98368
-
Fine
neked? -
Mákkal még nem ettem.
Most milyen a hangulatod? -
prézli+tejföl
neked szivi? -
igen, most megfelel a hangulatomnak. a cob akkor jó, ha ordítani szeretnék dühömben.
túrógombóc prézlivel, vagy mákkal finomabb? -
messze túlzottan kedvelt "játékom" 
na és neked ez a szám bejön-e? (lehet vótmá) -
Most már tudom. :D
Off: Ne kérj bocsánatot, én se. :D
Szoktad figyelni / tesztelni mások reakcióját? -
nem vagyok kibékülve bödönnel, sry
off: csak megfelelő rajzfilmet kell nézni, a Drawn Together-ben megvoltak a szteroidok :D
tudtad, h az spenótban valójában nincs ám sok vas, csak valaki mellérakott egy tizedesvesszőt?
-
A szteroidoktól. De mivel ezt egy rajzfilmben nem mutathatták meg, azt mondták, hogy a spenóttól az.
Off: Én kivárom. :D
Mi a véleményed erről a számról? -
már csak takarítás később, lustulás, némi társaság. de ez igen könnyen változhat.
mitől volt popeye olyan erős?
-
szétszedek és "megolajozok" egy scannert, megsütök egy videokártyát, kiporszívózok pár helyen, befoltozom a fürdőköpenyem bal könyökén lévő lyukat
neked? -
ha megtalálja, elküldi. nem ma lesz, mert perpill monitor híján nem tudok hozzáférni asztali gépemhez :C
...de beelőztek -
Biztos elküldi.
Tervek mára? -
elküldi* -
Egy van... volt. Most szépen háton fekszik, nem óhajtom nézegetni.
Calver szerintetek elküldni a torta receptjét, ha szípen kérem? :D -
ez a pozitív hozzáállás, igen jól gondolod:-)
vannak otthon képek kirakva neked? akár család, vagy ilyesmi? -
lehetne jobb is, de rosszabb is
bár közelebb van a rosszabbhoz, de üsse kő, majd lesz jobb is
jól gondolom? -
nem szoktam sütögetni pedig eléggé édesszájú vagyok,azt meghagyom anyának :D amit viszont bármikor elkészítek az a muffin,és kurvajó mindig :)
Elégedett vagy az életszinvonaladdal? -
túrótorta, baromi jó lett, és baszottul melós. mondjuk amilyen kurvasok sütemény szoktam csinálni...
neked? -
viszonylag
de beelőztek
-
Inkább jó cukrásznak.
Legnagyobb (sütemény) műved? -
szeretem,és enném is,ha nem lenne egy alap 250g-osnak az ára is 500-600 forint...
Jó szakácsnak tartod magad? -
még nem tudom, majd kiderül ha lesz erőm/hangulatom főzni
gabonapelyheket szereted/szoktál enni? -
Lassan inkább tartom magam harcművésznek, mint informatikusnak... (És nem azért, mert én vagyok az új Van Damme. :D)
Mi lesz az ebéd? -
most éppen nincsen,de a válaszom az hogy a szakmámat szeretem igen
Te mivel foglalkozol? -
Nem lehet, hogy más éppen nem figyelte a topikot? :D
Szereted a munkádat? -
kamionosjoe #70362 Mi az, hogy nem jön ki egymással? A szerelem egyben barátság is. A barátság pedig egyértelműen nem szerelem.
A két dolog két ember kapcsolatát írja le, tehát önző dolog ha ebben egyedül akarsz dönteni. Ha egy barátságban az egyik fél részéről szerelem is van akkor az a barátság onnantól már nem úgy működik, ahogy a barátságnak a nagykönyv szerint leírt módon működnie kéne. Jelen pillanatban, hogy úgy mondjam nem is hiszek már a fiú-lány barátságban.
Mikor ilyen hosszan írok mindig beelőz valaki, most miért nem? :D -
shopgirl #70361 Én ezt még nem tapasztaltam.
A szerelem vagy a barátság fontosabb? Értsd: A barátságot vagy a szerelmet választod ha a kettő nem jön ki egymással? -
Az attól függ, mikor történik. Ha 100 év múlva halsz meg, akkor talán, de ha holnap ragadna el a Kaszás, akkor inkább nem.
Miért azok várják el a leginkább (főleg párkapcsolatban) az őszinteséget, akikre a legkevésbé jellemző? -
Megtalálni az utat.
Ha meghalnék, szeretnél róla értesítést kapni? :D -
perpill pár óra alvás, mert percek választanak el egy Romero film szereplőjévé válástól 
neked? -
Nem, nem vagyok nagy animés. Összesen 2-t néztem: a Dragonballt, mert ugye az egy klasszikus; illetve valaki kedvéért az Itazura na Kiss nevű romantikus vígjátékot (:D) is megnéztem, de az összesen csak 25 részes.
Mi a legfontosabb számodra? -
néhány "nyugati" közönség számára is emészthetőt (pl Black Lagoon kurvanagy kedvenc, Darker Than Black is kibaszottul jó), nagycsöcsű rajzolt iskoláslányokra rejszolást meghagyom kissárgáknak
te? -
Valahogy úgy, mint Te.
Szoktál animéket nézni? -
eddigi tapasztalatok alapján: nem. ha siránkozással egybekötve megy, akkor inkább dühít, ha meg sima sírás, akkor kékhalál
te? -
Sír, mint könnyezik, taknya-nyála egybefolyik, nem bír értelmesen beszélni, csak ugyanazt ismételgeti, bőg, stb.
Ilyen értelemben? :D
Te tudod ezt kezelni? -
sír mint könnyek, vagy sír mint siránkozik? (kombó) -
Nem tudom, nem nézem.
Te se tudod elviselni, ha valaki sír melletted/Neked? -
előfordul, hogy meggondolom magam, és inkább nem.
supernatural melyik évada a legjobb?
-
Fogalmam sincs, de alapvetően azt sem értem, hogy miért nem lehet egy teljes billentyűzetet belesűríteni egy laptopba.
Ha valamit elhatározol, akkor azt meg is teszed? -
már írta itt is mikor rákérdeztem, szóval annyira nem hiperszupertitkos szerintem, de majd megaszondja ő ha akarja :)
ki volt az az idióta, aki laptop billentyűzetén fn gombat bal oldalra tette, pgup/pgdown-t jobbra, és a home/end gombokat csak fn lenyomásával tette elérhetővé? (avagy: baszcsizza a csőrömet veszettül, h nem tudok egy kézzel az oldal tetejére ugrani)