98366
-
kamionosjoe #73232 Naponta fürdök. :D
Te mennyire? -
eléggé jól!nagy faszt:)
Mennyire törődsz a testeddel? -
igen
te? -
kamionosjoe #73229 Én is nagypapámra kinézetben, személyiségben talán anyura legjobban.
Jól fotózol? -
Egyáltalán nem,kinézetre legalább is.Nálunk mindenki a családban visszafelé ütött.Én állítólag öregapámra hasonlítok,de mivel nem ismertem így nem tudom.A hajam egyedül fateromé.
Nálatok/Te? -
kamionosjoe #73227 ja bocs, már látom, hogy a bicajozás volt a kérdés, azt olyan 7-8 évesen :)
kérdés lent -
kamionosjoe #73226 14-15 én is egyedül tanultam meg, előtte próbáltak oktatni de nem ment nekik :D
Hasonlítasz a szüleidre? -
6-7, valahogy így? akkor mondtam azt (rokonság mindenféle ejjdenagyonsegítő szenvedése után), h lófasz mindenki seggébe és inkább egyedül megtanultam
te?
#73224: áháháháhá
gonosz dolog ezen röhögni (mert 14 méter magasban én is fosnék istenesen), de akkor is
-
Calver és videobaby jelentem lement mindkettőtök zenéje.17:50kor pedig bedöglött a gépem,a vendégek meg fentmaradtak 14méter magasbanXD -
oviban már jól tudtam, azóta mégjobban
és te biciklizni? -
kamionosjoe #73222 Tényleg nem. :D
Hány évesen tanultál meg úszni? -
Szerintem nem nehez kitalalni
Vagy de?:D -
kamionosjoe #73220 Mostanában nagyon nem.
Kedvenc sportod? -
mindkettőt láttam, a felhőatlaszt eleve meg sem értettem, de nem fogom újra megnézni csak azért, hogy hátha lenne valami halvány értelem szikrája miatta.
kérdés calvernél:P -
Megaagy és Felhőatlasz kivételével mindet. Gru jó volt, Ralph-ot tegnap néztem, nekem túl kiskölykös. animációs filmekből Tangled meg How to Train Your Dragon volt nálam a csúcs. Pi is korrekt.
humorral nekem nem lenne gondom, de én spec nemigen látom, pedig kellene. pl Jack Reacher-en egy kis önirónia sokat javított volna, kliséhegy léte okán.
amúgy függetlenfilmekkel egyetértek.
sok ilyen függetlenfilmet nézel? -
Idei filmekből még csak a gengszterosztagot láttam.Egynek elment.
Akkor egy felvetés.Elkezdődött ez a "vicces szar" korszak a filmekben.Minden filmben,legyen az akció vagy más belenyomnak idióta poénokat vagy kötelező egysorosokat.A részemről a hanyatlás valahol abban az évben kezdődött mikor a KArib3 meg a Transformers kijött.Ezektől az évektől a napjainkig nem tudtak jó hollywoodi filmet csinálni,csak közhelyes hülyeségeket.
A kisebb filmcégeknél és a független filmekben van most az erő igazán.Olyan rég láttam egy jó,mondanivalós filmet.Érdekes,hogy az animációs filmek mint a Ralph,Gru.Megaagy fantasztikusak lettek.Minden bozpdalmam most a PI Életében és a felhőatlaszban van.Ezek közül láttad valamelyiket? -
tippem sincs, de én is észrevettem a trendet. idei év eddig produkált három jó cuccot (Silver Lining Playbook, Stand Up Guys, Freaky Deaky), minden más szarcsi-foscsi volt
láttál mostanság előbb felsoroltakon kívül jó cuccot? -
Juj.Hát olyan sok van,de ha eszembe jut akkor beírom ide.
Szerinted miért jönnek mostanában annyira rossz filmek?Persze nem minden film,de eléggé sok a szar mostanában. -
van, Quimby meg Emil.RuleZ!, de kb ennyiben ki is merül
legklisésebb film amit valaha is láttál? -
ha olyan is jó, amelyik angolul ad elő, akkor a wisdom. ha csak magyarul ad elő, akkor most nem jut eszembe. pedig biztos van.
van? -
már megvolt... én sem voltam elájulva tőle, főleg h író/rendező előző filmje a ki-bebaszottul zseniális In Bruges volt
legjobb/egyáltalán vállalható magyar zenekarok szerinted? -
nagyon ócska volt, apa hitte csak, hogy talán lesz benne valami. hülyeség volt, erre ő későn jött rá. a hét pszichopata és a si-cu a címe. meg ne nézd, imdb0.0 kellene rá.
megnézed?:D -
ki vagyok vele békülve, azzal h milyen korán kel a nap már kevésbé
legutóbbi film amit láttál? jó volt? -
szeretnék 9-kor, de ha szerencsém van fél7 felé úgyis felkelt valami/valaki -.-
örülsz, hogy már csak 8 után sötétedik? -
még nem tudom, de kétlem h dél előtt 
te?
off: hja, sok rohadék, diszkriminálnak itt a kellemes fekete humorral megoldott kétlábúak ellen! (pedig még nagyon kreatív el is rejtettem egy rakás jazz közé) -
szépen megkérlek:) hallanak valami rendeset is legalább.
calver, te kis renitens csodálod?:D
holnap délutános hét, a hátam közepére kívánom az egészet. úgyhogy délelőtt csinálok valamit amivel feldobom a kedvem.
mikor kelsz? -
off: én kurvajót szórakoznék ilyenen 
amúgy nem tudom miért nem ezt ajánlottam, engem középiskolában emiatt tiltottak el örökre a sulirádiótól
-
Ha szépen megkérsz:)
Amúgy megsúgom:)Cristofelt ismerem személyesen és a Kubai Ritmus a csengőhangom.Ha megszólal a telefonom egyből röhög mindenki.
Holnapi program?
-
azon a kis majmon aki annyira menőzik magának 1 hétig röhögtem. ez volt a cristofel. ha meghallanám bárhol, valószínű füldugó be, saját zenét hallgatnék.
kate ryannt is lejátszod holnap? -
Igen.Én döntöm el mit teszek be.Mult csütörtöken 3szor ment le a Cristofel Kubai Ritmus az én felügyeletem alatt,ment egy rakás lonely island,meg Rebecca Black Friday is:)
Felspanolna ha ilyen szarokat is hallanál a sok jó zene mellett. -
te kérted 
lenyomnátok ott tényleg egy ilyet? -
mesélek.
Mondj egy zeneszámot amit hnap a vidámparkba menjen legalább egyszer,de ezt az egész vidámpark hallani fogja! -
kell hát.
mesélsz? -
én igen?
kell egy jó sztori? -
a borítón szereplő animék igen :D
nem kapsz az ilyentől fejfájást? -
mindkettő, szoktam is berakni ha ráakadok valami jóra
na akkor... ez a szám tetszik? (vigyázat, erőteljes tüccögés) -
egyik sportbigyó sem fog meg, magára a konkrét lasztira gondoltam:)
benézek oda, de sokszor nagyon lassan tölt be, és inkább hagyom olyankor.
meow topik? vagy woof? -
mint sport, vagy mint... nos, labda? 
mint sport, kosárlabda. mint labda, focilabdák dekoratívabbak szoktak lenni
humorosaranyos-t szoktad olvasgatni? -
sztem calvin harris , de ez az én ízlésem, másnak más.
a focilabda, vagy a kosárlabda a mutatósabb? -
korrekt szám szvsz, nincs vele semmi gond.
az én zenei ízlésem meg olyan sokoldalú, hogy az már szinte gömb
egyedül a nyálrocktól és metál bizonyos alfajaitól megyek falnak.
(na meg az RnB-től, de az már inkább simán jóízlés mint zenei
)
legjobb zenekar utóbbi (legyen mondjuk 5) évekből, ami az n+1 popszar közül kiemelkedett? (avagy bár rádiók orrba-szájba játszották számaikat, nem egy tehetségtelen egynyári banda)