98366
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• rooney8
    a sajátomon kívül a felnőtt csapat meccsén

te?
  • kamionosjoe
    Nem szoktam, de amennyi gif van ott szerintem nem is megyek gyakran, mert befagy a böngészőm. :)

Milyen focimeccsen voltál legutóbb?
  • Calver
    már megvolt

/meow topicot látogatod?
  • Calver
    nem vagyok elég nagy teás ahhoz, hogy ítélkezzek

és beelőztek
  • rooney8
    nincs kedvenc

tudsz keresni benne. megnézed? :D
  • kamionosjoe
    vásárolni ritkán, eladni még nem

kérdés lent
  • kamionosjoe
    vicces, de az még jobb lenne ha működne közben a kereső :P

kedvenc teád?
  • Calver
    ehh

szoktál a zinterneten vásárolni/eladni cuccokat?

#73783: jól teszed, jó okkal emlegetem - mert kibaszottul ász film
  • rooney8
    édesapámmal

szerinted is vicces ez? :D
  • kamionosjoe
    Most a barna.

Kivel beszéltél utoljára?(IRL)

Calver: már annyit emlegetted ezt a Grosse Pointe Balank-et, hogy ma úgy döntöttem megnézem :D
  • Calver
    nem, de mivel fingom sincs a virágokról, elég egyértelmű h ezt fogom mondani
    viszont a lila még mindig kurva jó szín, virágban is

favorit színed?

off: #73777-ból (de szép hsz szám) kihagytam, h Weirdsville-hez csak angol felirat van (hála egy jó egy perces lefordíthatatlan szóviccnek), Grosse Pointe Blank meg félig-meddig romantikus komédia, a jó fajtából, ha azoktól irtózol... akkor se hanyagold, mert jó
  • chhaya #73781
    Nem tudom, én sem értek a virágokhoz. :/

Szerinted az alapműveltség része lenne felismerni őket?
  • rooney8
    nem

kellene?
  • videobaby
    igen.

felismersz valamilyen virágot a skinen?
  • Fresh Duke
    Igen, valamelyiket tuti meglesem. :)

Forgómozgástól könnyen hányingert kapsz?
  • Calver
    sima vígjáték, vagy fekete komédia is mehet?

ha sima, akkor... ööö... Fényes Nyergek vagy Ifjú Frankenstein.

ha fekete komédia is mehet, Weirdsville egynek (épp h világosszürke), vagy Grosse Pointe Blank (még mindig elég halovány), vagy ínyenceknek Observe and Report (éjsötét)

kielégítő válasz volt?
  • Fresh Duke
    Hát, izé... Valószínűleg mostanában nem fogom újra meghallgatni. :D
    Nem azt mondom, hogy annyira szörnyű... de valahogy nem az én stílusom ez a szám. :)

Tudsz javasolni valami jó vígjátékot?
  • Calver
    a valami hiánya, leginkább

na és erről a számról?
  • rooney8
    leginkább semmi

mi az a semmi?
  • Fresh Duke
    Nézőpont kérdése.
    Ha azt nézzük, távolra nem látok a legjobban [szemüveges vagyok], de ez egyedül az olvasásban mutatkozik meg.
    Másfelől, sokkal jobban észreveszek dolgokat, mint mások.

Mi a véleményed erről a számról? :D
  • Calver
    az. elkészíteni is. mindegyiket. aki meg lepotyogtatta, azzal... kellene pár "kellemes" dolgot csinálni.

jó a látásod?
  • Fresh Duke
    Ez függ attól, hogy mit csinálok aznap, és főleg attól, hogy kivel csinálom. (Ha elterelik a figyelmemet, akkor nem veszem észre, hogy fáradok.)
    Átlag (kicsit se kiadós) alvás után 16 órát mindenféle fáradtságérzet nélkül kibírok.

Szerinted hiba volt ledobni az első atombombát?

Off: Végre egy normális háttérkép. Gondolom Anitának is tetszik.
  • Calver
    mondjuk mandulás magnum, bár ezer éve nem ettem

mennyi ideig bírod egy kiadós alvás után mielőtt fáradtnak éreznéd magad?
  • Fresh Duke
    Tudok; szívesen ráállok, csak tenyerelj le elém. :)

Kedvenc jégkrém?
  • Fresh Duke
    Jó kis valós idejű stratégia volt, kiskoromban egész sokat játszottam vele. (És a Kingdoms-szal is. Az akkoriban még inkább tetszett.)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    C&C-ben egyszer (mikor egy gépi társsal voltam), a hosszú játék végén már csak egy ellenfél maradt, melyet megindult megtámadni a társam. Túlerőben volt, legyőzte volna; ám én ezt nem akartam, mert mindenki mást én nyomtam le, nehogy már ő arassa le a babérokat... Ezért ledobtam egy "figyelmeztető atomot" a bázisára, gondolván, úgy is visszahívja a csapatait ha támadás éri. (Alapból csapattársat nem lehet támadni, viszont az atomot adott pontra kell ledobni, nem adott egységre.) A végeredmény az lett, hogy a társam kapitulált, mert pont a főépületére esett a bomba, és a vártnál sokkal nagyobb veszteségeket szenvedett...

És valaki beelőzött, mert semmi kérdés se jutott az eszembe... :D
  • kamionosjoe
    Szerintem én nem játszottam vele, de a neve ismerős. Passz.

Tudsz kézen állni?

#73759 Nyugodtan véleményezhetsz, én vagyok a házigazda, tudlak törölni is.
  • Calver
    Total Annihilation nem sokat, nemrég mintha lett volna egy ilyen kickstarter, de az eredetit nem ismerem.

milyen cucc volt?

bónusz: C&C-vel annyit nem játszottam, Defcon-ban nem egyszer volt a "nyugi európa, az a tizensok atom észak amerikának megy, feletted csak átível" mondat és szövetség hirtelen felbontása, majd európa füstölgő rommá változása utáni sűrű kurvaanyázás
  • Fresh Duke
    Egyszer játszottam vele. Nem tűnt rossznak, de éppen volt mivel játszanom, és azóta nem került elő.
    A kő-papír-ollóban mindig is jó voltam. :D

A Total Annihilation (esetleg a TA: Kingdoms) mondd Neked valamit?
    Bónusz: C&C Generalsban Veled is volt, hogy "véletlenül" a társadra dobtad le az atomot? :D
  • Calver
    sok-sok éve játszottam vele utoljára, akkor nem voltunk rosszban, bár emlékeim szerint ijesztően béna voltam benne

na és te kő-papír-olló Warcraft 3-at?
  • Fresh Duke
    Nem hangzik rosszul. :D

A Command And Conquert szereted?
  • Calver
    stratégia, atomháború, feladatod emberiség kb teljes kiirtása, vagy legalábbis a szemben álló nemzeteké (ami kb mindenkit magában foglal). kellően gonosz, baromi hangulatos. minimalista, de gyönyörű grafika, a (kellően nyomasztó) háttérzenébe itt-ott beleszakít egy női zokogás, meg ilyen apróságok. multiban játszani nem ajánlott, legalábbis "barátok" ellen nem.

na, így felkeltette az érdeklődésedet?
  • Fresh Duke
    Nem ismerem.

Milyen játék?
  • Calver
    tudom fejből őket, de általában kattintani egyszerűbb

Defcon-t ismered/játszottál vele?
  • Fresh Duke
    Sajnos nem jut eszembe megfelelő szó rá. (Talán a "mondanivaló".)

#73757: Inkább nem véleményezlek.

Tudod fejből a "szmájlik" kódját, vagy kikeresed őket?
  • Calver
    nope

mi egy szép magyar szó a "subtext"-re, amikor valaki irománya mögött vélhetően komoly mögöttes tartalom rejlik, de a szöveg max utal rá? ("sorok között olvasás" kifejezésen kívül, de az nem mindig elég pontos)
  • kamionosjoe
    Teljes mértékben.

Minden nő k*rva?
  • Fresh Duke
    A cigányok harcolnak késsel.

Szereted az esőt?
  • kamionosjoe
    Néha úgy érzem magam, mint Hannibal Lecter.

Késharcban jó vagy?

Nekem személy szerint az elektromos borotva jött be, mégpedig a körkéses fajta. Se nem vágom meg magam és kipirosodni sem szokott. Annyi hátránya van, hogy nem szedi le annyira mint a penge és valamivel előbb látszik majd újra, hogy borostás vagy. Meg hát drágább, de viszont sokkal tovább éles. Egyébként a kiképzőm szerint este csak a buzik borotválkoznak. :D
  • Calver
    fiktív karakterek közül mondjuk Seth Cohen a Narancsvidékből, van egy rakás általam imádott figura, de a legtöbbjük... nem igazán az ép elmeállapotáról ismert

neked?

off: használjatok borotvazselét, meg ha merészek vagytok, borotvakést. előbbi sokkal kényelmesebb mint borotvahab, utóbbi meg kis ügyességgel sokkal kevésbé irritálja a bőrt... de annak hiányában sem fog kipirosodni, tekintve h nem lesz minek kipirosodnia.
  • Fresh Duke
    Érméket. Meg emlékeket.

Valaki (élő vagy fiktív személy), akivel tudsz azonosulni?

Off: Rájöttem, hogy borotválkozni mindig rossz. Reggel nincs időm; este meg már néha elég kómás vagyok ahhoz, hogy össze-vissza vagdaljam az arcomat.