98366
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• videobaby
    jön a tavasz, ki nem az ilyenkor?:P

örülsz neki?
  • kamionosjoe
    40 tuti, fekvőtámaszból is annyi

Szerelmes vagy?
  • Ic3 m4n
    attól függ mihez viszonyítva.. :D

felülésből mennyi megy?
  • Tarajos Sül
    Kb 10-et.. :D
    Nekem a combizmom van inkább "megedzve", de az nagyon.. :D
    Képes vagyok 5 perc alatt 2.5 km-t is letekerni.. :)
    ..már mértem. :)
    9 km meg megvolt maximum!! 25 perc alatt enyhe szembe széllel ráadásul. :)

Az jó idő? :)
  • videobaby
    egyet sem, ha nem követelik ki. ha muszáj, akkor ment a 40 is, de abba belehaltam kishíján.

te mennyit ?
  • kamionosjoe
    a megerőltetés :D

hány fekvőtámaszt tudsz csinálni?
  • videobaby
    rövid távon füredre, hosszabb távon szerintem egerbe legutóbb.

mi okozza az izomlázat?
  • kamionosjoe
    Szeretek utazgatni, de a több órás utazások azért lefárasztanak.

Hova utaztál legutóbb?
  • The Protector
    OFF:Vidámpark

Idén is nyitva lesz.Tavaly márciustól szeptemberig ott dolgoztam.Egyelőre régi,megbízható diákokat vettek vissza.Idén ha minden jól megy szeptemberig üzemelni fog a park.Mácr15.-én újra kinyit és fogad látogatókat.Mellesleg érdekes,hogy azt mondták nekünk hogyha lehet ne bunyózzunk össze az állatkert alkalmazottjaivalXD
    Off vége

Én még csak kölnivel locsoltam,meg mással:)

Szeretsz utazni?
  • Ic3 m4n
    persze

ki nem? :D
  • Tarajos Sül
    [apró]Egyébként bocsi mindenkitől, hogy idáig alig voltam itt amíg házigazdi voltam, most pedig naponta itt vagyok, de nyomós okom van rá, hogy sűrűbben itt legyek sg-n.. :) :D[/apró]
  • Tarajos Sül
    Voltam. Szerintem utoljára, mert idén végleg eltakarítják onnan, már ha a pestiről beszélünk, de érdekes, mert láttam, hogy reklámozzák is.. Mozgó autón, azon az íves felépítményes hirdető felületen.
    (Tán így akarnak még utoljára bevételhez jutni?)
    ON.

Voltál már olyan elvetemült, bátor, hogy húsvétkor a szódához nyúltál? :)
    (és "kölni" helyett azt használtad?)
  • Ic3 m4n
    B válasz

voltál már a vidámparkban?
  • Tarajos Sül
    Van nekem ilyen csatorna, de nem nézem.
    A natgeot szoktam nézni, és a discovery channelt.
    Ritkán a spectrumot, és a TLC-t. Jobb még a retek klubnál(rlt klub), és két tévénél is.. :D :D(Tv2)
    Amikor itthon voltam nyári szünetben, akkor még ezeket sem néztem, mert tavaly az olimpia "ment" egész végig. :)
    ..egyébként elmennék egy stand up comedyre. :)

Ha állatkertbe ellátogatnál, megterveznéd előre az úticélod, hogy melyik állathoz merre kell menni, vagy csak elindulnál a főbejáratnál, és mennél, még meg nem unnád, körbe nem járod a parkot?(kertet) :)
  • bakkerman
    szeretem :D

mi a kedvenc comedy centralos sorozatod,ha van olyan?
  • The Protector
    Szereted a Jim szerint a világot?(According to Jim)
  • videobaby
    képtelenség rendesen aludni utazás közben, így nézelődök. na persze a kíváncsiság is hajt:)úgyis eltévedek elsőre:D

legaranyosabb emlősállat szerinted?

• Tarajos Sül
    Lesz, en legalabbis,szeretnek, csak par ev mulva. :)
    Igen, es tok aranyos lesz, mikor visszakerdez: "Apa! ..de mi tortent a ponival? Stb stb.. :)"
    Munkatarsaim azt mondjak, hogy de jo nekem, nincs csalad, se gyerek, majd egyszer mondom nekik: "Pedig azert elunk, hogy legyen.. Nahmeg nem is akarhogy. :)"

Ha utazol valahova nagyon messzire, ahol meg az elott nem jartal, akkor nezelodsz, jpgy.milyen a kilatas, vagy annyira nem erdekel, es inkabb atalszod az utat? :)
  • videobaby
    a ruhákat, cipőt igen. aztán viszem tovább a táskát, meg ami még maradt. néha tényleg csak bedobom a helyére, később igazítom meg.

ha lesz gyereked olvasol neki meséskönyvből?
  • Calver
    Emil.RuleZ! és Quimby. Alvin és a Mókusok dalszövegek meg tökéletesek pár istenes kacagásra

ajtón belépve megállsz és rendesen lerakod ruhákat (kabát, pulcsi, társai), vagy a lakhelyeden végigmenve ívesen hajítod megfelelő helyre?

#72438, #72439: látom nem néztek Archer-t
  • videobaby
    akkor pmobil, wisdom.

neked?
  • The Protector
    El kezdődött volna ha lenne kertünk.De igen,nagyhjából az elkövetkezendő 2 hétben esne meg sztem.

Kedvenc együttesed vagy előadód?Most csak magyart!
  • Tarajos Sül
    Nem. Ha bent maradok, és meleg van, akkor megszárad magától, de ha sietek, akkor gyorsan megszárítom, hogy ne fázzak meg.

Nálatok elkezdődtek a kerti munkák?
    Ásás, veteményezés, kapálás, fűvágás stb? :)
  • videobaby
    igen, nagyon kellemes tavaszias:)

hajmosás után mindig megszárítod a hajad?
  • Tarajos Sül
    Igen, nálunk hóvirág is van. :)
    Papáméknál elég sok tulipán van, remélem ma nem taposok össze egyet sem. :)

Szép idő van arra felétek? :)
    Erre felé süt a nap, igaz már jártam úgy, amikor rám sütőt, levettem a fölsőm, és kint megfagytam majdnem.. :D
  • videobaby
    6.30-kor kellett volna...

tudod, hogy kibújtak a tulipánok?
  • Effe88
    7:00

te?
  • videobaby
    mike myers jó volt a shekben.

mikor keltél?
  • Effe88
    dörner györgy-willis:D
    kőszegi ákos-t.soprano
    gáti oszkár-t-800:D
    bujtor istván-b.spencer
    stb...
    sok jó van, sőt a magyar szinkron összességében szerintem jó
    (viszont a fordítók általában szarok)

szerinted?
  • Calver
    kb nonstop szórakozok mindennel ami a kezembe kerül, most is egy toll lóg a számból gépelés közben

#72435: azaz. magyar cím és szinkron so-so, kicsit megváltoztatja a karakterek (eredetiben suttognak főszereplők, itt ordítanak), meg eltűnik egy rakás popkult utalás.
    másik legjobb (de az csak ínyenceknek) amúgy a Smith, de az sajnos nagyon elhanyagolt, meg csak 7 részt élt. azért ínyenceknek, mert nincsenek benne "jó fiúk", minden főszereplő bűnöző, és mindannyian szociopata patkányok. na meg Mentalistás Simon Baker kb legjobb alakítása, látszik h fürdik a szerepben, iszonyatosan élvezi az impulzív rohadékot akit alakít. egész fent van youtube-on előbbi linken, imádom, kurvajó cucc.

legjobb szinkronhang, akár magyar, akár "eredeti" nyelven?
  • videobaby
    max a hajam kotrom arrébb, ha nem látok tőle. mást nem piszkálok, elég a touchpad és a bill:D

te?
  • The Protector
    NYugis vagyok.Általában ilyenkor megy a ps3 és multizok.Most is véga a menetnek és kezdődik a következő kör,addig írok.

Psych mint psych dilis detektívek?A néger csávó és a fehér.Mindkettő balfék.
  • Calver
    Castle jó, ha sima heti részek mennek. évadzárók/sweeps részek szinte mindig fosok. Mentalistának aki színegyensúlyáért felel azt lelőném, nem értem miért kell ilyen deszaturált színtelen szar képet kidobni, szerencsére ffdshow-al megoldható. The Finder kurvajó, rtl meg beszari kis nyuszik gyülekezete, kivágták fináléből a csavart. (mármint szó szerinti csavart. egy nyakon.)

de a legjobb... Psych, mert 7. évadát tapossa, és semmit nem vesztett minőségéből, még mindig kibaszottul vicces, és mindig is az volt.

nyugisan ülsz a gép előtt, vagy baszakszol nonstop mindennel ami a kezedbe kerül? (toll és társaira gondolok)
  • videobaby
    castle, mentalista, odaát, cobra11, csont nélkül, dr. csont, halott akták, stb.:D
    szerintem ezek jók.

egyetértesz, vagy nem mondasz ellent?
  • The Protector
    Részletes leírás.Köszönöm szépen.

Na akkor nehéz feladat.Jelöld meg melyik a legjobb sorozat:)
  • Calver
    vannak kábeles, meg országos adókon menő sorozatok. országos adókon a gonoszok nagyon gonoszak, a jófiúk nagyon jók, az írók meg nagyon nyuszik. a történet általában viszonylag független részekből áll, max minimális átívelő szállal. meztelenség tiltott, L alakú lepedő szinte kötelező, és ha káromkodni merészelsz, instant rajtad lesznek az ejjdenagyon aggódó szülők - embert ölni természetesen szabad, akár tömegesen is, mert 'murica, fuckyeah!
    ...na ezek a kreténségek nem vonatkoznak kábeles sorozatokra (HBO és hasonló adók alkotásai), ott fröcsöghet a vér, lehet a főszereplőd egy velejéig romlott szociopata, és csaphat pofán minden ötödik percben egy méretes pénisz. szépen magyarul mondva: az országos sorozatok tömegszórakoztatás, a kábeles cuccok inkább ínyenceknek valók.

megfelelő leírás volt? :D
  • The Protector
    kisegített.

mi az a kábeles móka?
  • Calver
    mindenki isteníti, h jajj harmadik évad milyen jó, én első után ráhagytam, mert az katasztrófa volt, második elvileg még annál is rosszabb - idióták sétálnak, vitatkoznak, és néha zombik feltűnnek. ennyi.
    ha ajánlást elfogadsz, és kábeles mókát akarsz: Justified. még nem láttam olyan kétlábút, akinek Justified nem jött be

kisegített a kis összefoglalom?
  • The Protector
    Nem szeretem a sorozatokat.Egész egyszerűen nem köt le.Most viszont szeretnék egyet megnézni és a walking dead-el szemezgetek.Jah amúgy family guyt néztem.

Szerinted a walking dead az jó?
  • Calver
    a teljes lista valahol 50-60 cím körül áll meg
    de akkor csak a most futókat: Psych, Dexter, Breaking Bad, Justified, Castle, Misfits, Community, Archer, The Mentalist szenvedve, NCIS: Los Angeles, Primeval: New World, ööö... valamit biztos kihagytam

te? és ha nem nézel semmit (nem látom előre ki fog válaszolni), miért nem?