98368
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• rooney8
    nem igazán

van olyan név, aminek a hallatán melegség tölti el a szívedet? :)
  • Fresh Duke
    Talán inkább Coca-Cola.

Van olyan név, aminek a hallatán elkezd viszketni a tenyered?
  • Calver
    tekintve h épp BGEE-zek és csak alt+taboltam, Neera

coca vagy pepsi kóla?
  • Calver
    *halott fog, nem simán egy hulla kísért (szerencsére?)
  • Fresh Duke
    Sajnos igaz.

Írd le az első nevet, ami az eszedbe jut! :)
  • Calver
    nem különösebben, kevés dolog van, amire az erőszak nem megoldás, csak jó végén kell lenni a faszkorbácsnak. (bár általában az alternatívák célravezetőbbek)

igaz-e?

#69410 off: erős fájdalmas részt vágom, én is párszor használtam előszeretettel fájdalom annyira nincs is (meg eszegetek fájdalomcsillapítot), inkább csak a háttérben, meg baszcsizza a csőrömet, h igen nagyra nőtt az arcom - mondjuk szerencsére ez nem is arcüreggyulladás, csak halott még visszatér a sírból elbaszni a napomot

köszi a tippeket mindenesetre!
  • Fresh Duke
    Igen, közben feltűnt, hogy ez így nem lesz jó.

Nagyon agresszív személynek tűnök, mi? :D
    (Alternatív, értelmes kérdés: Van macskátok?)
  • The Protector
    a következő kommentben valaki csak kérdezzen.
  • Fresh Duke
    Változó. Egyén, kedv, és téma függő.
    Ha nem vagyok alapvetően rossz passzban, akkor bármit elviselek. Ha rossz kedvem van, akkor van az a dolog, amitől felmegy a pumpa.

#69415: Na szóval... :D
    Egyszerű példa:
    A maffia módszerei. Elmennek egy bolthoz, elmondják, ki a góré, és hogy védelmi pénzt szednek. Félelemkeltés céljából jól összevernek mindent a boltban, csak hogy lássa a boltos, hogy ezek nem szarral gurigáznak.
    A lényege a félelemkeltés. A félelem a még nagyobb veréstől/büntetéstől.

Konkrétabb példa:
    Például van egy ismerősöm, aki messze lakik tőlem, és elég erőteljesen basztatja valaki. Ritkán jutok el oda, épp ezért nem elég szimplán megvédeni. Tegyük fel, hogy az agresszor szellemileg nem normális. Tegyük fel még azt is, hogy nem lehet szólni illetékesnek az ügyben, mert ezzel "nem tudnak mit kezdeni".
    Nos, ha beszélgetek vele, az nyilván nem használ. Ha odamegyek, és szimplán megverem, talán csak jobban felbátorítom, hogy a távollétemben baszogassa az ismerősömet. Viszont, ha félholtra verem a gyereket, elérem, hogy könyörögjön az életéért, összetöröm lelkileg, akkor tudni fogja, hogy ha megint rosszat hallok róla, akkor tovább is elmegyek. Így okos kutya lesz, és a helyén fog maradni. (Szerintem ebben a szituációban nincs finomabb megoldás.)
    [Nem, nem volt még ilyesmire példa. Csak majdnem.]
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem akarom Bestof-ban viszont látni... :D
  • The Protector
    Hát....nehéz kérdés.Egész bíztos h nem futnék el.Azt kizárom.Szerintem a helyzetet mérlegelve először megpróbálnám megúszni beszéddel a dolgot,kamuduma meg stb....pl rendőr vagyok,civilben(ez már működött),ha ez nem megy akkor ha jó a szög akkor megpróbálom elszedni tőle a kést,csak sajnos a kés nem játék úgyhogy ha nincsenek nálam túl nagy értékek akkor odaadom aztán a jard úgyis 1 órán belül megtalálja.

Kérdés alant.
  • Fresh Duke
    Akkor kérdés:
    Ha valaki éjjel megtámadna az utcán egy késsel, és senki más nem lenne a környéken, mit tennél?
    (Specifikáció: Az illető nem nagyon hadonászik a késsel, csak tartja; nem lehet megállapítani, hogy profi késelő/harcművész-e; testalkatilag Hozzád hasonló; van köztetek még 2 méter; "Pénzt vagy életet!" felszólítással indult meg feléd; nem vagy sarokba szorítva, tudnál merre menekülni; nincs Nálad fegyver.)

Megint írt valaki...
  • The Protector
    Hát.Verekedni még nem verekedtem mert mindgíg K.O-t adtam elsőre.Jah...mind a 2 esetben.Az utolsó ilyen megmozdulásom 1éve volt mikor is a népligetben kiütöttem egy 40-es csávót.

Hamar fel tudnak húzni vagy nyugodt emberke vagy?
  • rooney8
    de mivel te is arra válaszoltál

ezért meg kell kérdeznem, hogy mik azok a szituációk?
  • Fresh Duke
    Még nem, de mondhatni készülök rá.
    Amúgy, nem vagyok híve az erőszaknak, szívem szerint örökre elkerülném, de tény, hogy vannak szituációk, amiket csakis azzal lehet megoldani.
    (Tudok mondani szövevényes, és nagyon fura példát, ahol azért el lehet ismerni, hogy egy félholtra verés (nem önvédelem céljából) JÓ célt szolgál, és elkerülhetetlen.)

Beelőztek. :D
  • rooney8
    nem igazán. suliban volt pár összeszólalkozás, de azok kb. semmik nem voltak

te?
  • The Protector
    Ha az őszinteség és romantikusság gyökérség akkor gyökér vagy.Viccet félretéve sztem majdnem mindenki hasonlóan gondolkodik csak mondjuk, hogy menőnek tűnjön azt írja h 3an szopják le reggel,egész nap playmateket dug stb..stb....

Verekedtél már?Komolyan,ököllel,vérre.
  • Fresh Duke
    Huh, hát...
    Ébredjek amellett, akit igazán szeretek, és a végén aludjak el amellett, akit igazán szeretek. A közte levő rész az opcionális. De mondjuk, ha süt a Nap, megfelelő az időjárás/hőmérséklet, éppen nem üt el semmi sem, az kezdetnek egy egész jó opció.

Gyökér vagyok, vagy romantikus, vagy valami más jelzőt használnál rám? :D
  • The Protector
    1.Matrix trilógia
    2.Indiana Jones trilógia
    Sorozatot nem nézek,semmit sem.

Milyen számodra egy tökéletes nap?

Calver:A sós bizbaszt csináld sokáig,ha kell sálat tekerj a fejed köré és fogasd alá a sós zacskót és így aludj el.Igyál kamillát(gyulladásra jó).Egyél csokit mert dopamint termel,a dopamin örömhormon és az örömhormon fájdalmat csillapít.Ne hallgass hangos zenét mert irritálja a gyulladt rész.Utolsó tipp:):rúgj bele egy oltárit a falba vagy okozz magadnak szándékosan fájdalmat mert a szervezet csak1 erős fájdalmat képes felfogni.
  • Calver
    huh... minisorozatból The Stand (Stephen King feldolgozás), többrészes filmből... pfff, fingom sincs. Star Wars eredeti trilógia, mondjuk?

neked?

#69408: ma úgy közlekedtem (mondjuk), sálat arcom köré tekerve, mint egy kibaszott ninja
  • Fresh Duke

Off: Mondtam, hogy használj maszkot!
  • Calver
    akkor legyen kapásból top 5, copypastelem filmes topicból:
    1. Grosse Pointe Blank (magyarra ferdítve Otthon, véres otthon, ez magában megér 50 korbácsütést)
    2. Weirdsville
    3. Az ifjú Frankenstein (Young Frankenstein)
    4. Született Gyilkosok (Natural Born Killers)
    5. legyen mondjuk Amerikai szépség (American Beauty)

neked?

#69403: köszi, sós részt csinálom is épp, bár kicsit nehezíti, h nem tudok 2 percnél tovább a seggemen ülni (tudod milyen nehéz úgy gépelni, h közben egy sóval teli zacskót egyensúlyozol az arcod jobb oldalán? )
  • Fresh Duke
    Húha, jó kérdés. Amik most beugranak (szóval ez lehet, hogy komolyabb gondolkodás után más lenne):
    - V for Vendetta (V, Mint Vérbosszú)
    - Batman Begins (Batman Kezdődik)
    - Rocky II
    - Matrix (Mátrix)
    - Equilibrium (Gyilkos Nyugalom)

Kedvenc film "sorozataid"? (Trilógia, vagy bármi folytatás, ahol nem szimplán egy film tetszik, hanem az egész "sorozat".)
  • The Protector
    Meghallgatom mások véleményét és ha hasznosnak találom akkor elfogadom.

Kedvenc film?Max 5db.
  • Fresh Duke
    Meglehetősen jól.

Kérdés alant.
  • The Protector
    igen.kamillateával borogatsz,ihatod vagy vattád/ pamacsot mártogatva nyomod a beteg részhez.2.sót melegítesz valamiben,akár radiátoron,ezt beteszed zacskóba,a zacskót meg zokniba és ezt teszed az arcodhoz.

Hogy bírod a fájdalmat?
  • Fresh Duke
    Van egy Guy Fawkes maszkom, az elég jól eltakarná.
    [Amúgy nincs, szerintem Apámtól kérnék valami "csodakrémet", valamije biztos lenne rá. :D]

Mennyire adsz mások véleményére?
  • Calver
    sg felé durván 14ms

van valami jó trükköd félig begyulladt arcra?
  • Fresh Duke
    Személy szerint nem vagyok oda érte. (Bár nem ott élek.)

Ping?
  • rooney8
    igazából nincs vele nagy probléma
    de szeretnék külföldre is menni, szval ez esetben nem

és hogy tetszik bp?
  • The Protector
    februárban lesz egy éve hogy itt élek.

Leélnéd az egész életed a jelenlegi településen ahol élsz?
  • rooney8
    nekem akkor max. kerületi "híresség" van :D
    (bp-n vagyok szóval...:D)

laknál bp-n?
  • Dean Winchester
    persze , chuck norris a legjobb haverom
    haverom város szintű ismeretségre tett szert, országos nincs :D

neked ?
  • Ic3 m4n
    csak a városban kb, de országosan nincs

neked?
  • rooney8
    nem ugyanaz a kettő

van olyan barátod/haverod, aki híres/ismert?
  • Dean Winchester
    nem sok , nekem bőven elég.

barát = haver ? (szerintem nem)
  • The Protector
    egy lóbrét.Az a haver aki bajban melletted van.

Sok barátod van?
  • Ic3 m4n
    toll eltüntetése (just like Joker)

mindig az a haver, aki sokat fizet?
  • kamionosjoe
    derékfájás, régebben kajakozás közben meghúztam aztán néha előjön azóta is

tudsz valami bűvésztrükköt?
  • The Protector
    hát nem tudom.én felkelek,eszek egy szendvicset,hogy ihassak kávét(éhgyomorra hányok tőle),szarás-fürdés kombó,kis netezés,felöltözök és fogat mosok majd go.

Van valami állandó betegséged vagy kiújuló betegséged?
  • Dean Winchester
    általában reggeli mosakodás, öltözködés, beverek 3in1-bent majd melóba indulás :D

kéne valami egyebet is ?