98366
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• kamionosjoe
    Naponta fürdök. :D

Te mennyire?
  • The Protector
    eléggé jól!nagy faszt:)

Mennyire törődsz a testeddel?
  • videobaby
    igen

te?
  • kamionosjoe
    Én is nagypapámra kinézetben, személyiségben talán anyura legjobban.

Jól fotózol?
  • The Protector
    Egyáltalán nem,kinézetre legalább is.Nálunk mindenki a családban visszafelé ütött.Én állítólag öregapámra hasonlítok,de mivel nem ismertem így nem tudom.A hajam egyedül fateromé.

Nálatok/Te?
  • kamionosjoe
    ja bocs, már látom, hogy a bicajozás volt a kérdés, azt olyan 7-8 évesen :)

kérdés lent
  • kamionosjoe
    14-15 én is egyedül tanultam meg, előtte próbáltak oktatni de nem ment nekik :D

Hasonlítasz a szüleidre?
  • Calver
    6-7, valahogy így? akkor mondtam azt (rokonság mindenféle ejjdenagyonsegítő szenvedése után), h lófasz mindenki seggébe és inkább egyedül megtanultam

te?

#73224: áháháháhá gonosz dolog ezen röhögni (mert 14 méter magasban én is fosnék istenesen), de akkor is
  • The Protector
    Calver és videobaby jelentem lement mindkettőtök zenéje.17:50kor pedig bedöglött a gépem,a vendégek meg fentmaradtak 14méter magasbanXD
  • Ic3 m4n
    oviban már jól tudtam, azóta mégjobban

és te biciklizni?
  • kamionosjoe
    Tényleg nem. :D

Hány évesen tanultál meg úszni?
  • rooney8
    Szerintem nem nehez kitalalni

Vagy de?:D
  • kamionosjoe
    Mostanában nagyon nem.

Kedvenc sportod?
  • videobaby
    mindkettőt láttam, a felhőatlaszt eleve meg sem értettem, de nem fogom újra megnézni csak azért, hogy hátha lenne valami halvány értelem szikrája miatta.

kérdés calvernél:P
  • Calver
    Megaagy és Felhőatlasz kivételével mindet. Gru jó volt, Ralph-ot tegnap néztem, nekem túl kiskölykös. animációs filmekből Tangled meg How to Train Your Dragon volt nálam a csúcs. Pi is korrekt.
    humorral nekem nem lenne gondom, de én spec nemigen látom, pedig kellene. pl Jack Reacher-en egy kis önirónia sokat javított volna, kliséhegy léte okán.
    amúgy függetlenfilmekkel egyetértek.

sok ilyen függetlenfilmet nézel?
  • The Protector
    Idei filmekből még csak a gengszterosztagot láttam.Egynek elment.

Akkor egy felvetés.Elkezdődött ez a "vicces szar" korszak a filmekben.Minden filmben,legyen az akció vagy más belenyomnak idióta poénokat vagy kötelező egysorosokat.A részemről a hanyatlás valahol abban az évben kezdődött mikor a KArib3 meg a Transformers kijött.Ezektől az évektől a napjainkig nem tudtak jó hollywoodi filmet csinálni,csak közhelyes hülyeségeket.
    A kisebb filmcégeknél és a független filmekben van most az erő igazán.Olyan rég láttam egy jó,mondanivalós filmet.Érdekes,hogy az animációs filmek mint a Ralph,Gru.Megaagy fantasztikusak lettek.Minden bozpdalmam most a PI Életében és a felhőatlaszban van.Ezek közül láttad valamelyiket?
  • Calver
    tippem sincs, de én is észrevettem a trendet. idei év eddig produkált három jó cuccot (Silver Lining Playbook, Stand Up Guys, Freaky Deaky), minden más szarcsi-foscsi volt

láttál mostanság előbb felsoroltakon kívül jó cuccot?
  • The Protector
    Juj.Hát olyan sok van,de ha eszembe jut akkor beírom ide.

Szerinted miért jönnek mostanában annyira rossz filmek?Persze nem minden film,de eléggé sok a szar mostanában.
  • Calver
    van, Quimby meg Emil.RuleZ!, de kb ennyiben ki is merül

legklisésebb film amit valaha is láttál?
  • videobaby
    ha olyan is jó, amelyik angolul ad elő, akkor a wisdom. ha csak magyarul ad elő, akkor most nem jut eszembe. pedig biztos van.

van?
  • Calver
    már megvolt... én sem voltam elájulva tőle, főleg h író/rendező előző filmje a ki-bebaszottul zseniális In Bruges volt

legjobb/egyáltalán vállalható magyar zenekarok szerinted?
  • videobaby
    nagyon ócska volt, apa hitte csak, hogy talán lesz benne valami. hülyeség volt, erre ő későn jött rá. a hét pszichopata és a si-cu a címe. meg ne nézd, imdb0.0 kellene rá.

megnézed?:D
  • Calver
    ki vagyok vele békülve, azzal h milyen korán kel a nap már kevésbé

legutóbbi film amit láttál? jó volt?
  • videobaby
    szeretnék 9-kor, de ha szerencsém van fél7 felé úgyis felkelt valami/valaki -.-

örülsz, hogy már csak 8 után sötétedik?
  • Calver
    még nem tudom, de kétlem h dél előtt

te?

off: hja, sok rohadék, diszkriminálnak itt a kellemes fekete humorral megoldott kétlábúak ellen! (pedig még nagyon kreatív el is rejtettem egy rakás jazz közé)
  • videobaby
    szépen megkérlek:) hallanak valami rendeset is legalább.
    calver, te kis renitens csodálod?:D

holnap délutános hét, a hátam közepére kívánom az egészet. úgyhogy délelőtt csinálok valamit amivel feldobom a kedvem.

mikor kelsz?
  • Calver
    off: én kurvajót szórakoznék ilyenen
    amúgy nem tudom miért nem ezt ajánlottam, engem középiskolában emiatt tiltottak el örökre a sulirádiótól
  • The Protector
    Ha szépen megkérsz:)

Amúgy megsúgom:)Cristofelt ismerem személyesen és a Kubai Ritmus a csengőhangom.Ha megszólal a telefonom egyből röhög mindenki.

Holnapi program?
  • videobaby
    azon a kis majmon aki annyira menőzik magának 1 hétig röhögtem. ez volt a cristofel. ha meghallanám bárhol, valószínű füldugó be, saját zenét hallgatnék.

kate ryannt is lejátszod holnap?
  • The Protector
    Igen.Én döntöm el mit teszek be.Mult csütörtöken 3szor ment le a Cristofel Kubai Ritmus az én felügyeletem alatt,ment egy rakás lonely island,meg Rebecca Black Friday is:)

Felspanolna ha ilyen szarokat is hallanál a sok jó zene mellett.
  • Calver
    te kérted

lenyomnátok ott tényleg egy ilyet?
  • The Protector
    mesélek.

Mondj egy zeneszámot amit hnap a vidámparkba menjen legalább egyszer,de ezt az egész vidámpark hallani fogja!
  • videobaby
    kell hát.

mesélsz?
  • The Protector
    én igen?

kell egy jó sztori?
  • videobaby
    a borítón szereplő animék igen :D

nem kapsz az ilyentől fejfájást?
  • Calver
    mindkettő, szoktam is berakni ha ráakadok valami jóra

na akkor... ez a szám tetszik? (vigyázat, erőteljes tüccögés)
  • videobaby
    egyik sportbigyó sem fog meg, magára a konkrét lasztira gondoltam:)
    benézek oda, de sokszor nagyon lassan tölt be, és inkább hagyom olyankor.

meow topik? vagy woof?
  • Calver
    mint sport, vagy mint... nos, labda?

mint sport, kosárlabda. mint labda, focilabdák dekoratívabbak szoktak lenni

humorosaranyos-t szoktad olvasgatni?
  • videobaby
    sztem calvin harris , de ez az én ízlésem, másnak más.

a focilabda, vagy a kosárlabda a mutatósabb?
  • Calver
    korrekt szám szvsz, nincs vele semmi gond.
    az én zenei ízlésem meg olyan sokoldalú, hogy az már szinte gömb egyedül a nyálrocktól és metál bizonyos alfajaitól megyek falnak.
    (na meg az RnB-től, de az már inkább simán jóízlés mint zenei )

legjobb zenekar utóbbi (legyen mondjuk 5) évekből, ami az n+1 popszar közül kiemelkedett? (avagy bár rádiók orrba-szájba játszották számaikat, nem egy tehetségtelen egynyári banda)