98368
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• zsoltioregon
    Fine

neked?
  • Fresh Duke
    Mákkal még nem ettem.

Most milyen a hangulatod?
  • zsoltioregon
    prézli+tejföl

neked szivi?
  • videobaby
    igen, most megfelel a hangulatomnak. a cob akkor jó, ha ordítani szeretnék dühömben.

túrógombóc prézlivel, vagy mákkal finomabb?
  • Calver
    messze túlzottan kedvelt "játékom"

na és neked ez a szám bejön-e? (lehet vótmá)
  • Fresh Duke
    Most már tudom. :D

Off: Ne kérj bocsánatot, én se. :D

Szoktad figyelni / tesztelni mások reakcióját?
  • Calver
    nem vagyok kibékülve bödönnel, sry

off: csak megfelelő rajzfilmet kell nézni, a Drawn Together-ben megvoltak a szteroidok :D

tudtad, h az spenótban valójában nincs ám sok vas, csak valaki mellérakott egy tizedesvesszőt?
  • Fresh Duke
    A szteroidoktól. De mivel ezt egy rajzfilmben nem mutathatták meg, azt mondták, hogy a spenóttól az.

Off: Én kivárom. :D

Mi a véleményed erről a számról?
  • videobaby
    már csak takarítás később, lustulás, némi társaság. de ez igen könnyen változhat.

mitől volt popeye olyan erős?
  • Calver
    szétszedek és "megolajozok" egy scannert, megsütök egy videokártyát, kiporszívózok pár helyen, befoltozom a fürdőköpenyem bal könyökén lévő lyukat

neked?
  • Calver
    ha megtalálja, elküldi. nem ma lesz, mert perpill monitor híján nem tudok hozzáférni asztali gépemhez :C

...de beelőztek
  • The Protector
    Biztos elküldi.

Tervek mára?
  • Fresh Duke
    elküldi*
  • Fresh Duke
    Egy van... volt. Most szépen háton fekszik, nem óhajtom nézegetni.

Calver szerintetek elküldni a torta receptjét, ha szípen kérem? :D
  • predator1982
    ez a pozitív hozzáállás, igen jól gondolod:-)

vannak otthon képek kirakva neked? akár család, vagy ilyesmi?
  • rooney8
    lehetne jobb is, de rosszabb is
    bár közelebb van a rosszabbhoz, de üsse kő, majd lesz jobb is

jól gondolom?
  • bakkerman
    nem szoktam sütögetni pedig eléggé édesszájú vagyok,azt meghagyom anyának :D amit viszont bármikor elkészítek az a muffin,és kurvajó mindig :)

Elégedett vagy az életszinvonaladdal?
  • Calver
    túrótorta, baromi jó lett, és baszottul melós. mondjuk amilyen kurvasok sütemény szoktam csinálni...

neked?
  • Calver
    viszonylag de beelőztek
  • Fresh Duke
    Inkább jó cukrásznak.

Legnagyobb (sütemény) műved?
  • bakkerman
    szeretem,és enném is,ha nem lenne egy alap 250g-osnak az ára is 500-600 forint...

Jó szakácsnak tartod magad?
  • Calver
    még nem tudom, majd kiderül ha lesz erőm/hangulatom főzni

gabonapelyheket szereted/szoktál enni?
  • Fresh Duke
    Lassan inkább tartom magam harcművésznek, mint informatikusnak... (És nem azért, mert én vagyok az új Van Damme. :D)

Mi lesz az ebéd?
  • bakkerman
    most éppen nincsen,de a válaszom az hogy a szakmámat szeretem igen

Te mivel foglalkozol?
  • Peter1
    Nem lehet, hogy más éppen nem figyelte a topikot? :D

Szereted a munkádat?
  • kamionosjoe
    Mi az, hogy nem jön ki egymással? A szerelem egyben barátság is. A barátság pedig egyértelműen nem szerelem.
    A két dolog két ember kapcsolatát írja le, tehát önző dolog ha ebben egyedül akarsz dönteni. Ha egy barátságban az egyik fél részéről szerelem is van akkor az a barátság onnantól már nem úgy működik, ahogy a barátságnak a nagykönyv szerint leírt módon működnie kéne. Jelen pillanatban, hogy úgy mondjam nem is hiszek már a fiú-lány barátságban.

Mikor ilyen hosszan írok mindig beelőz valaki, most miért nem? :D
  • shopgirl
    Én ezt még nem tapasztaltam.

A szerelem vagy a barátság fontosabb? Értsd: A barátságot vagy a szerelmet választod ha a kettő nem jön ki egymással?
  • Mutans Zombi
    Az attól függ, mikor történik. Ha 100 év múlva halsz meg, akkor talán, de ha holnap ragadna el a Kaszás, akkor inkább nem.

Miért azok várják el a leginkább (főleg párkapcsolatban) az őszinteséget, akikre a legkevésbé jellemző?
  • Fresh Duke
    Megtalálni az utat.

Ha meghalnék, szeretnél róla értesítést kapni? :D
  • Calver
    perpill pár óra alvás, mert percek választanak el egy Romero film szereplőjévé válástól

neked?
  • Fresh Duke
    Nem, nem vagyok nagy animés. Összesen 2-t néztem: a Dragonballt, mert ugye az egy klasszikus; illetve valaki kedvéért az Itazura na Kiss nevű romantikus vígjátékot (:D) is megnéztem, de az összesen csak 25 részes.

Mi a legfontosabb számodra?
  • Calver
    néhány "nyugati" közönség számára is emészthetőt (pl Black Lagoon kurvanagy kedvenc, Darker Than Black is kibaszottul jó), nagycsöcsű rajzolt iskoláslányokra rejszolást meghagyom kissárgáknak

te?
  • Fresh Duke
    Valahogy úgy, mint Te.

Szoktál animéket nézni?
  • Calver
    eddigi tapasztalatok alapján: nem. ha siránkozással egybekötve megy, akkor inkább dühít, ha meg sima sírás, akkor kékhalál

te?
  • Fresh Duke
    Sír, mint könnyezik, taknya-nyála egybefolyik, nem bír értelmesen beszélni, csak ugyanazt ismételgeti, bőg, stb.

Ilyen értelemben? :D
    Te tudod ezt kezelni?
  • Calver
    sír mint könnyek, vagy sír mint siránkozik? (kombó)
  • Fresh Duke
    Nem tudom, nem nézem.

Te se tudod elviselni, ha valaki sír melletted/Neked?
  • videobaby
    előfordul, hogy meggondolom magam, és inkább nem.

supernatural melyik évada a legjobb?
  • Fresh Duke
    Fogalmam sincs, de alapvetően azt sem értem, hogy miért nem lehet egy teljes billentyűzetet belesűríteni egy laptopba.

Ha valamit elhatározol, akkor azt meg is teszed?
  • Calver
    már írta itt is mikor rákérdeztem, szóval annyira nem hiperszupertitkos szerintem, de majd megaszondja ő ha akarja :)

ki volt az az idióta, aki laptop billentyűzetén fn gombat bal oldalra tette, pgup/pgdown-t jobbra, és a home/end gombokat csak fn lenyomásával tette elérhetővé? (avagy: baszcsizza a csőrömet veszettül, h nem tudok egy kézzel az oldal tetejére ugrani)