98366
-
én voltam az elkövető, néha még nekem is összejön 
off1 #72182: a zinternet a nagy kiegyenlítő. nekem az a nagy favoritom (fordítás: kurvajót röhögök rajta) amikor valaki nyomja h ő irl mennyire kemény csávó, és... mindenkit teljesen hidegen hagy
off2: Risen! na ott voltak egyedül utóbbi években jól használható szálfegyverek, legalábbis az elejét végig egy méretes piszkavassal toltam
...és beelőztek, de nem is baj, mert semmi értelmes kérdés sem jut az eszembe
-
ez hogy derült ki?:D -
off.Szerintem pont arra jó a fórum,hogy elmossa ezeket (nem tudok rá szót) dolgokat.Itt le lehet tegezni egy negyven éves üzletasszonyt és pajkos gyerekként évelődni vele,beszélgethetsz olyan arcokkal akikkel az utcán szóba sem állnál(én nem ilyen vagyok,mert mindenkivel szóba elegyedek ha kell) és ez a szépsége a fórumoknak.Lehet,hogy az a srác akit előtte nap szét csesztettél mindenféle baromsággal persze nem sértő módon az pont ott áll előtted a boltban fizetésnél(megtörtént eset):) -
azért testközelben is máshogy áll egy ffi a nőhöz, így fórumon is picit legalább.
#72179 egyszer volt rá példa, de rájöttem, hogy a nyomorult risen a bugos, nem én bénázok. amúgy bátyáim mindenre jók:D
ki előzött be?:D -
nem, de rosszabbul sem. neten csak egy párkarakteres nick név vagy (vagy max egy behéliumozott harkányhangú valami ha mikrofonnal játszol), a kis létezésed többi része, beleérve a másodlagos nemi jellegeket... nos, leginkább senkit sem érdekel. 
kérdés lent -
van h egyszerre 3 fül van megnyitva félbehagyott hszekkel, bár néha sikerül elfelejteni félúton mit is akartam írni 
szoktál általad játszott cuccokhoz neten segítség után nézni? (pl gamefaqs, vagy youtube-on (általában idióták által) feltöltött végigjátszások) -
én sosem,több topik meg van nyitva egyszerre de egyszerre csak egybe írok:)
Szerinted máshogy kéne a női fórumozókkal viselkedni? -
nem, mert ebből kavar lenne. több oldal 1-1 topikja már inkább.
te hogy vagy ezzel? -
majd ha rak másik képet, talán. Ramy drága hajlamos kurvanehezeket rakni, ami nem is lenne baj (én is szoktam néhanapján), csak aztán amikor mindenki csak a buksiját vakargatja, nem jut eszébe még képet berakni 
van h egyszerre párhuzamoson több topicba írsz éppen? (avagy: egyikben elkezdesz hszt írni, félúton átkattansz másikba, esetleg oda is firkálsz valami, vissza elsőbe és befejezed hszt, csak h nyakatekert példát is írjak) -
igen, mivel csajról van szó.
senki nem fogja kitalálni csőrike?:D -
tippem sincs és rohadtul bassza a csőrikémet 
...és beelőztek -
a faszom se tudja de az a kretén mindig megakasztja a topikot a képeivel mert egész nap a gép előtt rohad és minden szarral játszik.
Ez csúnya volt? -
ha főzök kevesebbet, mert állítólag én sósan eszek. így ami nekem ratyi, másnak jó.
mi az a nyomorult játék az ismerd fel a képről a játékot topikban? -
ahol hamarabb építenek egy olyan helyet, ahol bent konstans minimum 22-24°C van, kapásból ott tesz le a (szintúgy kellemesen felfűtött) repülő/helikopter, és nekem egy percre sem kell onnan kimozdulnom a hereszőr-lefagyasztó hidegbe 
sok sót használsz, vagy visszafogottan sózod a kajákat? -
nem tudom. mindkettő túl hangos, idétlen affektáló. inkább a vikingek:D
melyik sarkvidékre utaznál szívesebben? -
inkább Japán
spanyol vagy olaszország? :D -
mindkettő számomra rohadtul nyomasztó hely, Japán csordulásig tömött és te ott biza "gaijin" vagy, míg Kína olyan amilyen, és ami még ijesztőbb: tele van kínaiakkal... viszont legalább szexistenként tartanak számon 
szóval fingom sincs, igazából legkevésbé sem hatnak meg ázsiai országok.
te? -
ha lehet választani nekem is fekete inkább
hova utaznál szívesebben: japán vagy kína? -
feketével személy szerint jobban szeretek írni, bár csomó dolgok "hivatalosan" nem lehet azzal kitölteni
te? -
majdnem mindenki
fekete vagy kék toll? -
nem:D csak kérdés, de evidens, hogy mindenki tudja.
vagy nem? -
Tomb Raider
ez komoly kérdés volt? -
valamilyen szinten persze.
melyik játék főszereplője lara croft? -
kamionosjoe #72161 Gimp, de csak azért mert a telepítése sokkal egyszerűbb, ha gyorsan kell valamit megcsinálni, de azt elismerem, hogy PS sokkal profibb cucc.
Önző vagy? -
nem, paint ftw
gimp vagy PS? -
kamionosjoe #72159 még az óvodában volt legutóbb, nincs
értesz a PS-hez? -
sötétlila leginkább
neked? -
lehet olyat akar enni
kedvenc szín? -
a paul jó kis film volt:D -
mondjuk gyümölcsleves:Dde reggelig sorolhatnám még mihez nem:D
mert? -
előfordulhat, bár nem akarom tudni mit csinálnak velük 
van olyan kaja amihez nem passzol a sajt? -
jelenleg 3:)
(feltűnt nekem is)
elvitték őket az ufok? -
áramimmunis hörcsögök voltak tonnaszám (szerintem ha 3 hosszabbító nem lett átrágva, egy sem), vérnyulam is volt, autóriasztó tengerimalac kimaradt, de... hörcsög úgy is aranyosabb 
hány macskád van? (ha olyan válaszol akinek van, bár úgy néz ki újabban mindenki eltűnt
)
-
nem lehet macsekok mellett:( pedig aranyhöritől a tengeriröffig jöhetne minden méretben:D
melyiket fogadnád el?
-
elvileg majd egyszer lesz, még nincs dátum. de nem olyan pofátlanul magas gépigénye + kontrollerrel lenne az igazi
volt már rágcsálód kiskedvencként? -
nos, a prince of persia, drakan is kis jóindulattal lehet platformer is (legyen már:D) de örök kedvenc a spyro, kya, rayman.
ez van konzolra is?
-
hja, kimaradt a "...és nem bogyózok tele mindent ahol járok" részmondat, pedig írni akartam 
és melyik a favoritod ebből a stílusból?
fél-off: Giana Sisters: Twisted Dreams-t próbáld ki. nagyon jó, de akurvaéletbe hogy lehet valami ilyen rohadt nehéz... szeretek megdolgozni a győzelemért de... uhh. vagy lehet csak nekem nem állnak kézre az ilyenek?
-
platformerek a kedvenceim, de igen, van amitől hidegrázást kapok. pl. ott van rangoo azt dinamittal kellene kezelni leginkább.
nyuszira gondoltál lentebb? -
(necrobump?)
nincs se hosszú, bolyhos fülem, se simogatni való bundám, szóval nem
platformereket szereted vagy inkább idegesítenek? (ezek kombója is megengedett) -
kamionosjoe #72145 Abszolút nem, sőt olyanokat eszem amit más emberek egészségtelennek tartanak, de bírja a gyomrom.
Sok zöldséget, salátát eszel?