98366
-
kamionosjoe #71145 Yes of course.
Szereted a havat nyáron? :) -
Dehogy.
Szereted a havat? -
kamionosjoe #71143 Este 10 körül.
Mindenki azt hiszi, hogy ő a legokosabb? -
még egy Justified részen tuti átrágom magam, lehet lecsúszik utána egy-két elmaradt NCIS: LA is
szóval 3-4 körül leghamarabb
te? -
Megnézem majd, jól hangzik. :)
Ha a Gold Minerben nincs rekordod, akkor:
Mikor tervezel lefeküdni? :D -
off: egy ügyes remake :)
csomó dolgon fejlesztettek és javítottak, már nem csak Penultimo van, hanem egy csomó abszolúte karikaturisztikus (de szép szó ez is) tanácsadód, grafikailag sokkal szebb és színesebb, a szövegek nagy része szinkronizálva is, bedobtak pár új épületet (atomreaktor pl), importálás, ami teljesen megváltoztatja a játékmenetet, és a zenék ugyanúgy kurvajók
meg van hozzá egy viszonylag összefüggő történet, de még így sem üti 3. rész kiegészítőjét, az Absolute Power-t. Modern Times-t hanyagold, az fos lett szvsz. -
Pontosan. (Mind a játék, mind a kelés miatt.)
Mennyi a rekordod a játékban?
Off: Milyen lett a 4? (A 3-hoz viszonyítva?) -
jóó, én pont azért, mert baromira begurultam már tőle:D eleve jó pár éve szórakozom ilyenekkel, és már lassan toporzékolok dühömben.
#71135 a szokásos 5.15-kor. álmon fogok halni.
úgy kell nekem?:D -
eredeti ötlet olyan 7 lett volna, ez közben ugrott, szóval... passz.
te?
off: Vote El Presidente! ...or else
mondjuk én csak 3-4-el játszottam, de szerintem nincs olyan pályája egyiknek sem, amit minimum 3-szor ne toltam volna végig, gusztustalanul addiktív játékok
-
off: á, gold miner... nem láttam még olyat, akit nem cseszett volna fel az egekbe - és mégis mindannyian tovább játszották :D
valahol van, jól elrejtve valamelyik szekrény mélyére
kérdés lent... és be is előztek -
Nincs, csak sima.
#71133: Persze, hogy ismerem. Az első 3 megvan, játszottam is velük valamennyit. Az első 2 magyar szinkronnal. :D ("El Presidente")
Hánykor kelsz holnap [ma]? -
http://www.y8.com/games/gold_miner
ezzel:)
van plüss papucsod? -
most BGEE-n próbálom szép lassan végigszenvedni magam, már lassan csak Candlekeep meg a nagy finálé van hátra... kár, h kb fejből tudom már az egész játékot 
Tropico-t ismered? -
Ez volna az. Szoktam unalmamban, szeretem őket.
Te mivel játszol? -
már álmon halok, csak egy hülye játéktól ideges lettem. legalább az egyéni rekordomat akarom újra elérni. az sem megy.
milyen puzzle? vagy:szoktál puzzle-özni? -
Nem tudom, még túlzottan jár hozzá az agyam. (És lassacskán kivégzem azt a puzzle játékot, amivel próbálom lefárasztani...)
És Te?
Illetve, #71128. -
jó volt, eléggé pörgősre sikeredett. néhol megijedtem, de ez egyéni dolog.
mikor mész aludni? -
Valami egyszerűt, amit lehet használni valamire. Szóval csak annyi kitételem volt, hogy ne 2 gramm legyen, és legyen meg legalább 800 DPI.
Nem vagy még álmos? -
kimaradt, majd aki látta megaszondja
off: azért is mondom, h érdekes :) bár lehet h csak vmi noname cucc volt.
milyen egeret akarsz amúgy? (ha Duke válaszol, ha nem akkor #71126-es kérdés) -
Magát a filmet sem láttam. :D
#71124: Nem kiskerként mentem oda, nem is gép összeszerelőként, hanem mint mezei vásárló, akinek egy egér kell. :D
Jó film? -
igen, előfordul.
#71122 én csak amolyan "kamionról leesett" holmikkal szoktam összeakadni, de azt nem boltban:D
a prometheus film kiegészítő jeleneteit láttad? -
találkoztam, lásd egyel lejjebb. ha minőségi cuccról van szó, semmi gond vele, de ilyen OEM cuccokat általában csak gépet összeszerelő kap, vagy neten találsz, boltban elég... érdekes
szoktál neten vásárolni? -
fél-off: OEM kiadás, szinte mindenből szokott lenni, általában doboz meg egyéb kiegészítők (driver cd) nélkül kapod az ilyeneket, tápot is csak hozzád vágják kábel nélkül -
A frászt. :D Kérdeztem, hogy hány DPI-s, mondta, hogy szerinte 400-600 lehet. (Mert ugye a zacskóra ez nem volt ráírva. :D) És 3000 forint volt. Azt hittem, hogy csak ugrat, de nem kezdett el nevetni... Aztán kértem egy dobozosat. :D
Találkoztál már hasonló anomáliával? -
azt nem tudom. remélem, nem vetted meg, nekem gyanús lenne.
megvetted?:D -
Igen, szerintem minden macsek aranyos. Viszont maga a meme már kezd unalmas lenni.
Egy infóboltban hogy árulhatnak "zacskós egeret"?
(Egeret, doboz nélkül, egy darab zacsiban.) -
igen, tudtam. a zenéről is tudtam, a káromkodás kimaradt ebből.
grumpy cat aranyos cica?
-
Nem, de vélhetőleg ezért üvölt/káromkodik valaki, ha hirtelen fájdalom éri.
Tudtad, hogy a fájdalom is jó fájdalomcsillapító? -
mivel épp egy afta és egy hegyes sültkrumpli találkozott a számban, a másik verzió a környezet beborítása volt egy erőteljes ordítás kíséretében
ez valahogy barátságosabb ötletnek tűnt 
tudtad, hogy a zene, ordítás, és legfőképpen a káromkodás veszettül hatékony fájdalomcsillapítók? -
csak ez jutott eszembe, mert nekem fáj.
megverted az asztalt?:D -
komikus módon az imént csaptam egy isteneset az asztalra fájdalomcsillapítás jelleggel, szóval de, enyhén lüktet 
honnan tudtad/kinek szólt alapból a kérdés?
-
igen.
#71112 egy különleges lánc.
nem fáj a kezed?
-
shopgirl #71113 egy különleges formájú kulcstartó
Szoktál nyalókázni? -
Jelenleg nincs.
És mi az? -
igen.
neked van? -
shopgirl #71110 Nem tudom. Jó alvó vagyok.
Van kabalád? -
Még sosem próbáltam, de nem is tervezem. Ha én valamilyen gyógyszert beszedek, akkor már komoly gond van.
De beelőztek. -
nem.
aki álmos, alszik anélkül is. nem? -
shopgirl #71107 egy könyvet olvastam és izgalmas,letehetetlen :)
Használtál már altatót? -
Nehezen alszom el, pláne ha túl korán lefekszem. (Így is esélyes egy, másfél óra forgolódás.)
És Te? :)