98366
-
és ha a csodaország helyett a sürgősségi ambu vár?
kellett neked kisregényt írni? :D -
túl kevés szépet és jót sajnos, szinte semmi lazulás 
#72342: nem, de az a végcél
orosz rulett... kicsit máshogy.
ha jól veszem ki az író szavaiból ilyen pipa, 5 lyukba sima fű, hatodikba salvia, ami egy baszotterős (de rövid ideig tartó) hallucinogén. megpörgeted, valószínűleg szállsz, de ha te vagy szerencsés 16,666% százalék, nos... csodaország várva vár
...és kell nekem kisregényeket írni, duplán beelőztek
-
ami ma a legjobban sikerült, az egy nagy adag rakott palacsinta volt:D
milyen hangulatod van? -
bedrogozva minden érdekesebb:)
Mi jót csináltál ma? -
jézusom miez?:D
akkor ez a legzseniálisabb játék, amit csak bedrogozva lehet játszani?:D -
already did (#72335), no answer so far.
de majd ha a hg aszondja
ez a legzseniálisabb játék, amit könnyűdrogokkal játszani lehet, vagy a legzseniálisabb játék amit könnyűdrogokkal játszani lehet?
-
who asks a question?
-
erre nézelődj
de amúgy:
első verzió: elszállt a vinyód. megesik, főleg ha előtte is haldoklott.
második verzió: elszállt rajta az oprendszer/le lett formázva/elszállt a partíciós tábla/társai. magyarul a vinyó ép, a rajta lévő adatok nem, ilyenkor simán adatmentés után win reinstall
harmadik verzió: el vannak baszcsizva a bootolási prioritások simán biosban, boot menüben nézd meg mi milyen sorrendbe van - lehet, h csak bedugtál egy pendriveot és arról akar bootolni alapból, ami ugye nincs oprendszer.
negyedik verzió, régebbi, PATA-s vinyókat használó gépeknél: a kedves (istenverése a köbön) jumperek vannak rossz helyen, ezért nem érzékeli a vinyódat - illetve pontosabban hibásan érzékeli, megesik ha egy kábelre van dugva CD meghajtóval és szarul van bejumperelve
ötödik verzió: simán nem kap áramot, ez is régebbi gépeknél szokásos, sata vinyók tápcsatija már kevésbé kretén kivitel, de a régi 4 tűs molex csatiknak hobbija kisnyuszik megkönnyeztetése
jó játékot, ez az szokott lenni
de tényleg többre mész ha fent linkelt topicban kérdezel
#72336: szegény németesek az ág is húzza, nem elég h németet tanulnak, de még ki is hagyják őket a mókából
-
és a németesekkel mi lesz?:D (2:1) -
you'd get no objections from me. 
why? -
kamionosjoe #72334 Csak online, papír alap könyvet régen nem fogtam a kezembe.
Mit szólnál hozzá, ha tartanánk egy olyan napot amikor csak angolul lehet kérdezni és válaszolni a topikban? -
sajnos elég ritkán újabban anyag hiányában, minden engem érdeklő cuccon évekkel ezelőtt átrágtam már magam
te sokat olvasol? -
kamionosjoe #72332 Persze, hogy szoktam. Ha nem nézhető akkor hagyom a fenébe vagy később visszatérek rá.
Szoktál könyvet olvasni? -
ismerem magamat, nem fog menni 
Rescue Me játszotta ugyanezt, sok jó között (legalábbis mindenki istenítette) volt egy atomszar (4.) évad. háromszor futottam neki, feléig se jutottam el, utoljára rész közepén nyomtam ki
szoktál rész vagy évad közepén abbahagyni sorozatot, vagy végigbámulod az aktuális részt/évadot akármilyen szar? -
nézem, 2. évadnál tartok
TWD: szenvedd magad végig a 2. évadon, mert utána a 3. évadot nagyon eltalálták
na így már meglesed? :D -
első évadot megnéztem, aztán a sorozat minőségét látva nem túl könnyes búcsút vettem tőle 
(meg második évadról kb mindenütt azt olvastam h csak várják a kétlábúak h jobb legyen, és semmi, ugyanaz a dögunalom, így meg végképp nem volt hangulatom belekezdeni)
de az tuti h Norman Reedus karaktere ott az egyetlen értékelhető figura
na és te Breaking Bad-et? -
persze, hogy nézem.. részben ezért várom a nyarat.. :D
Igen? még nem hallottam a hírt :D én Norman Reedust is bírom, TWD-ben kb ő az egyetlen értelmes szereplő..
TWD-t nézed? -
The Boondock Saints 
csak állatvédőknek ne mutogasd
Flight, az szarfos volt a köbön, előtte meg Freaky Deaky, az viszont kurvajó
Dexter-t nézed? (már TBS miatt, köv. évadban oda jön Sean Patrick Flanery) -
the boondock saints-t néztük meg haverral, mert még nem látta.. igen tetszett, még mindig kurvajó :D
te? -
off: konkrétan erre gondoltam, legalábbis belőlem ez vált ki erőteljesen a "nyakonszúrom a hallgatóját egy töltőtollal" típusú indulatokat
de ugyanezen az elven elindulva szerintem bárki fel tud sorolni jó pár popszámot amitől a jóízlés fejest ugrik egy épület tetejéről bele a jéghideg betonba.
azt, hogy fogat mosok, tekintve h indultam volna reggel fogat mosni, habtestem meg úgy döntött, h inkább ő még aludna egy kicsit
legutóbbi film(ek) amit láttál? bejött? -
Hát nem tudom pontosan mire gondolsz.A netes idiótaságokra akkor:Chacaron Macaron,Rebecca Black FR....de én ezeket még szeretem is:)
Ha olyanra gondolsz amit utálok ha szól az a magyar pop zenék meg mondjuk a majka belehalok meg ilyenek.
Mit álmodtál utoljára? -
tömény
legidegesítőbb "zene"szám az utóbbi évekből? -
Teljes mértékben elítélek minden fajta vallást. Ezért nincs kihez imádkoznom csak magamhoz. Így hát nem.
Tömény vagy lightos kakaó? -
nem tudom.Lehet h tesómmal kimegyünk a Normafához barangolni egyet,de az is lehet h nem csinálok szart sem hanem csak tespedek.De ami tuti h befejezem a Hobbit-ot mert csak a feléig néztem ma meg.Na meg este edzés.Ennyi.
Szoktál imádkozni? -
hnap pihi, este sörözés, vasárnap meccs, majd pihi megint
neked? -
Téli szebb,jobban is szeretem a telet a nyárnál.
7végére a program? -
Nagyon is.. :D Bár egy kicsit zavarba jöttem, mert nem igazán tudtam az idilli szó pontos jelentését, de már rájöttem. :)
(nekem is az egyébként, mint neked videobaby, nagyon megható lenne, ahogy ott lennék abban az álomvilágban, főleg, hogy a két kezemnek köszönhetően szerezhetném meg mindazt. :) )
A téli táj a szebb, vagy inkább a nyári? :)
(eltekintve attól, hogy a téli táj jóformán csak fehér.. :/ :) )
-
örök tavasz/nyár, egy szép nagy telek rajta 3 szintes ház. sok kert, illatos virágok, aranyos szőrmókok, fantasztikusan gyengéd és törődő partner, aki megérti ha nyűgös vagyok és nem kap idegbajt:D
elég idilli?:D -
Otthon beton alapban vas kerítés van.
Mi az idilli életképed? -
Már Ausztriába is forgalmazzák? :-O :D
Nem is gondoltam volna. :)
Nekem nagyon is ízlik, az összes joghurt, de legjobban a málnás, nah és a trudi, az az isteni házi kakóra hasonlító íz valami isteni.
Nekem inkább a karamella ital ízlik, kakaó se rossz, de a karamellában felfedeztem azt az igazi égetett cukor ízt, mármint ahogy itthon a lábasban megolvad a cukor, szép közepesen világos-sötét barna színben.
Sajtot érdekes módon még nem ettem, de tegnap elött vettem snidlinges krémsajtot. Nagyon izlik az is, és a krémturó se rossz.
A milli mia krémturó labdába sem rúghat a cserpes krémtúrójával szemben.. :D
Vaskerítésetek van, vagy inkább fa, illetve kő, beton? -
kamionosjoe #72314 Szerintem nagyon jó, főleg a kakaó^^
Neked ízlik? -
Passzolom. Erről egy várandós anyukát kellene megkérdezni, de gondolom olyan ételeket, vagy vitaminokat.. -.-, amik szükségesek a baba fejlődéséhez. :)
Nem tudom, hogy mik ezek az ételek.. :/
Ismered a Cserpes Sajtműhely termékeit?
Ha igen, kóstoltál már bellőllük? Hogy ízlenek? :) -
kamionosjoe #72312 Pakoltam elég sokat, meg ültettem is bele. Dolgoztam kertészetben. :)
Mit esznek a terhes nők? -
mert rostos, víztartó, levegős tápdús közeg. jó a növénynek.
honnan ismered a kókuszrostot?
-
kamionosjoe #72310 Tévézek, kimegyek a szabadba, olvasok vagy ilyesmi.
Miért ültetik kókuszba a virágokat? -
akkor csinálok mást amíg újra nem lesz. upc nettel annyira nincs gond.
te mit csinálsz? -
kamionosjoe #72308 Nem igazán, de szerencsére csak ritkán kell.
Mit csinálsz ha nincs neted? :) -
igazából minden hétvégén megyünk sörözni, olykor partyzni, szal végülis hasznosan ha azt vesszük :D
szeretsz korán kelni? -
Hogyne orulnek.. :D ..de sajna tudom, hogynagyon nem orulhetek, mert hamar eltelik a hetvege. :/
Neked hasznosan szokott telni a hetveged?(ugy ertem munka, bevasarlas, talalkak stb, vagy a hetvege nagy reszeben csak pihensz?) -
sztem már le se fekszem mivel 4:50kor úgyis kelnék meló miatt....
örűlsz a pénteknek?