98368
-
egy lánynak
családtagodnak szoktad mondani, hogy szeretlek? -
Hát ez egy rendkívül jó kérdés:D Nyáron mondtam egy csajnak, hogy "I like you", de "kedvellek" értelemben. Egyébként meg nem tudom, jó rég lehetett...
És te, kinek mondtad legutóbb, hogy szereted? -
Akit SG-n kívül is ismerek, olyan 3 személy van. (Aki most így beugrik.)
Kinek mondtad legutóbb, hogy szereted? -
Nem sokat 10-11 kb..
Te? -
Családdal, de hamar szeparálni fogok.
Hány személyt ismersz SG-n? -
Családdal..
Te? xDD -
Én is.
Te?:D -
Családdal:D
Te? -
Nem, szerintem sokan belefutottak már ebbe a csapdába.
Hol töltöd a Karácsonyt? (Családdal, barátnővel/pasival, egyedül a szobádban, stb.) -
Nem, s ami azt illeti, TV-m az utóbbi pár hétben (ZH-daráló csúcsra járatódása óta) nem került bekapcsolásra.
Előbb véletlenül (youtubeon név-upgrade okán) regisztrálásra kerültem a Google+-ba. Csak én vagyok ilyen szerencsétlen? -
Igyekszem magam távol tartani a politikától. De ez annak idején igen megmaradt bennem. :-)
Nézel most valamit a tv-ben? -
Nem.
Mi vagy Te, valami politikai humorista?! -
Lakásban.
Jobban élsz mint 4 éve? :-)
-
egyszer parkolásnál meghúztam a verdánkat, mert beálltak mögénk én meg azt hittem kiférek :D
lakásban vagy családi házban élsz? -
Volt, önhibámból még nem.
Neked? -
az az 1 % aggasztó :D
volt már baleseted, koccanásod? -
:-)
Normálisan, sebességhatárokat betartva(99%-ban :-D), körültekintően.
Ez jónak minősül? -
mert már van :D
jól vezetsz? -
Biztos, hogy nem.
Miért nem tervezed a jogsit?
-
Nincs, és egyelőre nem is tervezem.
Vennél Apple számítógépet, ha megtehetnéd? -
Az aluminium sínért, ha leadná a színesfém telepre.
Most iphone 4s
Van jogsid? -
Dean Winchester #68607 hogyne :D szalagavatón (enyhén üdítős hangulatban) pl. a szalvétát is elraktam, aztán azóta nem sem dobtam ki D:D
Az off kérdést nem értem, feltennéd még egyszer? Miért mennyit adnának? Milyen telód van? -
Dean Winchester #68606 *v235 :D (persze eléggé elkopott az állapota... -
Most Karácsonykor lesz 2 éves. Amíg bírja, addig általában nem cserélem.
Meg szoktál őrizni dolgokat emléknek?
Off: Miért, mennyit adnának érte? :P Amúgy, csak emléknek tartanám meg. (Meg ki tudja még, hogy mire lenne jó.) -
Dean Winchester #68604 1.3 éves kb....
amikor úgy érzem, hogy jobb kellene mert már nem bírja annyira. sony x8 van, nem tervezek egyenlőre teló vásárlást. az igényeimet ez már bőven kielégíti... ha gallyara megy max. akkor veszek másikat :D
Előtte moto v238 volt , az meg kb. 2-3 éves lehet, de azt is használom :D
te? -
beadnád a színesfém telepre? :D
nem tudom, szerintem nem.
hány éves a mobilod? és milyen gyakran szoktál venni? -
Nem, csak ZH-t írok.
Az alumínium sínt, amit a kórházban tesznek fel, meg lehet tartani levétel után, vagy vissza kell adni? -
gumicukor,allergiám van rá :S
Holnap dolgozol? -
(Mi 10-ért vettük 5 éve tenyésztőtől (állatkereskedésekben jóval drágább).)
Igen, egy közepes Boci mikulást, és rá kellett ébrednem, hogy nem bírja a szám a sok csokoládét...
Van olyan étel-ital, amelyet szeretsz, de valamilyen egészségügyi megfontolás miatt nem ehetsz?
-
nem iszok én sem.
(mennyi egy olyan ari mókus?
)
idén ettél csoki mikulást? -
nem iszok szart..
te?
-
Ilyen (csak rosszul írtam a nevét, ahogy a békának is:)). Néhány éve T-mobile reklámban is ilyet etetett szorgosan a telefonját ATM-nél feltöltő srác:)
Naponta hány kávét iszol?
Off: hál' Istennek olyasfajta rákom nem volt, reméljük nem is lesz. -
ha így folytatja ez az izé kint, akkor az
szibériai csíkos mókus miféle csoda?
(még nem is hallottam róla)
off: nem olvastam el a kérdést mielőtt láttam válaszodat, első mondatból azt hittem, h leukémiás voltál kiskölyökként
-
Hű, mire leírom...:) Volt valami kis rákfélém (még óvodás koromban), tengerimalacom, hullámos papagájom, zebrapintyem, afrikai törpekarmos békám, ékszerteknősöm, degum, és szibériai csíkos mókusom (ez utóbbi most is van), illetve odahaza családnál van egy kutya, aki imádja a lézert:)
Szerinted fehér lesz-e a Karácsony az idén? -
nem gonosz, inkább jópofa. Ez kb olyan, mint amikor a kutyádat szívatod meg azzal, hogy dobást imitálsz, de közben a labda a kezedben marad :D
milyen háziállataid voltak eddig? -
Nem.
Szerinted lézerrel játszani a kutyával/macskával (hogy "vadássza" a pöttyöt) gonosz dolog?:) -
nem :D
és te simogattál már pingvint? -
megesett időnként.
láttál már hódot? -
én ugyan csak diákmunkáztam/munkázok, amit nagyon utálok (árufeltöltés), de egy normálisabb munkahelyet sztem jobban szeretnék mint a sulit :D
te dolgoztál suli mellett? -
Dean Winchester #68589 meló
meló vagy suli?