98380
-
Nem pedig van egy vaskos kötet tőle
te, -
igen, van itthon nyomtatott formában jópár könyve.
ressy14 szerintem igen, mradtál ki jó dolgokból. viszont, sok ismerősöm szerint nem, mert nem szeretnek olvasni. szerintem viszont az olvasás hasznos agyserkentő időtöltés.
vasalni tudsz? -
beelőztek :C
kimaradtál sok jó cuccból max. de tényleg.
kérdés lent. -
nem volt favorit, nem jöttek be - annyi jó írónk van, de pl egy Rejtő Jenő könyvet sem olvastattak ki a kétlábúakkal, csak szépirodalmi... nos, szemetet
olvastál már valamit Rejtőtől? -
Emil és a detektívek. De inkább úgy fogalmazok, hogy kevésbé érdektelen számomra :D
származhat hátrányom amiatt, hogy 6.osztály óta egy könyvet sem olvastam el?
-
a lassie hazatér. ezt mi kunyeráltuk ki anno, és a tanárnő engedett. a másik pedig a két lotti.
neked? -
nem, valahogy én is így gondolom, csak kicsit árnyaltabban :D
a kötelező olvasmányok közül melyik volt a kedveneced? -
zömében képmutatók, pénzimádók, Istentagadók. nem az egyes hívek,vallásvezetők viselkedését értem ezalatt, hanem komplex módon a vallások hozzáállását a dolgokhoz. (hangsúlyozva, hogy zömében).
meglepett a válasz? -
igen, főleg ha látom, hogy a szülei is nagyívben szarnak a kölök viselkedésére.
mi a véleményed a vallásokról? -
egyes díszvirágok rovarűzőek lehetnek, egyébként tényleg nem konyhakertbe valók. oda rakjanak zöldséget.
a 'szivi'-m pedig jó nagyot tévedett:D
aki nyugis típus, tovább él? -
pl dísznek?
utálod a gyerekeket aki szemtelenek de nem verheted őket pofán? -
Mindenesetre érdekes :D
Én szeretem a rendet és a lányokat is. A szabályerősítő kivétellel találtad magad szembe :D
A díszvirágokra egy konyhakertben mi szükség van?
(sztem fasság :D) -
nem. egy férfi trehány mert különben buzi
helytálló az axiómám? -
semmi, nem fog megtanulni ugatni tőle.
rendszerető vagy?
-
semmi. a szomszéd fekete macskájának azt dobálok néha
öltél már kutát vag macskát? -
0
mi lesz ha egy macsek kutya kaját eszik? :D -
nekem volt a régi háznál 7 is+ a szomszédoké ami átjárt
hát kutyád van-é? -
3 macsekom van szivi:D
soknak tartod? -
nem
van macskád szivi? -
(Calver, ügyes voltál:))
rég nem, pedig azt szerettem a legjobban. win 7 van, már megszoktam.
autószerelők jól keresnek az átlaghoz képest?
-
pont most szedtem le eg Windows xp-t
használsz még XP-t?
-
hátööö... volt egyszer komával hazafelé sétálás közben szerencsém ráakadni egy csapat zsenire, akik közül az egyik bebaszott egyet telefonfülkének, ami ezt meghálálta pár ér átvágásával... mondtam neki mit csináljon h esetleg ne vérezzen el (mert vérző embert nem tapizunk kesztyű nélkül ha nem akarunk hep c-t), meg elindultam hazafelé hogy hozzak gézt nyomókötésnek amíg kijön a mentő, de mire visszaértem mondta koma, hogy a zseniális arcok elmentek, gondolom félve a következményeket... /slowclap
nos, mindenkinek a szívügye ha ő vandálkodásért bírság helyett inkább el akar vérezni
szoktál torrentezni? -
már igen.
te? -
tudok
kerültél már olyan helyzetbe, ahol kellett is? -
átlagosan.
tudsz elsősegélyt nyújtani? -
nagyjából.
te? -
nem igazán :DD
műveltnek érzed magad? -
nem csípem, bár fantasy-t szeretem, de [URL=http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/HighFantasy]"high fantasy"[/URL] nem a kenyerem, csak a jóval gecibb és cinikusabb kiadásai, lásd pl Nemes István(/Jeffrey Stone/John Caldwell) könyvei, vagy minden ami Worluk Káosz-hoz kapcsolódik
mondott ezek közül neked valamelyik bármit is?
-
Napibenji #65966 alkohol
szereted a Gyűrűk urát? -
alkalmi az simán, nem? szerintem havi 1-2 doboznál (avagy napi 1-2 szál) még simán belefér, talán több is.
szerinted ki lesz a cigaretta után a következő áldozata médiabácsi "nagy boszorkányüldözésének"? -
Igen, de csak alkalmista vagyok. Tegnap vettem egy dobozzal, de úgy, hogy az utolsó percben mondtam a boltosnak, hogy veszek még cigit is.. nem tudtam visszatartani magam, de nem sok kelett hozzá, egyébként ez a doboz cigi elfogy kedden, és már csak jövőhét hétvégén veszek, ha akkorsem tudom megállni.
Ki számít alkalmista dohányosnak, és ki nem? -
kreténségnek tartom, semmi haszna nem lesz (max pár kreatív, kitalálójának péniszméretét firtató matrica), de nekem baromira nem számít - tömött cigit szívok.
tudod milyen felirat kellene szerintem cigisdobozokra? valami olyasmi, hogy: "ne füstölj más orra alá, faszfej - de afelett nyugodtan bagózz, senkit sem érdekel"
dohányzol? -
Hogyne tudnám.. :) Bele se merek gondolni, hogy mekkora lehet a stadion villanyszámlája a világítás miatt, és akkor még csak erről beszéltem.
Londonban biztos egy ideiglenes stadiont is építettek fel, vagy ha nem is ideiglenest, de véglegest, direkt az olimpia számára, utána meg kitalálnak valamit a felhasználására.. a táblákról, kordonokról stb stb-ről még nem is beszéltem..
#65961: Nem beszélek oroszul, és nem is beszéltem.
Bocsi, csak látom az olimpiás kérdésre nem válaszoltál.. :D
Megjelentek a cigarettás dobozokon az elrettentő képek.
Ha dohányzol, befolyásolja a napi nikotin "adagodat" a kép, ami a dobozon rajta van?
Ha nem dohányzol, és akarod, hogy más se dohányozzon, milyen más ötleted van az elrettentő képek helyet, ami rákerülhetne a cigis dobozokra? -
jöhet
miért beszélsz oroszul? -
nem, görögöket is gazdasági válságba tolta
tudod kb milyen brutális kiadásokkal jár egy olimpia rendezése? -
nyet
szted, -
talán 15-16 körül
köll pestre olimpia? -
2014
szted? -
anglia vagy amcsisztán
mikor lesz kész a 4-es metro?
-
Ausztrália mondjuk, vagy legalábbis le messze délre.
te?