98385
-
ja jó lehet
voltál már hajón?
-
jajám, Man in fire-ben zseniális
szeretnél delfinekkel pancsizni? -
amiket láttam, azok közül L.A. Confidential jött be a legjobban, veszettül jó
na és Denzel Washington-t? -
igen.
szerinted melyik a legjobb filmje? -
mert az asztal stílusosabb 
amúgy csak azon gúnyolódtam ezzel a szöveggel, h mindenki aki megnéz 2-3 zombihorrort, rögtön úgy gondolja, h majd ő lesz a nagy hős túlélő lenne, nem pedig vacsora #2306.
Russell Crowe-ot csíped mint színész? -
zombulós armageddon?:D ilyet sem hallottam még:D
szerintem, ha ilyen remek ütemben pusztítjuk/zsákmányoljuk ki a földünket, nekünk annyi belátható időn belül. nem kellenek sem űrlények, sem zombik, sem aszteroidák. kinyírjuk mi magunk ezt a bolygót, van hozzá tehetségünk. így leginkább természeti síkon gondolkodom armageddon kapcsán. lesz jókora pusztulás az élővilágban előbb-utóbb.
miért nem ágy alá bújnál a zombik elől?:D
-
nos... mesének tartom. plusz, ha már apokalipszis, akkor legyen minimum zombi apokalipszis, úgy is kevés lehetőséget kap az ember a mindennapjaiban arra, hogy az asztal alá bújjon és magzatpózban zokogjon mielőtt embertársai felfalják.
te? -
értem:D
a kukacos téma nem érdekel, játszottam vele, unlamas. a mesekönyv a Biblia lenne, azt elfogadom etalonként.
viszont, kíváncsi lennék, félsz-e egy világvágátől, ahogy legtöbben értelmezik az armageggon jelentését, akármilyen forrásból is jöjjön? -
kicsit specifikusabban, mert ez kb 50 különböző dolgot jelenthez: részlet egy mesekönyvből, egy film egy meteorról és... ööö... fúrókról? vagy egy játék ahol kukacok ölik egymás, vagy... na érted. -
ha jól belegondolsz, minden gengszterfilm dráma és krimi keveréke. így a válaszom az, hogy eltaláltad:D
(amúgy ügyes vagy:D)
hallottál már armageddonról?
-
meglehet, még nem láttam, és ki vagyok már éhezve valamire ebben a témában
de ez nem inkább a dráma irányába megy el? (annak idején sikerült magamnak elspoilerezni tvtropes-on
)
-
hát ez tényleg valami ritka fos -
http://www.port.hu/a_karhozat_utja_road_to_perdition/pls/fi/films.film_page?i_film_id=46979
meglesed? -
láttam, nem voltam elájulva tőle
kérdés lent. -
de. amúgy Bohóc meg kap egyet mert öttől már azért megszenvednék: The Grates. miértre pedig... hallgasd meg, aztán kínodban fojts meg egy rénszarvast.
tudsz mondani egy jó gengszterfilmet? -
kérdés volt, legfeljebb költői.
star trek filmet láttad? ( nem sorit) -
nincs
ez nem is volt kérdés, nem? -
immmádom
mondj 5 együttest/énekest, akiket szívből utálsz és hogy miért -
#64698: na most ezen beleröhögtem az éjszakába 
#64697: nem vagyok oda érte.
és te a bolognai spagettit? -
igen, a zenecímeken szoktam aszalni leginkább, pl.
együttes: Gecinyelő
zene: Spárgázó Jean-Claude Van Damme van a fenekemre tetoválva (Fostartály cover)
látom írtak előttem szóval a kérdés az előzőben -
nincs
ha már zene: szereted a sajtostésztát? -
igaz, de egy hörgmetálos meg ne hallja 
és ha már itt tartunk: grindcore-t mint zenei műfaj megvan? -
kaksi.
igaz, hogy nem minden zörej nevezhető zenének? -
off: Dark Souls nálam gyakorlatilag első harcig nem bírta, annyira köpedék port (és olyan fogyatékos alapelvekre épül az egész), h az hihetetlen. -
nagyon is.
akkor már: és ez a szám? -
kérdés: bejön a szám? Vélemény: Szar. Már véleményt se lehet mondani? És az meg szerintem full nem szubjektív, hogy teljesen átlagos a stílusán belül, kaptafa zene és éneklés -
Napibenji #64691 nekem a másik jobban bejött, és nem kell egyből le totál fosozni,mert neked nem tetszik a zene művészet, így szubjektív dolog:) ami az egyiknek szemét az a másiknak arany -
Napibenji #64690 yeees:) pont az ízlésem:D
a rock zenét szereted? -
szvsz totál fos, teljesen átlagos a maga stílusában... gyenge próbálkozás
és neked erről mi a vélemény? -
némelyiket..
bejön ez a szám? -
Napibenji #64687 nem, szeretem a kihívást, de a sikerélményt is... az a jó, ha kicsit izzaszt meg és nem k*rja fel az agyamat:D pl: a Dark Souls 2 óra alatt kikészített és azonnali törlés.. az Arkham City-it pedig már harmadjára viszem és még mindig awesome:D
te? -
Baldur's Gate első része, egyik legjobb sztori és karakterek amivel valaha is találkoztam. plusz piszoknehéz, én meg egy mazochista pöcs vagyok ilyen szinten.
szereted az "igazán nehéz" játékokat? -
Napibenji #64685 Batman: Arkham City :)
neked? -
nem, legkevésbé sem hat meg.
kedvenc videojáték? -
Napibenji #64683 Dexter:D
várod a karácsonyt? -
öööö... mondjuk Psych.
neked? -
Napibenji #64681 A sötét lovag
kedvenc sorozat? -
Napibenji #64680 nem:) -
Grosse Pointe Blank
neked? -
Napibenji #64678 nekem elképesztően bejött, de a trilógia leggyengébb darabja,de így is 10/8.5 :) egy Bosszúállóknál mindenképpen jobb:D
kedvenc film?