98372
-
Talán a sötétkék.
Szerinted hány évesen fogsz elhunyni? -
Tudni tudok, versenyszerűen sose játszottam és szerintem van pár szabály amit nem tudok. Alapokat vágom:D
A fórum fönti kis képén körben ülnek az emberkék, melyik színű lennél? -
Valamikor még anno tudtam, hogy hogy kell. Talán most is menne, ha lenne rá egy órám.
Tudsz sakkozni? -
igen, főleg mostanában, mióta van egy visszatérő álmom;>
rubik kockát kitudod rakni? -
Ha arról van szó, akkor igen, de nem nagyon szeretek.
Szeretsz aludni? -
fekve. ülve nem tudok.
te tudsz ülve aludni pl busz? -
kamionosjoe #67265 *-többen -
kamionosjoe #67264 Minél többen többen otthon maradnak annál többet ér egy szavazat. Kit tudod számolni, hogy mennyit ért a szavazatod, minden eredmény fent van a 10-es választásról a neten.
#67262 a fejlettebb világban jól működik ez a rendszer, de mindenhol vannak hajléktalanok és szegények is
Milyen testhelyzetben szoktál elaludni? -
ugyan már, soha nem erről szólt a demokrácia 
hiszel abban, h a kicsiny szavazatok ér is valamit, vagy teszel az egészre és szimpla ostoba embereknek való manipulációnak tartod a nagy demokráciát? -
Ha igen, csak azért, hogy nekünk is legyenek jogaink, és mi is beleszólhassunk az ügyekbe, a törvényalkotás mozzanataiba, a pénzek elosztásába, ennyit azért megérdemelhetnénk, ha már mi fizetjük őket, de 1. nem politizálok TOVÁBB.. :D 2. Ez nem jó semminek, maximum egy szép álomnak. :(
Van ilyen ország, ahol az emberek véleményére is adnak az "országházban"?Ű
..úgy értem mindenféle sztrájk, és megmozdulás nélkül, ahol ez már megszokott dolog, hogy nem csak a parlamentben döntenek, mint nálunk.
(kivéve ezt a népszavazásos levelet, amit pont időben küldtek, mert eléggé hideg van kint.. de nyáron is jó lett volna legyezőnek.. :) ) -
Jah, ha forradalmat akarnak
Akarsz forradalmat? -
kamionosjoe #67260 Egyenlőre annyi, hogy még szorosabbra fűzni a viszonyt az Unió tagországai között, az USA példájára, meg most a bankok felügyeletét akarják egységesíteni minden országban.
Szerinted jó irányba haladnak? -
nem nézek/olvasok híreket, szóval kicsit bővebben? (kombó) -
kamionosjoe #67258 dolgozok és utána pihenek
Mit gondolsz az Európai-Parlament konföderációs terveiről? -
Napibenji #67257 Pihizek és sorozatokat pótlok:)
te? -
rybizli #67256 Nekem van egy SE p990i-m őskövület de már 3x fürdött és még mindig működik :) De nagy mérete miatt Nokia 6303 Classic-ot használom ..amire kell, nekem most pont megfelel :)
Mit csinálsz a hétvégén? -
nokia, SE termékkel nálam eddig csak szopás volt
szerinted? -
upc, nem, sokszor nincs net, és az állítólagos korlátlan adatforgalom miatt is baszogatnak
nokia vagy SE?
-
van, használom is (számomra) meglepő módon elég sokat
melyik netszolgáltatónál vagy? (bónusz kérdés: elégedett vagy-e vele?) -
mivel nálunk nem nagyon vannak az út mellet zöldségesek, ezért vagy piac, vagy zöldséges :D
van vezetékes telefonod otthon? -
Ez elött white water volt, de most lagoone-t vettem, vagy hogy kell írni.. :) (lusta vagyok megnézni)
Kérdés lent. -
most oldspices white water
te? -
Old Spice, spray.
Az út meletti pavilonos zöldségestől, gyümölcsöstől jobb venni gyümölcsöt, zöldséget, vagy a zöldséges, gyümölcsös boltból? :) -
Régebben bob marleyt de mostmár semmi ilyesmi.
Milyen dezodort használsz? -
veszek. örülök ha örülnek.
raggae zenéket hallgatsz? -
Nem veszek.
Te veszel? Minek? -
abszolút :D
Karácsonyi ajándékot mikor vásárolsz? Inkább hamarabb pár héttel,vagy megvárod a nagy akciókat és pár nappal karácsony előtt rohansz értük?
-
Az nem sírás csak a hagyma S-1-propenil-cisztein-szulfoxid-ja egy enzim hatására illékony propántiol-szulfoxiddá bomlik, ami ingerli a szemed, ami védekezésül a könnymirigyek által lemossa a "szart" a szemedről.
Kielégítő a válasz? -
általában igen
miért sírunk a hagymától? -
nem ugrik be hirtelen így az íze, de recept alapján jónak tűnik, bár fokhagymát tuti kihagynám belőle
hagymával ki vagy békülve? -
nem igazán
barbecue szószt szereted? -
hagyományos, "magyarított" neveket meghagyom a cigányoknak
pepperonis pizzát szereted? -
hát nem :D
inkább a régi hagyományos nevek, vagy az új külföldi magyarított nevek? -
igen
roger(rozsé) -nak

hát nem szép név? -
nem változtatnám meg, hirtelen nem jut eszembe jobb :P
te? -