
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Cabin in the Woods-t néztünk tán?

te?
  • ressy14
    8 évvel ezelőttig visszamennék szívesen, de arra is kíváncsi vagyok, hogy 10 év múlva milyen lesz az életem.

ha a te haláloddal meg lehetne menteni a világot a pusztulástól, akkor hagynád, hogy megöljenek, vagy ha te is, akkor mindenki más is alapon vesszen oda az egész világ?
  • Fresh Duke
    Nehéz kérdés, főleg azért, mert a jövő elég nagy zsákbamacska. (Lehet 5 év múlva a gyíkemberek leatomozzák az egész Földet.) A múltnak viszont voltak szép időszakai, viszont picit lehet hiányozna az internet.
    Szóval, ezek alapján nem tudok dönteni.

Te?
  • Bachstein
    Tudok és szeretek is! :)

Inkább a múltban, vagy a jövőben élnél? Indoklással.
  • Fresh Duke
    Még nem volt, és nem tudom... :D (És nem is mernék bevállalni egy kontaktlencsét, a szemem elég érzékeny, főleg, ha nyúlnak felé... :D)

Tudsz úszni? És ha igen, szeretsz?
  • Calver
    szecsuáni szósszal nyakon öntött csirkemellet szoktam csinálni, azt szeretem

kérdés lent
  • Calver
    #64210: elvileg igen, gyakorlatilag nem hordom
    #64211: nem, nagy része humbuk

volt már kontaktlencséd? (extra kérdés, főleg ha igen: meg tudod vakarni a szemgolyódat? )
  • Fresh Duke
    Karate. Vagy máshogy érted? :D

Ettél már kínai kaját? Ha igen, milyen volt? Ha nem, akkor ennél szívesen?
  • Bachstein
    GDP alapján Kongó.

Érdeklődtök valami távol-keleti dolog iránt?
  • Fresh Duke
    Szerintem valamelyik afrikai ország. (De csak tipp.)

Szemüveges vagy?
  • kamionosjoe
    Nem hiszem.

Melyik a legszegényebb ország a földön?
  • Fresh Duke
    Olyan gépet még nem láttam. (De elemeset már igen.)

Kérdés lent. :)
  • Fresh Duke
    A legkedveltebb Cifu, Ő tényleg már túlzottan is toleráns. A legutáltabb...

Ők vajon látogatják ezt a topikot? (Most, hogy a "Népszerű témák" között van, esélyes, hogy igen. )
  • kamionosjoe
    szintén Efreet/Dzsini a kedvenc, de Shadoweyes7 ennek teljesen az ellentéte

vettél már automatából kotont?
  • Calver
    fav Efreet/Dzsini, aki majdhogynem túlzottan is türelmes mindenkivel, meg úgy globálba egy normális arc... legutáltabb... na szerinted?

neked?