98393
-
igen :)
nem vagyok tek-es szal passz
van határidőnaplód? -
szerintem durva. ha valóban arra gondolsz, ami a rögbiből fejlődött ki, az még valahogy szódával elmegy, de az őse azzal sem. ezek a fiúk elfelejtik, hogy nem birkó/bunyó edzésen vannak, hanem lasztit kellene üldözniük. esetleg kevesebb védőfelszereléssel ezt jobban észben tartanák.
kimerítő választ adtam?:D -
kamionosjoe #64278 Biztos jó játék, de még nem próbáltam.
Jól működik a magyar kémelhárítás? -
legfőképpen sehogy
amcsi fociról mi a véleményed? -
bízni valakiben, aki a legtöbbet jelenti számomra, tudni, hogy minden percben ott van mellettem (ha nem fizikailag, akkor gondolatban).
kávét feketén, vagy édesen iszod? -
A szorongás, az aggódás, a szomorúság hiánya és az elégedettségérzés illetve eufória.
Neked? -
qper #64274 egyikèt sem, mind elfogult valamelyik irányba. inkább rádión hallgatok híreket, több adón (info rádió, radio q, kossuth), illetve net ezekbőpróbálom kiszûrni a valóságot :)
neked mit jelent a boldogság? -
Táblás römit szeretem.
#64266 Akad egy pár
#64270 Teljes mértékben támogatom. Ez az ország lassan egy börtönsziget lesz.
Melyik csatorna híradóját nézed? (ha nézed) -
nem, időbe kerül megszokni és nem azt figyelni mindig, de nem zavar.
kedvenc társasjátékod? -
kamionosjoe #64271 Szerintem jó dolog, még nem tervek hazaköltözni. :D
#64269 elég sok magyar van itt
Zavar ha valaki kancsal? -
igen
mit gondolsz a külföldre költözésről? -
igen. Engem nem nagyon zavar 
sok magyar él bécsnek büszke várában? -
kamionosjoe #64268 Igen, mivel bárki bejöhet.
Csak szerintem vicces, hogy az első mondatodat kisbetűvel kezded a következőt meg nagybetűvel?
-
inkább pár zűrösebb arc van az ismik között, alviláginak nem mondanám őket. Ők focihuligánok, keresik a balhét mindenhol.
ha egyedül vagy, csukott ajtónál wc-zel? -
kamionosjoe #64266 Van amit már igen.
Sok alvilági ismerősöd van? -
egész jó, de Navy Seal felderítőnek még kevés vagyok
#64255: Büdös Bohi fullos barátnőjét vedd szemügyre
. Amúgy van valami aqvapark. lehet a hideg vízben összemegy majd a kuki de közép juróp egyik leghosszabb csúszdája. világos ecsém?
Szívtál már akármit? (koko, MDPV, 4mec stb)
-
öööö... amiket láttam (tippem sincs melyik), az nem jött be, meg úgy maga a karakter sem nagyon őszintén szólva, szóval... Craig-ről meg annyit tudok, h Layer Cake-ben kurvajó volt
(azért is lett utána Bond)
mennyire jó a megfigyelőképességed? -
Magamban néha szoktam. (A zuhany alatt, meg néha biciklizés közben, ha nincs senki se a környéken.) Nincs valami jó hangom, de örülnék, ha az lenne. Hiszem, hogy csak "némi gyakorlás" kérdése lenne a dolog... 
Off: Holnap majd belehallgatok, de most mindjárt kidőlök. :D
Szereted a Bond filmeket? Illetve, melyik színész alakította legjobban Bondot, szerinted? (Daniel Craig szerintem messze a legrosszabb.) -
off: alt/indie rock leginkább, és annyiba kerültek a zenék, mint maga a film 
max magamban, ha elmennék egy énektanárhoz lehet h hirtelen pozitív irányba változna, de perpill elég fos énekhangom van
te? ill jó a hangod? -
Igen. A Batman Begins OST-t nagyon szeretem, mostanában az Equilibriumét szoktam. (Ahogy hallgatom a zenét, kvázi látom magam előtt a filmet.)
A Kevin Smithes csodáknak megvannak a zenéi, majd valamikor belehallgatok. :) (Hirtelen nem rémlik, hogy milyen zenék szóltak a film alatt.)
(Most nézem, ez is Danny Elfman szám lenne? :D)
Szoktál énekelni? -
szoktam, Clerks OST módszeresen előkerül, vagy Wanted OST-ről ez
te? -
Egy kedvencet nem tudok kiválasztani, de többek munkáját is szeretem. :)
Danny Elfman, Hans Zimmer, Klaus Badelt, Bill Conti. (Talán ebben a sorrendben.)
Szoktál filmzenéket hallgatni? -
arra, h ne menj a Feltámadás utcába, mert alsónadrágig levetkőztetnek a "kisebbségiek"
(nem egy embertől hallottam ilyet)
amúgy... fene tudja, mindenkitől azt hallottam eddig, h szerintük Szeged szép város, de úgy en bloc szép, nem pedig külön egy-két épület adja a szépségét.
#64256: még nem láttam közülük jót... Max Payne, uhh, az egyenesen gyalázat volt szvsz
kedvenc filmzeneszerződ? (na ilyen kérdés még tuti nem volt
)
-
A hülye járókelőkre érdemes, mert hajlandóak kilépni az úttestre körbenézés nélkül.
Amúgy, sajnos érdemi választ nem tudok mondani. Elég keveset voltam ott, és akkor se várost nézni mentem, csak egy személy érdekelt.
Kérdés lent. -
A nevekkel nem igazán vagyok tisztában (valahogy most csak John Romero-é ugrik be), de ha látom, hogy miket készített az illető, akor hajlandó vagyok garanciának venni a dolgot.
Mi a véleményed a játékokról készült filmekről? (Max Payne, Hitman, Doom, stb.) -
Szia. :)
Ez se nem válasz, se nem kérdés.
Légy oly szíves legközelebb válaszolj, és kérdezz, mindenkit így szeretünk.

Thx. :D
ON.
Nevet nem tudok mondani, inkább kiadót, ami pl a sierra, a swat kommandós játékait nagyon megszerettem, az EA se rossz.. :) A roller coaster tycoon se rossz, (vidámpark építő), annak a kiadóját is üdvözlöm. :) Az EA-ba pedig benne vannak a favorítjaim: Battlefield, Need for Speed, stb stb.
Holnap meglátogatom Szegedet, megyek anyummal, és apummal a testvéremet meglátogatni az egyetemen. Még soha nem voltam szegeden.
Mit érdemes megnézni, mire figyeljek Szegeden stb? :) -
azt h érdekel feltétlenül nem, de utal sok dologra... ubi kretén drm-re, EA csökkenő minőségre, társa
#64253: halló ambrus, új taktika?
van favorit "arcod" a játékiparban? (Feargus Urquhart, Chris Avellone pl, akiknek a neve "minőséget" garantál) -
Krisztikee18 #64253 sziasztok
már 19 vagyok nem18
-
Most konkrétan a sima Might and Magic-re gondoltam. :D
Én a Heroes vonalat nagyon szeretem, a 3-as rész az egyik kedvenc játékom. A Dark Messiah és a Legends sajnos kimaradt. Viszont játszottam a Crusaders of Might and Magic-kel, azt is szerettem.
Játékoknál az egyes nevek (a kiadóé, vagy a készítőé, esetleg maga a játéké) nálad már eldönti, hogy érdekel-e a játék, vagy sem?
(Pl, ha Ubis játékot látsz, akkor gondolom nyilván megvenni már nem fogod, max letölteni.) -
uhh... a Heroes része nekem annyira nem jött be. a Dark Messiah jó volt, de olyan kiegyensúlyozatlan és kretén fejlődésrendszere volt, h uff. a Legends-el annakidején kurvasokat multiztam, azt szerettem, pedig ahogy elnéztem akkoriban szépen lehúzták.
és te? -
Szomorú, de csak az elsőt ismerem. :) Így nem mernék dönteni, de szerintem próbálj meg valami újat, nem árt a változatosság. :)
A Might and Magic sorozatot ismered? Ha igen, mi a véleményed? -
nincs velük különösebb gondom, de eddig minden lakhelyemen kiirtottam őket annyira, h szerintem évek óta egyet sem láttam
Icewind Dale újrajátszás, I Am Alive nekiugrás, vagy Trine 2: Goblin Menace? -
Még nem voltam. Per pillanat nem jutna eszembe olyan darab, amit megnéznék ott.
Te is utálod a hangyákat? -
nem, nem is vágyom rá. brrr.
te? -
Nem.
Voltál már operában? -
Nem tudom.
Szopol-e borér'? -
Már szinte idegesítő módon emlékszem az ilyenekre. (Első találkozás dátumától kezdve mindenig...)
Feltalálták már a neutralizálót? -
ööö... exeim közül kb egynek tudom a születésnapját, többinél max... ööö... évet?
névnapot még annyira se.
te? -
Még nem, egyedül a bal kezem repedt meg két helyen egyszer.
Emlékezni szoktál a párod születés és névnapjára? -
én ugyan el
orrod tört már be/"repedt" már meg?