98385
-
nem, nem is érdekel, de már kint van asszem R6 720p-ben.
kérdés még mindig lent
-
nem
jó lett? -
Napibenji #64675 Nivea, vagy Dove, ezeket csípem:) és tetszik a Batman-es kép, én Denevérember fanatikus vagyok:D
láttad az új Batman filmet? -
ööö... régebben ezt szerettem, mostanában ami a kezembe akad.
kérdés lent. -
#64670: nem.
#64671: hát... kétszer voltam nagycsoportos mert elküldtem az óvónőt a jó kurva anyjába amikor gyöngyöt akart velem fűzetni, ebből következtess
amúgy nyugis kölök voltam, minden szétszedtem-összeraktam mindent, és meglepő módon a dolgok általában működtek is utána 
cracked-et szoktad olvasgatni? -
Igen.
#64671: Én jó gyerek voltam. :D
Melyik tusfürdő márka a kedvenced? (Vagy mit használsz, leginkább?) -
itthon nem, de mikor nem voltam itthon mindig nagyobbakkal lógtam.. kötözködtem velük állandóan, aztán vagy elszaladtam vagy megvertek :( :D szóval is-is
te? -
Napibenji #64670 eléggé:D de nekem örökké tart a gyerekkor:)
szereted a szuperhősöket?
-
nem
gyerekkorodban csíntalan voltál? -
Napibenji #64668 jó
szeretsz olvasni? -
Anyura.
Milyen napod volt? -
arcra apámra, belsőleg szerencsére nem, mert egy féreg. személyiségre és alkatra inkább anyai nagyapámra ütök.
te? -
vezetéknevemen, ami itt titok.
kire hasonlítasz? apudra vagy anyudra? külsőleg és belsőleg. -
leginkább ancsi.
és téged? -
inkább hívom a tűzoltókat, hogy kihozzák :D
átvitt értelemben meg csak akkor, ha én is úgy látom a dolgot, hogy érdemes beleugrani.
hogyan szólítanak a barátaid? -
nem hát. eszembe sincs.
ha valaki kútba ugrik, utána ugrasz? -
dehogy is.
neked? -
biztos, hogy valami hasznuk van.
megfordult már a fejedben, hogy öngyilkos legyél? -
én igen, már csak kíváncsiságból is
nem tudom, szerintem igen
szerinted hatásosak a pszichiátriai kezelések? -
ha nem lenne drága szívesen elmennék hozzá, biztos mondana érdekes dolgokat, amitől könnyebb lenne a nehezebb lelki akadályokat venni
kérdés lent -
Nem szeretem az ilyen műsorokat, szóval nem néz(t)em.
Mennél szívesen pszichológushoz? -
hidegen hagy, tucatszámra öntik ki magukból a középszerű énekeseket, akikből 10 év múlva nem lesz senki, de 1-2 lemezre elegendők.
nálatok van kisállat temető? -
nem, Amerikában szinte minden embernek van pszihológusa, hogy valakivel tudjanak beszélgetni
nézed az X-Factor-t? -
igen, a pszhihiáter gyógyszerekkel gyógyít, a másik meg elbeszélgetéssel a lelki világodra gyakorolt nyomással.
kérdés alant -
nemvagyokhülye.
tisztában vagy mi a különbség a pszichiáter, és a pichológus között? -
még gyerekkoromban
gáz, ha valaki jár hozzá? -
igen
voltál már pszichológusnál? -
én nem lennék tűzoltó, de bárki más miért ne lehetne? legalább hamar mehet nyugdíjba:D
szedsz valami vitamint rendszeresen? -
lent
kérdés leányzóknak átírva: lehet egy csak tűzoltó? -
zenemappából mindent kijelölök, aztán lejátszás. ez a legeygszerűbb a lusták számára, ott úgy is csak kedvelt zenéim vannak:D
te hogy csinálod? -
Az "A" választ jelölném meg :D
lennél tűzoltó? -
nem nagyon vagyok oda érte, vészhelyzetekre mondjuk szokott itthon lenni konzerv chilis bab 
hogy szoktad összeállítani lejátszási listád? (playlist winampban) egyesével beraksz pár (sok) számodra szimpatikus számot, vagy behánysz egy rakás albumot, és ami nem szimpatikus albumok/számok közül, azt később kiirtod? -
igen
szereted az ilyen kajákat? -
nem szokásom
vettél már konzervben pörköltet? -
múltkor vadásztam egy kis kaja után. épp árufeltöltést fejeztem be reggel és marha éhes voltam, de alig volt nálam pénz. azt hiszem végül taáltam is valami ínyemre valót
meg néha anyám is vesz ilyeneket, sokan vagyunk, szval hamar elfogy itthon, nem romlik ránk :D
te? -
szerintem semmi gond sincs vele.
szoktad "vadászni" a nemsoká lejáró és ezért leárazott termékeket bevásárláskor? -
engem azért kicsit megviselne
nem vagyok egy nagy húsválogatós, de azért emberhúst... hát nem tudom :D
szerinted normális ilyen kérdést feltenni? :D -
ha nem agyról lenne szó, kétlem h nagyon zavarognék. persze ettől függetlenül megetetném az illetővel a golyóit, mert ami fair az fair.
te? -
csak a szomszédba
mit szólnál, ha megetetnének egy hússal, azt mondanák rá, hogy xy hús, aztán mikor megetted megmondják, hogy emberhús volt? :D -
ettem, baromi finom.
volt már nyulad?