98366
-
Szerintem a 2. módon.
Szoktad követni az amerikai focit (NFL)? -
kamionosjoe #95753 Jó így ahogy van (lett).
Találós kérdés!
Hogy írjuk helyesen: február 25.-én vagy február 25-én? -
Van pár dolog, amit másképp. Nincs olyan, amit különösebben bánok, de ha újra lehetne kezdeni, kipróbálnék néhány alternatív lehetőséget. :D
Te? -
Ha így gondolnám, tévednék.
Ki ne gondolná néhanap, hogy ezt vagy azt a dolgot ő biza' okosabban tenné meg mint mások.
Aztán egy nap jön egy probléma vele szembe is, amit meg más tenne meg okosabban, mint ő.
Az okos ember hallgat, figyel és tanul. A bölcs utat mutat, az ügyes helyesen cselekszik, de a bátor...
..na igen..a bátor ember kreatív és lelkes, mert őszintén hiszi, hogy egy nap miatta is szebbé válhat a világ.
Ha elég kitartó és okosan is csinálja amit eltervezett, akkor talán igaza is lehet egyszer majd..
Ha újra kezdhetnéd az életed, mindent ugyanígy csinálnál megint? Vagy van amit mindenképp másképpen? -
Bebut #95750 Nem nagyon van ilyen. Talán egy szorgalmas ember szorgalmát szeretném.
Én pl azért nem válaszoltam, mert igazából még nem történt velem sorsfordító az életben, de kíváncsi lettem volna, hogy más mit ír.
Az környezetednél okosabbnak gondolod magad?
-
Látom már megint túl komplex kérdést tettem fel 
Megnyugtatok mindenkit, hogy az említett vita azóta rendeződött és mindenki hepi
Kérdezek inkább valami egyszerűbbet...
Ha választhatnál bármilyen képesség közül amire valaha élő ember képes volt, mi lenne az? -
A legutolsó alkalom nemrégiben itt az SG-n volt pár hete (napja?) nem emlékszem. Röviden:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy másik illetőnek szántam egy humoros megjegyzést (aki mellesleg vette is a lapot) de ezen illető (akihez még csak véletlenül sem szóltam) megsértődött, egy kicsit sértegetett (kétségbe vonta az értelmi szintemet) majd közölte, hogy kerüljem a társaságát.
Én, aki hozzá sem szóltam előtte
Ez rosszul esett nekem? Hát inkább meglepődtem.
Megbocsájtott már? Kétlem, hogy valaha is megfog. Ugyanis nincs miért.
És engem érdekel? A legkevésbé sem
Történt valami számodra fontos az életedben, aminek hatására másként kezdtél gondolkodni arról a dologról?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.20. 06:24:59 -
Bebut #95747 Igen,nagyon sok mivel kb ez életem utolsó szabad nyara. Fesztiválok, utazás, strandolás, diplomaszerzés, munka keresés.
Mikor bántottál meg utoljára valakit? Ez rosszul esett neked, megbocsájtott már? -
Bízom benne, hogy a közelben sehol sem, illetve remélem, hogy én már addigra távozom ebből a dimenzióból.
Vannak terveid idén nyárra? -
kamionosjoe #95745 Már régen nem játszottam.
Ha végignézünk a történelmen elég sokat háborúzott az emberiség, jelenleg inkább polgárháborúk folynak a nagyvilágban ami egy-egy adott országon belül történik. Szerinted hol és kik között lesz a következő országok közötti háború? -
Mi egy vegyes népcsoport vagyunk.
Bármerre is jártam idehaza, mindenhol találkoztam a rasszizmussal. Sem magunkat, sem testvéreinket nem szeretjük (sajnos)...
De bármerre is jártam a nagyvilágban, azt tapasztaltam, hogy szeretnek minket, testvérként kezelnek és néha még fel is néznek ránk magyarokra...
Pápai Joci jó választás volt. A romák egy része jó zenész.
Szoktál társasjátékozni? -
kamionosjoe #95743 Munka miatt nem, kikapcsolódás végett igen.
Mit szólsz hozzá hogy egy cigány művész képviselheti idén Magyarországot az Eurovíziós dalfesztiválon? -
Nem, Eger és környéke elég messze esik tőlem.
Szeretsz utazni? -
Eger, Szépasszony-völgy.
jártál már ott? -
A kerékpárt mindenképpen. Esőben, sárban vagy napsütésben.
Melyik volt a legszebb táj amit valaha élőben láttál? -
kamionosjoe #95739 Autót mindenképp.
Te?
#95737 Én is, pinnyédi részen. -
Tél eleje óta a nyarat várom, de egyelőre némi tavaszi időjárással is megelégednék.
Melyik közlekedési eszközt részesíted előnyben? -
Bebut #95737 100Ft és 1euro.
Igen győri.
Várod már a jó időt? -
kamionosjoe #95736 Ez nagyban függ attól mi a program, meg az időjárástól is illetve, attól is, hogy mennyi pénzem van. Nehéz lenne erre egyértelmű választ adni.
Mennyi apró van most a tárcádban?(pénzérme)
#Bebut te győri vagy?
-
Bebut #95735 1800 km busszal 24 óra Győr-Barcelona.
A hétvégét inkább egyedül töltöd vagy társasággal, és miért? -
Ha kell, akkor annak oka van, tehát futok.
Hány kilométer hosszú volt a leghosszabb általad megtett távolság egyszerre és milyen eszközön tetted meg? -
Bebut #95733 Még lovon sem ültem soha, nem hogy háttal.
Ha futni kellene a busz/metro/villamosra, futnál, vagy megvárnád a következőt? -
Egyértelmű, hogy a válasz fontosabb.
(Be is bizonyítom egy egyszerű kérdéssel és a rá adott fontos válasszal, ami holnap kora estére vonatkozik..)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na ugye. Én megmondtam, hogy a válasz a fontosabbKérdés: Tudod előre hogy milyen számokat húznak ki estére?
Válasz: Természetesen tudom. A ma esti nyerőszámok a következők: .....
Ültél már lovon háttal a menetiránynak?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.17. 16:26:37 -
kamionosjoe #95731 Neves évfordulókat szerintem jó megünnepelni.
A kérdés a fontosabb vagy a válasz? -
Bebut #95730 Nyitnék egy kocsmát, és vennék lakásokat, de az MSCt azért befejezném már, annak ellenére, hogy nem biztos, hogy használnám. Utána pedig keresnék valami jó befektetést.
Mi a véleményed az évfordulókról? Kiemelt helyen vannak, vagy ugyan olyan mint bármilyen másik nap, és leszarod, hogy azért ünnepelj valamit meg, mert a föld ugyan ott volt korábban a naphoz képest, mint most. -
Attól függ, mi a téma.
Ha eltervezem rendszeresen, hogy minden héten nyerek a lottón, akkor folyton csalódom.
Egészen addig, míg egy nap majd spontán nem nyerek
Két nap múlva közel 1,5 milliárdot lehet nyerni az ötöslottón. Te mihez kezdenél ennyi pénzzel?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.16. 20:53:50 -
Bizonyos esetekben nem vagyok a második esély híve, de kevésbé fontos dolgoknál simán, legfeljebb nem várok túl sokat.
Nem elvi kérdés nálam, inkább szituációfüggő. Ha nem hiszek benne, hogy élni tud a lehetőséggel, akkor nem adok. Szigorúság van. :D
Tervezés vagy spontaneitás? -
Bebut #95727 Nem, sőt inkább nem nekik van. De az a baj manapság, annak van igaza aki a hangosabb.
Szoktál adni második esélyt? -
Lövésem sincs. Gondolom attól függ, ki mekkorákat csalódott korábban, mennyire áll ellen egy újabb szerelemnek.
A többségnek mindig igaza van? -
Igazából nincs ilyen 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tegyük fel legyünk csak 10 milliárdan a Földön..
..nem tudom elhinni, hogy ennyi emberből nem lehet találni olyat, aki ne szeretne a létező összes film közül csak egyet.
Én vagy 100-at is imádok (vagy több százat is fene tudja) és én csak egy vagyok abból a 10 milliárdból.
Szerintem nem létezik olyan film, amit ne szeretne legalább egy ember. Ha más nem is, akkor legalább az aki alkotta
Ergo: nem radírozhatok ki egy filmet sem a létezésből amit egyszer már megalkottak, hiszen akkor már legalább 1 embert elszomorítanék
Hányszor lehet szerelmes az ember úgy, hogy a bizsergés varázsa megmaradjon?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.15. 03:38:17 -
Átgondoltam, és semmilyen szempontból nem érte meg, hogy rá akarjak szokni, úgyhogy nem. :D
TOP 5 film / sorozat, amit szívesen kiradíroznál a létezésből? -
minimálisan, általában csak az általad említett szélsőséges elmebajokkal fordulok szembe, SJW-k, femnazik, társaik - az összes kétlábú, aki meg próbál kiölni minden örömöt és boldogságot az életből.
dohányzol / dohányoztál valaha? -
Az alapvető ideológiával egyetértek. A szélsőséges gondolkodást és mozgalmakat nem szeretem, azok tényleg többet ártanak, mint használnak.
Szoktál politizálni? -
alapvetően egy jó dolognak tartottam... valaha. a harmadik hullám, amit most élünk, az viszont egy rák az emberiség végbelén, ami bemocskol, kifacsar, és tönkretesz mindent amihez hozzáér. kevés dolgot tudnék mondani, ami jobban lenézi a nőket és károsabb lenne a női nem számára, mint a harmadik hullám feministái.
te hogy állsz ehhez a témához? -
Rántott sertéshusi krumplipürével és csemegeubival.
Mit gondolsz a feminizmusról? -
rántott csirkemell sült krumplival és ecetes uborkával, most meg épp müzlin nyammogok.
neked?
#95715: haha, és látom előttem már valaki aktivizálta magát, valamelyik modi hamarabb ráunt
-
uncsi. -
kamionosjoe #95716 Gondolom a házigazda kitörölte, mert nem volt benne kérdés.
Mi volt a vacsora? -
kamionosjoe #95714 Mert egy filmelőzetest akartam megnézni és akkoriban még ehhez kötelező volt a regisztráció.
Még csak most regisztráltál, minek akarod törölni már most magad? -
Nem tudom. Talán itt hagyom megint a fórumot. Volt már, hogy fél évig be sem néztem.
Legfeljebb újra lelépek fél évre...vagy kettőre...vagy örökre.
Te mit teszel, ha ráunsz egy beszélgetésre?