98366
-
jó kis adrenalin löket :D
de alapjáraton próbálok nem veszélyesen élni
te veszélyesen élsz? -
nem, inkább a nyugit.
(csak most esett le, hogy miért ez a véleményed.)
http://www.ujpestilepkemuzeum.hu/photos/lepkek/10b.jpg ezekre gondoltam:)
a festett hajszín tényleg utal a jellemre? értem: olyat választ tudat alatt, amilyen a főbb jellemvonásai? -
Nem (tudok róla), de vicces, hogy pont ma említed.
Szereted a veszélyt? -
mindenesetre izgalmas, veszélyes.
láttál már boglárka lepkét? -
jó móka lehet, szóval igen
jó móka? -
háttérzajnak megy, odanézek, ha valami érdkeesebb van.
cnc-t nem tudnék, de a forrasztásos dolgok mennek. maratás is.
indulnál a dakar rallyn ?
-
kamionosjoe #71259 Lehet több évbe bele kerülne, de szerintem össze tudnám rakni, ügyes vagyok. :)
kérdés lent -
kamionosjoe #71258 mindenféle reklámot rühellek
szoktál tv-t nézni? -
Látnom kéne, hogy nyilatkozni tudjak.
Tudnál CNC gépet építeni házilag? (mechanikát bolti alkatrészekből, NYÁK-ot, vezérlőpanelt) kivéve vezérlőszoftver? -
akkor igazítsd meg, hátha :) én már jártam így.
te is utálod a reklámok mindent azonnal megoldó és csodásan felhőtlen világát?
-
nem nagy ügy az elemcsere, de zsír új elemet raktam bele, szóval itt sztem nem elem probléma van
szerinted se? :D -
ha neked megfelel...:D én elemet cserélnék benne szerintem:)
nagy ügy az elemcsere? -
van
tavaly előtt nyáron tatarozva lett a szobám, azóta lusta voltam felrakni. végül egy hete felraktam, ment 2 napot és megállt. azóta úgy van :D
jól van ez így? -
igen. tessék megundorodni tőle. legyen olyan célod, amit a cigire költött pénzből megvehetsz/elérhetsz, és motiváljon az. ha meg nagyon divatos akarsz lenni, akkor menj a gyógyszertárba, és vegyél olyan vackokat magadnak. szerintem a legjobb módszer, hogy rá sem kell szokni.
van faliórád? -
kamionosjoe #71251 Én azt szoktam csinálni, hogy elrakok mindent ami arra emlékeztet, hogy rágyújtsak. De aztán meglátok egy embert cigivel a kezében és utána úgy is rágyújtok. :D
Te tudsz jobb módszert? -
Igen.
A cigiről hogyan lehet leszokni legegyszerűbben? (És most nem a "lerakod és nem gyújtasz rá többet" verzióra gondolok) -
Kamion, Bud Spencer és banán legyen rajta.
Fázós vagy? -
kamionosjoe #71248 Nem, csak itthon lesz sörözés.
#71246 Én jobban, de ez nem a kormányon múlott.
Milyen logót csináljak magamnak? -
4 éve még iskolás voltam,de azért én is látom,hogy nem ugyanaz a színvonal mint akkor...:(
Este mész bulizni? -
shopgirl #71246 Nem,sőt...
Te mit gondolsz? -
kamionosjoe #71245 Az állam privatizálni fogja és valami módon ő fogja majd irányítani vagy pedig teljesen tönkre megy és megszűnik, mint a MALÉV.
Jobban élünk, mint 4 éve? -
...hogy mikor lesz kész a víz, mert fater javítja a házi vízművünket, azonkívül, hogy mit egyek majd. :)
Szerinted mi lesz a sorsa a MAL Zrt-nek?
(a 2 évvel ez elötti halálos áldozatokat követelő ajkai timföldgyár iszaptározójának átszakadásáért felelős cég, a kártérítések, és perek miatt a csőd szélére került. Állítólag még januárban kikapcsolhatják az áramot a tartozás miatt az egyébként 6 ezer embert foglalkoztató telepen.) -
kamionosjoe #71243 Nem tudom, de én inkább lemegyek. :)
Mi jár a fejedben? -
mi lesz szombaton? -
nincs semekkora, anyám meg a 3 lépcsős létrán is szédül...
Méaz fel szombaton?
-
kamionosjoe #71240 Eddig mindig kondi cipőbe vészeltem át a teleket, de most vettem egy strapabíró bakancsot.
Hogy állsz a tériszonnyal? -
magasszárú barna cipő,converse jellegű de elég meleg nem ázik be
Neked? -
kamionosjoe #71238 Csak a szokásos, bezárt a reptér, több autópályát le kellett zárni. :D 40-50 centi esett kb., de fúj a szél ezért sok helyen nagyobb. Túlzás lenne pánikról beszélni, itt jobban felkészültek már erre az emberek.
Milyen cipőd van télire? -
ha szereti a focit akkor igen, kivéve ha nem szociopata gyilkos.
esik 10 cm hó és Fehérváron már káosz van. Felétek milyen a helyzet? -
kamionosjoe #71236 unalmasan, sok "munkával", de igazából sok mindent nem csináltam csak ott kellett lenni
Barátkoznál vele?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-kerdesek__3894823-lenne-kedved-baratkozni-velem -
pörgős, szar, tevékeny
neked? -
kamionosjoe #71234 Kb. 5 éve 70-et nyomtam ki, azóta nem is próbálkoztam ilyennel.
(Akkor köszönöm)
Milyen volt a heted? -
37,2
#71214 Mindenkire szoktam + nyomkodni.
Fekve nyomásban mennyi a max amit ki tudsz nyomni 1x? -
Hölgytől ilyet nem illik kérdezni,így én válaszolok,70 kg voltam még körülbelül ősszel,akkor mértem magam,azóta volt ugye egy karácsony,meg punnyadás,szóval szerintem most olyan 73 lehetek :DD
Mennyi a testtömeg indexed? -
1 hete
te? és mit mutatott? :D -
shopgirl #71230 őrületes zseni
Mikor álltál utoljára mérlegre?
-
Remélem van. Mert akkor elmondhatom, hogy tök mindegy mit teszek, hisz van egy párhuzamos világ, ahol az ellenkezőjét tettem. Így értelemszerűen felesleges minden döntésem, és nem kell megkérdőjeleznem, hogy amit tenni fogok, az jó-e.
Stephen Hawking szerinted őrült, vagy zseni? (Vagy mindkettő?) -
nekem ez utópia, filmekbe illő. szerintem nincs.
szerinted? -
Falusias és egyszerű megfogalmazás:
Egyes elméletek szerint végtelen Univerzum létezik, nem csak a mienk. Valahogy úgy, mint a Slidersben. Mivel végtelen sok van, ezért minden eseményre, történésre ugyanannyi az esély: 1. Ha ebben a világban nem történik meg valami, akkor egy másikban. Elvileg a semmitől az akármiig minden különbözhet 2 világ között. Lehet, hogy itt szegény vagy, egy másikban gazdag, a harmadikban meg se születtél, a negyedikben meg egy meteor kiirtotta az emberiséget 2012-ben. Minden megeshet.
Nos, szerinted van ilyen? :D -
mi az a multiverzum?
(kombó)