98366
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Calver
    úgy néz ki

hány böngészőablakod van perpill nyitva?
  • Fresh Duke
    Van amelyiket igen, van amelyiket nem. (Elég nagy a szórás.)

Csak ketten maradtunk? :D
  • Calver
    nem, semmi érzékem hozzá

szereted a verseket?

off: ügyes mentés
  • Fresh Duke
    Hallottam róla, de nincs baja a vérnyomásomnak, ha erre óhajtottál utalni. (Jó, nekem 140/90 körül van általában, akkor talán picit magas.)

Írtál már verset?
  • Calver
    béka segge alatt, olyan 90/60 és 110/80 között mozog.

ismered azt a szólást, h "nem beszél az a szarásról, akinek nincs gond az emésztésével"? (nem szúrkálódok, csak épp ezt akartam írni kérdésnek mielőtt beelőztél )
  • Fresh Duke
    Tudod, erről még egy dalt is írtak.

Mennyi az átlagvérnyomásod?
  • The Protector
    Igen.Sokáig azzal nyomattam,de lett fogamzásgátló tabletta.

Mennyire vagy szexuálisan aktív(ha van bnőd)?
  • Fresh Duke
    Szerintem igen. Ha ismerem annyira, hogy tudom, hogy nem beteg, akkor vélhetőleg ismerem annyira is, hogy tudjam, igazat mond-e a tablettáról.

Csináltad már gumival?
  • Calver
    persze

ha egy csaj akivel "friss" az ismeretségetek azt mondja neked, hogy fogamzásgátlót használ és nem kell gumi, bízol benne eléggé ahhoz h hanyagold? (és tegyük fel annyira ismered, h tudod, várhatóan nem fogsz tőle kankót kapni)
  • Calver
    volt egy jó, ami még meg is van (the ballad of shadowgays? GTA4 The Lost and Damned-re fotóboltolt meg írt hozzá kis történetet ), többi... bah.

...és beelőztek
  • The Protector
    Ha a shadow-os Katás történetek akkor igen.Nekem nagyon bejöttek.

Óvszer nélkül csináltad már?Végig!
  • Fresh Duke
    Én mindhármat, szóval igen.

#73539: Most eszembe jutott a sok undormány, amit kocsis/ambrus írogatott régebben. Bah...

Szeretted olvasgatni azokat a történeteket?
  • The Protector
    Stimmelt.Csak a kocsikat szeretem

beelőztek-
  • Calver
    off: ezen meg beleröhögtem az éjszakába
  • Calver
    jöhetnek, de ne legyünk túl tipikusak, főleg mert szerintem innen legtöbben innen a sör, foci, sportkocsik témák közül minimum kettőt érdektelennek tartunk

stimmel a becslésem?
  • The Protector
    Nekem még nem volt ilyenem,és nem is hallottam ilyenről.

Nekem olyan szokott lenni,ha sokszor megyek el a bnőmben és közben nem tud lefürödni akkor kicsípi a makkomat a saját cuccom.

Jöhetnek a fiús témák?
  • Fresh Duke
    Igen, mert nem hiszek az ilyesmiben.

Most, hogy elmentek az állítólag csajok, beszélhetünk igazi témákról. Kit érintett itt a makkgomba?
    Bónusz: Létezik ilyen betegség? :D
  • The Protector
    Tudok.

Kérdés lent.
  • The Protector
    Volt eléggé sok.Szellemes főleg,pláne mikor egy szellemkastélyban melóztam.

Melóznál olyan helyen ahol köztudottan sok a szellem jelenség és furcsaság?

Beelőztek
  • Fresh Duke
    Tudsz fára mászni?
  • Fresh Duke
    Nem igazán. Volt, hogy hallucináltam, de az általában csak egy hang volt, vagy egy árny.

#73530: Tudtad, hogy Daredevil és Batman is szeretik a sötétet? :D (Ok, leállok.)

Valaki beelőzött.
  • Calver
    nem, soha.

neked?
  • Calver
    ki vagyunk békülve, sokkal jobban érzem magam az éj sötétjében, mint tűző napon. (sokat számít, h látok is is akkor rendesen, nem csak félvakon kóborlok ha nincs nálam napszemüveg)

és beelőztek.
  • The Protector
    NAgyon-nagyon szeretem a sötétet,az estét.Biztonságban érzem magam benne.

Volt már olyan amit láttál és nem hittél a szemednek vagy az agyadnak?Szellem,ufo stb......vagy furcsa jelenség.
  • Fresh Duke
    Megmondanám, hogy nagyon hízelgő, hogy pont engem szúrt ki a 3.5 milliárd férfiból a Földön, de máshova akarja dugdosni a kis pöcörőjét, vagy úgy összehajtogatom, hogy magának is le fogja tudni szopni.

Szereted a sötétet, vagy félsz benne? (Vagy semleges.)
  • The Protector
    Nagyon.

Ha egy meleg ember rádhajtana akkor finoman vagy durván koptatnád le?
  • Fresh Duke
    Ha egy terroristát kell megölnöm, és életeket mentek meg ezáltal... akkor igen. (Főleg, ha így is úgy is meghalna.) De próbálnám úgy megoldani, hogy még neki se kelljen meghalnia.

Vizuális típus vagy?
  • The Protector
    kimerítő válasz és teljesen korrekt is.

kérdés alant.
  • The Protector
    Van de az nem ököllel van hanem telefonkönyvvel.Ököllel nehéz nyom nélkül bántani valakit.

Megakadályozhatsz egy terrortámadást,de ahhoz le kell lőnöd egy embert.Megtennéd?
  • Fresh Duke
    Üss tenyérrel. (Mármint, a "kemény" részével.) Ugyanolyan fájdalmas tud lenni az illetőnek, de Neked egy cseppet se fog fájni. De ha ragaszkodsz az ökölhöz, akkor üss lágy részre. (Például vese, gyomor(száj).) De ha egy pici fájdalom belefér, akkor üss halántékra vagy torokra, kis ütéssel is lehet nagy hatást elérni. :D
    Illetve, vannak még aranyosságok... Például, ha a középső ujjad picit kitolod*, és azzal ütsz izomra (pl tricepsz), az nagyon fájdalmas tud lenni a másiknak.
    *Nem árt picit edzeni hozzá a kezet, és pontosan célozni, mert eltörhet a használó ujja. (Ha pl csontra üt, és mondjuk nincs rendesen megfeszítve a keze az ütés pillanatában.)

Kimerítő válasz volt? :D
  • Calver
    leginkább semennyire, illetve talán egy minimális szinten

be lehet valakinek húzni úgy ököllel, hogy az ne fájjon kurvára? van erre konkrét technika?
  • Fresh Duke
    Nem.

#73520: Nekem ez a véleményem. (Aztán lehet én vagyok a finnyás. )

Mennyire vagy otthon a pszichológiában?
  • Calver

kérdezd kamionosjoe-t, szeretem korrekt jelenlegi, nem szembántó.

és beelőztek, pedig olyan jó kérdésem volt...
  • videobaby
    dragon ball z, naruto, full metal alchemist, blood+, meg még pár amit néztem.

holnap dolgozol?
  • Fresh Duke
    Párat. DragonBall, Naruto, Steins;Gate, Itazura na Kiss. (Hopp, ez utolsót nem vállalom fel.)

Off: Most, hogy mondod... :D "Kicsit kemény" az a része, amit meg kell csapni, szóval igen, kellemetlen érzés tud lenni. Ha valakinek már hozzászokott a keze az ilyesmihez, annak persze lazán elviselhető, de ha valaki életében először üt meg valamit, aminek ellenállása van, az biztos káromkodik egy jót utána. (Rosszabb esetben töri a csuklóját, és úgy káromkodik.)

Mikor lesz végre cserélve a háttér?
  • Calver
    párat. Black Lagoon meg Darker Than Black két favorit, de ott mögöttük nem sokkal Cowboy Bebop, Samurai Champloo, sőt, még Fullmetal Alchemist is.

te? és mik a favoritok ha vannak?

off: ez meg trükkös szerkezetnek tűnik, de nem bassza szét csöppet ember kezét?
  • Fresh Duke
    Egy (bordás)falra szerelhető gép, melyet ha a középső piros pontban megütsz, kiírja, hogy hány Newton-os erőhatás érte az ütés pillanatában. (1023 fölött ERROR-t ír ki... :D De az anyját annak, aki annyit üt. :D)
    (Kb olyan, mint a Dragon Ballban lévő, csak falra szerelhető, és ennél jóval kisebb.)

Szereted az Animéket?
  • Calver
    mi a tököm az az ütésmérő? (kombó)
  • Calver
    józanon nem, erőteljesen alkoholos befolyásoltság alatt... rámondhatjuk. nem a "mivan mivan mivan" fajta, csak szimplán geci vagyok mindenkivel.

te?
  • Fresh Duke
    Nem, csak nem szeretem, ha ciccegnek a barátnőmnek.

Ha lenne lehetőséged kipróbálni egy ütéserőmérőt, kipróbálnád Magad?