98366
-
nem. még strandtól sem.
neked? -
Calvert gépírói tehetsége miatt valaha versenyre akarta küldeni a tanárja (amivel nem értett egyet), csak rossz szokása egyszerre több ablakot aktívan figyelni/oda írni 
volt már begyulladva a szemed? -
Még sose.
Szerinted Calver lassan gépel? :D -
aktívan keverem közeli rokonok és ismerősök szülinapjait (mentségemre szóljon, egy-egy nap különbség van köztük), szóval annyira nem kifinomult 
...és beelőztek -
olyan.
mikor ettél kínai kaját? -
Csak ha akkor esik, amikor én is akarom.
Milyen a dátummemóriád? -
Ha én bent vagyok a melegben, akkor tudom díjazni, igen...
Szereted a havat? -
még jég is volt, ász
csíped a viharokat? -
(Na, az érdekelne, habár nem tervezek mostanában egyet sem összeszedni.)
Például, bespoilerezi az aláírást, ha nem írsz záró spoiler taget.
Esik ott az eső? -
nem sokat, de a "hogyan írjunk 3+ büntetőponttal gumiba" trükkje megvan
te? -
Off: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem meg egy adott korig (pl 16 :D) szépen ne döntsön az illető arról, hogy ki és mikor dugja belé (vagy fordítva) a vesszejét, mert éretlen hozzá. (Ha nem is testileg, akkor szellemileg, vagy lelkileg.) A gyerekek könnyen kihasználhatók, átverhetők, manipulálhatók, stb. Nem csak a magasságuk miatt nem kapnak jogsit se X éves korukig. A 18 évet én is túlzásnak érzem, de szerintem legalább 15-nek kell lennie valakinek ahhoz, hogy némileg érettnek lehessen akármilyen szempontból is nevezni.
Másfelől, tény, hogy ritka az, aki annyit vár vele, de azért van.
Sokat nem tudok, én se követem a dolgokat, de hallottam, hogy olyan értelmetlen dolgokat védetnek le, hogy az már bőven a vicc kategóriában van.
Milyen SG-s bugokat ismersz? -
nem követem az ilyen híreket nagyon
tudsz róla mondani pár szót?
off: az a baj, h elég sűrűn nem, és biza 16+ (sőt, már 14+ is) évesen is bőven elég érett a kétlábú. meg igazából retardáltságnak tartom az amerikaiak "18 éves korodig a pöcsödre se gondolj, paraszt" hozzáállását (sőt, az egész szexhez való hozzáállásukat), aminek meg Chris Hansen erőteljesen a reklámarcává vált
(avagy híve vagyok annak, h mindenki azzal és akkor dugatja meg magát, akivel és amikor akarja)
-
Valahol a kettő között, mondjuk 16. De azért nem kell félteni az amerikaikat se, azért ott is "tudnak élni" a fiatalok... (És persze magyarok között is van 20 éves szűz, nemde?)
Amúgy, hogy mondhatsz Róla ilyet?
Ahogy néztem videókat 13-14 évesek szoktak lenni a "csalik". (Jó nagy geci, attól még. :D)
És az Apple szabadalmi pereiről mi a véleményed? -
és mégse, akkor kérdés:
beleegyezési korhatárból mi a korrekt szerinted? 18 mint szentszűz amerikaiaknál, itteni 14, vagy valami más? -
legkevésbé sem
#73936: passz, alternatívra meg röviden és tömören annyi, hogy egy kibaszott idióta, akinek egy értelmes társadalomban a kanális legalján lenne a helye
és beelőztek -
Volt, ami jobb volt... (Moralitás, jobb nevelés, stb.) De nem volt internet!!!4négy
Kérdés lent. -
Abban az időben még nem fotózgattam, szóval nincs.
Mindenkinek az fáj, amije a leggyengébb?
Alternatív: Mi a véleményed Chris Hansen-ről? -
Nem volt olyan sok fényképünk,de minden elő lett hívatva kivétel nélkül.
Szted régen minden jobb volt? -
nem, megközelítőleg semmit
még a "kőkorszakban" figyeltél arra, h előhívasd a fényképeidet, vagy még mindig van egy rakás előhívatlan negatívod? -
Egész korrektül de kicsit fáradtan.Reggel főztem és nem aludtam ki magam.
Sok régi tárgyi emléket őrizgetsz? -
nem, akkor érzem magam annak, ha sokat kell várnom.
hogy vagy? -
Értelmezhetetlen kérdés -
Semmit.Nem veszek be gyógyszert.
Sokszor vagy magányos? -
nem érdekelt soha ezek közül egyik sem.
mit csinálsz, ha fáj a fejed? -
Hát....talán sg és facebook.De ezek sokszor csak meg vannak nyitva és én még a közelben sem vagyok.Sok torrentet futtatok és megy a seed.
Móricka,Kretén,Szaft,Kismalac,Morbid.Volt valamelyik újsághoz szerencséd? -
a zinternet csodája, na meg kölyökkoromat egy videókkal és tvkkel foglalkozó boltban töltöttem, ami kb legegyszerűbb módja volt akkoriban bármilyen film beszerzésének 
és mivel az én kérdésemet is megválaszoltad, ööö...
legtöbbet nézett weboldalad? -
:)Nem szerettem mert fekete fehér volt.Vagy az a szaft volt?A Kismalacot vettem inkább meg Mórickát.A Mórickát annyira nem csípem mert sok a politikai poén de a Kismalacot a mai napig veszem,de nem rendszeresen.
Kérdés alant. -
asse tudom mi az
mi az? -
nem
És te kispöcs korodban a Morbid-ot olvastad-e? -
Nem,azt sem tudom mi az.
Honnan jött neked ez a nagy filmmániád?Műveltnek tartod magad filmek terén? -
nope, bár fehér ember sem
cracked-et szoktad olvasgatni? -
[Jó, hát Calver "szórakoztatóbb" elképzelését próbáltam vázolni. Ha be akarsz szállni, hozz saját ütőt.]
Szerintem eléggé az vagyok.
Raboltak már ki cigányok? -
20-30% Régen amikor Debrecenben laktam kb 10%, vagy kevesebb
Te? -
De.akárki lenne az megvédeném.Elmeséltetném vele miért üti a másikat.Ha megérdemli akkor segítek is neki picit megcsapkodni,de megölni nem hagynám.
Mennyire vagy önzetlen? -
Nem olvasok blogokat.
Ha valakit egy szöges baseballütővel a szemed láttára vernének halálra, az nem zavarná törékeny lelkivilágodat? -
a passzív-agresszív picsogás
...és ha már a témánál vagyunk, nem tudom miféle hatalmas ellentét van köztetetek videobaby-vel (ok, őszintén szólva annyira nem is érdekel), de legyetek már oly veszettül kedvesek privátban rendezni. vagy még inkább teljes testpáncélban, szögekkel átütött baseball ütőkkel, azt legalább szórakoztató lenne nézni
olvasol valami sorozatos/filmes blogot? (sorozatjunkie, filmbuzi, index filmes részlege ha az ember röhögni akar az ottani ízléstelenségen) -
Függ a másiktól, a kedvemtől és a szituációtól is. Általában meghallgatom a másikat, de ha van valamiről egy konkrét elképzelésem, akkor nem oszt nem szoroz a véleménye.
Mi a számodra legzavaróbb emberi viselkedési forma? -
Volt,sokszor.
Mennyire adsz mások véleményére? -
Elég sokszor.
Volt már valaha bűntudatod? -
akivel érdemes, annak igen.
hányszor mosol kezet egy nap?