98368
-
Szerintem teljesen normális. :D
Te is kaptál kedves üzeneteket mr. infantilistől? -
szerintem... szórakoztat
(ha az a nevek nem rémlelének: False-ról esettanulmány (szórakoztató olvasmány), másik aranybogárvirágot gumiban megtalálod)
miért, nem az?
-
nem
és szerinted ez normális (amit írtál)? :D -
hátööö... szerintem False néhanapján még mindig fröcsögve üvölt a monitorra amikor privátot próbál nekem fogalmazni (bár egész régen kaptam tőle bármit is, szerintem túlhecceltem a srácot), de ha dühöngőbe benézel, láthatod h Retroman gyerek is a szíve zárt
(de még Fresh Duke-ot is) szóval... hja, szoktam. irl is sokszor megtalálom, hogyan lehet valakinek eldurrantani a buksiját, bár meglepő módon még soha nem csaptak arcon ilyenért 
Metallica-t szereted? -
(ja, ha kis mennyiség is számít, akkor dec 28)
néha van, hogy igen, de döntő többségben nem
te? :D -
26-án, mert nem volt elég fájdalomcsillapítóm, és kellett neki egy kis extra "löketet" adni.
szereted direkt hergelni (akár neten akár irl) az "elmebetegeket"?
-
december 7
azóta kicsit összejöttek a dolgok, na meg pénzem se volt :D
te? -
Sajnos volt rá példa... :D
Ma is, mikor mentünk edzésre, megszólalt valaki, hogy itt azért ne verjem le a tükröt. :D (Megjegyzem, a múltkor se tört el.)
Mikor ittál legutóbb? -
akad :D
az a hülye alkohol :S :D
te? -
Régebben én is így toltam, az volt a másodlagos chat-cliens. Most csak megnyitom, és ha nem történt semmi, akkor zárom is.
Csináltál már valami hülyeséget/Bénáztál már úgy, hogy azt a mai napig felemlegessék Neked? -
ha itthon vagyok szinte mindig be vagyok lépve
te: -
Az ellentéte.
Van Facebookod?
(Ha igen, akkor mennyit használod?) -
túlélés?:D
neked? -
kamionosjoe #69534 nem fogok
Mi a terved 2013-ra? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!69529,69530 meghaltam :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Holnap fogsz enni sonkatekercset? -
nem
itt mindenki ilyen elmeháborodott?
-
hát... biztos populárissá fog tenni 
#69528: használj maszkot, meg egyéb azonosításra alkalmas dolgokat takaró cuccot, onnantól kezdve nyugodtan análisan is felhelyezheted és meggyújthatod egydimenziós pistikébe a peterdáját. (szerintem a megfelelő eljárás)
fáradékonyabb vagy télen? -
Köszönöm a kielégítő választ. :D
Amúgy, fogalmam sincs. Elegem van a hülye kis taknyosokból, akiket nem nevelnek/neveltek meg a szüleik. Rendőrt hívni szerintem felesleges lenne, mert 0 kedvem lenne a kis punkkal ott várakozni a hidegben, meg ilyentájt feltételezem van jobb dolguk is. (Mondjuk a szomszédom rendőr, de fogalmam sincs, hogy mikor dolgozik, és azt se tudom, hogy szolgálaton kívül tehet-e valamit.) Szívem szerint inkább jól felpofoznám a gyereket és hazazavarnám.
Jó taktika edzésen gyomorra menni Karácsony után?
-
Nem vagyok jogász, de ha fegyverrel kényszeríted, akkor jó pár évet, fegyverrel való visszaélésért, maradandó sérülés okozásáért (szerintem függetlenül attól, hogy egy ujjal sem értél hozzá). Sőt lehet, hogy életed végéig fizethetsz, mert csökken a munkaképessége az illetőnek. Ha csak szóban fenyegeted és erről bizonyíték erejű felvétel készül, azért is kaphatsz egy felfüggesztettet (hiszen nem tudjhatja, hogy viccelsz, vagy komolyan fenyegeted). De mondom nem vagyok jogász, csak így tartom logikusnak. Szerintem ne fenyegesd, mert visszafelé is elsülhet (max azzal, hogy kihívod a rendőrséget). Ilyenkor hívd fel/ki a rendőrséget, meséld el a körülményeket, adj személyleírást (remélhetőleg gyakrabban fognak arra járőrözni). Petárdát, tűzijátékot használni amúgy is csak 31-én este 6-tól másnap reggel 6-ig lehet, a fel nem használtakat január 5-ig kötelesek visszavásárolni ott, ahol vette, jövőre nem lehet elrakni. Aki korán petárdázik, vagy későn, azt 100-150 ezerre megbüntetik.
Te hogy gondolod? -
Fellépek ide éhesen, és ez fogad...
Szinte soha, meglehetősen megvetem azt a helyet és az ottani kaját.
Ha valakit arra kényszerítek, hogy ne dobja el az égő petárdáját (mondjuk fenyegetéssel), és lerobban pár ujja, azért milyen büntetést kapok?
(Mert egy buzi MOST is robbantgat. Hajnali háromnegyed 11-kor, normális az ilyen? Mindjárt megetetem vele, csak tudjam meg, hogy pontosan hol csinálja.) -
magyaros,bolognai,egyszerű sonkás,hawaii
Milyen gyakran jársz mekibe? -
rendelj pizzát mondjuk, már ha arrafelé lehet ilyenkor. ha nem, irány az éjjelnappali.
favorit pizzád? -
kamionosjoe #69525 pillanatnyi elmezavar :D
mit egyek ha üres a hűtő? :( -
eléggé
a képtáradban a féloldalas szakállas kép hogy jött?
-
azt sem
11415 új üzenet, jó régen léptem már be ezzel a nick-el mi? :) -
ha a szociális tényezőket kivesszük (ami hímnél büszke kurvapecér, az csajnál ribanc), nos... előfordulhat, de közel sem biztos (#4)
na és cracked-et szoktad olvasgatni? -
kamionosjoe #69521 nem
Kiírtam a facebookra, hogy megdugok akárkit(persze kicsit kulturáltabban megfogalmazva), de mégsem volt jelentkező, pedig elég sok ribanc van az ismerőseim között. Szerinted lehet, hogy akarják csak nem mernek jelentkezni?
-
nem, mert a halott fognak már kurvamindegy
viszont ninjaként közlekedek, nehogy megfázzon az arcom 
sorozatjunkie-t szoktad olvasgatni? -
kamionosjoe #69519 most a Miért éppen Alalszkát néztem végig, de amúgy nincs favorit
amikor a fáj a fogad, arra az időre leteszed a cigit? :) -
fél doboz kb? olyasmi
favorit sorozatod? -
kamionosjoe #69517 néha, de most hogy mondod már több mint egy hete rá sem gyújtottam :D
te mennyit/nap? -
este inkább
dohányzol? -
kamionosjoe #69515 7-8 de sokszor többet is fekszem az ágyban, csak lustálkodom
Este vagy nappal használod többet a netet? -
8-9 órát próbálok általában, nem mindig sikerül... utóbbi napokban 3-4 óra is szerencsés volt, aztán úgy ébredni, h nem látok a fél szememre úgy bedurrant az arcom... öröm a köbön.
te? -
kamionosjoe #69513 Nem, sőt nekem ez már reggel mert 9-kor elaludtam és 2-kor keltem, de lehet még aludni kéne. :D
Mennyit alszol egy nap? -
akad
sokat vagy fent éjszaka? -
kamionosjoe #69511
Van még valaki? -
Ezüstfenyő,arany és piros díszekkel.
Jelenlegi kedven zeneszámod amit sokat hallgatsz? -
Hosszú ujjú pizsama felső és alsó, meg egy köntös :D
Milyen színű volt idén a fa ? -
Van, amelyiken igen. De általában mikor ilyen tájban szánom magam "adott logok" elolvasására, csak azt érem el, hogy a vérnyomásom valahova 200 és 3152 közé emelkedjen.
Behagytak.