98385
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• rooney8
    ma lett csinálva nyuszika pörköltnek, meg sült csirke, hnapra is marad belőle

ettél már nyúlpörköltet?
  • Calver
    előbb csináltam egy nagy adag rántott sajtot, amitől az ízlelőbimbóim is sírtak a gyönyörűségtől olyan jó lett, szóval szerintem az, van elég holnapra is

neked?
  • hungary27
    most hogy így mondod igen

mi lesz holnap az ebéd?
  • Calver
    szerintem nagyon fontos ez mindkét nemnek - feltéve, hogy ha az illető nem akarja az életét szar minőségű mirelit kaják/konzervek fogyasztásával tölteni... (vagy: nincs bejárónője, aki főz neki.)

szerinted?
  • ressy14
    igen, de a repertoárom kimerül a nutellás kenyérben :D

fontos, hogy egy férfi tudjon főzni?
  • Calver
    nincs, legtöbb hímmel ellentétben én egy közlekedési tárgynak tartom kocsikat, nem pedig bálványnak. bár régi Fordokat csípem.

jó szakácsnak tartod magad? (vagy merészebbeknek: annak tartanak mások?)
  • hungary27
    igen

kedvenc autód?
  • ressy14
    volt

szeretsz azon a környéken (nem településen) élni, ahol?
  • hungary27
    nem szoktam

volt saját szobád?
  • Calver
    néha és nem gáz, sőt... animációs műfajban születnek sokszor a legjobb alkotások, mert a készítők jobban elengedhetik magukat.

kérdés lent.
  • Calver
    Scrubs vagy Black Books. mindkettő kurvajó, Scrubs kicsit jobban ingadozott, de ugye áll 9 kb 22-24 részes évadból, Black Books folyamatosan zseniális, de az egész 6 óra alatt alatt lenyomható. Psych meg nem szitkom, de legviccesebb sorozat napjainkban.

akciósorozatokat (NCIS: LA, Strike Back) szoktál nézni?
  • Fresh Duke
    Jelenleg nekem is.

Szoktál rajzfilmeket nézni? Illetve, gáz, ha egy felnőtt rajzfilmeket néz? :D
  • hungary27
    HIMYM

neked?
  • Calver
    ez nálam nem napfüggő

favorit szitkomod?
  • Fresh Duke
    Nem, csak 1-2-t. (Illetve, párat néztem, de újra végignézni őket már nem lenne türelmem. :D)

Kérdés lent.
  • Fresh Duke
    Néha szoktam Így Jártam Anyátokkalt nézni, amúgy szinte semmit.

Off: Nekem is annyi jött ki. :P

Szombaton Te is sokáig alszol?
  • rooney8
    nem igazán
    néhány sorozatot, max 1-2 filmet megnézek hetente egyszer, de leginkább gépen nézem ezeket a tartalmakat

sok sorozatot nézel?
  • Calver
    off2: a helyes válasz ~85,38
  • Calver
    nem, max Castle-t nézek bagótömés közben

te?

off: és nem találtam el, mert minden 100 évente nem tartanak szökőévet, többek között.
  • hungary27
    nekem is annyi

sokat TV-zel?
  • Calver
    ~86,6, feltéve, ha a gregoriánus naptár nem csúszott közben - 1000 év elég sok, simán elszámolhatott valaki párat, és ugyebár a szökőév mint jelenség csak naptár szempontjából "létezik"...

eltaláltam?
  • Fresh Duke
    Igen. Mostanában egész sokat hordom, de alapvetően nem jellemző, hogy rajtam lenne.

Az elmúlt ezer esztendőben hányszor volt szökőév, hogyha a valós szökőévek számát harminccal beszorozzuk, majd az egészből négyzetgyököt vonunk?
  • hungary27
    nincs

szemüveges vagy?
  • Fresh Duke
    Régen volt rá példa, de leszoktam róla. Most már inkább elengedem a dühöt, vagy elraktározom. ("Valamikor jól jöhet ez még" alapon. :D)
    [Amúgy, én telefont egyszer, viszont a párnába akartam dobni, csak 10 centivel fölé ment... (De volt védő borítás a telón, semmi baja nem lett.)]
    Off: Megírom privátban. (Ha esetleg mást is érdekel, akkor szóljon.)

Van nyelvvizsgád?
  • Ic3 m4n
    azt még nem, de már sok mindent igen..

///off: miért akarnak megverni?

szoktad ütni a falat idegességedben?
  • Fresh Duke
    Arra csak 1x volt példa, az is 2011 hajnalán. Szóval mondhatjuk, hogy "nem".

Vágtad már falhoz a telefonodat?
  • Ic3 m4n
    Ha szervezek valamit, akkor szeretem ha hívnak azzal kapcsolatban, de ha csak úgy alapból csörög, nem mindig esik jól felvenni :)

szoktál boldogan ébredni?
  • Fresh Duke
    Én szeretem a hideget, de még nekem is át kell állnom. Én mondjuk egy darabig nem tervezem felváltani a sortot és a pólót mással. (Esetleg megy egy baseballsapka eső esetén.)

Szereted, ha csörög a telefonod?
  • Calver
    majd fog tetszeni egy hét múlva, perpill erős ellenérzéseim vannak az éjszakai vacogás és a hosszú nadrág/hosszú-ujjú pólókkal szemben - úgy megszoktam a 35+°C-t, h a tököm is lefagy

neked?
  • Fresh Duke
    Nem tudom. De szerintem amíg kölcsönösen jól érzik magukat, addig semmi gond.

Hogy tetszik ez az esős idő?
  • Calver
    halvány lila gőzöm sincs... ha faszfejek a szülők? amint tud. ha jól érzi magát otthon ellenben mindkét oldal, bőven jó az is, ha akkor költözik el otthonról, mikor valaki mással össze.

szerinted?
  • kamionosjoe
    sose voltam még ott

Szerinted mikor költözzön el az ember a szüleitől? Mi a normális?
  • Calver
    ma semmilyen, legutóbb vanília-eper-csoki szendvics jégkrémet

ezt a topicot szoktad látogatni?
  • kamionosjoe
    én hiszek benne, hogy lesz :)

milyen ízű jégkrémet ettél ma?
  • videobaby
    igen, többen is.

lesz valaha világbéke?

• kamionosjoe
    Telefon memória 1%/100% sim 34/250
    Másik telefonomban meg csak 5 szám van elmentve, látszik nem telefonálok sokat. :D

Hívott ma fel valaki?
  • videobaby
    eléggé sok, meglepett. sosem néztem eddig, de ez van:
    telefonra mentve:47/500 kártyára mentve: 126/200 viszont, van olyan szám, amit itt is, ott is elmentettem.

neked?
  • ressy14
    nem, de olyan volt, hogy 12 évesen ilyen volt a frizurám :D

sok szám van a mobilod telefonkönyvében?
  • videobaby
    barátnőm, így ingyen csinálja meg:D illetve, süti, kávé a menü:D

voltál már kopasz?
  • ressy14
    én elektromos borotvát, és a ffi hosszú hajjal furább szerintem, bár egy csaj kopaszon nem az én esetem :D

mennyiért vágatod/csináltatod meg a hajadat a fodrásszal?