98366
-
a helyes sírásóm?:P
jól válaszoltál:D igen, jó a helyesírásom.
vigyázol magadra? -
k
jó a hejesirássód? :D -
sokat akarok aludni, aztán a rokonokkal lenni.
bicikli, vagy bicigli helyesen? -
Most igen, mert úgy tűnik, hogy egy válság után rendbe jön (talán) a magánéletem.
Husvétkor mit fogsz csinálni? -
remélem nem sokáig
amúgy elvileg holnap már enyhül az idő, hétvégén pedig akár már 10 fok is lehet :)
örülsz? :D -
Munka. :)
..meddig tart még ez a télies-tavasz? :D -
tanulok, de olyat amit nem szeretek
suli vagy inkább munka? -
Dolgozok és tanulok. Jobb pillanataiba szeretem..
te? -
Szebb, mintha csak szürke esős idő lenne, ennyi a pozitívuma... De mivel november óta a tavaszt és a napsütést várom, ezért olvadhatna mááár.
Dolgozol vagy tanulsz? Szereted? -
2 hónapja nem. És örülök neki.
Tetszett ez a március végi hóesés? -
(finom is:D)
dehogy.
te? -
Festett igazi. Az mindig finomabb, mint a sima, alig várom már a szokásos sonka-tojás-torma kajálásokat. *szolidan nyáladzik* :D
Dohányzol? -
ez a rukkola más, mint amire gondoltam:D egyébként ezzel nincs bajom, de máshol forogolódom, ha könyvekkel kapcsolatos a dolog.
húsvét nélkül is jönnek :)
festett, vagy csokitojgli? -
Minden formában nagyon nagyon szeretem a májat. :)
(( Amúgy én erre gondoltam: http://rukkola.hu/ :D ))
Lesz rokonlátogatás húsvétkor? -
halvány lila gőzöm sincs, szerintem soha a büdös életbe nem ettem 
csirkemájat szereted? -
a spenótra,sóskára hasonlító zöld levél. kissé kesernyésspenótízű nekem, ezért utálom. salátába használják leginkább, de spenóthoz hasonlóan főzeléknek is.
akárhol megveheted már.
naa, beugrott mi az? -
azt sem tudom mi az a rukkola
mi az? -
Nem (még).
Miért utálod a rukkolát? -
a rukkolát utálom, és most éppen teló volt ami említésre méltó. és persze dumcsizok valakivel:D
láttad a temetetlen múlt c. filmet? -
Levelezek, fórumozok (máshol, nem csak sg-n), könyvet böngészet (ismeritek a rukkolát?), a tanulást most fejeztem be és próbálom rávenni magam a vacsorára, mert már hangosan korog a gyomrom.
Te? -
imádom a csokit, szval igen :D
persze nem a 10 forintos teszkós kakit, hanem a finomakat :D
mit csinálsz most? (sg-n kívül) -
Nem nagyon szoktam ilyet tenni... De az sokakat bosszant, hogy milyen nyugodtan tudom viselni a dolgokat
Szereted a húsvéti csokinyuszit? -
mindig kérdezek valamit.
te mivel hozod ki a népet a sodrából? -
kurvára nem.Néha jobb a tapintat és megkímélni egyes embereket bizonyos dolgoktól.
Egy idióta szokás tőled? -
Ahova amit kell, azt adom. Azért szerepet sem játszom. Nem is tudom, inkább alkalmazkodásnak mondanám, mint álarcnak.
Mindig minden esetben 100%-ig őszintének kell lenni? -
a viselkedési normák megjátszások nélkül.
önmagad adod legtöbbször, vagy álarcban járkálsz? -
Hogy mi az élet értelme, az pl. érdekelne...
Te? -
Biztosan,hisz agyunknak annyi rejtett zuga van,hogy még nem igazán ismerjük.Minden raktározva van,csak fejletlen a tudatunk,hogy minden funkciót ismerjünk.Szerintem a telekinézis és öngyógyítás is itt van elrejtve nagyon mélyen.Az öngyógyítást azt lehet is alkalmazna csak nagyon erősnek kell hozzá lenned és tudatosnak.
Mindent,de tényleg mindent megtudhatsz valamiről az életben.Mi lenne az?
(gondolok itt,állatok viselkedésétől a vallásokig,de pl kémia és fizika területről is mindent tudnál,olyan dolgokat amiket fel sem fedeztek) -
az biztos, hogy jövőbe mennék. konkrét időpont nincs, csak kíváncsi vagyok hogyan alakul az emberiség történelme, szval igen valahova a jövőbe :)
de az idő előrehaladtával egyre több emléket felejtünk el, akkor ezt majd teljes egészében vissza tudják kódolni? :) -
Valamikor biztosan,mivel az agyunk elektromos jelekkel dolgozik.Egészen biztos vagyok benne.
Egy napra elmehetnél egy dátumra az időben,lehet mult és jövő,de semmi olyan amiben éltél/élsz/élni fogsz.Mi lenne ez az idő/esemény? -
nem, mert még nem is hallottam róla
szerinted valaha lehetőség lesz rá, hogy az emlékeinket videó fájlba kimentsük majd nyugdíjas korunkban az izgalmas pillanatokat visszanézzük? :) -
nem, de rég vót má 
Justified-et nézed? és ha nem, miért nem?
-
privátban.Nem voltam nagy troll de sosem lehet tudni.A bünti listán sem volt a legutolsó helyen.
Ismerős a nevem? -
max jelentéktelen kis légypiszkok, bár nem is vagyok egymást anyázós topicokban
ki volt az előző reged? -
2004.Előtte más néven voltam csak kibasztak a sokadszori összezörrenéseim miatt,meg persze nagy volt a pofám.A mai napig azért néha látok tagokat akikkel rengeteget veszekedtem/anyáztam,de nagyjából eltűntek.Amúgy Kinghts of The Temple nevű játékhoz kerestem crack-et és még az első kommentre is emlékszem amit itt olvastam:)
Gumiban vannak ellenségeid? -
2001 (uhh), Diablo 2... trainer asszem?
te? (nem vagyok most kreatív, meg közbe Psych-ot nézek és eszek
)
-
Mert faszfej vagyok,meg mert este 8körül aludtam 5percet és engem ennyi alvás is feltölt:)
Mióta vagy itt sg-n?Hogy kerültél ide? -
alvászavar, nincs sok választásom (illetve van, de az... unszimpatikus)
na meg épp bolognait főztem
te? -
Nem.Ha éhes vagyok akkor eszek egy szendvicset vagy ilyesmi.
Miért vagy fent ilyen későig? -
vagy ez, vagy Faith No More - She Loves Me Not, winamp aszondja ő ezt dobta be utoljára. passzolom melyik a kettő közül.
szoktál éjszaka sütni/főzni?