98386
-
van, 4 hónapos
neked van, volt? -
oké
van még szakállad? -
Mindenki szokott szerintem. A kérdés itt a mérték, a nagyság, és minek az érdekében...
Ezentúl sűrűbben fent leszek, ok? :D -
egyéjszaka nélkül 5
szoktál hazudni? -
6
neked? -
valahonnan nekik is meg kell tudni, hogy a kisbabát nem a gólya hozza
eddig hány párkapcsolatod volt? egyéjszaka is számít -
Több, mint két éve. Mondhatni, hogy "rég volt", mert azóta sok minden történt velem, de lehet másnak az a 2 év nem oszt nem szoroz.
Akkor lehet nem kéne malacságokat írni ide?
-
Sztem biztos
Reg voltal kiskoru? :D -
Off: nem muszaj fenysebessegel utazni, mert igazabol mindennemu utazas soran lassul az ido (minel kozelebb a fenysebesseghez, annal jobban), csak a mindennapi eletben olyan elhanyagolhato mertekkel, hogy nem oszt, nem szoroz semmit. Ennek kovetkezteben csak meg kell kozeliteni a fenysebesseget (elmeletileg amugy sem lehetne elerni, mert ahhoz vegtelen energia kellene) es mar utaznank is az idoben :) es persze tudosok kiszamolnak, hogy mennyit kellene utazni, szval nem fordulhatna elo hogy addigra erjen vissza, mire kihal az emberiseg. -
Öhm... Ezt lehet nem itt kellene megtárgyalni. 
(Amúgy, van az a celeb. És nem csak celeb van. :D)
Off: Kár, hogy nem nőből vagy. Sajnos ritkán találni olyat, aki bármit lenyel...
Vajon látogatják a topikot kiskorúak is? -
nem vagyok oda a borokért, ritkán iszom bort. kólával bármit lenyelek :D
ki az a celeb(?) akin büntetlenül levezetnéd a feszkót? (verés, sex, akármi) -
Nem. Nem igazán vagyok oda a borért, de ha már választanom kell, akkor fehér édeset iszok.
Te milyen bort szeretsz? -
messziről elkerülöm a foci bármely formáját.
/off #64904: szerintem nem. 1. biztos, hogy nem fogunk tudni fénysebességgel közlekedni. 2. tegyük fel, hogy fénysebességgel közlekedik a hajó, és visszajön a Földre...és ha már nincs Föld? vagy a civilizáció? vagy...
szoktál borozni? -
kamionosjoe #64905 Azt nem tudom, hogy lehetséges lesz-e majd, de én folyamatosan utazok a jövőbe :D
Melyik a kedvenc futball klubod? -
nem, mert mindig úgy jöttek vissza, hogy nehogy észrevegyék őket, különben az óriási katasztrófához vezetett volna, felborult volna a tér-idő kontinuum és beláthatatlan következményei lettek volna :D
ilyen tudományos témákban igen, érdekelnek ezek a dolgok
na és akkor a jövőbeutazás lehetséges lehet majd? (a már említett fénysebességes "trükkel") -
Fogalmam sincs. Elég sok érthetetlen dolog van a világban, szóval akár még lehetne is rá esély... De ha létrejönne az időutazás... akkor nem tapasztaltuk volna az eredményét? :D
Szeretsz filozofálni? -
azt hiszem
szerinted lehetséges lesz valaha az időutazás? speciel nem a jövőbeutazást, mert ahhoz "csak" az kell, hogy közel fénysebességgel haladjunk pl. egy űrhajóban és ami nekünk az űrhajóban mondjuk egy hét, az itt a földön 1 év (most csak mondtam valamit, nem tudom pontosan a számokat, de a lényeg, hogy az űrhajóban lassabban telik az idő, így mire visszaérsz a földre itt jóval több idő telik el). konkrétan a múltba való visszautazásra gondolok. szerinted ez lehetséges lesz valaha? -
Nem szeretek külső alapján ítélkezni, de hajlamos vagyok néha rá. Viszont ettől függetlenül próbálom egyenlőnek tekinteni az embereket, bőrszíntől függetlenül.
Tudod milyen érzés, amikor valaki olyan közel van Hozzád, és közben mégis olyan messze? -
a "jajj, rasszizmus" nagyrészt elmebetegek pampogása, akiket zavar, hogy az emberek mintákat látnak és általánosítanak... az az apróság aminek hála, uhh, nem is tudom, az elmúlt pár százezer évben túlélt az emberiség? 
szóval ja, általánosítok, és amíg az illetőn nem látom, h rá esetleg nem igaz, addig aszerint állok hozzá - ez egydimenziós vadlibsi pistikének már bőven a "jáájj rásszizmus" kategória.
neked? -
off: jézusom ez nagyon idegesítő egy játék :D -
A. (C)
vannak rasszista vagy antiszemita vonásaid?
-
Tavaly azt kértem, hogy csapjon el egy busz, de nem kaptam meg, szóval idén valami kisebbet kérek... mondjuk egy mentőautót.
Vagy, talán azt, hogy a szokásos rosszkedv helyett jó hangulatom legyen az ünnepek alatt, kivételesen.
Fejezd be a közmondást: "A lónak négy lába van..."
A. de csak egy farka.
B. abba esik bele.
C. mégis megbotlik.
D. mint a sánta kutyának.
-
nem karácsonyozok, szóval...
te? -
kamionosjoe #64895 még nem
(nekem csak 15 :D)
mit kérsz a Jézuskától? -
6:45-kor
(nekem 26 ment)
qwop-val játszottál már? QWOP -
köszi :D
6:30 és 6:40 között
te? -
hát talán 10 menne, am itt egy link, ha meg akarod nézni, hogy mennyit tudsz
hánykor kelsz holnap? -
nem túl sokat
te? -
igen, de csak valahol a keleti parton
hány usa államot tudsz felsorolni? -
nem, nem hiszem
élnél usa-ban? -
Nem, nem hiszem.
Te élnél Afrikában? -
kamionosjoe #64887 Egyen fent vagyok, de már nagyon régen nem léptem be és eddig nem is hozott eredményt.
Élnél Alaszkában? -
egyet se használtam még, nem is akarok egyenlőre :D
te? -
semmit, egy olyan szünetet a tél elején, amikor együtt van a család, jókat kajolunk és egy komolyabb vásárlási láz előzi meg. (hozzáteszem, nem szeretem az elüzletiesedését, de szép szó
)
netes párkeresőoldalakról vélemény? -
Bennem elég sok empátia van, és Isten félés is, épp ezért nem hiszem... (Ahogy Batman is mondta: "I have one rule.")
Neked mit jelent a Karácsony? (Nem az érdekel, hogy szerinted miért van a Karácsony, hanem számodra mit jelent.) -
tippem sincs... amennyi empátia van benne a világ számomra érdektelen része felé, az alapján nem tartom elképzelhetetlennek 
te? -
Részben, de mondhatjuk, hogy igen.
Tudnál embert ölni? -
*tiszteled -
hamarabb rágnám le a saját lábamat, mint hogy pattogó droid legyek
tisztelet a katonákat? -
nem.
te?