98385
-
Igen
Hol laksz? -
szerintem igaz. mindennek van kezdete és vége.
nálatok is esik az eső? -
Néha tudok nagyon is az lenni. (Ha olyan a hangulatom.)
Szerinted igaz, hogy semmi sem tart örökké? -
semmit, hidegen hagy, hogy mi történik pár számomra teljesen érdektelen kétlábúval vagy olyan dolgokkal, amibe semmi beleszólásom sincs - és a hírek szinte csak erről szólnak.
cinikus embernek tartod magad? (modern értelmében, nem az ókori görög kiadásra gondolok) -
kamionosjoe #64508 index, origo, hvg meg néha külföldieket is
te? -
fogalmam sincs. remélem jobb világ, mint ami most van.
melyik netes hírportált szoktad olvasni? -
A tanú
Mit gondolsz, mi lesz itt 10 év múlva? -
hmmm... Kútfejek talán? Argo is bejött, de előbbiben van egy olyan badass boast Fenyő Ivántól (itt 1:14:30), amin mai napig röhögök ha eszembe jut 
neked? -
nyálas, tehetetlen embereket, és a nem korrekteket
kedvenc _magyar_ filmed? -
passzív-agresszív rinyagépeket
te? -
Általában mélyen alszom, de bármilyen fáradt vagyok, másnap reggel legkésőbb 9-kor felpattan a szemem és képtelen vagyok visszaaludni.
Melyik embertípust gyűlölöd a legjobban?
-
kamionosjoe #64501 Mostanában 10 előtt.
Jó alvó vagy? -
Nem, de ha ez a dolog rendszeres lesz, lehet hamar beleunok. :D (És lehet, hogy máskor ilyenkor már álmos leszek.)
Mikor szoktál lefeküdni? -
kamionosjoe #64499 Szerintem ha kikiabálsz, hogy a szomszéd utcában ingyen osztják a sört, akkor elmennek. :D
Álmos vagy? -
Azzal, amivel az éhes buzi is... 
Ha ma is éjfélig vihorásznak az egyetemisták az ablakom alatt, hozzájuk vágjak valamit? -
biztos idegen nyelven tanul:D
mivel álmodik az éhes disznó? -
kamionosjoe #64496 még nem, de ami késik nem múlik :D
miért írja a google maps egyes közép-afrikai országok nevét kínaiul? -
fehérvári :D egyébként nem vagyok sörös, de ha muszáj választani, akkor barna leffe
ittál már olyat? -
322 m
soproni vagy borsodi?
-
vanília sárga.
milyen magas az eiffel torony? -
Vizsgán igen, de második próbálkozásra mindig sikerült.
Milyen színű a szobád? -
nem
buktál már meg valahol?(vizsga, iskola, rutin, elsősegély, stb) -
Most kissé feszült, elég szar napom volt, de remélhetőleg kialszom magamból.
Gyakran jársz moziba? -
csak képleteket vagy nehezebb megfogalmazásokat, de nem szeretek puskázni, inkább tanulok
milyen a hangulatod? -
abból ami nem érdekel(t), csak hogy ne bukjak meg
te? -
nem, az csak majomkodás.
szoktál puskázni (vagy puskáztál), ha doga van? -
áhh nem akarom bealázni a műsort
te? -
ha volt kifütyülés, az nem a vereségnek, hanem a gyenge, jobban mondva fos játékunknak szólt. Ha érdekel, hogy mi volt benne a rossz, nézz át a magyar válogatott topikba, ott részletesen foglalkoztunk vele. Kb 250 hsz :D
Itt nem írnék erről többet, mert off lenne.
elindulnál valaha egy tv-s műveltségi vetélkedőn? -
Régebben a metróba jártunk sokat, ahelyett, hogy a boltba vettünk pl. 20-30dkg szalámit. A metróba vettünk 1-2 kg-ot egyszerre, és így jóval olcsóbb lett, csak foglalta a helyet.. :/ Szóval metróba vettünk egy karton snickers csokit, amiben volt 40 darab szelet, akkor is volt ez a "minden xy csoki nyer", és nem az össze csokit bontottam ki, de jó párat, és lett 6-7 nyerő, de csak kedvezményt kaptam egy márkás ruhaboltban, nem is lehetett összevonni a kedvezményeket.. :/, végülis nem használtam fel őket.
Hirtelen más nem jut az eszembe, de biztos nyertem még mást is.. :)
Tegnap volt kifütyülés, és hasonlók a Puskás Ferenc Stadionban, hogy a hollandok nyertek?
(veszíteni is tudni kell, nem az, de gondolom több volt a magyar, akik a magyarokat szerették volna nyerteseknek látni. :) ) -
nyertem, műrepülést. élményt volt, párszáz méter magasan ülni bent pilóta mellett miközben az nyomja a bukfenceket olyan másnaposan, amilyen életemben soha nem voltam 
te? -
kondizok
nyertél már valaha valamit? -
Szinten
Csak en eleve nem is vagyok jo uszo
Sportolsz vmit? -
uszodába csak úszásért lemenni nem, strandon meg... na ott sem.
te? -
igen
szoktál úszni? -
Nincs, egy régi samsungom van, rossz kamerával, kevés tudással és kevés kapacitással. De nincs is szükségem okostelefonokra, úgyhogy jó a hagyományos, úgyis csak telefonálásra meg sms-re használom...és nem is akarom másra.
Szeretsz úszni? -
nem, max alma a kamrában, de lassan már azt sem veszek, nehogy azért is pereljenek 
neked? vagy valami másmilyen ejjdeokostelefonod? -
samsung u600(aszt hiszem ez a neve)
van apple terméked? -
Samsung M600, ezer éves, de amire nekem kell arra jó.
neked? -
fekete
milyen telód van? -
kedvenc pólóm nincs (max tomcatpolos just do it, de azt most nem találom), kedvenc ingem van, az sötétlila
neked?