98368
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• georgesmatyas
    Hát nem, még, ha helyes is a válasz. Ilyen az élet ha okos vagy csak a kín vár rád.

#69464: Hazudnék, ha azt mondanám ti is hiányoztatok

Hogy telt a karácsony kiscsávókám?
  • The Protector
    Morrys Day és a kibaszott Time.A Dzsumbi csaj hude hude hude jóóóó.

Nyertem?
  • Fresh Duke
    Ha a lány megfelelne pár elvárásnak, akkor igen.

Morris Day neve mond Neked valamit?
  • Calver
    ha kapok rájuk vadászengedélyt, simán

te?

#69461: üdv újra itt, már hiányoltunk (de tényleg!)
  • ressy14
    *csaj
  • ressy14
    semmi amigo, folyik az élet nélkülünk is a topikban :D

lennél egy milliárdos csak pasija, tekintve, hogy mindenfele őrök és paparazzik követnek?
  • georgesmatyas
    Metr azt beszélik a legtöbben világszrte és viszonylag egyszerű.

Mizu csicskák?
  • NagyiBMX
    Igen :)

Miért pont az angol a nemzetközi nyelv?
  • The Protector
    Csak bizonyos pontok szerintem.Úgy gondolom ha adott vonalon haladnak akkor előre megvan hova jutnak,de le lehet térni róla és akkor máshova ér be.Mint a vonat és a váltók határozzák meg a végcélt,a rakomány meg az ember mindenestül.

Szeretsz filozofálgatni?
  • Fresh Duke
    A meggy.

Szerinted az emberek jövője előre meg van írva?
  • Dean Winchester
    változó
    nyáron a görögdinnye
    télen a mandarin,banán, szóval az idény gyümölcsök közül ami épp aktuális :D

neked?
  • Fresh Duke
    Tudok játszani, és viszonylag jó is vagyok/voltam benne. (Régen elmentem pár versenyre.)

Melyik a kedvenc gyümölcsöd?
  • rooney8
    tudni tudok, de nem igazán vagyok jó benne

te?
  • Fresh Duke
    Még nem. Ha lenne saját háztartásom, és találkoznék eggyel, akkor vélhetőleg erősen megfontolnám a dolgot, de így bevinném a menhelyre.

Tudsz sakkozni?
  • Dean Winchester
    van 3

fogadtál már be kóbor kutyát?
  • Fresh Duke
    Túlságosan is. A ~140-es átlag vérnyomást leszámítva minden rendben van, de az már gimi eleje óta megvan.

#69449: Úgy vagyok vele, hogy ha már leírtam, megosztom Veletek, maximum átugorjuk.

Van macskátok?
  • bakkerman
    *úszó bocsánat
  • bakkerman
    így nagyvonalakban hosszú karok,hosszú lábak,vékony derék,széles váll,modell és uszó között valahol félúton :DD

Elégedett vagy az egészségi állapotoddal?
  • The Protector
    Szép hangzása van.Mellesleg én is akkor kommenteltem mikor te és én kitöröltem pedig meg volt már az iromány és akkor írta ki h 1új üzenet.

Milyen fizikumú gyerek vagy?
  • Fresh Duke
    Szeretnék még havat, mert eddig szinte semmi sem volt. Mondjuk januárban jöhet, februárra jöhetne egy fokkal jobb idő.

Kérdés lent. (És most nem hagyott be senki sem, háhá. :()
  • Fresh Duke
    Gyönyörű. Legalábbis, így ablakon keresztül. Lassan ki is megyek egyet ping-pongozni, kis mozgás szerintem nem fog megártani.

Szerinted is jó hangzása van annak a szónak, hogy "negotiation"?

NEM érdekel, hogy 1 új hozzászólás érkezett, most már akkor is elküldöm.
  • ressy14
    elfogadható, napos, de hideg szél fúj

akarsz még havazást ezen a télen, vagy neked ennyi elég volt?
  • Fresh Duke
    Nagyjából igen, azt hiszem. :)
    De látom a listán nincs ott, hogy "ne legyen őrült" és az se, hogy "ha kiborul ne változzon dühöngő zöld szörnyeteggé". (Szóval, reálisak az elvárások. :D)

Megint beelőztek, de lassú vagyok...
  • bakkerman
    egyezik a véleményünk

Nálatok is jó az idő?
  • Fresh Duke
    Eddig mindig intuíció alapján választottam, mindenféle séma nélkül, de sose lett jó vége.
    Amúgy, azt szoktam figyelni, hogy érzek-e valami (mások számára érzékelhetetlen) kisugárzást a hölgyben.

De beelőztek.
  • rooney8
    hát ugye a külső, mert bárki bármit mondhat, azért fontos a külső, de természetesen mit sem ér az, ha valaki gyönyörű, de belülről pedig "rothadt". belső tulajdonságokból ami számomra ideális lenne: legyen művelt, ne legyen egy buta picsa, legyen vicces, ám ha kell, akkor komoly, lehessen vele szórakozni mint egy baráttal, de ha kell, akkor pedig legyen gyengéd és romantikus, ne játssza az eszét, ne fogjon több kukit, mint kilincset, legyen hűséges és végül legyen jó az ágyban :D most így kb. ennyi jut eszembe :D

egyetértesz ezekkel?
  • The Protector
    Igazad van.Szerintem bárki aki oda kerül,ha nem is egyből/vagy nem is nagyban de a saját malmára hajtja majd a vizet.

Fontos jellemzők egy lányban párválasztáskor?Nem megrépázáshoz hanem mondjuk akivel komolyabban tervezel.
  • rooney8
    Ha jobban belegondolsz es a kulfoldi fizetesekhez viszonyitod meg igy is keves (igen, ott dragabb s megelhetes, tudom).

Nem politizalok, nem is erdekel, barki van itt ugyis csak arra torekszik hogy a sajat zsebet teletomje, az orszag meg le van szarva.

Igazam van?
  • The Protector
    Szerintem kicsit sok minimálnak de a pénz reál vásárlóé értékének jelenlegi értéke mellett lassan az is kevés lesz:(

Szoktál politizálni?képben vagy a dolgokkal.

• rooney8
    Teszko arufeltoltes (igaz nem sok mas volt eddig, de ez eddig a legotvarabb). Bar ha megfizetnek rendesen ez is elviselhetobb lenne :)

Kerdes lent.
  • rooney8
    Mivel meg a szuleimmel elek es tanulok nincsenek nagy igenyeim :)
    De majd ha ott tartunk (feleseg, 2 gyerek) akkor legalabb 200ezer fejenkent. De hat ez attol is fugg, hogy mit dolgoznek. Ez a 200k amolyan minimalbernek kepzelnem el, es akkor ez meg nem is sok.

Szerinted is legalabb annyinak kellene lennie a minimalbernek?
  • The Protector
    én elégedett vagyok már egy 120K-val(jelen pillanatban,nincs se gyerekem,se adósságom,taknyos 23 éves vagyok),de később többet szeretnék) amit kézhez kapnék.De nyilván minél több annál jobb.

Életed legjobb illetve legszarabb melóhelye?Lehet diákmunka is.
  • ressy14
    nincs, de a 9-et és a 14-et szeretem

mekkora nettó fizetéssel lennél elégedett?
  • The Protector
    soha nem jártam még külföldön:(sehol sem.

Szerencseszámod?
  • ressy14
    átlagosnak mondható, de egy műveltségi vetélkedőben leszerepelnék :D

melyik külföldi országban jártál legutóbb?
  • The Protector
    Igen de sajnos eléggé ritkán.

Műveltségi szinted?
  • ressy14
    minden vizsgaidőszakban nehezen megy :D

Szoktál színházba járni?
  • Fresh Duke

Nem rémlik. Viszont rákerestem, és ismerős az a panda, szóval talán mégis.

Ilyenkor a szünetben Te is nehezen tudod követni, hogy milyen nap van?
  • Mutans Zombi
    Szerintem nem, csak a normális nők is épp úgy "rejtve" élnek, mint a normális férfiak, vagy foglaltak.
    (Elég szar lenne* a világ - noha nem hiszek a magasságosban, csak a Kaszásban - ha a teremtő a férfi teremtése után közvetlenül lepihent volna.
    *: most is elég szörnyű, nemhogy akkor, ha kék osztriga bolygó lenne a Földünk. Kösz, de nem. Inkább ~3 milliárd defektes nő, mint ~6.5 milliárd csak ffi.
    Fresh Duke! Ahogy látom, neked szó szerint melegség töltötte el a szívedet, most. Bocs, de nem lehetett kihagyni :-)

Volt WWF-s v. Autós Lutra albumod?
  • Fresh Duke
    Van, de csak egy pillanatra. Majd csalódottság tölti el, az elmémet zavar, a testemet pedig düh.

Minden nő defektes?
    (Istennek a csúcson kellett volna abbahagynia a teremtést. )