98366
-
kamionosjoe #95499 Gyerekként elkezdtem de egy-két nap után már nem érdekelt.
Vannak közel-keleti ismeröseid? -
Szükségem volt egy olyan nickre, ami itthon nem ismert és nem használatos, hogy mindenhova ugyanezzel tudjak regisztrálni a neten. Nem tudok többfélét megjegyezni. :D Addig bogarásztam a babaneveket, míg rátaláltam erre. Tetszett a hangzása és ennyi. Létező indiai név.
(Meg akartam keresni a listámat a kigyűjtött nevekről, azt ugyan nem találom, de megvannak a régi firkafüzeteim... Naplószerűségek 10 éves korom óta, lesz mit olvasnom délután, köszönöm. :D)
Írtál / írsz naplót?
-
egyik kedvenc karakterem, John Caldwell már-annyira-anti-hogy-nem-is-hős kreálmánya volt az ihletadó. annyira atipikus karakter, hogy egyszerűen nem tudom nem imádni, még hasonlóval sem találkoztam soha semmilyen műben.
neked? -
Szerencsére nem, nem vagyok társasági lény, ennyire pláne.
Inkább az indokok közül kell válogatnom, mire hivatkozva mondjak le egy programot. :D
Miért pont az a nicked, ami? Jelent valamit? -
Bebut #95495 Semmit nem szoktam.
Szokott olyan lenni, hogy túl sok helyre hívnak és választanod kell, hogy hova menjél?
-
_Galamb_ #95494 Nem. Amikor érzem, hogy be fog ütni a pia, inkább elteszem a mobilomat. Volt már belőle problémám másnap és köszönöm, nem kérek többet belőle.
Itt az ősz! :) Kreatívoskodsz valami kis őszi dekorral? Mondjuk egy gesztenyéből kirakott koszorú, vagy egy szép őszi falevél egy képkeretben, bármi... -
Bebut #95493 Karácsonykor nem szoktunk tesómékkal egymást. Anyunak szoktunk 3an közösen. Mas meg nem jön szóba.
Ha részeg vagy, szoktál olyannal beszélni, akivel tudod hogy nem kéne, főleg részegen.? -
Alapvetően szeretek (szeretnék) kézzel készíteni mindenfélét, de a környezetemben senki nem értékeli igazán, úgyhogy...
Mondjuk alapvetően az ajándékozósdi nem érdekli őket, szóval lassan elérünk a "senkinek semmit" állapotba. :|
Te? -
_Galamb_ #95491 víz mellett lennék a párommal, külön bebújva takaró alatt (mert hüvi van) és kávéznánk a napsütésben és beszélgetnénk. De mivel se víz nincs a közelemben, se párom így marad egy jó forró tejeskávé :D Meg hozzá egy sajtos croissan :)
Joe: megbocsájtok, de csak mert cuki vagyok :)
Saját készítésű ajándékokkal leped meg a szeretteidet karácsonykor vagy inkább kész terméket vásárolsz? -
Illik vagy sem, a takarítás szempontjából praktikusabb. :P
Gondolkodás nélkül válaszolj: mit csinálnál most legszívesebben? -
kamionosjoe #95489 Nem tudok választani, szerintem egyikkel sincs gond megférnek egymás mellett.
#sorry Galamb rossz vicc volt :D
Szerinted a férfiaknak is ülve illene pisilni?
-
Ha ébresztőre kelek: "NEMÁÁÁR MÉG NEEE, NEM LEHET MÁR ENNYI AZ IDŐŐŐ"
Ha magamtól ébredek: "óóó még csak ennyi az idő? akkor még alszom egy kicsit"
Papír vagy e-könyv? -
Bebut #95487 Nem változnak.
Kire-mire gondolsz elsőre mikor felébredsz? -
Két visszatérő rémálmom, hogy kihullik az összes fogam, vagy az összes hajam. :D
Nem tudom, hogy jelent-e valamit azon túl, hogy féltem az egészségüket.
Fejezd be a mondatot (ami először eszedbe jut): Az emberek alapvetően ... -
IXEMGabeo #95485 Regebben a hozzam kozelalloke mamar senkie...Nem szeretem az eletbeli tanacsadasokat tudom magam kontrollalni...
Almodtal mar olyat, hogy kihullott az osszes fogad? Ha igen mit jelent? -
Bebut #95484 Nincs olyan. Bármikor meg lehet menteni a napot.
Érdekel masok véleménye? -
Hát először is aludtam egy hatalmasat... :D Azon kívül egy kis net, kis játék, kis házimunka, kaja, macerálom a macskát és barátomat, olvasás, egyszóval döglés egész nap, minimális szintre szorítva a megmozdulások számát. Említettem már, hogy lusta vagyok, mint a dög?
Mitől érzed úgy, hogy visszavonhatatlanul el van rontva a napod? -
_Galamb_ #95482 Egyszerű, nem alszok. :D Amúgy olyankor előkapok egy könyvet és az első oldaltól elmegy az életkedvem, a második oldal végére már nem jutok el. Egyszerűen képtelen vagyok ágyban olvasni anélkül, hogy ne aludjak be. :)
Joe: ha ezt viccnek szántad, akkor is borzalmas....
Most, hogy hétfőn szabadnapos vagy (ha nem chhaya válaszol, akkor ha szabadnapos lennél) mit csinálsz egész nap? -
Nem, de néztem már, ahogy más csinálja. Nem irigyeltem. :P
Kérdés egy hozzászólással lejjebb. -
Holnap úgy dobom fel magam, hogy szabin leszek! :D
Nem vagyok korán kelő alkat, és kirobbanó lelkesedéssel sem szoktam kezdeni a reggelt. Szívem szerint hajnalban feküdnék és délben/délután kelnék... Szóval mivel sosem alszom ki magam hét közben, ezért ébredéstől azt mondogatom magamnak, hogy már nem kell sok, és újra alhatok. :D Viccen kívül, általában kijelölök magamnak egy-egy időpontot vagy eseményt, valami apróságot, amit lehet várni... Ettől megnyugszom, hogy már nemsokára itt van, aztán jól működök addig, egész nap vagy egész héten. (Az "energiadús" az egy rám nem jellemző fogalom, kávé után 10 percig tart max. :D)
Mit szoktál csinálni, ha már tényleg muszáj lenne aludnod, de egyáltalán nem vagy álmos? -
kamionosjoe #95479 Belövöm magam, kokain, heroin, lsd aztán pörgök mint a disznó a jégen.
Takarítottál már ki pöcegödröt? -
_Galamb_ #95478 Így legyen ötösöm a lottón! Az írásaidból is ez jött le! :D Ez a mindenkinek kuss, amíg az első kávén nem vagy túl pl. :D
Én imádok zenére kelni... és mikor már mindenem mozog és táncolok akkor már kávé sem kell, egyszerűen felkelek.
Mostanában ez szól nálam: https://www.youtube.com/watch?v=jeEckqx-_KI
Holnap hétfő, mivel dobod fel magad, hogy energia dús legyél egész héten? Van valami bevált önámítás? :) -
Megtaláltad azt az embert, akinél tuti nem szól semmi. :D
Reggel morcos vagyok és harapós, minél kevesebb inger és hanghatás ér, annál jobb.
Nálad mi szól? -
_Galamb_ #95476 Sajnos igen. És bármennyire is szereted, el kell engedned, különben egy roncs leszel. Tudom közhely. De nincs más megoldás... :(
Mikor szombaton felkelsz és beindítod a zenét, amire riszálod így is úgy is, akkor mi az a zene? (tuti szól valami) :) -
Bebut #95475 Egyik se, inkább sör. De ha csak ez a kettő lenne, akkor inkább vörös.
Voltál már szerelmes olyanba aki, nem viszonozta? -
kamionosjoe #95474 Mostanában úgy sehol nem tudom, de az igazat megvallva mindenhol el tudom magam engedni, ha például a jó baráti társaságommal vagyok. Csak sajnos a baráti társaság eléggé szét van széledve, én se sokat vagyok Magyarországon.
Fehér vagy vörös bor? -
Bebut #95473 Magad -
Bebut #95472 Megyek valahova a városban, de hogy mivel az változó. Kocsi, busz, séta.
Hol tudod legjobban elengedni? -
Csak a séta kedvéért nem. Egyedül nem vicces, társaságom meg nincs hozzá.
De ha megyek valahova, akkor szívesen sétálok busz helyett.
Miről álmodsz leggyakrabban? -
Bebut #95470 Volt. Egyszer biciklivel akkorát estem kiskoromban, hogy pár percig el is ájultam.
Szoktál sétálni? -
Néhány agyrázkódás gyerekkoromból, bár akkor nem éreztem komolynak, csak tudomásul vettem, hogy ez van. :D
Volt már agyrázkódásod? -
Bebut #95468 Pont ma azt csináltunk itthon.
Sonka, szalámi, hagyma, paprika, szalonna, sajt, paradicsom, gomba, tejfölös alappal.
Volt már komolyabb sérülésed? -
Neeem. Túl kényelmes kislány vagyok az ilyesmihez.
Milyen pizzát ennél? -
Bebut #95466 A kérdés lemaradt.
Szeretsz sátorban aludni? -
Bebut #95465 Társasággal vígjáték, egyedül krimi. -
Sziasztok! Nem tudja véletlenül valaki a Lasocki cipőreklám zenéjének a címét.Nagyon kellene. -
Elég rosszul, hogy őszinte legyek. :D
Krimi vagy vígjáték? -
kamionosjoe #95462 Nem szeretek, túl sok a rossz emlék.
Hogy állsz a nőkkel? -
Bebut #95461 Igen, még kiskoromban.
Szeretsz nosztalgiázni? -
Általában hétvégén, néha hétköznap is, hogy később kevesebbet kelljen vele foglalkozni.
Ültél már hullámvasúton?