98366
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• videobaby
    nem tudom mi az az ufc, de ha rám mászna, tökön rúgnám. egyébként sem verekszem pénzért sem. ne verjen már szarrá:D

te megveretnéd magad pénzért?

• The Protector
    Én még nem kaptam olyat.

Mennyi pénzért állnál ki egy profi UFC harcossal úgy hogy az első 2 menetig nem adhatod fel.Leszorításos feladásnál is csak le kell másznia rólad de utána megy tovább a meccs.(Ezzel arra akarok célozni,hogy szarrá ver)
  • Tarajos Sül
    Nincs, de egy valakit szeretnék, nem is akárkit, akivel csak úgy bárhol összefuthat az ember. Annyi kincs van a világon, de ha találunk egyet, azt jól meg kell őrizni. :)
    Én is ezt teszem. :D

Ti már kaptatok narancs színnel ellátott villany, gáz, vagy vízdíjat tartalmazó csekket?
    Mi a véleményed róla?
  • kamionosjoe
    veszélyes tud lenni :D

van valakid?
  • videobaby
    10 köröm

annak számít?
  • The Protector
    Igen.Tavaly nyáron melóhelyen megcsípett egy kis rohadék.Valami mutáns lehetett mert olyan rohadtul fájt mint az atom,pedig csípett már meg nem is egy és az nem fájt ennyire.Utána egy csomó ideig kezelnem kellett annyira megdagadt,éjszakára bekentem egy erre való kenőccsel,befásliztam és a krém éjszaka kimarta a bőrömet és olyan volt mintha szét égett volna a bőröm.Mondhatom frankó volt.

Van valami önvédelmi fegyvered?
  • videobaby
    egy kis aranyos samu. ősrégi, de addig marad is amíg működik. nem kell okostojgli teló csak mert divatos. ez lecsukható, az a fontos.

csípett már meg darász?
  • The Protector
    Vodafone 553.A ZTE gyártotta csak a vodafonnak.

neked?
  • kamionosjoe
    Nekem nem túlzottan, de háttérzenének jó. :)

Milyen telefonod van?
  • Calver
    nickelback-nél elvesztettél (meg szerintem a többi hímet is)

na és ez? (vigyázat, kurvajó klip )
  • videobaby
    jézusom, kinyírta a dobhártyámat:D ekkora visításra a szomszédok is felébrednének:D

nickelback lullaby ismerős?
  • Calver
    ha közben jön egy bespeedezett szitakötő jégcsákánnyal és/vagy egy áramszünet, rossz. egyébként... semleges?

bejön ez a szám?
  • Tarajos Sül
    Epp most mentem el egy utcai vilagitas alatt kedves Videobaby, nekem vilagos van, de ugy 6 ora fele, legalabbis itt pest megyeben.. :D

Mindjart lemerul a telefonom, de 5 perc, es otthon vagyok
    Az jo, vagy rossz? :D
  • videobaby
    öltönyt sosem hordok:D kedvfüggő egyébként, hogy nem csak beugrok egy farmer+akármi kombóba, hanem rendesebb ruhát választok valami körömcipővel.

mikor fog világosodni odakinn?

• Calver
    nem, max zakó jöhet. na meg szerintem életemben nem láttam kényelmes öltöny nadrágot illetve félcipőt, szóval ez is belejátszik ellenérzésembe

te? illetve ilyen "elegánsabb" ruhákban.
  • videobaby
    ingeket, blézereket, szoknyákat igen. a kabátokat is.

szívesen vagy öltönyben?
  • Calver
    az egyetlen házimunka amihez kb tényleg semmi közöm, de szükségem sincs rá szerencsére

fellógatod vállfára a gyűrődősebb ruháidat? (vagy esetleg mindent amit csak fel lehet)
  • videobaby
    mert hülyék hozzá.
    #72367 nem, de ma méhecske repült bele a szatyromba délelőtt. még túl idétlen volt, alig tudtam kiszedni.

szoktál vasalni?
  • Calver
    ha felnézek a plafonra láthatok párat, de ez leginkább annak köszönhető, h ősz óta basztam eltakarítani a hullákat

a szúnyogok miért nem tanulnak az ilyenekből?
  • The Protector
    nem.

te szúnyogot?
  • videobaby
    képpárosító játék, csak közvetlen elérhető párokat lehet eltüntetni. időre megy.

láttál idén méhet?
  • Calver
    lehet én amellett döntök lassan

connect játék mit tesz?
  • videobaby
    egy connect játékkal idegesítem magam, már a saját rekordomat sem érem el.

lehet aludni kellene?:D
  • Calver
    #72360: Tropico 3-al szórakozok (amiből múltkor zenét lőttem)... megint. esküszöm, többet baszakodtam már vele mint életem során budin ültem
    #72361: nem hétvégefüggő

te/rád? (válasszátok ki a számotokra szimpatikus kérdést )
  • The Protector
    annyira nem.

kérdés alant.
  • videobaby
    nem láttam, annyira nem szoktam unatkozni, hogy ilyet nézzek.

mennyire jellemző az unalom hétvégén?
  • The Protector
    nem láttam a filmet.

Játszol vmi játékot?
  • Calver
    #72356, csak kihagytam amit ahhoz akarni írni offként
  • The Protector
    mi a kérdés?
  • Calver
    ez kimaradt: itt #73992-től
  • Calver
    nem, és nem is rajongok az ilyen magyar n+1 copypaste oldalakért (húú de finom fogalmazás... plafonra mászok tőle, amikor keresni akarok valamit google képkeresővel és forráshoz közel kerülés helyett ezeket a szarokat dobja az arcomba)

A szerv (Observe and Report) című elmebajhoz volt szerencséd? (ma adta asszem az RTL, érdekel mennyire vágták meg ha komolyan lenyomták este 9-kor :D)
  • videobaby
    előfordul.

te a nemkutyát?
  • The Protector
    nézz be a topikba és meglátod?

napiszart szoktad nézni?
  • videobaby
    adatlap szerint 14-18 között valahol:)

milyen filmes hittérítésről van szó?

• The Protector
    mert nem tudja felfogni az értékelések szubjektivitását.Sőt,az életben minden szubjektív és csak nézőpont kérdése.(amúgy láttam h vmi gyerek nagyon beindult a filmes topikban,gondolok itt a filmek amiket most láttunk topikra)

Hány éves vagy?
  • Calver
    majd lehet holnap vagy jövő héten sort kerítek rá... még van két rész Utopia (bár h mi a fasznak nézem azt nem tudom), meg másik film, meg sorozatok amik menet közbe kijönnek, meg... naizé. de a koncepciója "szimpatikus"

miért akar valaki a zinterneten, egy filmes topicba hittéríteni?
  • videobaby
    nem számítottam rá, de nagyon jó lett. érdemes rászánni azt a 2 órát. nem kérem vissza az életemből emiatt.
    ma néztem meg.

rábeszéltelek?:D
  • Calver
    még nem, annak is tervbe van véve a megnézése, főleg h végre van 720p is

te? és jó-e?
  • videobaby
    különösen nagyon jól érzem magam (nem drogtól:D) és álmon halok mellé.

láttad pi életét?
  • Calver
    enyhén nyúzott (2 óra alvás fuckyeah), de egész jó.

neked?