98385
-
ma lett csinálva nyuszika pörköltnek, meg sült csirke, hnapra is marad belőle
ettél már nyúlpörköltet? -
előbb csináltam egy nagy adag rántott sajtot, amitől az ízlelőbimbóim is sírtak a gyönyörűségtől olyan jó lett, szóval szerintem az, van elég holnapra is 
neked? -
most hogy így mondod igen
mi lesz holnap az ebéd? -
szerintem nagyon fontos ez mindkét nemnek - feltéve, hogy ha az illető nem akarja az életét szar minőségű mirelit kaják/konzervek fogyasztásával tölteni... (vagy: nincs bejárónője, aki főz neki.)
szerinted? -
igen, de a repertoárom kimerül a nutellás kenyérben :D
fontos, hogy egy férfi tudjon főzni? -
nincs, legtöbb hímmel ellentétben én egy közlekedési tárgynak tartom kocsikat, nem pedig bálványnak. bár régi Fordokat csípem.
jó szakácsnak tartod magad? (vagy merészebbeknek: annak tartanak mások?) -
igen
kedvenc autód? -
volt
szeretsz azon a környéken (nem településen) élni, ahol? -
nem szoktam
volt saját szobád? -
néha és nem gáz, sőt... animációs műfajban születnek sokszor a legjobb alkotások, mert a készítők jobban elengedhetik magukat.
kérdés lent. -
Scrubs vagy Black Books. mindkettő kurvajó, Scrubs kicsit jobban ingadozott, de ugye áll 9 kb 22-24 részes évadból, Black Books folyamatosan zseniális, de az egész 6 óra alatt alatt lenyomható. Psych meg nem szitkom, de legviccesebb sorozat napjainkban.
akciósorozatokat (NCIS: LA, Strike Back) szoktál nézni? -
Jelenleg nekem is.
Szoktál rajzfilmeket nézni? Illetve, gáz, ha egy felnőtt rajzfilmeket néz? :D -
HIMYM
neked? -
ez nálam nem napfüggő 
favorit szitkomod? -
Nem, csak 1-2-t. (Illetve, párat néztem, de újra végignézni őket már nem lenne türelmem. :D)
Kérdés lent. -
Néha szoktam Így Jártam Anyátokkalt nézni, amúgy szinte semmit.
Off: Nekem is annyi jött ki. :P
Szombaton Te is sokáig alszol? -
nem igazán
néhány sorozatot, max 1-2 filmet megnézek hetente egyszer, de leginkább gépen nézem ezeket a tartalmakat
sok sorozatot nézel? -
off2: a helyes válasz ~85,38
-
nem, max Castle-t nézek bagótömés közben
te?
off: és nem találtam el, mert minden 100 évente nem tartanak szökőévet, többek között. -
nekem is annyi
sokat TV-zel? -
~86,6, feltéve, ha a gregoriánus naptár nem csúszott közben - 1000 év elég sok, simán elszámolhatott valaki párat, és ugyebár a szökőév mint jelenség csak naptár szempontjából "létezik"...
eltaláltam? -
Igen. Mostanában egész sokat hordom, de alapvetően nem jellemző, hogy rajtam lenne.
Az elmúlt ezer esztendőben hányszor volt szökőév, hogyha a valós szökőévek számát harminccal beszorozzuk, majd az egészből négyzetgyököt vonunk? -
nincs
szemüveges vagy?
-
Régen volt rá példa, de leszoktam róla. Most már inkább elengedem a dühöt, vagy elraktározom. ("Valamikor jól jöhet ez még" alapon. :D)
[Amúgy, én telefont egyszer, viszont a párnába akartam dobni, csak 10 centivel fölé ment... (De volt védő borítás a telón, semmi baja nem lett.)]
Off: Megírom privátban. (Ha esetleg mást is érdekel, akkor szóljon.)
Van nyelvvizsgád? -
azt még nem, de már sok mindent igen..
///off: miért akarnak megverni?
szoktad ütni a falat idegességedben? -
Arra csak 1x volt példa, az is 2011 hajnalán. Szóval mondhatjuk, hogy "nem".
Vágtad már falhoz a telefonodat? -
Ha szervezek valamit, akkor szeretem ha hívnak azzal kapcsolatban, de ha csak úgy alapból csörög, nem mindig esik jól felvenni :)
szoktál boldogan ébredni? -
Én szeretem a hideget, de még nekem is át kell állnom. Én mondjuk egy darabig nem tervezem felváltani a sortot és a pólót mással. (Esetleg megy egy baseballsapka eső esetén.)
Szereted, ha csörög a telefonod? -
majd fog tetszeni egy hét múlva, perpill erős ellenérzéseim vannak az éjszakai vacogás és a hosszú nadrág/hosszú-ujjú pólókkal szemben - úgy megszoktam a 35+°C-t, h a tököm is lefagy 
neked? -
Nem tudom. De szerintem amíg kölcsönösen jól érzik magukat, addig semmi gond.
Hogy tetszik ez az esős idő? -
halvány lila gőzöm sincs... ha faszfejek a szülők? amint tud. ha jól érzi magát otthon ellenben mindkét oldal, bőven jó az is, ha akkor költözik el otthonról, mikor valaki mással össze.
szerinted? -
kamionosjoe #64606 sose voltam még ott
Szerinted mikor költözzön el az ember a szüleitől? Mi a normális? -
ma semmilyen, legutóbb vanília-eper-csoki szendvics jégkrémet
ezt a topicot szoktad látogatni? -
kamionosjoe #64604 én hiszek benne, hogy lesz :)
milyen ízű jégkrémet ettél ma? -
igen, többen is.
lesz valaha világbéke?
-
kamionosjoe #64602 Telefon memória 1%/100% sim 34/250
Másik telefonomban meg csak 5 szám van elmentve, látszik nem telefonálok sokat. :D
Hívott ma fel valaki? -
eléggé sok, meglepett. sosem néztem eddig, de ez van:
telefonra mentve:47/500 kártyára mentve: 126/200 viszont, van olyan szám, amit itt is, ott is elmentettem.
neked? -
nem, de olyan volt, hogy 12 évesen ilyen volt a frizurám :D
sok szám van a mobilod telefonkönyvében? -
barátnőm, így ingyen csinálja meg:D illetve, süti, kávé a menü:D
voltál már kopasz? -
én elektromos borotvát, és a ffi hosszú hajjal furább szerintem, bár egy csaj kopaszon nem az én esetem :D
mennyiért vágatod/csináltatod meg a hajadat a fodrásszal?