98366
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• videobaby
    nem várom a hercegemet fehér lovon, nem szeretem a csöpögős szerelmesregényeket, de meghatódok egy szerelmespár boldogságától, vagy egy kellemes emlékkép, fénykép, etc. kapcsán, szeretek összebújva régebbi emlékeket felidézni, vagy tervezgetni a jövőt (hátha rózsaszín lesz:D)

mi az a pillangókés?

• The Protector
    nincsenek körmeim.Annyira rövidek,hogy már-már beteges.A falmászás miatt voltak régen rövidítve most meg már megszoktam.A fegyverekről annyit,hogy itt albiban és otthon is rengeteg vágó-szúró fegyverem van.Van katana-m,szamuráj tőröm,boxer.vipera többféle kés és pillangókés.Magamnál csak egy kést hordok de nem kifejezetten önvédelmi célra hanem hátha kell valamire.

Mennyire vagy romantikus alkat?
  • videobaby
    10 köröm mindig nálam van:D egyébként semmilyen fegyverem nincs, nem valók azok nekem. jó, kés van, de azt konyhában főzéshez ilyesmihez használom.

neked van olyan fegyvered?
  • The Protector
    6-7 óra szerintem.Ennél többet is bírok aludni,de nem szoktam.

Van valami önvédelmi fegyvered otthon,vagy esetleg nálad?
  • videobaby
    eléggé. van helye mindennek, legyen is ott. de ha haza jövök valahonnan csak lerakom a holmim. nem feltétlen a helyére. előbb csinálok ezt-azt. aztán rámolás.

mennyi a szükséges alvásidő ahhoz, hogy kipihentnek érezd magad?
  • The Protector
    Igénytelen.

Mennyire tartod a rendet?
  • videobaby
    pólót 1 napig. farmert 3-4 nap, ha nem ülök bele semmibe, vagy nem lesz saras a szára.

mi a véleményed arról, aki nem naponta vált zoknit?

• The Protector
    abszolút nem.Sőt....szinte soha.Legalább is ha a bulizás alatt disco-t meg ilyeneket értesz.De rengeteget szoktunk haverokkal bandázni,iszogatni,összejönni valahol.beülni egy kocsmába.Nekem az a buli,én azt szeretem.

Meddig hordasz egy pólót vagy farmergatyát?
  • rooney8
    kicsit nyűgös, és a másnaposság halvány jelei még megvannak

sokat bulizol?
  • The Protector
    Nekem szombati érzésem van, hogy holnap vasárnap.

Kérdés lent.
  • The Protector
    Semmi.Pedig vettem kokárdát,mert tavalyit nem találtam meg.Mind1,az is szar lett volna ha most az lenne a fő téma, hogy a faszfejeket vízágyúzzák meg stb.

Milyen kedved van?

és beelőztek

• videobaby
    nem. nekem csak hétvégi hangulatom van, jól meg is kevert.

téged?
  • rooney8
    nem

neked?
  • The Protector
    Igen,kaptunk tőlük segítséget.

Volt ma valami márc 15. hangulatod?
  • kamionosjoe
    kimerítő ja :)

azt tudtad, hogy osztrák hókotrók takarítják a magyar autópályákat?
  • Tarajos Sül
    Minden, ami édesség forever. :D

nah és az enyém kimerítő válasz volt? :$ :D
  • videobaby
    nincs akkora hó, hogy ez jelentős legyen.

csokis muffin finom?
  • Tarajos Sül
    Valószínűleg nem készültek fel ekkora helyzetre.
    ..amugyis mindenhol spórol ez az ország, legalábbis a kormány, nem csodálkozom, hogy ilyen helyzet alakult ki.
    ..azért az is elég furcsa, hogy tegnap este tart ez a helyzet, és olvastam olyan hozzászolót/segítségkérőt, akihez csak a minimális segítség jutott el, vagy még az sem.
    Én személyszerint ott hagytam volna az autómat, természetesen maximális védelemmel ellátva, hogy ne történjen semmi baja, azért mégis csak az én pénzem van ott négy keréken, és miután ez megtörtént, segítenék a mentőcsapatoknak.
    Nekem az nagyon jól esne, ha segíthetnék másoknak, és más köszönné meg nekem, hogy segítettem kiszabadítani pl. . :)
    Megvan a tervem, ami egybe van kötve az álmommal, és ahol az emberek jólétéről, ha csak minimális szinten, de gondoskodni tudok.
    ON. :)

Nálatok is világosabb lett bent a lakásban, vagy bárhol, hogy a hó a fehér színének köszönhetően visszaverte a fényt, és mégtöbb fény jutott be az ablakon? :)
  • videobaby
    természetesen segítenék. én csak nem értem, hogy a francba van kis hótól meg széltől ekkora botrány? minden évben van tél, minden évben hülyék ezt kezelni.

vélemény a dologról?
  • Tarajos Sül
    Eggggenn. :) :D

Segítenél a hóban rekedteknek, ha ott lennél a közelben, vagy úgy lennél vele, hogy nem is mész oda hozzájuk, féltve a saját életedet is?
  • videobaby
    mert a sajtból készítik, amit sózni kell. és a túróhoz sós vízbe kell áztatni a darabokat.
    tehéntúrónál pedig aludttejből kell főzéssel készíteni a túrót. ahhoz nem kell só.

kimerító válasz volt?:D

• Tarajos Sül
    Kecsketejet még nem ittam, így legyen az. :)

A juhtúrót miért sózzák?
    ..a rendes tehéntúrót miért nem?
    ..vagy én tudom rosszul? :D xD
  • kamionosjoe
    Az msn elavult, szerintem ezért.

Kecske vagy tehéntej?
  • Tarajos Sül
    Halottam róla, de egyiket sem használom.

A Facebook(és társai) tehet az MSN haláláról, vagy esetleg más?
  • The Protector
    skype.

hamarosan megszűnik az msn és skype lesz helyette.A régi msn címed lesz az új skype címed.Tudtad?
  • kamionosjoe
    Nem próbáltam még, szóval nem tudom. :)
    Azt is megválaszolhatod ha akarod.

Skype vagy msn?
  • Tarajos Sül
    [apró]Ha gondolod a felsőt is megválaszolhatom, de az alsó nekem szimpatikusabb volt.. :) :D
    Én nem azért, mert vonzódom a saját nememhez.. :$ :D[/apró]
  • Tarajos Sül
    Igen, még sütni is tudom. :)
    Sőt azt könyebben: Érsd: Levegőben megfordítani a dobás lendületétől.. :)

Neked az menne? :)
    (nem mintha beképzelt lennék, nem úgy értem. :) )
  • kamionosjoe
    Gondoltam a felső kérdés marad a fiúknak. :D
    Nem vonzódom a saját nememhez. (Csak néha :))

Szereted a palacsintát?
  • Tarajos Sül
    Kicsodát?
    Téged? :)
    Nem vagyok olyan, aki a saját neméhez vonzódik. :)

Te olyan vagy?
  • kamionosjoe
    Mert jönnek fel a buborékok. Ennyire nem tudsz asszociálni?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Leszopsz szépségem?
  • Tarajos Sül
    Akitől nagyon nem várom a negatív dolgokat, és még tudatában is van vele annak, amit velem csinál, arra nagyon megharagszom. Egy ideig tűrök, de ha megharagszom, akár a fejére is állhat az illető, akkor sem bocsátok meg neki. Így van ez azzal a barátommal, volt barátommal, akit 7 éve ismertem, és amikor jó volt neki, akkor ő volt a király mindenek felett, most pedig "elvesztette a hatalmát", és úgy küldött nekem üzenetet, mintha mi sem történt volna. Utálom az ilyet.

A pezsgőfürdőt miért nevezték el pezsgőfürdőnek?
    Talán olyan megható, romantikus volt olyan bugyborékolós vízben fürdőzni egy szerelmes párnak, hogy közben ittak 1-1 pohár pezsgőt, és innen ered a pezsgőfürdő elnevezés? :)
  • videobaby
    nem. semmi értelme annak lenni.

te?
  • Tarajos Sül
    Mozilla Firefox, van is hozzá personas, de régebben az IE-t használtam a gportal miatt.. :D

Haragtartó típus vagy?
  • videobaby
    május elején biztos.

melyik böngészőt használod?
  • Tarajos Sül
    [apró]..jah és ha megfürdők.. :D[/apró]
  • Tarajos Sül
    Nem mert nem nagyon tudok, de amugysem járok víz közelében, kivétel akkor, ha esik az eső.. :D

Mikor lesz már vége a fűtési szezonnak? :/ :D :D
  • videobaby
    igen, jogos.

szeretsz úszni?
  • Tarajos Sül
    Nem, maximum amikor dolgozunk kint a napon. :D
    Nem a szín tesz engem, a szolitól meg egyenesen hányingert kapnék.. :-O
    Attól meg főleg, ha egy fiú.. :-O
    Szerintem nem férfias dolog egyáltalán.. :/

Nyáron most megint szárazság lesz? :/
    Attól félek, hogy megint ki fog száradni egy-két tavunk, vagy túlságosan is sok víz fog elpárologni.
    Szerinted jogos a félelmem?
  • Calver
    erkély
    volt párszor h kiültem olvasgatni és közben sültem.
    régi lakhelyemen (tetőtér) meg belőttem úgy a gépemet, h ha akartam, beültem az ablak alá és jött rám a telibe napfény - kocka napozás a köbön

te?