98366
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Calver
    én voltam az elkövető, néha még nekem is összejön

off1 #72182: a zinternet a nagy kiegyenlítő. nekem az a nagy favoritom (fordítás: kurvajót röhögök rajta) amikor valaki nyomja h ő irl mennyire kemény csávó, és... mindenkit teljesen hidegen hagy

off2: Risen! na ott voltak egyedül utóbbi években jól használható szálfegyverek, legalábbis az elejét végig egy méretes piszkavassal toltam

...és beelőztek, de nem is baj, mert semmi értelmes kérdés sem jut az eszembe
  • videobaby
    ez hogy derült ki?:D
  • The Protector
    off.Szerintem pont arra jó a fórum,hogy elmossa ezeket (nem tudok rá szót) dolgokat.Itt le lehet tegezni egy negyven éves üzletasszonyt és pajkos gyerekként évelődni vele,beszélgethetsz olyan arcokkal akikkel az utcán szóba sem állnál(én nem ilyen vagyok,mert mindenkivel szóba elegyedek ha kell) és ez a szépsége a fórumoknak.Lehet,hogy az a srác akit előtte nap szét csesztettél mindenféle baromsággal persze nem sértő módon az pont ott áll előtted a boltban fizetésnél(megtörtént eset):)
  • videobaby
    azért testközelben is máshogy áll egy ffi a nőhöz, így fórumon is picit legalább.

#72179 egyszer volt rá példa, de rájöttem, hogy a nyomorult risen a bugos, nem én bénázok. amúgy bátyáim mindenre jók:D

ki előzött be?:D
  • Calver
    nem, de rosszabbul sem. neten csak egy párkarakteres nick név vagy (vagy max egy behéliumozott harkányhangú valami ha mikrofonnal játszol), a kis létezésed többi része, beleérve a másodlagos nemi jellegeket... nos, leginkább senkit sem érdekel.

kérdés lent
  • Calver
    van h egyszerre 3 fül van megnyitva félbehagyott hszekkel, bár néha sikerül elfelejteni félúton mit is akartam írni

szoktál általad játszott cuccokhoz neten segítség után nézni? (pl gamefaqs, vagy youtube-on (általában idióták által) feltöltött végigjátszások)
  • The Protector
    én sosem,több topik meg van nyitva egyszerre de egyszerre csak egybe írok:)

Szerinted máshogy kéne a női fórumozókkal viselkedni?
  • videobaby
    nem, mert ebből kavar lenne. több oldal 1-1 topikja már inkább.

te hogy vagy ezzel?
  • Calver
    majd ha rak másik képet, talán. Ramy drága hajlamos kurvanehezeket rakni, ami nem is lenne baj (én is szoktam néhanapján), csak aztán amikor mindenki csak a buksiját vakargatja, nem jut eszébe még képet berakni

van h egyszerre párhuzamoson több topicba írsz éppen? (avagy: egyikben elkezdesz hszt írni, félúton átkattansz másikba, esetleg oda is firkálsz valami, vissza elsőbe és befejezed hszt, csak h nyakatekert példát is írjak)
  • videobaby
    igen, mivel csajról van szó.

senki nem fogja kitalálni csőrike?:D
  • Calver
    tippem sincs és rohadtul bassza a csőrikémet

...és beelőztek
  • The Protector
    a faszom se tudja de az a kretén mindig megakasztja a topikot a képeivel mert egész nap a gép előtt rohad és minden szarral játszik.

Ez csúnya volt?
  • videobaby
    ha főzök kevesebbet, mert állítólag én sósan eszek. így ami nekem ratyi, másnak jó.

mi az a nyomorult játék az ismerd fel a képről a játékot topikban?
  • Calver
    ahol hamarabb építenek egy olyan helyet, ahol bent konstans minimum 22-24°C van, kapásból ott tesz le a (szintúgy kellemesen felfűtött) repülő/helikopter, és nekem egy percre sem kell onnan kimozdulnom a hereszőr-lefagyasztó hidegbe

sok sót használsz, vagy visszafogottan sózod a kajákat?
  • videobaby
    nem tudom. mindkettő túl hangos, idétlen affektáló. inkább a vikingek:D

melyik sarkvidékre utaznál szívesebben?
  • Ic3 m4n
    inkább Japán

spanyol vagy olaszország? :D
  • Calver
    mindkettő számomra rohadtul nyomasztó hely, Japán csordulásig tömött és te ott biza "gaijin" vagy, míg Kína olyan amilyen, és ami még ijesztőbb: tele van kínaiakkal... viszont legalább szexistenként tartanak számon
    szóval fingom sincs, igazából legkevésbé sem hatnak meg ázsiai országok.

te?
  • Ic3 m4n
    ha lehet választani nekem is fekete inkább

hova utaznál szívesebben: japán vagy kína?
  • Calver
    feketével személy szerint jobban szeretek írni, bár csomó dolgok "hivatalosan" nem lehet azzal kitölteni

te?
  • Ic3 m4n
    majdnem mindenki

fekete vagy kék toll?
  • videobaby
    nem:D csak kérdés, de evidens, hogy mindenki tudja.

vagy nem?
  • Ic3 m4n
    Tomb Raider

ez komoly kérdés volt?
  • videobaby
    valamilyen szinten persze.

melyik játék főszereplője lara croft?
  • kamionosjoe
    Gimp, de csak azért mert a telepítése sokkal egyszerűbb, ha gyorsan kell valamit megcsinálni, de azt elismerem, hogy PS sokkal profibb cucc.

Önző vagy?
  • Ic3 m4n
    nem, paint ftw

gimp vagy PS?
  • kamionosjoe
    még az óvodában volt legutóbb, nincs

értesz a PS-hez?
  • Calver
    sötétlila leginkább

neked?
  • Ic3 m4n
    lehet olyat akar enni

kedvenc szín?
  • videobaby
    a paul jó kis film volt:D
  • videobaby
    mondjuk gyümölcsleves:Dde reggelig sorolhatnám még mihez nem:D

mert?
  • Calver
    előfordulhat, bár nem akarom tudni mit csinálnak velük

van olyan kaja amihez nem passzol a sajt?
  • videobaby
    jelenleg 3:)
    (feltűnt nekem is)

elvitték őket az ufok?
  • Calver
    áramimmunis hörcsögök voltak tonnaszám (szerintem ha 3 hosszabbító nem lett átrágva, egy sem), vérnyulam is volt, autóriasztó tengerimalac kimaradt, de... hörcsög úgy is aranyosabb

hány macskád van? (ha olyan válaszol akinek van, bár úgy néz ki újabban mindenki eltűnt )
  • videobaby
    nem lehet macsekok mellett:( pedig aranyhöritől a tengeriröffig jöhetne minden méretben:D

melyiket fogadnád el?

• Calver
    elvileg majd egyszer lesz, még nincs dátum. de nem olyan pofátlanul magas gépigénye + kontrollerrel lenne az igazi

volt már rágcsálód kiskedvencként?
  • videobaby
    nos, a prince of persia, drakan is kis jóindulattal lehet platformer is (legyen már:D) de örök kedvenc a spyro, kya, rayman.

ez van konzolra is?
  • Calver
    hja, kimaradt a "...és nem bogyózok tele mindent ahol járok" részmondat, pedig írni akartam

és melyik a favoritod ebből a stílusból?

fél-off: Giana Sisters: Twisted Dreams-t próbáld ki. nagyon jó, de akurvaéletbe hogy lehet valami ilyen rohadt nehéz... szeretek megdolgozni a győzelemért de... uhh. vagy lehet csak nekem nem állnak kézre az ilyenek?
  • videobaby
    platformerek a kedvenceim, de igen, van amitől hidegrázást kapok. pl. ott van rangoo azt dinamittal kellene kezelni leginkább.

nyuszira gondoltál lentebb?
  • Calver
    (necrobump?)
    nincs se hosszú, bolyhos fülem, se simogatni való bundám, szóval nem

platformereket szereted vagy inkább idegesítenek? (ezek kombója is megengedett)
  • kamionosjoe
    Abszolút nem, sőt olyanokat eszem amit más emberek egészségtelennek tartanak, de bírja a gyomrom.

Sok zöldséget, salátát eszel?